- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bende seni peluşummm(( keşke görüşebilsek dicemde sevgilimi bile zor görüorm..yarn sizin oralara geliorm supriz yapıcam ona
berfnm sanki senin motivasyonn düşmüşşşş(( sınav stresini bi kenara bırakıp sınavn kendisine odaklanırmısın..o kdr emek verdn ben zaten yapıcanı biliorm sende biliosn bunu unutmussun hatırla lütfen..
hani insan oturduğu yerden terlerya bnmde öyle oldu sanırım:S
sınavdan önce mutlaka konuşalım nil olurmu. sana ihtiyacım olur ozaman:S
çok mutlu olurum peluşummm:)))) temmuzun ilk haftası indmrimiz var zaten
:))) bu gün atakanın yanına gidiorm gizim sürpriz yapıcam 2 gün tatilm var cumartesi çalışıorm amagelcemmmm bende gelcem özledim beeeekaçırcam seni birgün bir süprizzzz yaparımmm sana kuzucum
indirimi sabırsızlıkla bekliyorum nilotummmm
niliiiimm bende özledim kuzuumm seni önümüzdeki hafta içi aşındırcam kapınıı zaten kursa ve dişçiciimee geliceem saanda ugriicaam
:))) bu gün atakanın yanına gidiorm gizim sürpriz yapıcam 2 gün tatilm var cumartesi çalışıorm ama(
gelsene valla en çok sen gelirsn die düşünüodm ama minnak senden baskın çıktı:))
minaaakk gell
özledm bendeee..büyük ihtimalle mağazada olurum hep cnm bulabilirsn beni oracıkta
gittim de geldm bile gizim yarın iş var akşama kdr da iste atakan akşam ayrılmak daha zor olur die erkenden çıktım onunla evden( özledm bile (((
berfincm elbisenin rengine bayıldm harika bi yeşil minnaan modeli de çok hoş ben çok sevdm cnm çok asil görünüo
belki kol kısımlarını başka yaptırabilirsn minnaaan detayları çok gselmiş..ikisinin karışımı bişi harika olurrr
oyyy yerim senin özlemeni zor oluyo ama kavuşcaksınız balllım
pazar kaçta çıkcan gündüzmü çıkcan niloommmmm
ben her pazar kapanısım gizim yaa(
giz bunu heç beğenmedi kiiiiii beğenmediiii gelcektim oysaki
bende hiç beğenmiorm gizim en son isyan ettm işte biliosn( çok sıkıldım zaten herseydn bu gün de cnm sıkılıo çok..
tatlm sorun kpss deil inanki..işle ilgili hala ayrı sehirlerde olmamızla ilgili böyle aşkam görüşüp sabahın köründe geri dönmemle ilgiliNil merhaba canım
Her gün sıkılıyorum diyorsn neden sıkılıyorsun canım.Bak kpss yi kazanacaksın az kaldı.Sabret.
neden erken olsn berfm sen bi fikir oluştur sonra rahat edersn bak ben ne kdr rahatm annesi geldiinde yakından gördüler elbisemi de çok beğendiler annesiyle ablası iyiki almısım diorm:))daha erkan aslında bakmam için:)
tşk ederim fikirlerşn için:)
:))) aynen öyle bn bu deilm kötü deilm gizim kafam yorgun sadece çok..yeni müdrüümüz de geldi smdi onunla da bi kaç hafta çalışıcakmısız diğeri izindeyken o da onaylıcakmıs onaylasın onaylıcksa o sorun diel de artk bu durumdan sıkıldm sadece devamlı kendini ıspatlama ve sonrasnda bişi olmaması umarm bu sefer olur diorm..kuzum az daha sık dişini canım kpss ve strestir bu sen böyle değilsin diğer türlü vaatler ve çalşma şartlarından yorulmuş bunalmış olabilirsin ben seni çok özledim nilommm yaa kıyamam ben sana canım
minnaaam aynen öyle..çok sanslısınız sizz bak değerni bilin en az hafta da bir gün görüşebiliosunuz, gerçekten düşmanımın bile başına gelmesini en son isticeğim seylerden biri..aşık ol ama uzakta kal öyle uzaktan sev olurdu heralde..belki bu kpss ve niaşnımız hayırlı olur bizim için..sadece onun için ders çalışıorm inanki..Niliiimm aşklanıpp gelmişşsiinn bileegeçicek inş sıkıntılarınn canımm sabrettt
nilll , hayrolaaa
ceyız topici almıs basını gıtmıss
dugune benım az kaldıhersey tamamlansın bende paylasıcamm
Canım üzme kendini her şey hallolur.Hayatında iyi giden şeyleri düşün.tatlm sorun kpss deil inanki..işle ilgili hala ayrı sehirlerde olmamızla ilgili böyle aşkam görüşüp sabahın köründe geri dönmemle ilgili(
çok zor ama ilerde hiç ayrılmıcamızı düşünerek bu kdr bekledk yine de değer daha bi bu kdr bile beklerm diorm..saol tatlm ilgin için çok..sende iyisin umarm pek takip edemiorm..
su işlerim bi bitsn tekrar aranıza dönücem mrk etmeyn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?