Nil Çeyizi:))

hani insan oturduğu yerden terlerya bnmde öyle oldu sanırım:S
sınavdan önce mutlaka konuşalım nil olurmu. sana ihtiyacım olur ozaman:S

hani insan oturduğu yerden terlerya bnmde öyle oldu sanırım:S
sınavdan önce mutlaka konuşalım nil olurmu. sana ihtiyacım olur ozaman:S

hey heeeeyyyy..çeyizden sonra kpssde yardmcı olabilirsem ne mutludur ki bana...konusalım kuzum mutlaka..su anda bile arka fonda dinlediğim videoları tekrar dinliorm ara vermek yok

niliiiimm bende özledim kuzuumm seni önümüzdeki hafta içi aşındırcam kapınıı zaten kursa ve dişçiciimee geliceem saanda ugriicaam

gelcemmmm bende gelcem özledim beeeekaçırcam seni birgün bir süprizzzz yaparımmm sana kuzucum

indirimi sabırsızlıkla bekliyorum nilotummmm
:))) bu gün atakanın yanına gidiorm gizim sürpriz yapıcam 2 gün tatilm var cumartesi çalışıorm ama(
gelsene valla en çok sen gelirsn die düşünüodm ama minnak senden baskın çıktı:))

niliiiimm bende özledim kuzuumm seni önümüzdeki hafta içi aşındırcam kapınıı zaten kursa ve dişçiciimee geliceem saanda ugriicaam

minaaakk gell
özledm bendeee..büyük ihtimalle mağazada olurum hep cnm bulabilirsn beni oracıkta

evet minnakım oralara geliyi benide getirsin yahuu

cumartesi kaçta çıkcan balım sen

vuhuuuuuuuuu süpersin git kuzucum git süpriz yap bakalım aşklar kavuşssunlar birbirlerineeeee

gittim de geldm bile gizim yarın iş var akşama kdr da iste atakan akşam ayrılmak daha zor olur die erkenden çıktım onunla evden( özledm bile(((
berfincm elbisenin rengine bayıldm harika bi yeşil minnaan modeli de çok hoş ben çok sevdm cnm çok asil görünüo
belki kol kısımlarını başka yaptırabilirsn minnaaan detayları çok gselmiş..ikisinin karışımı bişi harika olurrr

oyyy yerim senin özlemeni zor oluyo ama kavuşcaksınız balllım

pazar kaçta çıkcan gündüzmü çıkcan niloommmmm

Nil merhaba canım
Her gün sıkılıyorum diyorsn neden sıkılıyorsun canım.Bak kpss yi kazanacaksın az kaldı.Sabret.

bende hiç beğenmiorm gizim en son isyan ettm işte biliosn( çok sıkıldım zaten herseydn bu gün de cnm sıkılıo çok..

kuzum az daha sık dişini canım kpss ve strestir bu sen böyle değilsin diğer türlü vaatler ve çalşma şartlarından yorulmuş bunalmış olabilirsin ben seni çok özledim nilommm yaa kıyamam ben sana canım

nilll , hayrolaaa
ceyız topici almıs basını gıtmıss
dugune benım az kaldı hersey tamamlansın bende paylasıcamm

Nil merhaba canım
Her gün sıkılıyorum diyorsn neden sıkılıyorsun canım.Bak kpss yi kazanacaksın az kaldı.Sabret.
tatlm sorun kpss deil inanki..işle ilgili hala ayrı sehirlerde olmamızla ilgili böyle aşkam görüşüp sabahın köründe geri dönmemle ilgili(
çok zor ama ilerde hiç ayrılmıcamızı düşünerek bu kdr bekledk yine de değer daha bi bu kdr bile beklerm diorm..saol tatlm ilgin için çok..sende iyisin umarm pek takip edemiorm..
su işlerim bi bitsn tekrar aranıza dönücem mrk etmeyn:))
daha erkan aslında bakmam için:)

tşk ederim fikirlerşn için:)
neden erken olsn berfm sen bi fikir oluştur sonra rahat edersn bak ben ne kdr rahatm annesi geldiinde yakından gördüler elbisemi de çok beğendiler annesiyle ablası iyiki almısım diorm:))
:))) aynen öyle bn bu deilm kötü deilm gizim kafam yorgun sadece çok..yeni müdrüümüz de geldi smdi onunla da bi kaç hafta çalışıcakmısız diğeri izindeyken o da onaylıcakmıs onaylasın onaylıcksa o sorun diel de artk bu durumdan sıkıldm sadece devamlı kendini ıspatlama ve sonrasnda bişi olmaması umarm bu sefer olur diorm..
Niliiimm aşklanıpp gelmişşsiinn bilee geçicek inş sıkıntılarınn canımm sabrettt
minnaaam aynen öyle..çok sanslısınız sizz bak değerni bilin en az hafta da bir gün görüşebiliosunuz, gerçekten düşmanımın bile başına gelmesini en son isticeğim seylerden biri..aşık ol ama uzakta kal öyle uzaktan sev olurdu heralde..belki bu kpss ve niaşnımız hayırlı olur bizim için..sadece onun için ders çalışıorm inanki..
nilll , hayrolaaa
ceyız topici almıs basını gıtmıss
dugune benım az kaldı hersey tamamlansın bende paylasıcamm

sorma tatlm bu ceyiz topiğinden çıktı söz nişan derstleşme topiği oldu zaten..ceyiz topiğinde son dönemde çeyiz yok şaka gibi bi süre de olucak gibi görünmüo..su nişan evresi de baya masrafmıs valla..hayırlı olsn tatlm heycanını hissedebiliorm..bakalm bende neler olucak ilerde..herbişeyden haberiniz olur burda..paylaş sende bekliorz en kısa zmandaaa

Canım üzme kendini her şey hallolur.Hayatında iyi giden şeyleri düşün.
Ben de iyiyim canım işyerinde bilgisayarım sürekli açık olmasa bende girmem heralde pek.Evde ders çalışıyorum bende canım.Alışverişte kampanyalı şeyler görünce alıyorum.Bak bugün daybuyday dan 9.99 tl ye sarev pamuk saten nevresim aldım resmi de bu
Eki Görüntüle 440048
İnş sınavımız hayırlısıyla geçer de mutlu mesut döneriz topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…