Nil Çeyizi:))

canım çok az kaldı yaa okuduğum kadarıyla heyecan yok çünkü kendine onları yakın görüp sevdiğin için ama o gün birazda olsa olur aman olmasın zaten niye olsun ki..
kimse karşı çıkmaz ilişkinize zaten niye heyecan yapıp tedirgin olasın ki boşwer keyfini çıkar kuzum..çok mutlu olun inş.

nilom nilom tanısmaya son 2 kaldı balllım heycan gelcektir sana yakın zamanda ki

Kaç kişi geliyorlar mama olarak neler hazırlancaka aparatif şeylermi olcak canım

nilom nilom tanısmaya son 2 kaldı balllım heycan gelcektir sana yakın zamanda ki

Kaç kişi geliyorlar mama olarak neler hazırlancaka aparatif şeylermi olcak canım
evt kuzum yaa yarn ve cumartesi tatili kaptm bende müdürden:))
öncelkle aşkımın isteği üzere bi tencere sarma sarıcaz o yemekten sayılmaz:)
annem mercimek çorbası yapıcak..fırında rosto, patates çanaklarında rus salatası (bunu ben yapıcm:), halamın pilavı çok güzel olur o tavuklu pilav yapıcak, hasan amca için çiğköfte alıcaz o çok severmiş:), kabaklı havuçlu kırmızı biberli julyen sos bunu da ben yapıcam:) tatlımız yapılıo kuzenim yapıcak onu, bizim gizin doğum günü 19 mayıs, o gün pasta alıcaz, kola meyve suyu fln o kdr..aklınıza gelen bişi varmı sizin kızlar eksik fln varmı sizce?? sulu yemeğimi yok gibi görünüo ama bilmiorz ne yapsak gerek varmı die düşündk bizde

berfooooo:)) özledm yaaa:)

yağmurcm görmemişim ben seni msjını..
valla neler yapıcamızı gizeme yazd sende yorum yap bakalm
bu gn işten geldm ders çalışamadm kızlar hiç ne giycem fln die kararlaştırmaktan
sonunda karar verdm..herkes elbise giy dedi mangodan triko elbise almıstm 2 yıl önce nasip o güneymiş:)fuşya deil kırmızı deil pembe deil o arada bişi ama çok seviorm rengini,belden oturuo üstü daha bol bi elbise saçlarmı maşa yapıyım alttan dağınık topuz yapıyım diorm.. nasıl size? bide onları karşılamaya çıkıcam yağmurluymus o gün aslında farklı planlarım vardı ama böyle giyicem, elbiseyle triko çizmelermle jean ceketimi giyerm diorm ..
smdi çıkıorm azcık çıkıcam gelnce okurum

Nilooooooooooommmmmmm hu huuuuuu menuyeee bak beee cok açııııııııııımmmm ve eve gidipp rus salatası yapmak istiorum! Resmenn aşeriyorum sanki şuan :)) Bende gelsem yaaaaa

Son düzenleme:
nilom menü benim çok hoşuma gitti hattaha sarmaları yolda okudum canım istemişti ki benim anniş bana sarma yapmış tesadüf

rosto zaten sulu yemek kiii bide tavuklu pilav yerine sadede olabilir tabi ama 2 et olsun güzel ben çok beğendim bende rus salatası ve sarma ve tavuk pilav üçlüsünü bir masada görmeyi çok severim mercimek çorbasıda iyi seçim menü on numara kuzum

elbisede meraklardayım nasıl olcak sana die, saçınıda kendnmi yapıcan canım

ayyyy heycanlanıyorumda heycanlanıyorum

güzel şeyler düşünmüşsünüz ama pilav sade olabilir bence...
elbiseni saçını enişteyi merakla bekliyoruzzzzzzzzz ki resimlerinizii
adım adım heyecanlarını bizimle paylaş kuzum

Nilooooooooooommmmmmm hu huuuuuu menuyeee bak beee cok açııııııııııımmmm ve eve gidipp rus salatası yapmak istiorum! Resmenn aşeriyorum sanki şuan :)) Bende gelsem yaaaaa
yaa cnmsn:)) gel kuzum seni de alsnlar çorlu üzerinden:))
gizim zaten pilav öyle tavuklu deil üstüne tavuk didikleni fln ya o cinsten
evt saçlarmı ben yapıcam o ışığı görüorm kendimde

güzel şeyler düşünmüşsünüz ama pilav sade olabilir bence...
elbiseni saçını enişteyi merakla bekliyoruzzzzzzzzz ki resimlerinizii
adım adım heyecanlarını bizimle paylaş kuzum
yok yağmurcm resm fln çekilmeyiz bi kutlama fln yokki sadece yemek yicez o kdr

ya seni çeksinler enişteyle yaaaaaaaa ama ya bu haksızlık bize

Nilooo geliinn oluuyoooorr sıradaa bizzeeee geliiyoooorrr Nilimmmm azcıcıkk kalmışş maşalllaaahhhh

nil yazmayabilirim hafta başına kadar:)
rabbim güzel yüzüne itafen , mutlu HUZURlu bir beraberlik nasip eylesin
bu mübarek cüma gününde senn için bunu diliyorum.
inş herzman bugunki gibi heycanlı olursunuz( gerçi sende heycan yoktu )

bi espiri yapıcmda hava kalırmı acaba diyorum

çıldır vannnn nazik erçek:) dilime takılan şarkı:):)

hahahahaha:))))
ergani maden murgul küre..hopppp samsunda da işlenir samsundada işlenir:))))))
hatta kaz madra yunt boz aydın menteşeeeeeeeee:)))
hiç havada kalırmııı ne kadaaannnn güzel de bi espiri:)))
bu kadın bize kafayı yedirttti cnm yaa...çok süper ama dimi ben bölgelere geçtm artk marmarayı bile dinledm ve tüm konulardan full yapabiliormmmm:)))
cnm aynı dilekler senin için de geçerli çok saol darısı başına:))
yaa alt tarafı yemeğe geliolar ben bide nişan gününü düşünemiormmmmm

Son düzenleme:

:):):) bn ilk başta nasıl kalır aklımda diodum hocadan sonra ama bi baktım dilime dolanmış:):)

ücreli olanları naptın?

inş canım. alt tarafı yemek deme::) bunu bulamayanlarda vr:)

vuhuuuu ben hayatta kendi saçımı yapamam helal olsun nilooo sana helal olsun kuzucummmm canım benim son günnnn

:):):) bn ilk başta nasıl kalır aklımda diodum hocadan sonra ama bi baktım dilime dolanmış:):)

ücreli olanları naptın?

inş canım. alt tarafı yemek deme::) bunu bulamayanlarda vr:)
hehehe:)))
olsn cnm heryse sırayla ücretli olanları satın aldm benm msn adresmle şifre zorlueokul olucak sekilde gir dinle hepsinii
sadece çıkmıs soru çözüm derslerini almadm sanırım
vuhuuuu ben hayatta kendi saçımı yapamam helal olsun nilooo sana helal olsun kuzucummmm canım benim son günnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…