Nil Çeyizi:))

canım 3 sıra daha güzel yakışır parmağına nilom nasılsın canım herşey yolundadır inşallah özledim ki seniii

canım 3 sıra daha güzel yakışır parmağına nilom nasılsın canım herşey yolundadır inşallah özledim ki seniii

bende öyle düşündm gizim? peki model nasıl çok düz olucana en azından böyle olsn dedm gerçektede çok şık geldi ne bilim..
aslında hersey çok yolunda deil gizim ama iyi olmaya çalışıorm..mağazada cnm sıkılıo çoğu zamn biliosn oraya giderken hedeflerim vardı ama bunlarn hiç biri geçrkleşmio bu gün müdürle konusucaz yine..üstelk istediğim hiç bi zman tatilmi belirleyemiorm herkes gibi devmlı hafta sonu mğazada olmam gerekiomus..bu hafta sonu cumartesi gidip yüzük bakıcaktk ve atakanın annesi beyaz eşyalarımızı almak istedi ama izin alamadm ve gidemiorm çok canım sıkılıo..sen nasılsn balım bende özledm çok seni

canım verilen vaatler vardı evet ilerde çorlu tarafına bir mağaza açılsa seni bir şekilde yapcaklar ve gönlünüde yapcaklar ama şimdilik bilmiyorlar kıymetini kuzum hep fedakarlık beklemesini biliyorlar amasen burnunun dibindeki mağazadan oraya yükselmek için geçtin yanii konuş hayatım güzelce anlat derdini üniversite mezunusun elinden her iş geliyor

benimde işle ilgili canım sıkkın yoruluyorum komplolardan bıktım herkes benim gibi değil can sıkıcı şeyler oluyor birgün görşssekte anlatsam sana balım

haklısın yüzük bakmaya bile uygun vakit bulup gidemiyorsan ne anlamı kalıyor birşeylerin canım ama olsun

sevgilicik mezun oldu nilim cuma gününden beri dışardayım sürekli beraberiz çok özlemişim onunla aynı şehirde olmayı bizde takım elbise felan baktık arkdşlarını evlendiriyorda şu sıra:))))) banada kıyafet felan bakıyoruz belki kpss den önce ailler tanışır kpss sonrada söz olur hedef temmuz 20 o güne kadar tatile gitsek birde söz yapsak benden mutlusu olmucakta:))))))))he bide ağustosta askerliğimiz var tabeeeee ((((((((

dünde bayrampaşa ikeaya geldik çok güzeldi orda deri koltuklardan istiyor benimki gömülmek istiyormuş rahat rahat:)))))))))beyaz eşya bakıyoruz buzdolabını sıemensten kombili beğenmiştim ama dolapta samsungun methini duydum belki gardırop tipli alabilirim söz olsa beyaz eşyaları halledece inşalllah

bende durum bu şekilde 3 gündür yorgunum nilom eve girmedm bugünde görşcem bu yaz yorgun geçicek inşallah değer

gizim o kdr güzel açıklamıssın ki durumunu bende aynen bu gün böyle konusucam ilk olarak transferimi isticem, sonrasnda da başka bi alana yönelicem aynen bu sekilde konusucak..artk orda kariyer düşünmüorm gerçkten çok sıkıldım çok sorumluluk alıp karşılığını alamamaktan(
kpss de hatrlısıyla bi bitse..2 gün önce kendimi 2006 kpssye soktum
50 genel kültür 52 genel yetenek netim var sanırım istediğim puana az kaldı konularm bitti sadece anayasa da eksiklerm var..tek sbi gün seçeneğim kpss kaldı kuzum yaa(
bende snei çok özledm bi gün görüşebilsek çok isterm ama grüosn hiç bişi için izin alamıorm
o kdr dertliym ki...çok sevindm senin adına da ne gsel hiç ayrılmazsınız hiç nazar değmesn hiçç

hayatım ben sana uğramaya çalışcam ilk fırsatımda gerçi sende yoğunsun ama çok özledim nilom ben seni

özetlerim tabe seni çok iyi anlıyorum çünkü canım orda kariyer düşünme daha iyi yerler olcaktır kpss yede güzel biryere giriş yapacağını biliyorum inşalllah güzel puan alacaksın canım benim benimde şu sıralar çok ama çok çalışmam lazım haziran temmuz ağustos 3 ay deli gibi çalışmalıyım canım bizde söz yaparsak son zamanlarda sevgilicik eve gelip mat çalıştırcak hep ben onlara gidicem hep çalışcaz yazın inşallah kurtulallım devlette çalışıp şu hayattta böyle deli gibi çalşp karşlğnı alamıyoruz kuzum

