Nil Çeyizi:))

canımmmmmm sana beyaz eşya için erken dedim ama annem bugün bak beyaz eşyalarınıda allaım evde kalabalık olmucak aldığımız yerde kalcak en azından buna para ödeyelim evlenirkende 1 üstlerine kalanını öderiz sen 1 2 sene evlensen üst modeller çıksa bile farkını ödersin dedi bide arçelik diyolarr

niliom beyaz eşya araştırdım herkeste arçelik var ama şu sıra bosch ve siemenste çok iyi bide herkes beyaz diyor ben gri inox istiyorum yada siyah cam gönlüm ister ama sakar olduğumuda biliyorsun bu durumda biraz araştırma yapacağım

anneme yaza söz olur askere giderse öyle allalım şimdi mantıklı değil fikrin güzel dedim kibarca reddetttim ama yinede ufak araştırma yapacağm

saç saç saç saç paraları paraları berfinm:)))
az biriktirmedn alma sırası smdide sende hiç mızmızlanmaaaa:)))

Gelinnn olmuuuuuuş gidiyorsunnnnn Niloooooooooommmmmmm:123:
kızaaaaaaaaaaammmm iyice moda sokucaksn beni ya yapma sunuuuuuuuu

gizim sen napıosun burda gidip ders çalışssana tabi var sınavına gezer tozarsn topiklerde bak bize((
annen neler neler demiş öyleee ama seni düşünüo işte fena mı aldır kızzz kenarda dursn:)))
bende beyaz değil inox alıcam sekerm hiç hevesm yok cam siyahlarda zaten sakarız bide toz tutması da cabasııı

dışarı çıkarım sevgilicik git ders çalış der
topik topik gezerim nilom yakalar ama ama şu sıralar çalıaşmıyorum nilommmm yine hırs gelse diyorum birazda zaman var diedir belki

aldırayım demi ama işte söz nişan olsun askere felan giderken aldırayım diyorum anneminde ne acelesi varise
bende inox alcam beğendiğim birkaç model var topik açabilirim onlar ile ilgili nilomm, offf sakar olmasaydık iyidide toz olayını hiç düşünememiştim bide o var siyah tozda yapar yahuuu

Nilooommmm senin buuu tanışma-sözz olayı yaklastıkcaa ben kendimi nedimeler gibi hissediorum yaaaa aklıma geldikçeee topicineee girip veryansın ediorum

Gizoooommm bende gri inox diorum hattaa vee hattaa bu hafta sonu bosch'a gittim aman allahım onlar nedir oyle yaaaa hepsi süperr, cam olanlarda bi harikaaaa:))) ama siyah işte... buzdolabı simsiyah... içim kararır benim o mutfakta yaa
en güzeli gridir diorumm canlarrr bende muhtemelenn Arçelik alıcam kuzular

Annem zamanında herşeyini Arçelik almış memnun ama gizomun dediği gibi Bosch ve Siemens revaçtaaa.. Hep genee Almann malı beaa

Canim ne guzel calisiyorsun masallah diyorum en iyi yerlere gelmeni diliyorum en buyuk ceyiz memurluk bir omur dayanikli Soz , nisan hepsi cok guzel gececektir eminim optum.

gizim daha senin var sınava rahat olabilirsn al benden sana izin ama çok salma çalıştıklarını da unuttrsn ben boşuna bu zmna bırkmadm:))
peluşum su alman hayranlığımız teee 1.dünya savaşına dayanıomus biliomusun tarih çalışırken öğrendm:d
nedimem benm hep yanımda ollllllllll:d
gunnurcm valla çalışmak zorundaym tatlm başka çarem yokki hatta bu son sansım bile olabilir 2 yıl sonra o birkmi gücü kendimde bulamayabilirm
inş olur biişiler kuzum yaa hepimiz için istiorm bunu..
berfooo artk nickini ne zman görsem ösym binası canlanıo gözümde nedendir ki acebaaaa:d

Nilooooommmmm adamlar yapıo ama beaaaa :))) elektronikte dünyayı ellerinde tutuyorlar, arabalara bi baksana:) Audi Bmw, mercedes walkswogen vuhuuu
çok iyiler yaaa kahretsin

ben nedimeyimmm düğünde deeee gelinlii arkadan tutabilirm hiç sorun değilll hemde seve seveeeeee

seni ben yermmmmmm peluuuuuuuuuuuuu:))))
bakıyormuşsun ösymye atanıyormusum

atarsın ilk beyaz eşyalarımı alcam

cnm inşşş..hayırlısıyla bi gecsn de su sınavvv

sorma yafrummmmmmmmm az kaldı azzzz:)))) sen naparsn
valla hayırlısıyla bi atlatsak daha tanısmada bu dr gün sayıyoruz ben sözlediğimizi düşünemiormmmmmm:)))

Sardııı korkulaaaar gelecekk yıllarrrr

Ayyyy ben de bi heyecann bi heyecaannn sankii var yaa seninlee bende tanısıorum nilom bak cok ciddiyim yemn ederm empati kurmakk desenn değill seninlee beraber yasıorum bildiğin bu heyecanııı

Bendeee iyiyimmmm bizimdeeee atarsaaaa 1 years nilom hayırlısıı inşallah kiiii

yaa pelin nedense ben heyecanlanamıorm nedennn yaaa((
sanki yabancı deil de teyzemler bize gelio gibi..acaba yakındık bu zmana kdr çok sıcak geçti iletişimimz ondan mı ki ne:))
benm dışımda herkes heyecanlı mağazadakiler bile ayy biz senin yerine de heyecanlanıorz diolar
belkim son gün heyecanlanırmmm:18:

canım çok az kaldı yaa okuduğum kadarıyla heyecan yok çünkü kendine onları yakın görüp sevdiğin için ama o gün birazda olsa olur aman olmasın zaten niye olsun ki..
kimse karşı çıkmaz ilişkinize zaten niye heyecan yapıp tedirgin olasın ki boşwer keyfini çıkar kuzum..çok mutlu olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…