Nil Çeyizi:))

Nilcim elbise sana şimdiden uğurlu geldi : ) annelerin tanışması derken yüzük seçimleri başlamış. adına çok sevindim tatlım herşey dilerim gönlünce olur

alyans demişken bende uzun süredir bu yüzükleri çok beğeniyorum ,büyük ihtimalle alyanslarımız bunlar olacak : ) benden ekleyim eksik kalmayım
http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/470942/BAŞK_VE_CEZA_ALYANSLARI-1.jpg

sorma livacm ya benm elbiseyi almamla süreç daha da mı hızlandı nedir
aslında zaten bu yaz die konusmuştk ama hersey daha çabuk ilerlemeye başladı..çok güzelmiş seninde yüzüklerin tatlm..ben hep beyaz altn düşünmüştm ama sanki sarılar daha mı alyansımsı duruo bu gün bi kuyumcuda taktm da sanki alyans gibi gelmedi beyazlar..acaba bana mı öyle geldi bilmiorm..
ya bide bu beğendiğimz alyanslarn kuyumcusu izmirdeymiş..izmirde tüm arklarm onlara aldırırm ama görmeden almak mantklı gelmio burda resmini çekip yaptıtırım diorm..sitede bayan alyansı için lazerle o yüzey yapılmıstr die yazıo burda da yapılır die düşünüorm

Son düzenleme:

herşeyde bir hayır var demişler doğru demişler : )) elbise almanda da varmış bir hayır : )
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. bende önceden sadece beyaz altın olsun diyordum ama dediğin gibi hepsi olmasada sarı altın daha ciddi gibi geldi bende iki renkli alyansta karar kıldım
ist.da da bulabilirsin canım , biraz araştırırsan bulabileceğini düşünüyorum :S

Oyuncaklarına bayıldım. Sevdiğinle aşkla oynarsınız inşallah.

İŞTE BENİM OYUNCAKLARIMMMMM:)))

masa örtüm, runnerım ve peçetelerim ve halkalarım:))

Bunları nerden aldığını öğrenebilir miyim? Çok güzellerr.

İsteme olaylarını atlattın sanırım sen de. Hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin.

çok tşk ederm
yok henüz atlatmadm 20 mayısta aileler tanısıcak haziran gibi de isteme- söz- nişan bi arada olucak
yazılı nevresm minimal love grey olarak geçio evmanya sitesnden almıstm ama sık sık indrme girio markafonide de..iç çamaırını loya mağazasından aldm..
masa örtüm runner ve peçeteler takım bernardodan almstm ama artk üretimden kalkmıs die duydum bi süre sonra tekrar üretebiliolar bazı ürünleri o zman bulabilirsn..
peçete halkaları da kanca ev markasının yine markafoni indrminden almıstm yılbaşına özel

bohça alışverişine devam kızlarrrr
son limango çekimi de harcayıp bunları aldımmmmm
çorap ve boxerlar siyah ve lacivert olarak 2li
kemer yerine aramızda esprisi çok dönen pantolon askısı aldm

bu da benm elbisemin tek aksesuarı olan tacım alttan dağınık topuz yaptırırsam güzel durur die düşündm:)

Son düzenleme:
tşkler cnm acele mi ediorm diorm ama annesi yapıomus benm bohçamı( sona kalmasn sonra bide..
bu aralar sanki hersey çorap söküğü gibi gelio biri demişti burda da çok haklıymıs gerçekten:)

Olsun canım al sende uyguna iken kaçırma bence de bizimde senle aynı aralarda olacak gibi. Canım bu arada fuara gittim çok güzel şeyler vardı ama perakende satmıyorlardı. Homend küçük ev aletleri dikkatimi çekti hatta çeyiz hazırlığı paylaşımında da yazdım hele şunu çok beğendim Magicook sende bir baksana çok güzel yaaa. Saati ayarlıyorsun o vakti geldiğinde pişiriyor herşeyi. 12 saat sıcak tutabiliyor, çalışan bayanlar için çok güzel ayrıca süpürgeleri, ütüleri tüm aletleri çok güzel. Aklın da olsun seninde ben çok beğendim kalitesini :))

güzel bişeye benzio cnm ama ben almıstm zaten düdüklümü o yüzden böyle seyler almamalıym zaten her gün yeni bişiler çıkıo eviim belli olsn da öyle alıcam elektroniklerimi..daha ergonomik seyler çıkıo her gecen gün..

