Nil Çeyizi:))

tatlım dur daha bi yere gittiğim yok kızlara sadece yemek olduğunu anlatamıorm:))))
sen nasılsn orkidem yoksn hiçççç

olsun her şey bir yemekle başlar.

bence çok şey ifade ediyor tanışmalar.

yavrum ben burdayım da sen diğer topice gelmiyorsun -nedenini de bilmiyorum ama- ondan görüşemiyoruz.

sonradan fark ettim burdan yazmaya devam ediyomuşsun.

ahahah biryere gidicen işte canımcım gittiğin için bizde böyleyizz kuzucum :))))))))yani şu anda istnblda olablrsn ama 1 seneye kalmaz şehir değiştiricen kuzucuk mutlu olcan ama kiii

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun şarkısını mırılndanıyorum nelommmmmmm

niloşuum menüye bende bayıldım ve pelintoşum gibi gelsem ya keşke ben de
herşey çok güzel geçer inşallah

niloşuum menüye bende bayıldım ve pelintoşum gibi gelsem ya keşke ben de
herşey çok güzel geçer inşallah

evt orkidem zaten fazla zamanımda yok hem burdan konusmayı daha çok seviorm, herkesn konusuna ortak olmadan direk konuabiliorz dolandırmadan
gizimmmm birazdan market alışverişine gidicez annemle sonrada sarmalara başlıcazzzzzzz bu arada dersim dinledm bende salmak yok gördüğün gibi:)))
nuraymmm saol cnm benmmmmm inş balım

Nilişimm şimdiden kolay gelsin, sıvayın kolları bakalım oooh mamikler cok guzel olucaaakkiiii

Dün sende okudum rus salatasını canım bi istedi bi istedi, bi güzel gittim markete yaptım alışverişimi tam bir kap rus salatası yedim Gece cok susadım ama olsun güzeldi

benden gelinciklerime gelsnnnn
[video=youtube;d9NF2edxy-M]http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M[/video]

Son düzenleme:
hehehe:)))
olsn cnm heryse sırayla ücretli olanları satın aldm benm msn adresmle şifre zorlueokul olucak sekilde gir dinle hepsinii
sadece çıkmıs soru çözüm derslerini almadm sanırım

saol nil ya. hani dinleyeceğim için deil, bunu benle paylaştıgın için.. duygusala bağladım:)

canım yaa şimdi gördüm menünü. bence çok çeşit yapmayın. ben sevdiceğim annesi gelecek diye 6 çeşit yaptım. yemek deil hamurişi tarzı. kadın ikisinin tadına baktı şekeri varmış, kolestrolü varmış çok bozuldum hee insan gelinim benim için özenmiş okadar şey yapmış die bi çatal tadına bakar dimi onun için fazla çeşit yapma ziyan olmasın canım. dilerim güzel geçer tanışma faslı:)

nilcim bizde pek yemek tarzı seyler yapmamıstık, çay yanında yenecek türden yaptık, sarma, sigara böreği, kek vs. crocu nun dedıgı gıbı tadına bakıldı o kadar arttı bır suru sey..

nilcim bizde pek yemek tarzı seyler yapmamıstık, çay yanında yenecek türden yaptık, sarma, sigara böreği, kek vs. crocu nun dedıgı gıbı tadına bakıldı o kadar arttı bır suru sey..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmmm
bu gün hersey mükemmeldi beklediğimden bile gsel geçtiiii
o kdr yolunda gitti ki kedim bile çok usluydu odasından hiç çıkmadı sözleştiğimiz gibi
yemekleri de iyiki yapmısız hepsini tatmamak ne demek parmaklrını yedilerrr
en son aşkımın önüne tüm sarma tabağını koydum hatta yanına bile istedi ama unutmusuz koymayı:)
kısacası çok gsel bi gündü..kahvemi yaptm aşkımın getirdiği çikolataları yiorm ve günün keyfini çıkarıormm
hepiniz yanımda olduğunuz için çok saollllllllllllluunnnn kızlarrrr..sizi seviormmmmmm

çok sevindim niloşummmmmmm

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canımmmm çok mutlu oldum . Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…