Nil Çeyizi:))

kuzum nasılsın seni çok özledim bende akşamları ders çalışmakla meşgulüm şu sıralar hem aöf hem kpss aöfte nilim vizem iyimiş finalde 40 alsam geçerim

eee siz napıyorsunuz günnurcuğumun çeyizinde yazmışssın beyaz eşyalar için erken değilmi atakanlarmı alcaklar hepsini , kuzum samsung siemen bosch arçelik iyi

ama ben hep bosch desemde ailem arçelik diyor oda var

niliş napıosun kuzu sesin soluğun çıkmıyor yaf arada yaz yahu

iyiyim kızlarrrrr yaa bende drs çalışıorm o yüzden pek giremiorm
napim su sınava kdr kasıcam biraz kendimi sonra tüm günler bizmmm

dün söyledi cnm banada arçeliğin sitesinden beğendiğin bi model varmı annem soruo die onlarn tanıdıkları varmıs arçelkte daha uyguna almak açısından..bende daha erken dedm o fikrmiz olsn annem araştırıoda dedi bilemiorm artk.zaten ankastre beğendk hep bu zmana kdr arçelkte bence güzeldir hem samsung düşünmüştm ama o zman gelsnde karar verilir..
yaa gizim 2 hafta sonra geliolar tanısmaya ama ders çalışmaktan düşünemiorm bile daha ii oluo yoksa stres yaparm kendime yok yere:))

balım bence acele etmeyin beyaz eşya konusunda marka ve model belirliyin tanıdıkları varsa iyi aferin kayınannişe ilgili maşallah

canım nişan işi kpss den sonr ayapsana dün onu düşündüm kpss yi atlat söz nişanı çıkart bence yaaa gerçi evde yapıcaksın strese girmezsin ne giyiceğin felan hazır ama bilemedim ki ben şimdiiii

canım beyaz eşyaya erken daha yahu nişan yapın öle bakarlar madem tanıdık varmış
az kalmış kuzum senin yaa ayy hadi hayırlısı gizemin dediği gibi tanışmayı sınavdan sonra yapsaydınız keşke 2 stres bir arada bilemedim ki:18:

gizim zaten tanısmaya gelicekler ki sadece nişan ne zmna yapılır o konusulucak zaten kpssden sonraya da kalabilir önce de olabilir bilemiorm..zaten en fazla 3-4 günümü meşgul eder die düşünüorm..artk bi konussunlar bakalm ne zmana kdr verilirse..
off sıkıldm bu günkü derslerden başladığımdan beri ilk defa zorlanıorm su an tarihten kafam karışmaya başladı..akşam 6da da mağzaya girişim var hiç güzel bi gün deil yani bu gün

Kolay gelsin Nilcim ben de iş yerinde bir yandan ders çalışmaya calısıyorum bir yandan da nette bakınıp duruyorum.Hangi konuya geldin tarihte canım?Bir de hangi yayından çalışıyorsun?

Kolay gelsin Nilcim ben de iş yerinde bir yandan ders çalışmaya calısıyorum bir yandan da nette bakınıp duruyorum.Hangi konuya geldin tarihte canım?Bir de hangi yayından çalışıyorsun?

ben yeni başladm sayılır duygu ya 3. haftamdaym..osmanlı dağılmayı bitirdm bu gün..fazla savaş olması kafamı karıştırdı sanırm gerçi soru üstünde yapabiliorm hata oranım az ama yapamadığm bi kaç soru çıkınca cnm sıkılıo(
coğrafyada madenlere geldim cnm sıkılınca da matematik çözüorm konuları bildiğim için..uyumadan da türkçe testi çözüorm her akşam nasıl bi program yaptıysam artk
anayasayı askıya aldm onu napıcam bilmiorm..
kaynak olarak da bende yediiklm var gecen ama frmtr'den bi sürü soru bankası indirdm her kaynaktan..ayrıca dersleri de zorlueokuldan dinliorm videoları satın aldm yoksa okuyarak hayatta bu kdr ii anlayamazdm hocaları çok ii

Evet canım daha başlarda sayılırsın ama sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor,zaten osmanlı tarihi çok sıkıcı.İnkilaba gelince rahatlarsın.Coğrafyada ben madenleri hiç sevmiyorum yaa tek eksiğim o konu diyebilirim.Tabi diğerlerinden de yanlıs yapmıyor değilim :))
Anayasayı bende hiç sevmiyorum ama yavas yavas okuyorum aklıma giriyor tek tük işte.Matematik çözmüyorum ama ondan da eksiğim var bayagı çözemediğim sorular oluyor yani.İki ayımız kaldı inşallah sonu iyi olur hepimiz için.Neyse ki işim çok müsait burada da ders calısabiliyorum

sosyal konularda biraz yeniyim cnm ben ya yıllardır görmedm en son lise1de görmüştm o zmanda pek üstüne düşmezdm ama naparsan yap öğrenmek zorunda bırakılıosn bi yerde..össde tek sözel yapmayıp kpssde yapmak zorundaym(bak coğrafyayı zorlueokuldan dinle kadın full yapma garantisi verioki zaten yapıosn ben böyle bi anlatma tarzı görmedm hayatmda bazen gülmekten karnıma ağrılar girio 24 saat coğrafya dinleyesm gelio istersen kullanıcı adımı ve sifremi verebilirm ücretli çünkü çoğu dersi..madenleri bende dinlemedm ama süper anlatıcam anlamassanız sizi gebertirim dio:))) tarm çalıştm en korktuğmdu artk en kolay yaptığım oldu msela..
su ana kdr geldiğim konularda yanlışssız çözorm soruları kadn iddaasında haklı yanii

Canım yollayabilirsen şifrenle kullanıcı adını bende bakarım biraz,iyi olur benim için de.Burada ki kulaklıgım bozuldu onu halledeyim dinlerim bende

nilll bu hangi site aynı bu tarz bende mat dinliyorum

ve yazdığın seni gebertirimi okuyunca yediğim elmayı bilgisayara püskürttüm ölüyorum gülmekten şirkette çok yoğunum ve kikirdiyorum

nilll bu hangi site aynı bu tarz bende mat dinliyorum

ve yazdığın seni gebertirimi okuyunca yediğim elmayı bilgisayara püskürttüm ölüyorum gülmekten şirkette çok yoğunum ve kikirdiyorum
giz mailine atıorm sifre ve adresi dinle istersen sende ama sen sözl dinlemessn mat hocaları fln da varmıs çok süpr ama ben matematik dinlemiorm..15 tane dersi 20tllk kontörle alıson ve istediğin kdr dinleyebiliosn..
diğer gelnckler sizde sitesine girip ücretsiz derslerini dinelyebilirsniz yarısı neredeyse ücretsiz derslerin hemde sağlam konular yani
zorlueokul sitesi online eğitm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…