Nil Çeyizi:))

Canım bir de bunları buldum :)))

Eklentiler

• $dq3gcl.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $alyans-2011-2.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $12_187-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
bidee gülçinde paylaşmış çağlanın yüzüğü favorim :))))) onuda ayrı beğeniyorum

nilom 2 yüzük olsun biri sarı diğeri beyaz altın olsun ben sarı altın sevmiyorum ama elbet takacağım günlerde gelirrr

Ben sarı takamam ya bir de iki kere almaya gerek var mı bilemiyorum nişanda takılan evlilik yüzüğü olsun istiyorum ben :)

Ben sarı takamam ya bir de iki kere almaya gerek var mı bilemiyorum nişanda takılan evlilik yüzüğü olsun istiyorum ben :)

bende takmam ama olsun saırda olsun evlenmek üzere olan arkdaşlarım bu karışıklıkta tarzları olmadığı halde sarı alyans almaya başladılar:))))))))))) koçak gollda bir model beğendim bile bakacağım beyaz altın çağlanınkinden olur büyük ihtimal çok beğeniyorum onu

bende sarı sevmıyorum ama bazen cıdden beyazın sırıttıgı zamanlarda oluyo giyime göre, çift olarak olmasada bitane kendine sarı alyans alırsın gizim boşa para harcama bence

bende sarı sevmıyorum ama bazen cıdden beyazın sırıttıgı zamanlarda oluyo giyime göre, çift olarak olmasada bitane kendine sarı alyans alırsın gizim boşa para harcama bence

dimi bende öyle düşünüyorum beyazın sırttığı oluyor nazlım yaa bakır rengi küpe kolyede beyaz altın sırıtır ki kıyafette hiç bişi demiyorum :)))))))

şu günler hızlıca gelip geçsin istiyorum nazlım

Beğendiğim tüm modelleri aşkıma da attım o da senin beğendiğini beğendi beyaz olanını tabi :)))))))))) Anam yüzük kardeşliği :)

Beğendiğim tüm modelleri aşkıma da attım o da senin beğendiğini beğendi beyaz olanını tabi :)))))))))) Anam yüzük kardeşliği :)

benım yuzugum tılsımlı dıyorum bana ınanmoosunuz işteee yasasın kardeslıgımız buyuyooooooo

canta kombınlerınde ben cok dıkat edıyorum ya ıcıme sınmıyo yanı eger canta altın sarısı demırlıyse benım gumus bıle sırıtıyoo butunluk olmuyo bencede bıan once gecsın bu gunleeeeeerr artııııkkk

konuya dahil oluyorum hemencik

kızlar tektaşı beyaz altın, alyansı sarı alacağım ben :) son kararım bu yönde yani..
sarının uymadığı yerde tektaşı kullanırım, beyazın uymadığı yerde sarıyı

şöyle ki:

Valla tılsımlı sanırım herkes onu beğeniyor canım zevkli hatunsun :)))) Bu arada valla zaman çabucak geçsin kızlar yaaaa bizimde 8,5 sene olmuş daha evlenicez inşallah

Valla tılsımlı sanırım herkes onu beğeniyor canım zevkli hatunsun :)))) Bu arada valla zaman çabucak geçsin kızlar yaaaa bizimde 8,5 sene olmuş daha evlenicez inşallah

sagol tatlııım benım ay ben 5.seneye gırmek uzereyken bole ısyanlardaysam senı dusunemıorum tatlım yaa

Nurayıım bak oda guzel fıkır hee sureklı beraber takcaz dıye bısı yooook dimiii

Gözünüz aydın, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Koşturmaca sizi bekliyor. Ama çok güzel bir süreç bu,keyfini çıkarın. Şimdiden Allah tamamına erdirsin canım.

gizim ben bi tane alırım sarı hiç takamam isterse uysun uymasn valla 2enm fikrm tabi tane yüzük kafamı karıştıtır benm:)
tek olsn daha anlamlı olur bence b
Nil'im nişanın ne zaman ?
daha belli deil cnm bu ay tanışmaya gelicekler bi dahaki ay olur heralde ya da haziranda doğum günü var o zmana da denk gelebilir

Gözünüz aydın, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Koşturmaca sizi bekliyor. Ama çok güzel bir süreç bu,keyfini çıkarın. Şimdiden Allah tamamına erdirsin canım.

çok tşkler hannecm..çok doğru söylmemissin..bi an bitsn bi rahatlayalm mrk ediorm nasıl oluo bu işler

Niliiimmmmmm

Ayyy ben çokk heyecanlandımm şuan yaaaa, hep mutlu oll bebegmm bnmm

saol peluşummm bende ufak ufak heyecanlıym smdilk annemle konustu annesi az önce elektrik güzel smdilk bakalm:)

Hadi canım hayırlı olsun; umarım elektrikleri tanıştıklarında daha da artar.. Ailelerin iyi anlaşması gençleri çok etkiliyor çünkü.. Maşalllaahh dielim de bozulmasın... Herkescikler mutlu olsun

evt kızlarr dün kendi mağzasında görüp ayılıp bayıldığm bu gün de markafonide indrmde görüp siparişini verdiğim aşkımın yeni kokusuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…