minnam berk kuyumcunun sitesi varmı göremiorm?
su sıra neyi görsem beğeniorm sanki.. ilk kez yüzük takıcammm ondan mıdır nedir
ben fiyatları 1500-200 düşünmüştm de
nazm senin o beğendiğinin gümüş rengi hangi kategoride cnm benm baktm ben göremedm onu yakından büyütüp incelicektm
sunun beyaz altını çok hoş olumus gerçekten
bu model çok sade ama gösterişli baya yaw:))
alyans Alyans Detayları alyans (3501) cift fiyati KUYUMCUDAN.COM,alyans,alyans sitesi,Nişan alyansı,Beyaz Alyans,online Alyans,pırlanta Alyans,online alyans,pırlanta Alyans,Pırlantalı alyans , alyans modelleri , elişi alyans , yeni model alyans, düğü
sunun beyaz altını çok hoş olumus gerçekten
bu model çok sade ama gösterişli baya yaw:))
alyans Alyans Detayları alyans (3501) cift fiyati KUYUMCUDAN.COM,alyans,alyans sitesi,Nişan alyansı,Beyaz Alyans,online Alyans,pırlanta Alyans,online alyans,pırlanta Alyans,Pırlantalı alyans , alyans modelleri , elişi alyans , yeni model alyans, düğü
evt minnaam ya su an 2010 2011 dahil hepsini inceledm ama gözüm onda takılı kaldı hiç birini beğnemedm..sen yakından gördün mü..nereden alınır bunlar gülçinin dediği gibi kapalı çarşıya mı gitmek gerekir?
Kızlar şunlardan güzel sanki ?
ben bu ikisini beğendm sadece içlerinde belki 50 tane yüzük baktm:)
seninki çok güzel ben mi zevksizim anlamadm:d
Eki Görüntüle 384309 Eki Görüntüle 384305
benımkı coook guzelgülçiniim bende 1.yi begendımm benım taş sevdam kısa sürdü ama bi ara cok begenıodum ama işte bu tılsımlı yüzügü gorunce hersey cıktı aklımdan sadece tek dusuncem dıger yesılaltınmı ne olanla tektasım cok sırıtık durur o yuzden beyaza dönüüş yapoorum şuanda yaptıııımm hatta
kesnlkkle teş taş sevdalısı olmayan sayılı insanalrdan biride benmdir heralde..bu herkesin çok ölüp bitmeyeceği ama gerçekten tılsımlı bi yüzük..çok beğendm minnaam mutlulukla takalm diorm..bak takalım diorm yüzük kardeşliğine dönücek gibi bi his var içimde:))
bende kaşıkcı elması kadar buyuklerını falan sevmıyorum kuzum minnak bişi istiyorum zaten sevgılıcık benım pcyi karıstırırken ıstedıgım yuzuklerı gordu bıraz ısmarlama gıbı oldu sankıyaşassın yüzük kardeşşliğiiiimiiiz ozaman nilikoomm
bu 2 modeli maille atıcam smdi ona göster bana da dio..akşama da annesiyle ablası geliomus yanına onlara da göstericek bakalm minnnam. herbiseye toplu krar veriorz bunda da öyle olsn annem ikisini de beğendi bunlarn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?