Nil Çeyizi:))

hayırlı uğurlu olsun.kuş gibi hafiflemişsindir çeyiz işine daha bi canla başla sarılırsın. tam gaz devam

Son düzenleme:
canım güzel geçiceğini biliyordum ne güzel atlattın çok sevindim herkes birbirine ısınıp sıcak bir ortam oluşturmuştur bende çok heycanlanıyorum senin sürecin ile ilgili kuzum atlatttınnn ama ohh sen sarma dedikçe ben evdeki sarmaları talan edip bir borcam bitirdim

minik gizinde doğum günü inşallah güzel geçmiştir ikiniz içinde güzel gün sende ömür boyu bu günü unutmazsınız hep gizin doğum gününde hoş bir tebessüm olur bugüne dair gize yeni yaşı bol başarı getirsin canım

başlangıcın güzel olması cok ıyı olmus canım, ınsallah hep boyle devam eder, allah tamamına erdırsın :) sevındım senın adına canım..

Nilooommmmmmmmmm canımmmm tatlı telaşlar vol1. görev tamamdırr

Harikasınızkiiiii

Bundan sonraki adımlarınız da inşallah böyle guzel ve keyifli olsun balım benimmm çok mutluu olll

çok sevindim niloşummmmmmm

Allah mutluluğunuzu daim etsin.
orkidem çok saol cnm benm sende çok mutlu ol çok istiorm ki bunuuuu

Canımmmm çok mutlu oldum . Darısı başıma
derenm darısı başına hakikatten en kısa zmanda inşşş çok farklı bi duygu gerçekten evimize böyle başka bi vasıfla gelmesi, ne bilim ailemin parçası olarak sofrada onu görmek fln:))
hatta fotograf mak. getirmişler ama pilleri bitmiş yoksa bol fotolu bi gün olurdu kesn ona üzüldük size de gösterebilicektm

Canımmm çooook sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına :))

allah tamamına erdirsin çok mutlu ol inşallah :))
saol cnmm en kısa zmanda size de inşş

hayırlı uğurlu olsun.kuş gibi hafiflemişsindir çeyiz işine daha bi canla başla sarılırsın. tam gaz devam
sorma cnm annem bu daha bi başlangıçtı dese de bana sanki en kasvetli zaman güzel geçip bitti gibi gelio, bundan sonrasnda tanısma olmıcak en azından

gizzzmmmmm minik gz çok tşk edio ii dileklerin için..onun doğum gününe gelmesi de çok güzel oldu hatta hediye fln bile almıslar pasta kesmesek de pasta şeklinde tatlımızla kutlamıs olduk
hadi bakalm senin de güsel haberlerini bekliormmmmmmmmm

başlangıcın güzel olması cok ıyı olmus canım, ınsallah hep boyle devam eder, allah tamamına erdırsın :) sevındım senın adına canım..
çok tşklerrr deniz inşş tatlm
Nilooommmmmmmmmm canımmmm tatlı telaşlar vol1. görev tamamdırr

Harikasınızkiiiii

Bundan sonraki adımlarınız da inşallah böyle guzel ve keyifli olsun balım benimmm çok mutluu olll

ahh pelintoş sen beni bitirdin zatennn:))
kesn seni de istiorm düğünümde zaten çorluda olur büyük ihtimal ben oraya gidicem anlaşıldı:))
hem ist ve lülebrgaz orrtası oluo tarafsız bölge:))geliverirsn sende hemen

kızlar bu arada sanırım yakın bi zmanda da halledicez su nişan işini..dün annemle annesi konustular 20 gün yada 1 ay içinde yapalm dedi annesi..
bende diorm ki anneme sınavm geçsin ramazandan hemen önce olsn die 14 temmuz ii gibi diorm nasıl sizce? yıllık iznimi kullanırım sonrasnda ver elini izmir

canım kpss öncesinde yapmayın geçsin 14 temmuz zamanı iyidir bizimde haziranın ilk haftasını halledelim bakalım ne olcak senle aynı ara olabilr ramazan önce yapcaz sıkıştırıp söz yapadablrz nişanda ağustosta asker herhalde nilom notları 80 hep çok mutluyum kurtuluyoruz ama bir yandanda ailesi daha şimdiden okul bitsinde hemen evlendirelm telaşnda istnbldan gidiceklermiş bilemedim ben tırsıyorum nilomm:18::18::18::18:sen beni rahatlat emiiii

minik gizzzzz bütün sınavlarında en başarılı olsun vee iyi bir yerde okusun balım hattaha bakarsın tekirdağ trakya taraflarında kazanır üniversiteyide

off ramazan çok ters zamana geldiii çok ters ne edeceğime karar veremiyorum 20 temmuza kadar tanıştırma söz olaylarını halledecekmiyiz aralıkta askere giderse doğum günümde ramazan bitmiş oluyor nişan yapabilirizzz aceleye getirmesemmi nilomm onuda düşünüyorum

valla giz bilmiorm kii sizin de çok tersmiş hakikatten ee gitsnler istdan bunun ne ilgisi varki tanısma veyaz sözlenmeyle..hem nie gidiolar bunca yıl durmuslar dimi ama:))
bnce aileler tanıssın ardından söz ve nişan bir arada olucaksa ramazandan önce sözlenip ağustostan sonra da nişanlanabilirsinizzzz

canım evet çok ama çok ters zamana geliyor bizimkisi olmadı askere gitmeden ramazan bayramında söz olcak kafam karışık zaten

ailesi istnbldaki evi bırakıcaklar istnbldan annesi babası gidicek ablasıda daha evli değil ikisini aynı ara evlendirirler artık ayy kafam karıştı zaten çok abiside askere gitmeden evlenmş eşi hamileyken askerdeydi benmki öle bişi yapmaz çok kızmıştı onlara ama askere gitmeden adı konsun istiyorda bakalım

