Nil Çeyizi:))

kızlar benm bide kfama takılan bi konu atakan bana yüzük almıstı 5-6 ay öncesinde..ama ben hiç görmedm..smdi alyanslarımızı da alıcaz dio yani acaba o taşlı söz yüzüğü niteliğinde bi yüzükmü olucak..alyanslarda nişan yüzükleri olarak?
2 tane mi yüzüğüm olcakki benm şimdi

ben fiyatları 1500-200 düşünmüştm de
nazm senin o beğendiğinin gümüş rengi hangi kategoride cnm benm baktm ben göremedm onu yakından büyütüp incelicektm

ben fiyatları 1500-200 düşünmüştm de
nazm senin o beğendiğinin gümüş rengi hangi kategoride cnm benm baktm ben göremedm onu yakından büyütüp incelicektm

ablam gelsiin onun yüzüğünüde eklim begenıorum onu, cok sade ınce bısı 400e almıslardı cıftı yanlıs hatırlamıosam niliim , Bu benımkının ıncesı daha bı guzel dımı yaa yerım onu ben arkadasım netten aldı evlılık yuzugunu kaybedınce hayal kırıklıgına ugradı bu tel gibi sarılı olan model varya okdar kötü bişi göndermişlerkiiii

Canım resimdeki gibi olmuyor bazen elde görmek gerekli o yüzden ben pek bakmıyorum internetten bir gün kapalı çarşıya gidip bakmak lazım aslında.

eee minnnaan bosunamı begenııır yerim onu takarım taktıkca öperim ben bunu gordum vuruldum işte kusum baskada bi model begenemedım acıkcası

evt minnaam ya su an 2010 2011 dahil hepsini inceledm ama gözüm onda takılı kaldı hiç birini beğnemedm..sen yakından gördün mü..nereden alınır bunlar gülçinin dediği gibi kapalı çarşıya mı gitmek gerekir?

uzaktan bı akrabamda gordum kuzum ama özel yaptırmıstı o gidip bencede ıyıce bı bakmak gerekır bız sanırım nıkahı kıyana kadar emınonu tarafından kendımızı alamıcaz ne arasak sonuc oraya cıkıyo

Son düzenleme:
ben bu ikisini beğendm sadece içlerinde belki 50 tane yüzük baktm:)
seninki çok güzel ben mi zevksizim anlamadm:d

Son düzenleme:
Kızlar şunlardan güzel sanki ?

Eklentiler

• $alyans13.webp
    9 KB · Görüntüleme: 49
  • $4b7f2b73f3f6293f81db4ad2a99cf6836b54173369223563a4acc810a29150ae.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 63
ben bu ikisini beğendm sadece içlerinde belki 50 tane yüzük baktm:)
seninki çok güzel ben mi zevksizim anlamadm:d
Eki Görüntüle 384309 Eki Görüntüle 384305

benımkı coook guzel gülçiniim bende 1.yi begendımm benım taş sevdam kısa sürdü ama bi ara cok begenıodum ama işte bu tılsımlı yüzügü gorunce hersey cıktı aklımdan sadece tek dusuncem dıger yesılaltınmı ne olanla tektasım cok sırıtık durur o yuzden beyaza dönüüş yapoorum şuanda yaptıııımm hatta

kesnlkkle teş taş sevdalısı olmayan sayılı insanalrdan biride benmdir heralde..bu herkesin çok ölüp bitmeyeceği ama gerçekten tılsımlı bi yüzük..çok beğendm minnaam mutlulukla takalm diorm..bak takalım diorm yüzük kardeşliğine dönücek gibi bi his var içimde:))

bende kaşıkcı elması kadar buyuklerını falan sevmıyorum kuzum minnak bişi istiyorum zaten sevgılıcık benım pcyi karıstırırken ıstedıgım yuzuklerı gordu bıraz ısmarlama gıbı oldu sankı yaşassın yüzük kardeşşliğiiiimiiiz ozaman nilikoomm

bu 2 modeli maille atıcam smdi ona göster bana da dio..akşama da annesiyle ablası geliomus yanına onlara da göstericek bakalm minnnam. herbiseye toplu krar veriorz bunda da öyle olsn annem ikisini de beğendi bunlarn

bu 2 modeli maille atıcam smdi ona göster bana da dio..akşama da annesiyle ablası geliomus yanına onlara da göstericek bakalm minnnam. herbiseye toplu krar veriorz bunda da öyle olsn annem ikisini de beğendi bunlarn

fıkır alısverısı guzeldir niliimm ben bıraz sabıt fıkırlıyım benım fıkrımı anca gene ben degıstırıorum oda baska bısıye asık olmussam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…