Canım bir de bunları buldum :)))
bidee gülçinde paylaşmış çağlanın yüzüğü favorim :))))) onuda ayrı beğeniyorum
nilom 2 yüzük olsun biri sarı diğeri beyaz altın olsun ben sarı altın sevmiyorum ama elbet takacağım günlerde gelirrr
Ben sarı takamam ya bir de iki kere almaya gerek var mı bilemiyorum nişanda takılan evlilik yüzüğü olsun istiyorum ben :)
bende sarı sevmıyorum ama bazen cıdden beyazın sırıttıgı zamanlarda oluyo giyime göre, çift olarak olmasada bitane kendine sarı alyans alırsın gizim boşa para harcama bence
bende sarı sevmıyorum ama bazen cıdden beyazın sırıttıgı zamanlarda oluyo giyime göre, çift olarak olmasada bitane kendine sarı alyans alırsın gizim boşa para harcama bence
Beğendiğim tüm modelleri aşkıma da attım o da senin beğendiğini beğendi beyaz olanını tabi :)))))))))) Anam yüzük kardeşliği :)
dimi bende öyle düşünüyorum beyazın sırttığı oluyor nazlım yaa bakır rengi küpe kolyede beyaz altın sırıtır ki kıyafette hiç bişi demiyorum :)))))))
şu günler hızlıca gelip geçsin istiyorum nazlım
benım yuzugum tılsımlı dıyorum bana ınanmoosunuz işteeeyasasın kardeslıgımız buyuyooooooo
canta kombınlerınde ben cok dıkat edıyorum ya ıcıme sınmıyo yanı eger canta altın sarısı demırlıyse benım gumus bıle sırıtıyoo butunluk olmuyobencede bıan once gecsın bu gunleeeeeerr artııııkkk
Valla tılsımlı sanırım herkes onu beğeniyor canım zevkli hatunsun :)))) Bu arada valla zaman çabucak geçsin kızlar yaaaa bizimde 8,5 sene olmuş daha evlenicez inşallah
gizim ben bi tane alırım sarı hiç takamam isterse uysun uymasn valla 2enm fikrm tabi tane yüzük kafamı karıştıtır benm:)bidee gülçinde paylaşmış çağlanın yüzüğü favorim :))))) onuda ayrı beğeniyorum
nilom 2 yüzük olsun biri sarı diğeri beyaz altın olsun ben sarı altın sevmiyorum ama elbet takacağım günlerde gelirrr
daha belli deil cnm bu ay tanışmaya gelicekler bi dahaki ay olur heralde ya da haziranda doğum günü var o zmana da denk gelebilirNil'im nişanın ne zaman ?
Gözünüz aydın, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Koşturmaca sizi bekliyor. Ama çok güzel bir süreç bu,keyfini çıkarın. Şimdiden Allah tamamına erdirsin canım.
saol peluşummmbende ufak ufak heyecanlıym smdilk annemle konustu annesi az önce elektrik güzel smdilk bakalm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?