niloooo fikrim geldiii dün oturdum evde neler neler yapabilirim die araştırdım vee
sabun dekopajı yapcam ama nasıl çevrende bunu yapan varmı forumda birkaç konu buldum parlatıcı ojeylede yapan varmış dekopaj tutukalı nereden bulunur bilmiyorum belki duymuşssundur yevrum
DDD
kızaaaammm senin derdn ne ya ders çalışssanaaa:) oyalancak sey arıo bizim kız sanki çok zmanı varmıs gibi..dekopajını sınavdan sonra yap tutkalını ben alcam:))
şaka bi yana hiçöyle hobilerm olmadığndan bilemiorm gizim yaa
giz vipinshopta sehirfırsatı çekleri var ve ben bunu çok beğendm ama alamam simdiiii(((
Eki Görüntüle 423380
gördüm canım bende alamam kendime masraf edicem şu sırayoruldum sürekli bişiler taşıyorum ikeadan birkaç parça bişi alcam niloşum çok güzel şeyler gelmiş yeniii
ama ama buda çok hoş ve güzel canım yaa keşke bizim olsaa kii
başka zman alırız gizm hep oluo indrmler biliosn..yaa ikeya gidelim gizzzzzzz((
yaa artk görüşelm ama yaa..çok olduu unuttum en son ne zmndı
bu hafta sonu tatilm yok yine olursa hemencecik haber vercem sana:26:
Bikaçgündür nete giremediimden Pelimimden al haberi gibi olduuu niliiiimm hemencicik sordum Nilimin yemegı nası gectii diyeeecok cok mutluu olduuummm canım devamıda bu sekılde guzel mutlu gecsııınn Biz kendi düğünümüzden cok senin düğünü ayarladık hatta pelim bize gelcek annem bizi süsliceek burdan geliceez senin düğününee onu bile ayarladıkkkk acaba dıyoruz nil bu kadar detay dusundumu dugunuyle ılgılı bızz senı everdiikk gittii eniştecikklee Çoooook mutluuu olsun bizim canımız nilimiiizzz
yaaa yemekte bile aklıma geldiniz kızlarr inanınki:))
yani yanımda olmadığınız da bile yanımdaydınız..hiç ayrılmayalm çok saol minnam resmleri de gördm bayıldm ne gsel pozlar onlar öylee..bi daakine bende olcam!:)
büyük ihtimalle öyle olur zaten naz'm:))
hiç hiç ayrılmayalımm kiiiiiBidahakii bulusma zaten büyükkk bulusmaaa olucaaakk hepberaberrr tüm sevdicekler bi arada hemmm belkı dıger bulusmada nişanli bii nilimiiz olurr onuda kutlamıışş oluruuuzz
ama birileri de sürpriz yapar bize belki çifte nişanlı olabiriz:)) gizemden bekliorm bakalm bişiler
iyiyim derencm çok şükür hersye yolunda sen nasılsnNilim nasılsın canım keyifler yolunda mı ?
:)))birileri birileri kimdir kiii ama ama ben yapsam yapsam sözlü oldum die çıkarım karşınıza niloşum nişan için bilemicem ki ağustosa kadar yetişirim ağustosta asker olcak evde olur ise olur nişanda ama evde olmaz bizim ev minimalll niloşşşum
ama bir buluşma olsa haziranın ortalarında ben sizi ada sahillernde beklesemm yahuuu
ama birileri de sürpriz yapar bize belki çifte nişanlı olabiriz:)) gizemden bekliorm bakalm bişiler
220 sayfa woooooow
canim ilk sayfalara bakabildim hepsi harika gule gule kullan ama vaktin oldugu bir ara butun ceyizini bir sayfaya toplarsan yada ceyiz serildiginde resime cekip bizede gosterirsen coook sevinirim
niloss burdasın yakaladım seni kk profili dğeiştirmiş tıkladım veee aktiviten yani yazın geldi gözümün önüne çok ilginççç yakaladım seni buralardaymışssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?