Nil Çeyizi:))

aaa mat satın alınılabilinrimi dinlerim hayatım ben matematikte bildiğin kopa kopa çözüyorum ama kafam bazen alıyo bazen almıyoo, coğrafya tarih ve anayasaya bakayım bide linkide araştırayım ekol hoca iyidirrrr saol balımmmm

nilo benim sevgilicik ders çalışıyo tarih ve coğrafya aynı senin gibi arada bana bunları soruyo biliyormuyum die biliyorum ama mattematiktede çuvallıyorum oda matı senin gibi iyi yapıoooo

nilo kpss türkiye coğrafi konumu dinliyorum çok çok eğlenceli kadın yaa diyo ki bu dayılar bu kızanlar nereye çalışmamıştır die sölüyor kadın tam çatlak çok eğlenceli ayy coğrafyadan nefret edene bile sevdirir canım dediğin gibi

sen şimdi mağazadan çıkmışssındır inşallah yorulmamışsındr canım

evt gizim çok eğlenceli eğer full yaparsam kadını izmrde bulup kisisel tşk edicem o derece:)) soru çözerken bile onun gibi konustuğumu hissettm:))
dün glsem nolur gizm bu hafta her gün kapanısım hiç beenmedim programı hele yarn 1de giriorm kapanısım valla çok sinir bozucu..simdi ne çalışırsam kar benm için( ii çalışmalar sana da kuzum

canımmm kaıdn kopardı beni aklıma geldikçe kikirdiyorum benimkinede söledm youtubede dinlemiş oda zamanında ayyy çok eğlenceliiii yaa

kuzum diğer haftalar güzel olur inşallah şimdi çalış sen akşama akdar canımcım

s.a
hayırlı olsun yüzüklerin çok güzel. bi ömür mutlu mesut takmayı rabbim nasip etsin:)

hangi hocaymış bu bakim:)
berfinm zorlueokuldan dinliorm cografyada nihan akar hoca tavsiye ederm cnm:))

Niliim napıosunnn kuzuucuummm

ayyy benm minnnam napıomuskiiii
işten geldim kuzum yılmadım çalışıorm yarn geç girişim var test çözüym dedm gece gece sen neler yapıosun pıtırcık:)))

yılmakk yakısmaaz zateen benım nilimee bende hıdırellez senlıklerınden geldım kuzum hepımız ıcın büssürü dilekler dileediiimm

tsk ederim:)
nasıl gidio çalışmalar. inş çok iyi alırız

bnde bugun bernandoya gittim:)
2 çek almıştım onları kullandım

iyi gidio berfncm işte olmadığm zmanlarda devamlı ders çalışıorm diyebilirm:))
güle güle kullan neler aldn bakalm?

:)

red dot kurabiyelik, red dot tepsiden aldım.
kırmızı çatal bıçak aldım
bide siyah kahve çay ve kahvelik vardı onlardan aldım.
taçta falanda baya indirim var.

bernandodadki ekmek seperi , baharatlıklar hakkında bi bilgin varmı. onlarıda ordan alim diyorum.
çelikleri paslanırmı acep

hiç bilmiorm cnm yaa görmedim daha doğrusu uzun zmandır bakmıorm ben mağazalara..dün çeyizlerimi düzenledik annemle resmen yatak odalarında gardropun üstünü doldurmusuzz + 2 tane kanepe altı ve kullanmadığım valizin içi de nevresmlerle dolu annem yeter artk alma dio:)) zaten ilerde ihtiyacma göre tamamlarım geri kalanını bunlar bile çok benm için bakınca beyaz esylarımız için yatrım yapıcaz artkkk
güle güle kullan cnm çok güzeller onlarda siyah kahve fincanlarını mrk ettm ama fal bakmak için çok kullanıslı deilsanki

Son düzenleme:
nilceğizimmmm gelin olmuş gidiyor musuuunnnn sennn yerim seniii yaaa ayy gözlerim dolduuu valla zaman ne cabuk gecmişşşş ilk adımın hazırlıklarına girişilmişşş

cok guzel yuzuklerinizzz bir ömür cıkmasın parmagınızdannn

ayyy kurabiyem çok saoll yaaaa:))) evt biraz öyle oldu ama artk zmanı da gelmişti çabuk adapte oldum bu duruma ceyiz hazırlıkları sayesinde:))
amin inşş sizinde hiç çıkmasın mutluluğumuzn sembolü olsn bi ömürrr

amin kuzuuuuuuuuummmmm inşallaaahh

bence de en dogru zamanı secmişsinizzz size kocaman maşallah diyorummm

rabbim mutlu etsin:)

çağlam inş birbirimizin düğünündede gideriz tam olur:)

Bn aldıklarımı bide çift alıyorum ya hepten kalabalık oluyor
annem 3 er yorgan yaptı onlarda var.
baza kanepe altları dolap üstleri sdolu bnmde:S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…