Nil Çeyizi:))

niloooo fikrim geldiii dün oturdum evde neler neler yapabilirim die araştırdım vee

sabun dekopajı yapcam ama nasıl çevrende bunu yapan varmı forumda birkaç konu buldum parlatıcı ojeylede yapan varmış dekopaj tutukalı nereden bulunur bilmiyorum belki duymuşssundur yevrum

DDD
kızaaaammm senin derdn ne ya ders çalışssanaaa:) oyalancak sey arıo bizim kız sanki çok zmanı varmıs gibi..dekopajını sınavdan sonra yap tutkalını ben alcam:))
şaka bi yana hiçöyle hobilerm olmadığndan bilemiorm gizim yaa

nihahahah benmde hobim yok tüketiciyim ben sen biliyorsun beniiiiiii

nilayımm ders çalışmıyorm şirkette arge yapıyorum ama akşam ders bakcam bide dekopaj denicem haci şakire kızammmm benim derdim böleeeee can sıkıntısııı yaaaaaa off benn eylülde gircem senin 1 ayın benimde 3 ayım var nihahahahahahah ama benmde az kaldııı sen temmmuzda sahalara döndüğünde ben buralarda olamıcam

giz vipinshopta sehirfırsatı çekleri var ve ben bunu çok beğendm ama alamam simdiiii(((
Eki Görüntüle 423380

gördüm canım bende alamam kendime masraf edicem şu sıra yoruldum sürekli bişiler taşıyorum ikeadan birkaç parça bişi alcam niloşum çok güzel şeyler gelmiş yeniii

ama ama buda çok hoş ve güzel canım yaa keşke bizim olsaa kii

başka zman alırız gizm hep oluo indrmler biliosn..yaa ikeya gidelim gizzzzzzz((
yaa artk görüşelm ama yaa..çok olduu unuttum en son ne zmndı
bu hafta sonu tatilm yok yine olursa hemencecik haber vercem sana:26:

başka zman alırız gizm hep oluo indrmler biliosn..yaa ikeya gidelim gizzzzzzz((
yaa artk görüşelm ama yaa..çok olduu unuttum en son ne zmndı
bu hafta sonu tatilm yok yine olursa hemencecik haber vercem sana:26:

niloooo bende çok istiyorum benim aöf sınavım varr 3 haziranda ama sabah yaniii 10 da bitiyor eğer o gün boşssan görüşelim cancağzım bir türlü görüşemedik olmadı ortada sen erken çıktığın birgün gelll bende çıkayım şirketten 2 3 saat erken görüşelim bende çok özledim

ikea şart oldu bahar geldi istediklerimi dün 2013 topikine ekledim beyaz tepsi onada dekupaj yapcam sonra beyaz dantelli gibi saksı linensten masar örtüsü aldım ben onun üstünde var fotoda onların hepsi benim olsun nilom

bişi dicem şu sendeki ferforje tepsi ve peçetelik varmıdır bakırköy civarlarında onlarda benim olsa keşkee offf çok istiyorum

kabataştan bakırköye deniz otobüsü varsa süprz yapcam en olmadı balllım

Bikaçgündür nete giremediimden Pelimimden al haberi gibi olduuu niliiiimm hemencicik sordum Nilimin yemegı nası gectii diyeee cok cok mutluu olduuummm canım devamıda bu sekılde guzel mutlu gecsııınn Biz kendi düğünümüzden cok senin düğünü ayarladık hatta pelim bize gelcek annem bizi süsliceek burdan geliceez senin düğününee onu bile ayarladıkkkk acaba dıyoruz nil bu kadar detay dusundumu dugunuyle ılgılı bızz senı everdiikk gittii eniştecikklee Çoooook mutluuu olsun bizim canımız nilimiiizzz

yaaa yemekte bile aklıma geldiniz kızlarr inanınki:))
yani yanımda olmadığınız da bile yanımdaydınız..hiç ayrılmayalm çok saol minnam resmleri de gördm bayıldm ne gsel pozlar onlar öylee..bi daakine bende olcam!:)

hiç hiç ayrılmayalımm kiiiii Bidahakii bulusma zaten büyükkk bulusmaaa olucaaakk hepberaberrr tüm sevdicekler bi arada hemmm belkı dıger bulusmada nişanli bii nilimiiz olurr onuda kutlamıışş oluruuuzz

hiç hiç ayrılmayalımm kiiiii Bidahakii bulusma zaten büyükkk bulusmaaa olucaaakk hepberaberrr tüm sevdicekler bi arada hemmm belkı dıger bulusmada nişanli bii nilimiiz olurr onuda kutlamıışş oluruuuzz
büyük ihtimalle öyle olur zaten naz'm:))
ama birileri de sürpriz yapar bize belki çifte nişanlı olabiriz:)) gizemden bekliorm bakalm bişiler

büyük ihtimalle öyle olur zaten naz'm:))
ama birileri de sürpriz yapar bize belki çifte nişanlı olabiriz:)) gizemden bekliorm bakalm bişiler

birileri birileri kimdir kiii ama ama ben yapsam yapsam sözlü oldum die çıkarım karşınıza niloşum nişan için bilemicem ki ağustosa kadar yetişirim ağustosta asker olcak evde olur ise olur nişanda ama evde olmaz bizim ev minimalll niloşşşum

ama bir buluşma olsa haziranın ortalarında ben sizi ada sahillernde beklesemm yahuuu

Nilim nasılsın canım keyifler yolunda mı ?
iyiyim derencm çok şükür hersye yolunda sen nasılsn
:)))
valla bizimkide miniminiminimal ama yapcak bişi yok gizim:d
sıcak bi ortamda hersey daha gsel geçer boşver hersey hayırlısıyla olsn da nerde olduğunun hiç önemi yok..geliciz bu laf havada kalmıcak mrk etmeee

220 sayfa woooooow
canim ilk sayfalara bakabildim hepsi harika gule gule kullan ama vaktin oldugu bir ara butun ceyizini bir sayfaya toplarsan yada ceyiz serildiginde resime cekip bizede gosterirsen coook sevinirim

220 sayfa woooooow
canim ilk sayfalara bakabildim hepsi harika gule gule kullan ama vaktin oldugu bir ara butun ceyizini bir sayfaya toplarsan yada ceyiz serildiginde resime cekip bizede gosterirsen coook sevinirim

çok tşk ederm çeyizimi sermicem büyük ihtimal hepsi 1.sayfada zaten 220 sayfa yorum cnm sadece:))

niloss burdasın yakaladım seni kk profili dğeiştirmiş tıkladım veee aktiviten yani yazın geldi gözümün önüne çok ilginççç yakaladım seni buralardaymışssın

kızlarrr herkese slm:))
napıosnunuz bakalm ya özledm topiimde gerilere düşmüş kimsecikler bana bişi yazmamıs mı bunca zman((

size yeni beğendiiğim yüzüğü gösteriym dedm..bakalm beğenicekmisiniz
askımın parfümümün şişesinden esinlendmm gerçekte de görünce çok beğendm4 sıra biraz kalın gibi 3 tur yaptırabilirm die düşünüorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…