Nil Çeyizi:))

hayırlısı olsn nuraycm işimiz çok zor gerçekten ama nedense hala ümidini kaybetmeyenlerdenim.
bende bulunduğm ortamdan çok da mutlu deilm su an mağazada fulle geçircek olsalar da part devam edicem ders çalışabilmek için ayrıca ömrümü orda tüketmek istemiorm ne kdr kazancı olursa olsn.. doru düzgn bi işim olsn ne blm hafta sonlarm tatil olsn gidiş geliş saatlerm normal olsn aksi taktirde planladığm hersey benm için o kdr zor olucakki..bi hayat kurmaya çalışıorm sonuçta

Nilcim bıçak setini daha önce görmemiştim :) Yakın zamanda aldın sanırım . Markasını ve fiyatını söyleyebilir misin ?

yüzük tepsim kızlarrr
yüzüğümüz belli ddeil ama bunu beğendm ben kuyumcuda, resmlerden daha güzel hatta gerçekte
ojelere bakmayınnn felaketttttttttttt

Son düzenleme:
son zamnlarda bunları aldm kızlar..ferforje tepsi ve peçeteliği..
kupalarm ve yumurta kaşıklarım
o alttaki sepeti naparm bilmiorm ama 2.bi eklemklk olabilir banyoda sabnluk olabilir..masa üstünde durabilir olabilir de olabilir yani:d

ben evmanyadan almıstm cnm defalarca siparişlerimi tedarik edemedikleri için özür olarak aradaki 70 tl farkı ödetmemişlerdi 180 yerine 108e almıstm..her sitede yok malesef..ismi bergoff cubo bıçak seti

Westwin Home adlı sitede şu an bazı ürünleri indirimde,yanlış hatırlamıyorsam bıçak seti de vardı ama bu mu bilemem.
Aldıklarını güle güle kullan bu arada canım,yüzükler de gayet hoş.

Westwin Home adlı sitede şu an bazı ürünleri indirimde,yanlış hatırlamıyorsam bıçak seti de vardı ama bu mu bilemem.
Aldıklarını güle güle kullan bu arada canım,yüzükler de gayet hoş.

niloooşşş canım tepsin de çok cici yüzükleriniz de

kuzummm çok güzellerr tepside yüzükte...
hayırlı olsun canım benim...
ojelerinde güzel senin kötü bişiyin olamaz

kızlar çok tşk ediyorum beğenmeniz çok mutlu etti beni.. belki kumlu modeli de alabiliriz henüz göstermedm çnkü sevgilime yarn istanbula gelio bakıcaz birlkte..güldencm çok saol nasıl yapıosam o ojeler o hale gelio bende anlamıs deilm.D

Niliiiimmmm sen nerelerdesinnn bebegimmmmmmmm yaaaaaaaa

Geçenn gün Gizommdann selamınıı aldımmmm çokk özledimm, gelişmelerdenn haberdarr et biziiii cnm bnmmmmmm... meraklaaaa beklıorummm

Nil Hanım merhaba. Bıçaklarınız 2 set mi yoksa tek set mi? Bıçaklarınızı hiç denediniz mi? Ben de almayı düşünüyorum. Nerden almamı tavsiye edersiniz?

Niliiiimmmm sen nerelerdesinnn bebegimmmmmmmm yaaaaaaaa

Geçenn gün Gizommdann selamınıı aldımmmm çokk özledimm, gelişmelerdenn haberdarr et biziiii cnm bnmmmmmm... meraklaaaa beklıorummm
kuzum evden işe işten eve bi yandanda evde kpssye:) çok fena kafaya taktm bu sınavı bakalm inşş bişiler yapıcam:)
çok özledm bende sizi su an pek bi gelişme yok tatlm bildiğiniz gibi 20 mayısta geliolar konusulucak bakalm ne zman olsn die..haberdar edicem adım adım mrk etme:)))
Nil Hanım merhaba. Bıçaklarınız 2 set mi yoksa tek set mi? Bıçaklarınızı hiç denediniz mi? Ben de almayı düşünüyorum. Nerden almamı tavsiye edersiniz?

merhaba, bıçaklar stand halinde satılıo çok güzel ve kaliteliler tavsiye ederm, eve geldiğimde hmeen denemiştm sanki ekmek dilimleri makineden çıkmıs gibi kesilio çok güzel:)
hangi sitelerde satıştadır hiç bi fikrm yok ben evmanyadan almstm ve çok zor tedarik edilmişti, umarm yardmcı olabilmiştimdir

Cnmm bnm sen kafaya koyduysannn yaparsınnn tatlımmm:)) İnşallah olucakk cnm inanıorummm:) biyolojii öğretmeni huhuuuuuu

20 mayıssss, kalannn 18 nilommmm çok mutlu ol cnmmm

Cnmm bnm sen kafaya koyduysannn yaparsınnn tatlımmm:)) İnşallah olucakk cnm inanıorummm:) biyolojii öğretmeni huhuuuuuu

20 mayıssss, kalannn 18 nilommmm çok mutlu ol cnmmm
peluşum öğretmenlk için deil de biyologluk için giricem ilk hedefm o ama başka alternatifleri de değerlendiricem önemli olan bi yere atanmam bundan snra:)
zatne ben geç başladm bilerek stres altnda daha ii çalıştığım için:) kendimi biliorm fazla tekrar sıkıo beni su an için planlı ve güzel gidiorm kuzum:) hepbirlkte çok mutlu olalm inşş
Canım neredesin sen arada uğra buralara da ya merak ediyoruz :)))

gülçincm valla her gün giriorm topiğime bakıorm bi haretket yoksa çıkıorm hemen çok takılmammk için..çalışmalar tam gaz sürüo konularımı bitirip soru çözüorm denemeler için bol zman bırakıcam ondan kasıorm kendimi cnm..ama snavdan sonra girerm ki bol bolözledm hepiniziiiiiii

Nilcim düdklü tenceren ve servis setlerini ne kadara aldın ? Birde servis setlerinin markası nedir ?

Nilcim düdklü tenceren ve servis setlerini ne kadara aldın ? Birde servis setlerinin markası nedir ?

derencm düdüklümü 300tlye almıstm enplustan indrm vardı nomralde o modelin fiyatı 400tl fln..servis setlerinin metal olanları korkmazdan 50tl fln tutmustur, plastk saplılarıda evimnetten almıstm metaltex mi neydi markası gayet güzeller tekzende fln da gördm bazı parçalarını aklında bulunsn

Teşekkür ederim canım . Mutlulukla ,huzurla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…