Nil Çeyizi:))

hadi şu silikonu kullan da bizede anlat bakalım
annem aldırtmıyo bana yumuşak olduğu için kalıp akıyomuş sağından solundan fırına bilmiyom valla annemin yalancısıyım

tatlm yaptm ben kekimi çok da güzel oldu o silikonla, hala bitiremedm yiorm valla:)))
annecin silikon kullanmadysa biraz önyargılı olmuş olabilir ama sonucu görse emnm o da beğenirdi
ilk koyduğun gibi çıkıo akışma fln yok cnm
zaten erimio koku fln hiç yapmıo defalarca kullan yıkadm kutusuna koyup kullandm tawsiye edem
silikon kalıp 4ever!

çok güzeller bayıldım hattaaa renkler desenler tam sevdiğim tarzda güle güle iyi günlerde kullan canım bu arada 2 tane silikon yorgan resmi varya (ilk sayfadaki) o resimde sanki silüet var senmisin kız

çok güzeller bayıldım hattaaa renkler desenler tam sevdiğim tarzda güle güle iyi günlerde kullan canım bu arada 2 tane silikon yorgan resmi varya (ilk sayfadaki) o resimde sanki silüet var senmisin kız

yok cnm ben deilm bende çok mrk ediorm kim die:)))
aldığım sitede vardı sonra başka sitelerde de aynı resmle satışı var sarı çizmeli mehmet amca olsa gerek
çok tşk ederm bu arada demekki zevklerimiz uyuomus cnm

Ohh afiyet olsun iyi yapmisin eline saglik mudodan aldim demistin dur bende bakiyim mudoya haftasonu:) silikonda ince kalin teflon gibi dikkat etmemiz gereken bisey varmiki alirken acep?

öle bi farklılık yok cnm ya çoğu zman standart oluo zaten kalınlıkları,
ben alırken hep içi yeşil olanlar kalmıstı bakırköydeki mudoda son kırmızıyı ben aldm
bizim avmde de yok aslında kalp şeklinde olanlar da vardı ama çok derin deil die almadm ondan da çok güzel kekler olur:))

öleymiş cnm normal fiyatı 320ymişş çok fazla geldi ancak indirmle alınır zaten yarı fiyata düşmese almazdm zaten
ama baya sık ve kullanıslı araştırmalarıma göre kaliteliymiş de

Son düzenleme:
ceyızın mukemmel hepsını gule gule kullan canım ındırımın ne zamana kadar surecegını bılıyormusun bırde ekmek kutusu kullanıslımıdır karar veremedım ındırımı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederızzz sayende yıne para harcayacagım galıba

cnm çok teşekkür ederm:) ekmek kutusu medium boymus küçük biraz ama o kdr sirin duruoki tezgahta annem aslında normal ekmeklerden olsa 3 tane rahat sığar ama artk ekmekleri büyüttüler normaldir dio, artk bi kıyısını kesip öle koyucam 2 ekmek rahat sıgıyo cnm kendisi küçük ama içi geniş, mağzada inceleyebilirsen görürsün sen
bu arada sende servis setini aldm sanırm bnde hesaplamıstm 80 fln tutuo heralde dimi

bu arada indrim ne zman biter bilmiorm hiç cnm, bazen bernardoda indirimde olan ürüne bakıorm ertesi gün yok kaldırmıslar
sansa bırakmıym dedm bunu, evde annem de çok beğendi kaliteliymiş dedi kolay kolya beğenmez çünkü bişiyi:)

hemen foruma gitmem lazım ozaman canım servis setım normalde 92 tutuyordu ama ındırıme gırınce hemen aldım 62 falan tuttu. ben cok acelecıyımdır normalde hıc ındırımı bekleme huyum yoktur ama burda senden gore göre bıseyler kaptık

cnm bende aynı senin gibiym baktm birikim yapamıorm bari hersey %50ye düşünce alıym ordan kar ediym:)
sende güle güle kullan tatlm eminm onlarda çok güzeldir, bu gün evde paketleri açınca dha bi güzel göründüler gözüme, aşık oldum

Canım bu bernardodan aldığın seti 3lü mü almak gerekiyo. Ben ekmek kutusunu beğendim tek onu alamaz mıyım acaba. Bi bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…