rabbim mutlu etsin:)
çağlam inş birbirimizin düğünündede gideriz tam olur:)
Bn aldıklarımı bide çift alıyorum ya hepten kalabalık oluyor
annem 3 er yorgan yaptı onlarda var.
baza kanepe altları dolap üstleri sdolu bnmde:S
saç saç saç saç paraları paraları berfinm:)))rabbim mutlu etsin:)
çağlam inş birbirimizin düğünündede gideriz tam olur:)
Bn aldıklarımı bide çift alıyorum ya hepten kalabalık oluyor
annem 3 er yorgan yaptı onlarda var.
baza kanepe altları dolap üstleri sdolu bnmde:S
kızaaaaaaaaaaammmm iyice moda sokucaksn beni ya yapma sunuuuuuuuuGelinnn olmuuuuuuş gidiyorsunnnnn Niloooooooooommmmmmm:123:
canımmmmmm sana beyaz eşya için erken dedim ama annem bugün bak beyaz eşyalarınıda allaım evde kalabalık olmucak aldığımız yerde kalcak en azından buna para ödeyelim evlenirkende 1 üstlerine kalanını öderiz sen 1 2 sene evlensen üst modeller çıksa bile farkını ödersin dedi bide arçelik diyolarr
niliom beyaz eşya araştırdım herkeste arçelik var ama şu sıra bosch ve siemenste çok iyi bide herkes beyaz diyor ben gri inox istiyorum yada siyah cam gönlüm ister ama sakar olduğumuda biliyorsun bu durumda biraz araştırma yapacağım
anneme yaza söz olur askere giderse öyle allalım şimdi mantıklı değil fikrin güzel dedim kibarca reddetttim ama yinede ufak araştırma yapacağm
saç saç saç saç paraları paraları berfinm:)))
az biriktirmedn alma sırası smdide sende hiç mızmızlanmaaaa:)))
kızaaaaaaaaaaammmm iyice moda sokucaksn beni ya yapma sunuuuuuuuu
gizim sen napıosun burda gidip ders çalışssana tabi var sınavına gezer tozarsn topiklerde bak bize((
annen neler neler demiş öyleee ama seni düşünüo işte fena mı aldır kızzz kenarda dursn:)))
bende beyaz değil inox alıcam sekerm hiç hevesm yok cam siyahlarda zaten sakarız bide toz tutması da cabasııı
saç saç saç saç paraları paraları berfinm:)))
az biriktirmedn alma sırası smdide sende hiç mızmızlanmaaaa:)))
20:
gizim daha senin var sınava rahat olabilirsn al benden sana izin ama çok salma çalıştıklarını da unuttrsn ben boşuna bu zmna bırkmadm:))
peluşum su alman hayranlığımız teee 1.dünya savaşına dayanıomus biliomusun tarih çalışırken öğrendm:d
nedimem benm hep yanımda ollllllllll:d
gunnurcm valla çalışmak zorundaym tatlm başka çarem yokki hatta bu son sansım bile olabilir 2 yıl sonra o birkmi gücü kendimde bulamayabilirm
inş olur biişiler kuzum yaa hepimiz için istiorm bunu..
berfooo artk nickini ne zman görsem ösym binası canlanıo gözümde nedendir ki acebaaaa:d
berfooo artk nickini ne zman görsem ösym binası canlanıo gözümde nedendir ki acebaaaa:d
seni ben yermmmmmm peluuuuuuuuuuuuu:))))Nilooooommmmm adamlar yapıo ama beaaaa :))) elektronikte dünyayı ellerinde tutuyorlar, arabalara bi baksana:) AudiBmw, mercedes walkswogen vuhuuu
çok iyiler yaaa kahretsin
ben nedimeyimmm düğünde deeee gelinlii arkadan tutabilirm hiç sorun değilllhemde seve seveeeeee
bakıyormuşsun ösymye atanıyormusum
atarsın ilk beyaz eşyalarımı alcam
sorma yafrummmmmmmmm az kaldı azzzz:)))) sen naparsnNilooommm nasısııınnn bebiiiiiiiiiiimmmm?
Şafak atarsaaaa 6
sorma yafrummmmmmmmm az kaldı azzzz:)))) sen naparsn
valla hayırlısıyla bi atlatsak daha tanısmada bu dr gün sayıyoruz ben sözlediğimizi düşünemiormmmmmm:)))
Sardııı korkulaaaar gelecekk yıllarrrr
Ayyyy ben de bi heyecann bi heyecaannn sankii var yaa seninlee bende tanısıorum nilom bak cok ciddiyim yemn ederm empati kurmakk desenn değill seninlee beraber yasıorum bildiğin bu heyecanııı
Bendeee iyiyimmmm bizimdeeee atarsaaaa 1 years nilom hayırlısıı inşallah kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?