gizim oz amn gelsn de birlkte alırız zaten onunla..herseyi de kendi kendime ona sormadan almanın ne anlamı var..zaten kuralları bozdun elbiseni bnm almam gerekiodu diyip duruo:))
o da kendine takım alıcakmıs smdi istanbula gelicek haftaya...resmlrimizi çekiceni söylemiştn hangi arkadşaındı o dio:))
profesyonelmiymiş dio:))
ayyy seve seve gelip çekerim ne mikemmel olur
haftaya benim sevdicekte burda bizde biraz bakalım bişiler diyoruz ama gezmekte istiyoruz canım yaa gidemediğimiz birkaç yer var kahvaltı yemek felan öle şeler yapmak istiyoru
bende söz elbisesini aldığımda aynısını benimkide sölemişti ne aceleciyiz demi :))))))
hele sen kaç yıl önceden.d
öyleyiz napalm..bu ardaa minnan yüzüğü varya beğendiğiimiz o yapılabiliomus kuyumcularn çoğu yaparz dio ama ben beyazını öyle beğenmedm benzerlerini gösterdiler..sarısını da görmeden zel yaptırmak ne derece mantklı bilmiorm üstelk 2sine 1600 fln dediler dedm yuh bu ne ya:)
ben bi tane beğendm çok sade çok güzel mat gümüş içinden sarı geçio..ikimizinkii de aynı olsn istiorm onun 2sine 750 dediler çok da şıktı yeni bi modelmiş..
her<gün fikrm değişio atakan alana kdr daha çok değişir dio bilemiorm:s
hele sen kaç yıl önceden.d
öyleyiz napalm..bu ardaa minnan yüzüğü varya beğendiğiimiz o yapılabiliomus kuyumcularn çoğu yaparz dio ama ben beyazını öyle beğenmedm benzerlerini gösterdiler..sarısını da görmeden zel yaptırmak ne derece mantklı bilmiorm üstelk 2sine 1600 fln dediler dedm yuh bu ne ya:)
ben bi tane beğendm çok sade çok güzel mat gümüş içinden sarı geçio..ikimizinkii de aynı olsn istiorm onun 2sine 750 dediler çok da şıktı yeni bi modelmiş..
her<gün fikrm değişio atakan alana kdr daha çok değişir dio bilemiorm:s
1600 müüüüseirme geldi nilliiimm
ben en sond ediğin gümüş sarı yüzükle ilgili bir model biliyorum koça goldda beğenmiştim en olmadı öle ikili bişicik alcam ama tercihim ilk etap beyaz altın olsun :))))))
şu sıra yine saat alma zamanım geldi saat bakıyorum niloş bide sonsuzluk kolyesi:)kendime ciciler alıyorum
aynen kızlar yaa gereksiz pahalı geldi..minnaam bide resmlerde çok şık ama çok benzerlerini gösterdiler beyazı fln öyle hoş gelmedi gözüme sarısı da sanki sarı taşlı tamturlar gibi durucak gibi gelio..
son olarak o beğendiğim modeli beğeniorm fiyatı da makul geldi..2sine 750verilebilir
aynen kızlar yaa gereksiz pahalı geldi..minnaam bide resmlerde çok şık ama çok benzerlerini gösterdiler beyazı fln öyle hoş gelmedi gözüme sarısı da sanki sarı taşlı tamturlar gibi durucak gibi gelio..
son olarak o beğendiğim modeli beğeniorm fiyatı da makul geldi..2sine 750verilebilir
kızlar bilmiyorum ama sizin adetlerde yüzüğü erkeğe kız tarafı mı alıyor yoksa erkek tarafı ikisinide mi alıyor yani iyi i bizde öyle adet yokmuş:):):)):):):çünkü bizim yüzükler 3500 tl tuttu:):):)):):):markası jival özel koleksiyon:):):):):):ama nil sen alıcaksan eğer fazla pahalıyı beğenme sonuçta senin beğendiğin olucak ayrıca tektaş pırlanta alıcaksanız ariş markayı öneriyorum çok hoş modelleri var ben benimkine aşığım:):):):):şimdiden mutluluklar
kızlar bilmiyorum ama sizin adetlerde yüzüğü erkeğe kız tarafı mı alıyor yoksa erkek tarafı ikisinide mi alıyor yani iyi i bizde öyle adet yokmuş:):):)):):):çünkü bizim yüzükler 3500 tl tuttu:):):)):):):markası jival özel koleksiyon:):):):):):ama nil sen alıcaksan eğer fazla pahalıyı beğenme sonuçta senin beğendiğin olucak ayrıca tektaş pırlanta alıcaksanız ariş markayı öneriyorum çok hoş modelleri var ben benimkine aşığım:):):):):şimdiden mutluluklar
bizde de birbirimize alma geleneği var cnm..yok benmkisi çok pahalı bişi olmucak 2 tanesine 750 dediler yarn eklerm resmleri kuyumcuda çekmiştm su an atamıorm pcye..
