giz mailine atıorm sifre ve adresi dinle istersen sende ama sen sözl dinlemessn mat hocaları fln da varmıs çok süpr ama ben matematik dinlemiorm..15 tane dersi 20tllk kontörle alıson ve istediğin kdr dinleyebiliosn..
diğer gelnckler sizde sitesine girip ücretsiz derslerini dinelyebilirsniz yarısı neredeyse ücretsiz derslerin hemde sağlam konular yani
zorlueokul sitesi online eğitm
duygcm gizmee msj attığmdan cvp veremedm ona da bakarm cnm saol
smdi çıkıorm kızlar hazırlanmam lazm malum iş(
evt gizim çok eğlenceli eğer full yaparsam kadını izmrde bulup kisisel tşk edicem o derece:)) soru çözerken bile onun gibi konustuğumu hissettm:))
dün glsem nolur gizm bu hafta her gün kapanısım hiç beenmedim programı hele yarn 1de giriorm kapanısım valla çok sinir bozucu..simdi ne çalışırsam kar benm için( ii çalışmalar sana da kuzum
aynen gizim yaa komik bya:))
sen hangi konulrdasn bakimbitirmişssindir tekrar bilem yapıosundur kesn
berfinm zorlueokuldan dinliorm cografyada nihan akar hoca tavsiye ederm cnm:))s.a
hayırlı olsun yüzüklerin çok güzel. bi ömür mutlu mesut takmayı rabbim nasip etsin:)
hangi hocaymış bu bakim:)
Niliim napıosunnn kuzuucuummm
berfinm zorlueokuldan dinliorm cografyada nihan akar hoca tavsiye ederm cnm:))
ayyy benm minnnam napıomuskiiii
işten geldim kuzum yılmadım çalışıorm yarn geç girişim var test çözüym dedm gece gece sen neler yapıosun pıtırcık:)))
tsk ederim:)
nasıl gidio çalışmalar. inş çok iyi alırız
bnde bugun bernandoya gittim:)
2 çek almıştım onları kullandım
iyi gidio berfncm işte olmadığm zmanlarda devamlı ders çalışıorm diyebilirm:))
güle güle kullan neler aldn bakalm?
:)
red dot kurabiyelik, red dot tepsiden aldım.
kırmızı çatal bıçak aldım
bide siyah kahve çay ve kahvelik vardı onlardan aldım.
taçta falanda baya indirim var.
bernandodadki ekmek seperi , baharatlıklar hakkında bi bilgin varmı. onlarıda ordan alim diyorum.
çelikleri paslanırmı acep
nilceğizimmmm gelin olmuş gidiyor musuuunnnn sennn yerim seniii yaaa ayy gözlerim dolduuu valla zaman ne cabuk gecmişşşş ilk adımın hazırlıklarına girişilmişşş
cok guzel yuzuklerinizzz bir ömür cıkmasın parmagınızdannn
ayyy kurabiyem çok saoll yaaaa:))) evt biraz öyle oldu ama artk zmanı da gelmişti çabuk adapte oldum bu duruma ceyiz hazırlıkları sayesinde:))
amin inşş sizinde hiç çıkmasın mutluluğumuzn sembolü olsn bi ömürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?