teşekkür ederimmmhepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım
Allah sağlık ve huzur içinde kullanmak nasip etsin.Hepsi çok şeker.
dün mudodan indirimden silikon baton kek kalıbı aldm:))
bu gün deneyip çeyizime öyle koymayı düşünorm mrk ediorm o kdr silikon aldm ama anlattıldığı kdr kullanıslı mı
benmki de siyah kırmızılı bi çoğumuz gezerken görmüşüzdür indirimle 14,75e düşmüş:))
Eki Görüntüle 276369 Eki Görüntüle 276370
çok güzeller bayıldım hattaaarenkler desenler tam sevdiğim tarzda güle güle iyi günlerde kullan canım bu arada 2 tane silikon yorgan resmi varya (ilk sayfadaki) o resimde sanki silüet var senmisin kız
tatlm yaptm ben kekimi çok da güzel oldu o silikonla, hala bitiremedm yiorm valla:)))
annecin silikon kullanmadysa biraz önyargılı olmuş olabilir ama sonucu görse emnm o da beğenirdi
ilk koyduğun gibi çıkıo akışma fln yok cnm
zaten erimio koku fln hiç yapmıo defalarca kullan yıkadm kutusuna koyup kullandm tawsiye edem
silikon kalıp 4ever!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benrardo indiriminden brabantialarımı almıs bulunmaktayımmmm
Eki Görüntüle 277758
ceyızın mukemmelhepsını gule gule kullan canım ındırımın ne zamana kadar surecegını bılıyormusun bırde ekmek kutusu kullanıslımıdır karar veremedım ındırımı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederızzz sayende yıne para harcayacagım galıba
cnm çok teşekkür ederm:) ekmek kutusu medium boymus küçük biraz ama o kdr sirin duruoki tezgahta annem aslında normal ekmeklerden olsa 3 tane rahat sığar ama artk ekmekleri büyüttüler normaldir dio, artk bi kıyısını kesip öle koyucam 2 ekmek rahat sıgıyo cnm kendisi küçük ama içi geniş, mağzada inceleyebilirsen görürsün sen
bu arada sende servis setini aldm sanırm bnde hesaplamıstm 80 fln tutuo heralde dimi
hemen foruma gitmem lazım ozamancanım servis setım normalde 92 tutuyordu ama ındırıme gırınce hemen aldım 62 falan tuttu. ben cok acelecıyımdır normalde hıc ındırımı bekleme huyum yoktur ama burda senden gore göre bıseyler kaptık
hım merak ettim eee ozaman müsait olunca bi resim koyarsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?