kızlar hepinizi de çok özledm..anneme bişiler alırken kendimi de aradan çıkardım yarn yeni cicilerimi eklerm akşam girinceçeyizler yine aynen devaM
cnm hayırlısı olsn çok sevndm bak sizinkisi daha ile önce olucak nerdeyse...bende aynen senin gibiym valla hiç strese giremicem hala çeyiz alıorm:dnilim kuzum naber? sna diyordumya aynı zamanlarda olucak diye bu teorim gerçek oluyobu hafta annelerimiz tanıştı (ayrı şehirlerdeyiz bu arada) sevgilimin işi istanbula taşınıyo o belli olsun nişan mevzularına geçicez tatlım ben kendimi bu olaya kaptıramadım hala aklım fikrim çeyizde yüzükmüş, söz elisesiymiş, bohça hazırlıymış biran evvel bunlara yoğunlaşmam lazım tatlım arada dürt beni
tşk ederm..onlar tepe homedan belli bi markası yoktu sanırm, ithalmiş öyle yazıodu standtaceyiziniz cok guzel cok begendim güle güle sevgiyle kullanın birsey sormak istiyorum cicek papatya gibi olan beyaz yemek takımını nerden aldınız markası ve modelini adını ayzabilirmisniz?
cnm valla atamıorm ki resmleri yaa..çektm hepsi telefonda duruo sade bişi..onu alırız belki bilemiorm son anda karar da değiştirebilirm..nilimm ben de yüzüğünüzü merakla bekleyenlerdenim..
hangi fakülte ve hangi bölümü istiyorsun niliim..cnm valla atamıorm ki resmleri yaa..çektm hepsi telefonda duruo sade bişi..onu alırız belki bilemiorm son anda karar da değiştirebilirm..
tatlm bu arada sen bana yüksek lisansla ilgili biraz bilgi versene, bu ara kpss çalışıorm ama yüksek de istiorm..sen embriyolojideydin sanırm? napmam lazm nerden başlamam lazm bnm ales puanım bi dahaki yıl geçersiz olucak 82 almıstmingilizce ne derece gerekli bide, literatür çevirebilirm ama konusamıorm hocalar buna çok dikkat ediomu ayrıca senin hocalarn mı referans olmustu sana benm hepsi izmirde kaldı
çok tşk ederm mutlulukla kullanalım inş huzur içindeağız tadıyla mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin rabbim iyi günlerde kullanın bir ömür boyu da mutlulukalr :)
hangi fakülte ve hangi bölümü istiyorsun niliim..
ben tıp fakültesi histoloji-embriyoloji deydim canım.. dim diyorum çünkü bırakıcam. hatta yarın kaydımı sildirmeye gidiyorum.. bana göre değilmiş afedersin eşek kadar adamların kaprisini çekmek. çok çirkin bir ortam ve yapamayacağımı anladım..
benim lisans dönemimdeki bir hocam referans olmuştu bana ancak mülakattaki sorulara cevap vermem ve diploma notum öne geçirmişti beni..
dil konusuna gelince de kimse benim konuşup konuşmadığıma bakmadı. bol bol çeviri istiyolar sadece, nerede yaptığının bir önemi yok. ingilizcenin i'sinden anlamayan ancak kuvvetli torpili olan adamlar gördüm ben.
bu belki üniversiteden üniversiteye değişiyordur. zaten duyurularında da yazar asgari dil puanı, ales ve lisans not ortalamaları.. şartları sağlıyorsan başvuru yaparsın..
umarım benim karşılaştıklarımla karşılaşmazsın canım meslektaşım
aynen anlattıklarına katılıyorum canım.. ben de bugün kpss harcımı yatırdım ve yarın başvurumu yapıcam. dediğin gibi biyologluk olmasa bile başka bi memurluk olur belki..nuraym deme yaaa:S
bu günlerde de hep böyle kötü haberler alıorm..demek öyle üzüldm cnm yaa ne kdr stres yapmıstn sende mulakatnda düşünsene..
hemen karar vermeseydn kuzum peki smdi ne yapmayı düşünüosn??
ben seni anlıorm gerçekten nasıl bi ortamsa artk tahmin edebiliorm o tarz ortamlarda da bulundm..artk bişiler yapmam gerekio benmde..not ortalamam yüksek genetikten anabilim dalından mezun oldm bunu değerlendirmek istiorm..mağazada çalışıodm biliosn ama o da bi yere kdr uzun vadede dşündüğüm zaman bna bi getirisi olmıcak..saplantı yapıp bi yere takılı kalmak istemiorm, yeni ortamımda da huzurlu deilm pek..su dönem kpssye çalışıorm zorlu bi süreç olduğnu çok da ümit vermediğini biliorm ama iyi bi kpss puanı biyologluğa yetmese de başka bi memurluğa yeter belki nerde ne alım olucağı hiç belli olmuo 2 sene geçerliliği var die düşünüorm..
yüksek lisansı da bi kez olsn denemek istiorm ama anlattıklarına bakılırsa valla ne bilim hayırlısı olsn hepimiz için..dünyanın en rahat ama iş olanağı en zor olan mesleğini gdip okumusz ben ne diyim ki bize:)
hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?