Nilcim elbise sana şimdiden uğurlu geldi : ) annelerin tanışması derken yüzük seçimleri başlamış. adına çok sevindim tatlım herşey dilerim gönlünce olur
alyans demişken bende uzun süredir bu yüzükleri çok beğeniyorum ,büyük ihtimalle alyanslarımız bunlar olacak : ) benden ekleyim eksik kalmayım
http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/470942/BAŞK_VE_CEZA_ALYANSLARI-1.jpg
sorma livacm ya benm elbiseyi almamla süreç daha da mı hızlandı nedir
aslında zaten bu yaz die konusmuştk ama hersey daha çabuk ilerlemeye başladı..çok güzelmiş seninde yüzüklerin tatlm..ben hep beyaz altn düşünmüştm ama sanki sarılar daha mı alyansımsı duruo bu gün bi kuyumcuda taktm da sanki alyans gibi gelmedi beyazlar..acaba bana mı öyle geldi bilmiorm..
ya bide bu beğendiğimz alyanslarn kuyumcusu izmirdeymiş..izmirde tüm arklarm onlara aldırırm ama görmeden almak mantklı gelmio burda resmini çekip yaptıtırım diorm..sitede bayan alyansı için lazerle o yüzey yapılmıstr die yazıo burda da yapılır die düşünüorm
İŞTE BENİM OYUNCAKLARIMMMMM:)))
masa örtüm, runnerım ve peçetelerim ve halkalarım:))
Oyuncaklarına bayıldım. Sevdiğinle aşkla oynarsınız inşallah.
Bunları nerden aldığını öğrenebilir miyim? Çok güzellerr.
İsteme olaylarını atlattın sanırım sen de. Hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin.
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah.
tşkler cnm acele mi ediorm diorm ama annesi yapıomus benm bohçamı( sona kalmasn sonra bide..
bu aralar sanki hersey çorap söküğü gibi gelio biri demişti burda da çok haklıymıs gerçekten:)
güzel bişeye benzio cnm ama ben almıstm zaten düdüklümü o yüzden böyle seyler almamalıym zaten her gün yeni bişiler çıkıo eviim belli olsn da öyle alıcam elektroniklerimi..daha ergonomik seyler çıkıo her gecen gün..
bi nil gördüm sankii
bn öok mutlu oldum gerçkten senn adına.
herşey hızlımı gidiyor die düşnüceğine geçmişte nekdar bklediğini düşn:):)
beyaz altın için bnde öyle düşüüyorum:) denedim bn çok düz durdu gibime geldi:)
paylaşırsın aldıgını:)
mutluluklar:)
mesela sandık tarzı seyler de göndermek yerine de böyle sık bi valiz olsn istiorm ilerde de kullanalım..
http://www.markafoni.com/product/2064535/
ama fiyatı pahalı geldi burda:S
kalitesnden süphem yok ama keşke daha ucuz olsaydı yaw
bi yandan da kpss çalışıorm kızlar bilg açık ama
canım seçiceğin yüzüğü bende çok merak ediyorum bende şu günlerde bakıyorum ama elime yakışmasıda önemliymiş bu tür şelerin
bizde çoktandır sandık istemiyoruz her ikimizin ailleride valiz alcak galiba :)))))) ben ona polodan alcam onlarda bana öyle alır herhalde aynı model 2 adet:))))))))
nilom benim annem mutfağı tadilat yaptırayım demekte şu günlerde zar zor razı ediyorum yaptırmasın die sonra ahizelere bakıyor sonra yatak odasına istemediğim ne tür masraf varsa yapmak istiyor nilommm yaa benimki haziranda mezun olcak yaa annem eve davet ediyor babamla tanışması için kpss ile atanırsa bende peşinden gidicem bide forumda giremiyorum hep ders çalışıyorum çeyizide bıraktım vallla atama olursa biz bu yaz bile evleniriz hee:)))))))))
para atmaya çalışıyorum kredi kartı borç ödüyorum off yanmışım nilom bennn
:))) aynı dertler bizde de var be gizim..yaa hrsey hallolur kafama takmıorm artk hiç bi seyi zaten takmıodm ya:))
daha var yüzük fln almamıza ama fikrm olsn die dedm..ben bu gün yeni ciciler aldm aşkıma gördn mü:))
bende çalışıorm işte bakalm yetistirebilicemmmi olduğu kdr diorm napym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?