wuuuhuuuuuuuuuu
niloşum gelin olmuş da gidiyormuşşş
darısı başıma yaaa
tatlım dur daha bi yere gittiğim yok kızlara sadece yemek olduğunu anlatamıorm:))))
sen nasılsn orkidem yoksn hiçççç
olsun her şey bir yemekle başlar.
bence çok şey ifade ediyor tanışmalar.
yavrum ben burdayım da sen diğer topice gelmiyorsun -nedenini de bilmiyorum ama- ondan görüşemiyoruz.
sonradan fark ettim burdan yazmaya devam ediyomuşsun.
ahahah biryere gidicen işte canımcım gittiğin için bizde böyleyizz kuzucum :))))))))yani şu anda istnblda olablrsn ama 1 seneye kalmaz şehir değiştiricen kuzucuk mutlu olcan ama kiii
gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun şarkısını mırılndanıyorum nelommmmmmm
niloşuum menüye bende bayıldım ve pelintoşum gibi gelsem ya keşke ben de
herşey çok güzel geçer inşallah
benden gelinciklerime gelsnnnn
[video=youtube;d9NF2edxy-M]http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M[/video]
ilk dinlemede beğendm gerçekten ii grup müzik dediğin böyle yapılır:)
Amaa amaa çok seviorumm ben bu şarkıyı kii
şimdideen ellerinizee sağlıkkk niloooommm
ilk dinlemede beğendm gerçekten ii grup
saol minnaaammm
ayy heyecanlanıorm yavaş yavaş ama ben, sonunda
hehehe:)))
olsn cnm heryse sırayla ücretli olanları satın aldmbenm msn adresmle şifre zorlueokul olucak sekilde gir dinle hepsinii
sadece çıkmıs soru çözüm derslerini almadm sanırım
saol nil ya. hani dinleyeceğim için deil, bunu benle paylaştıgın için.. duygusala bağladım:)
evt kuzum yaa yarn ve cumartesi tatili kaptm bende müdürden:))
öncelkle aşkımın isteği üzere bi tencere sarma sarıcaz o yemekten sayılmaz:)
annem mercimek çorbası yapıcak..fırında rosto, patates çanaklarında rus salatası (bunu ben yapıcm:), halamın pilavı çok güzel olur o tavuklu pilav yapıcak, hasan amca için çiğköfte alıcaz o çok severmiş:), kabaklı havuçlu kırmızı biberli julyen sos bunu da ben yapıcam:) tatlımız yapılıo kuzenim yapıcak onu, bizim gizin doğum günü 19 mayıs, o gün pasta alıcaz, kola meyve suyu fln o kdr..aklınıza gelen bişi varmı sizin kızlar eksik fln varmı sizce?? sulu yemeğimi yok gibi görünüo ama bilmiorz ne yapsak gerek varmı die düşündk bizde
berfooooo:)) özledm yaaa:)
canım yaa şimdi gördüm menünü. bence çok çeşit yapmayın. ben sevdiceğim annesi gelecek diye 6 çeşit yaptım. yemek deil hamurişi tarzı. kadın ikisinin tadına baktı şekeri varmış, kolestrolü varmış çok bozuldum heeinsan gelinim benim için özenmiş okadar şey yapmış die bi çatal tadına bakar dimi onun için fazla çeşit yapma ziyan olmasın canım. dilerim güzel geçer tanışma faslı:)
nilcim bizde pek yemek tarzı seyler yapmamıstık, çay yanında yenecek türden yaptık, sarma, sigara böreği, kek vs. crocu nun dedıgı gıbı tadına bakıldı o kadar arttı bır suru sey..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmmm
bu gün hersey mükemmeldi beklediğimden bile gsel geçtiiii
o kdr yolunda gitti ki kedim bile çok usluydu odasından hiç çıkmadı sözleştiğimiz gibi
yemekleri de iyiki yapmısız hepsini tatmamak ne demek parmaklrını yedilerrr
en son aşkımın önüne tüm sarma tabağını koydum hatta yanına bile istedi ama unutmusuz koymayı:)
kısacası çok gsel bi gündü..kahvemi yaptm aşkımın getirdiği çikolataları yiorm ve günün keyfini çıkarıormm
hepiniz yanımda olduğunuz için çok saollllllllllllluunnnn kızlarrrr..sizi seviormmmmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geldimmmmm
bu gün hersey mükemmeldi beklediğimden bile gsel geçtiiii
o kdr yolunda gitti ki kedim bile çok usluydu odasından hiç çıkmadı sözleştiğimiz gibi
yemekleri de iyiki yapmısız hepsini tatmamak ne demek parmaklrını yedilerrr
en son aşkımın önüne tüm sarma tabağını koydum hatta yanına bile istedi ama unutmusuz koymayı:)
kısacası çok gsel bi gündü..kahvemi yaptm aşkımın getirdiği çikolataları yiorm ve günün keyfini çıkarıormm
hepiniz yanımda olduğunuz için çok saollllllllllllluunnnn kızlarrrr..sizi seviormmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?