annemde bir yandan beyaz eşya diyip durmaya başladı nilomm allalm dursun modunda bilmiyorum gerçi beyaz eşyaları beğendm ben boschtn ama benm beğenmemle olmuyor benmkide siemens samsung felan dio samsungun kombili buz dolapları boschtan iyimişmiş öle diooo

hehehe:)) sen de demeyesn sonra benm kpssem var o zamana olmaz die:d
benm annem de dio bak insanlar beyaz esya araştırıolar sende fırınınla bulaşık makineni al artk ıvır zıvır çeyiz alma die su olayları bi atlatalm da önümüze bakıcaz cnm yaa..dün annesiyle ablasına gösterdm çok beğendiler elbisemi yakından da görmüş oldular
ama annem alışverişte ben bi elbise daha aldırırım sana dio bakalm neler olucak..ayrıca alışverişe annem ben annesi ve o gidicekmişiz..meraklar içerisindeym

annneciğinin haklılık payı varki hayatım biz ıvır zıvıra para veriyoruz yoksa beyaz eşyayıda alırız yaniii benim annem ufaklıkları hiç sevmyorm direk büyük olan beyaz eşyalarından girelim diyor

beğenirler tabi bizde mağazaya gittik arkadaşım mezuniyeti için denedi vee her mağaza şimdi onun aynını çıkardı nilom bu kadar olur biz forever de gördüğümzde o ilkti

vuhuu 4 kişi en rahatı en güzeli bence kalabalığa gerek yok

nilom söz yapacağım zaman bu detaylarım olucak sanada fikir olsun ilk sayfada amelia fikirlerini paylaşmış 3, sayfada isde yaptıkları var kısmetse bunun aynından yaptırcam çok hoş fikirler

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...tepsisi/523385-ameliee-nisanlaniyooorr-3.html

ben dn gördm cnm bunları annemle baktk hatta gsel ama çok fazla çizim karakterlerine yer vermişler..ben pastamızı böyle bişi yaptırcam hatta koskada beğendm bile
bide gelenlere hatıra olarak kalması için bişiler yaptırabilirm ama henüz karar vermedm o güne bağlı yani..annen tabisi de ister büyük seyler onlar göze görünen seylerçnkü..
bu arada çalışmalarn nasıl gidio gizim dersleri salma bakk

aaa koska bu işlerin en uygunu 50 tl lik pastayı 25 tl ye ordan alıyorum aile büyüklerinin doğum günlerinde bende adaya ne getirebilirse ordan alcam ama bizim bir tanıdğımız var o çok güzel pastalar yapıyor olmadı koska pelit değirmen en olmadı beyaz fırın

canım yolda gidip gelirken çalışıyorum ama şu sıra sürekli dışarlardayım saldım galibaa offff yaaaa

sakın!!!! sakın salma giz bak çok programlı gidersen kesn iii bi puan alırsn bence..bak ben baya disiplinle çalıştm 1 ayda coğrafyayı bitirdm bölgelere geldm onda da marmarayı bitirdm..tarihte de cumhuriyete geldm
yeni konulara geçmeden tekrar ediorm smdi..valla bu sınav çok öenmli benm için hayatm ertelenicek yoksa 2 yıl:S

Canımm Hayırlı olsun; ne tatlı telaşlar bunlar.. onunla ve ailesi ile yediğiniz ilk yemekk:)) Daha niceleri olur inşallah:))

Ömürrr törpüsüyümm benn ama yerimmm ömrünü dee senii deeee nilommm:)))

Nilişiimmm pardon daa gelmiceğimi mii sandınnn?? Kızaaaaammm sen soylemesen bilee ben arkadan gelinliğini tutarım gene yaparım bulaşıklığımı ahaha Buuu sefeeerr Pelinnn gerçektenn söylüyoor olucak gelinn olmuuuş gidiyorsunnn amaa yakınımaa geliyorsunnn

Bugünnn minnaamm yanıma geldi nilomm çok eğlendikkk bizz seni evlendirdik düğününee bilee geldik ahh bizdeki hayalleri duysan kopardın ki albumlerime bir göz at nilişimmm

nişanla ilgili gelişmeleri de beklioo olcam kuzucummm herşey yolunda hayatında cok guzel inşallah sınavın da çokk güzel geçicek ve istediğinn işi yapıo olcaksn cnm, sana inanıorm ben. azminden dolayı da kutluorum cidden senin gibi yoğun programlı çalışan insanlar içinn şuan imkansızı başarıosunn.. ve inşallah meyvesini de yiyeceksn bu başarınınn:)

Herşeyyy isminn kadar guzel olsun cnm bnmm

nilim canım çok sevindim herşeyin çok güzel ve yolunda gitmesine

nil canım çok sevindim:) darısı bekleyenlere:)

Canımm Hayırlı olsun; ne tatlı telaşlar bunlar.. onunla ve ailesi ile yediğiniz ilk yemekk:)) Daha niceleri olur inşallah:))

kızlarrr sizi çok seviorm ben yaaa:)))
çoksaolun..pelintoşm zaten gelmessen pataklardm seni..inş tüm söylediklern olur cnm hepimiz için hemde..o yoğun tempo daha da artıcak gibi 1 haziranda parttan fulle geçiorm sınavıma da az kaldı ama konularmı bitirdiğim için kabletcem gibi gelio:))
hem bi sürü masraf olur bi çok seyimi almıs olsam da o anlamda da baya bi rahatlıcam..valla her işte bi hayırmıs bak yemeğe geldiler terfi aldığımı öğrendmmm

aldıklarını gule gule kullan cok guzeller canım kolay gelsın.)
çok tşkler çok mersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…