Oooo kızlar Kpss calısmalarınız hız kazanmıs tebrik ederim hepinizi.Bende bu aralar saldım biraz çalışmayı.Ama işten çıkınca da bilgisayar işletmenliği sertifikası almak için kursa gidiyorum.O da kpss de lazım.Sınavlardan aldıgım puanlar arttı biraz ama yeterli derecede değil tabiki.İnşallah hepimiz kazanırız,Allah yüzümüze baksın
valla benmki pek hız denemez bir ay önce bi gaza gelmiştm sonra 1 aylık bi ara verdm bu gün yeni başladm yine tekrar ettim ilk konuları yeni konulara geçiorm..bu gün de başvurularn ilk günüymüş ne tesadüf..yine de umudumu kaybetmedm salmassam yetiştirirm çok öncelerden başlayanlardan bile daha avantajlı olabilirm taze taze öğrenip
Oooo kızlar Kpss calısmalarınız hız kazanmıs tebrik ederim hepinizi.Bende bu aralar saldım biraz çalışmayı.Ama işten çıkınca da bilgisayar işletmenliği sertifikası almak için kursa gidiyorum.O da kpss de lazım.Sınavlardan aldıgım puanlar arttı biraz ama yeterli derecede değil tabiki.İnşallah hepimiz kazanırız,Allah yüzümüze baksın
Tabi ki öyle canım sıcak bilgi her zaman iyidir.Ben tarihi cografyayı bitirdim yeniden başladım tarihe.Coğrafyada da notlarım var onları okuyorum.Test çözüyorum.Bu yıl ki tüm sınavlar çok zormuş Kpss de büyük ihtimal öyle olacak ve ben korkuyorum o yüzden.Vatandaşlığım berbat,hala çalışmaya başlayamadım gitti.Umudumuzu kaybetmeyelim cnm daha 3 ay var
canım ben atanabiliceğimi düşünüyorum umudum var arkadaşım 85 puanla sevdiği kızın okuduğu yere atandı aynı zamanda oda ordan mezun ve kendi memeleketi 25 ağustostada evleniyorlar benim doğum günüm keşke bende atansam yada benimki atansa direk hızlıca evleniriz:))))
kii erkek arkadaşımada güveniyorum deli gibi ders çalışıyoruz haftasonu 8 den 12 ye kadar çalışıyorum sonra dışarı çıkıyorum program yaptım kendime öyle canım valla heycanlıyım kazanmak istiyorum akşamlarıda beraber video izliyoruz :)))))) o tarihten nefret ediyor die onla izliyorum istekli olsun die bakalım duygucum çalışmadığımda beni tersleyen ve kızan bir sevgiliye sahibim inşallah yılmayızda hep çalışırız
ben eylülde giriyorum bide önlisans daha bir kolay benim anayasa iyidi :)))))) bide data ve ihtiyaç konu anlatımlı yargınında cep kitabını edindim mikemmelller
Canım ne güzel birbirinize destek olmanız.Benim erkek arkadasım da kpss ye hazırlanıyor ve sadece bir ayda 60 puandan 89 puana çıktı.Ben atanamasam da onun atanmasını istiyorum bende.İnşallah hepimizin istediği olur.Ben de 85-90 arası dogru yapıyorum şu anlık daha onu aşamadım.Deneme çözüyorum hepsinde aynı sonuç.İnşallah 10-15 tane daha arttırabilirim
canım dersaneyemi giderek arttırdı bu puanı ben mat yapamıyorum diğer türlü cidden türkçe ve genel kültür fullllss:))))))) acaba kaç olur dershaneye gitsemmi ki temmuzda sevgilim gircek eylüle kadar hızlandırrır çalıştırrım seni dior birkaç arkta mata çalışıtıryor bilmiyorum keşke kazansam başka bişiycik istemiyorum
ben çalışmadığım günler küsüyor bana arkdaşlarmla gezerken doğru eve git ders çalış üzme beni diyorkpss aramıza girdi yerleşemicek olsam bile çalışayım demi
Canım biz ikimiz de dershaneye gidiyoruz haftasonları ama bize hiç katkısı olmuyor dershanenin çünkü kendimiz evde çalıştık dershane çok yavas gidiyordu cünkü.Erkek arkadasım askerden gelmişti ben dershaneye yazılırken.O benimle yazılmak istemedi kendimi hazır hissetmiyorum calısmaya dedi.Bu yılın basında yazıldı denemeye girdik 60 lı bir puan aldık.Sonra araya tatil felan girdi zaten kendimiz calısmaya basladık konular çok geriydi moralimiz bozuluyordu o 89 a cıktı bende 79 a.Haftaya sınavımız var yıne bakalım ne olacak.Dershaneyi bırakmayı hep düşündük bize katkısı olmuyor diye ama sınavlara giriyoruz diye vazgeçtim ben.Kitapları kaynakları güzel ama dershaneminizin.Yargı akademiye gidiyoruz çünkü
hımmmm ben dershaneye gidersem yorulurum die düşünüyorum canım yaa((((( ama keşke vakit ayırıp gitsem evim uzak herşeye valla kendi kendime çalışmakla biryere gelir belki puan durumu 85 alsam şükredicem :)))))
iyiyim yağmurcm çalışıorm iş güç bi yandan da ders çalışıorm..evt 20 mayısta tanısmaya gelicekler haziran gibi olur heralde die düsünüorz..bende bohça için diğer eksiklerimi tamamlıorm bu arada..ben gelmicemi söylemiştm zaten topiğe yeni bişi deil yani..snde iyisndir umarm
güle güle kullansn kuzum..sen gömlek almısmıydın ki almıssan koyarsn gizimnilom damat siparişleirm geldi arkadaşlarım kesinlikle bohçaya koy diolar ama bohça olup olmucağı belli değil o yüzden böyle yaptım ayyy nilim çok kaliteli kumaşlarıda 2 tane atkı aldım kardeşimle sevdiceğe :) yöneticim diyor ki bu kocasını zengin eder diyor :))))
ayyy iyikide bulduk o fırsatı
nilim kuzum naber? nasılsın? takipteyim canım aldığın cicileri gördüm güle güle kullansın damadımız:)) canım yaa bu nişan bohçasını sende valizle götürmeyi düşünüyosun dimi. şimdilerde kafam valizde hazır indirimdeyken alsammı diyorum pierre cardin var orta boy ama pahalı 149tl. polo nun var en büyük boy 119tl. fikrini alayım dedim canım
canım ben karar verememiştim almadım o yüzden polodan gömlek alcam ben doğum günüsünde :)))))99
nilom polonun valizlerini alcam bende üçlü set alcaz onla işte biri bana biri ona olcak gibi bişi üçüncüde minimal zaten :))))))))) bide bir marka daha var ünlü onunkilerde güzel ama marka gelmiyor aklıma fotosunu bulursam koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?