Nil Çeyizi:))

nilcim hayırlı olsun ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bende cok uzun sure kalamıuyorum forumda calısıyorum
sınavınıda alnın akıyla gecersın ınsallah

duyguu cok uyguna almıssınnnnn

canım benımm malesef bende bu durumu askerdeyken yaşadımm o yuzden sımdı 2 haftada 1 bıle gorussek şükrediyoorum aylarca goremedıgımız oldu başarıcaksın sen ben bılıyoruum en hayırlısı bulsun seni ve sınava giricek diğer arkadaslarımıda hep dua ediyorum sizin içinn sen umutsuzluga kapılma yeterki su akar yolu bulur demişler yoluna giricek herbişey

t

neden erken olsn berfm sen bi fikir oluştur sonra rahat edersn bak ben ne kdr rahatm annesi geldiinde yakından gördüler elbisemi de çok beğendiler annesiyle ablası iyiki almısım diorm:))

bn çok çabk karar değiştiryorum. o yüzden almim diyorum:)

nil yemek takımı.d

cnm su an hiç düşünmüorm yemek takımı fln bi sürü masrafımız oluo zaten atakanın ailesi beyaz esyalarımızı alıcak..fırınımla bulaşık mak ben almak istiorm belki onlaı alırım daha sonra
yemek takımını koyucak yeryok zaten evde

rengi zmanla açılır sarı beyaz arası olur dediler o zman tam istediğim gibi oluck
aslında kesimi tam kare deil hafif piramitleşio yukarı doğru kareler resm çok bulanık..bekliorm yorumlarınzı:))

Son düzenleme:
beğednn mi peluşm gerçekten bak objektif olll

Nilişiimmm tam senlik diyebilceğimm bi yüzükkk sende bole bi neonlukkk seziorumm hani görüntü açısından da kesimleri daha bi karee:) Senlikk işte yaa sen modernliği seviyorsun kii yakışmıştaaa kuzumm. ben alyansta klasikliği seviorum yani bildiğin düz bombeli falan objektifimm cnm emin ol sana cok yakısmıısss spor bi modell

Hayırlı olsun Nilcim değişik güzel bir model olmuş güle güle kullanmanızı diliyorum ömür boyu.

canım hayırlı olsun yuzugunuuuzz

canım çok çok güzel yüzükleriniz birtanem çok beğendim hayırlı olsun balım

kızlar çok mutlandm siz böyle beğenince ama çok tşkler..

niloşuuuum, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah yüzükleriniz

bu arada senin beğendiğin alyansın bi benzeri, 3 sıralısı dora alyansta var demek için girmiştim topiciğine, bi baktım almışsın..
aşkla kullanın.. nişan tarihi ne zamandı

Son düzenleme:

tatlm zaten bana 4 sıra çok kalın geldi 3 sıra daha zarif duruo..simdi baktm siteye 2si 1400tl civarı bizim kuyumcudan ikisi 570tl tuttu cnm düşün ne kdr farkla satıolar yaw..nişanımız 15 temmuzda olucak cnm çok tşk edermm
darısı başına..sen neler yapıosn bakalm kpssye hazırlanıomusun hocalarla düzeltebildin mi aranız herey yolundadır umarm

Son düzenleme:

kuzucum gitmiyorum okula. bıraktım yani. kapandı o sayfa
kpss ye giricem fakat hiç çalışmıyorum, bu zamandan sonra da bişey olacağını sanmıyorum.
30 haziranda benim de paşamla ailesi geliyo, tanışma için..

alyanslarınızın ikisi 570 mi çok iyiymiş..

Çeyizin çok güzel canım güzel günlerde kullanırsın inşallah yüzüğünüz de çok hoş canım çok beğendim..

hayırlısı dielm nuraycm..bende çalışıorm işten zaman buldkça kaç alırsam alıyım yerleşmeye çalışıcam bi yerlre..
aman da aman surda ne kalmıs bizimkilerde 2 hafta önce geldiler umarm en az bizimki kdr güzel geçer cnm benm:)

Çeyizin çok güzel canım güzel günlerde kullanırsın inşallah yüzüğünüz de çok hoş canım çok beğendim..

tşkler elif çok mersi

Nil 'cim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...ben de nişanlandım bu arada :) düğün yakınıdr inşallah

kız çeyizimde çook eksik var yaaa

sana birşey de soracaktım böyle pat gibi olacak ama baya ara vermiştim :)

fırsat mağazası'ndan düdüklü ve ütü almak isityorum bana hangilerini önerirsin canım? sana zahmet fiyatı uygun ve kullanışlı .... ütü phillips var mesela ....

ayrıca misafir yemek takım da alamadım daha..

şimididen teşekkürler

ayyy hatice hayırlısı olsnn ne gsel haberler bunlar yaaa:)))
daha biz nişanlanmadk tam bir ay var cnm..düğün de ne zman olur allah kerim
ben smdi siteye baktm da benm beğendiğim modellerden yok tatlm kesinlkle philipsin azur serisini tawsiye ederm ama annem kullanıo herkes de çok memnun..
bence bu güzel ve kalitesine göre gayet ucuz cnm tawsiye ederm zmannda çok araştırmıstm hisar diyenleri çok duydum
HSAR AY SYAH 6 LT DDKL TENCERE Ddkl Tencere Takmlar firsatmagazasi.com

Canım tebrik ederim inşallah çok güzel geçer ben de 19 Temmuzda evleniyorum yani resmi nikah kıyılıyor :) İstanbul Avcılarda. İkimiz de çok mutlu olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…