Aynen canım sadece düdüklü değil aslında ekmek/kek yapıyor, pilav, makarna, güveç falan da yapıyor evet her gün yeni şeyler çıkıyor. Bende şimdiden alma taraftarı değilim ama hoşuma gitti bu :))) Daha sonra alıcam bende elektronik eşyalarımı senin gibi düşünüyorum ama marka olarak tercih edilebilinir bir marka, kadın gözümün önünde poşeti ütüledi yırtmadan, süpürgeyi duvara yapıştırdı öyle kaldı süpürge kaliteli yani, araştırırken aklımda olabilecek bir marka... Hem emsallerine göre daha uygun fiyatları da, ürün bozulursa servis evinden alıp 48 saat içinde teslim ediyormuş...Böyle işte aklımızın bir köşesinde bilgi olarak dursun :)

homendi bende çok duydum sayet alıcak olursam yakından da görüp ondansonra alabilirm nbeden olmasn
bi çok markaya göre daha iidir kuşkusuz

bi nil gördüm sankii
bn öok mutlu oldum gerçkten senn adına.
herşey hızlımı gidiyor die düşnüceğine geçmişte nekdar bklediğini düşn:):)
beyaz altın için bnde öyle düşüüyorum:) denedim bn çok düz durdu gibime geldi:)
paylaşırsın aldıgını:)
mutluluklar:)

bebeim çok saol annesi ablası fln da bizim o beğendiğimiz pütürlüyü beğendiler ben sarı da olabilir diorm ama atakan ben sarı takmam die tuttrdu mecbur beyaz alıcaz ama olsn o da full taşlı gibi görünücek benm için sorun deil hatta yüzüklerin efendisi yüzüğü gibi dümdüz takmak isterm..ne kdr gösterişten uzak olursa onun taşıdığı anlam yüzüğün gölgesinde kalmaz die düşünüorm..
yine tutamıorm her gün alışveriş yapar oldm ama yine alınıcak seyler bunlar sonucta..mağazalar da fln çok pahalı hep

canım seçiceğin yüzüğü bende çok merak ediyorum bende şu günlerde bakıyorum ama elime yakışmasıda önemliymiş bu tür şelerin

bizde çoktandır sandık istemiyoruz her ikimizin ailleride valiz alcak galiba :)))))) ben ona polodan alcam onlarda bana öyle alır herhalde aynı model 2 adet:))))))))

nilom benim annem mutfağı tadilat yaptırayım demekte şu günlerde zar zor razı ediyorum yaptırmasın die sonra ahizelere bakıyor sonra yatak odasına istemediğim ne tür masraf varsa yapmak istiyor nilommm yaa benimki haziranda mezun olcak yaa annem eve davet ediyor babamla tanışması için kpss ile atanırsa bende peşinden gidicem bide forumda giremiyorum hep ders çalışıyorum çeyizide bıraktım vallla atama olursa biz bu yaz bile evleniriz hee:)))))))))

para atmaya çalışıyorum kredi kartı borç ödüyorum off yanmışım nilom bennn

:))) aynı dertler bizde de var be gizim..yaa hrsey hallolur kafama takmıorm artk hiç bi seyi zaten takmıodm ya:))
daha var yüzük fln almamıza ama fikrm olsn die dedm..ben bu gün yeni ciciler aldm aşkıma gördn mü:))
bende çalışıorm işte bakalm yetistirebilicemmmi olduğu kdr diorm napym

aaaa hepiciği çok güzel şimdi gördüm zevklisiin kiiiii

canım ben aöf bile çalışmazdım hazır test die program indiridim beğendiğim testleri veri girişi yapıyorum kitaptan anlamadığım için pc çalışıyorum bide arkadaşlarımla buluşuyorum çalıştırıyorum onları coğrafya tarih aklıma kalıyor bir arkadaşım mat yapmadan 85 aldı bende deli gibi çalışcam yapmam lazım nilim çeyiz araştırmasını bile bıraktım artık sizin topiklerden okurum neler aldınız hangi marka felan

annem kendi maaşından bir hesap açtırdı orda sırf çeyiz için birikim yapıyor onun rahatlığı var bende kart borçlarımı ödüyorum

şu sıra kendime çok cici aldım ayakkabılara takmış durumdayım bide kutu çantaya

ilk bulduğum fırsattta koşa koşa yanına gelcem nilommm off yada sen gellll yaaaaa özledimmm

kpss duy sesimizi umutsuzluğa kapılmak istemiyorum hemencecik atanmama olsun istiyorum nilimmmmm

Son düzenleme:
Oooo kızlar Kpss calısmalarınız hız kazanmıs tebrik ederim hepinizi.Bende bu aralar saldım biraz çalışmayı.Ama işten çıkınca da bilgisayar işletmenliği sertifikası almak için kursa gidiyorum.O da kpss de lazım.Sınavlardan aldıgım puanlar arttı biraz ama yeterli derecede değil tabiki.İnşallah hepimiz kazanırız,Allah yüzümüze baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…