dün konustm zaten gizim herseyi anlattm ve istifa etmek istediğimi söyledm..engel oluo böyle bişeye asla izin vermezmiş, ne gerekiosa yapıcakmıs ben çok emek vermişim çok haketmişim o da bana emek vermiş bu noktada gidemezmişim fln filan..bakalm nolcak bu gün görüşücekti merkezle ben artk sadece herseyn lafta kalmasndan bıktm son kez tmm dedim, herseyi gözü aldm inanki..daha fazla hakkımın yenmiş olmasına musade edemem

maşşalh okdar 50 net 52 neti nasıl yapıyosunuz:S okdar çabalıyorum bnm hiç okdar olmadı:S

maşşalh okdar 50 net 52 neti nasıl yapıyosunuz:S okdar çabalıyorum bnm hiç okdar olmadı:S

berfin 2006 kpssden bu kdr yaptm bakalm 2012de napıcam cnm yaa:S
anayasada bitirmediiğim konularm duruo son konuları bilmediğimden öyle işaretledm ve yanlış çıktı:S
benm sayısalm iyi sanırm genel yeteneği ondan bu kdr yüksk..genel kültürü de ilk defa öğrendm ama nihan hoca sayesinde coğrafyadan 1 yanlış yaptm sadece..her yayınının denemesini çözme cnm bence ben sadce osym sorularını kriter alıorm kendime

unutmadan ananemin bana yaptığı minnoş patikleri de ekliym
hiç kullanmasam da hatıra olarak saklayabilirmmm

bütün anneanneler patikçi oluyor galibaa :)) ben patik giymeyi çok severim. kendin giymesen de misafirlerinden illa giyen olur canım :) hepsini güle güle iyi günlerde kullan inşallah

nihan hocanın videolaro çoğrafya için bukdar etkili oldu yani dımı? bilmiyorum ben şuan yapıyorum bişeyler. fena değilim. daha 3 ayımda var. nblm çok emek verdim nil.. iyi olsun istiyorum.
sen hangi yayınları çözdün.
bn mesela nihan hocayı dinledim sonra datayı ihtiyacı uzman kariyeri falan çözüyorum

Kızlar kolay gelsin Nihan Hoca kimdir :)) Nil çok doğru söylüyor mesela ben Yargının kitaplarını hiç beğenmiyorum açıköğretim okuyorken aldığımda hiç memnun kalmamıştım geçen sene de gazeteden hediye verilen kitapları vardı sorular bildiğinizi bile yanlış yaptıracak cinsten. Uzman kariyerin iyi olduğunu söylüyorlar. İhtiyacı öneririm çok iyi gerçekten, karacan yayınları murat yayınları da iyidir. İyi çalışmalar. İnşallah gönlümüze göre bir yer kazanabiliriz.

bütün anneanneler patikçi oluyor galibaa :)) ben patik giymeyi çok severim. kendin giymesen de misafirlerinden illa giyen olur canım :) hepsini güle güle iyi günlerde kullan inşallah
cnm çok tşk ederm bende öyle düşündm

kızlar ben videoların hepsini dinledm tabi ben satn almadm hepsini arkadaşm ve onun kuzeniyle ortak aldk eksiklerimizi o sekilde tamamladk..derse ordan çalışıp yedikklimden konu anlatımla üstünden geçiorm..ben 2 yıl önce alese çalışmayıp sadece yediiklmin 10lu denemelerinden çözmüştm hemen hemen aynı sorularn sayıları değişik çıktı yani soru yaklaşımları çok ii..aynı sekilde berfncm senin bana gönderdiğin coğrafya 30lu denemenin soruları da çok güzel cnm bence 8 tanesini çözdm ben çok beğendm hergün 2 tane çözüorm
umarm kızlar ben çok emek verdm diyemicem surda 1,5 aydır çalışıorm 1 ayım kaldı ama dar zmanda daha ii çalıştığımı bildiğimden ondan sallamadm bunca zman..umarm istediğimiz yerlere atanırızz

saol nil. bilmiyrum inş hepimiz için hayırlısı olur..

Çok özledimm seni nilooommmmm
bende seni peluşummm(( keşke görüşebilsek dicemde sevgilimi bile zor görüorm..yarn sizin oralara geliorm supriz yapıcam ona

saol nil. bilmiyrum inş hepimiz için hayırlısı olur..

berfnm sanki senin motivasyonn düşmüşşşş(( sınav stresini bi kenara bırakıp sınavn kendisine odaklanırmısın..o kdr emek verdn ben zaten yapıcanı biliorm sende biliosn bunu unutmussun hatırla lütfen..

nilo izinmi aldın balım seni naptın dün görüştünüzmü mağazadakilerle birde yüzüğe ne zaman bakcan

birdeeeeee keşke görüşeblsek haftasonları ama senin nişan telaşın başlıcak çok özledim nilotum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…