aynen anlattıklarına katılıyorum canım.. ben de bugün kpss harcımı yatırdım ve yarın başvurumu yapıcam. dediğin gibi biyologluk olmasa bile başka bi memurluk olur belki..
hem bi yandan da iş arıyorum..
yüksek lisansta umudum yok. çünkü nefret doluyum. bıktım gerçekten. kolay pes eden biri değilim ama öyle çingene insanlarla da uğraşamam, baş edemem bensenin için en güzeli olsun canım.
derencm onu alalı oldu 5-6 ay kdr, berghoff markası 180tlyedi ben 108e almıstm:d
Nerede indirime giriyor cnm . Hangi siteden takip edebilirim
ben evmanyadan almıstm cnm defalarca siparişlerimi tedarik edemedikleri için özür olarak aradaki 70 tl farkı ödetmemişlerdi 180 yerine 108e almıstm..her sitede yok malesef..ismi bergoff cubo bıçak seti
yüzük tepsim kızlarrr
yüzüğümüz belli ddeil ama bunu beğendm ben kuyumcuda, resmlerden daha güzel hatta gerçekte
ojelere bakmayınnn felaketttttttttttt
Eki Görüntüle 396343 Eki Görüntüle 396344 Eki Görüntüle 396345
Westwin Home adlı sitede şu an bazı ürünleri indirimde,yanlış hatırlamıyorsam bıçak seti de vardı ama bu mu bilemem.
Aldıklarını güle güle kullan bu arada canım,yüzükler de gayet hoş.
niloooşşş canım tepsin de çok cici yüzükleriniz de
kuzummm çok güzellerr tepside yüzükte...
hayırlı olsun canım benim...
ojelerinde güzel senin kötü bişiyin olamaz
kuzum evden işe işten eve bi yandanda evde kpssye:) çok fena kafaya taktm bu sınavı bakalm inşş bişiler yapıcam:)Niliiiimmmm sen nerelerdesinnn bebegimmmmmmmm yaaaaaaaa
Geçenn gün Gizommdann selamınıı aldımmmm çokk özledimm, gelişmelerdenn haberdarr et biziiii cnm bnmmmmmm... meraklaaaa beklıorummm
Nil Hanım merhaba. Bıçaklarınız 2 set mi yoksa tek set mi? Bıçaklarınızı hiç denediniz mi? Ben de almayı düşünüyorum. Nerden almamı tavsiye edersiniz?
kuzum evden işe işten eve bi yandanda evde kpssye:) çok fena kafaya taktm bu sınavı bakalm inşş bişiler yapıcam:)
çok özledm bende sizi su an pek bi gelişme yok tatlm bildiğiniz gibi 20 mayısta geliolar konusulucak bakalm ne zman olsn die..haberdar edicem adım adım mrk etme:)))
peluşum öğretmenlk için deil de biyologluk için giricem ilk hedefm o ama başka alternatifleri de değerlendiricem önemli olan bi yere atanmam bundan snra:)
Cnmm bnm sen kafaya koyduysannn yaparsınnn tatlımmm:)) İnşallah olucakk cnm inanıorummm:) biyolojii öğretmeni huhuuuuuu
20 mayıssss, kalannn 18 nilommmmçok mutlu ol cnmmm
Canım neredesin sen arada uğra buralara da ya merak ediyoruz :)))
Nilcim düdklü tenceren ve servis setlerini ne kadara aldın ? Birde servis setlerinin markası nedir ?
derencm düdüklümü 300tlye almıstm enplustan indrm vardı nomralde o modelin fiyatı 400tl fln..servis setlerinin metal olanları korkmazdan 50tl fln tutmustur, plastk saplılarıda evimnetten almıstm metaltex mi neydi markası gayet güzeller tekzende fln da gördm bazı parçalarını aklında bulunsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?