minnaaam aynen öyle..çok sanslısınız sizz bak değerni bilin en az hafta da bir gün görüşebiliosunuz, gerçekten düşmanımın bile başına gelmesini en son isticeğim seylerden biri..aşık ol ama uzakta kal öyle uzaktan sev olurdu heralde..belki bu kpss ve niaşnımız hayırlı olur bizim için..sadece onun için ders çalışıorm inanki..
t
neden erken olsn berfm sen bi fikir oluştur sonra rahat edersn bak ben ne kdr rahatm annesi geldiinde yakından gördüler elbisemi de çok beğendiler annesiyle ablası iyiki almısım diorm:))
beğednn mi peluşm gerçekten bak objektif olll
Nilişiimmm tam senlik diyebilceğimm bi yüzükkk sende bole bi neonlukkk seziorumm hani görüntü açısından da kesimleri daha bi karee:) Senlikk işte yaa sen modernliği seviyorsun kii yakışmıştaaa kuzumm. ben alyansta klasikliği seviorum yani bildiğin düz bombeli falanobjektifimm cnm emin ol sana cok yakısmıısss spor bi modell
Hayırlı olsun Nilcim değişik güzel bir model olmuş güle güle kullanmanızı diliyorum ömür boyu.
canım hayırlı olsun yuzugunuuuzz
canım çok çok güzel yüzükleriniz birtanem çok beğendim hayırlı olsun balım
niloşuuuum, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah yüzükleriniz
bu arada senin beğendiğin alyansın bi benzeri, 3 sıralısı dora alyansta var demek için girmiştim topiciğine, bi baktım almışsın..
aşkla kullanın.. nişan tarihi ne zamandı
tatlm zaten bana 4 sıra çok kalın geldi 3 sıra daha zarif duruo..simdi baktm siteye 2si 1400tl civarı bizim kuyumcudan ikisi 570tl tuttu cnm düşün ne kdr farkla satıolar yaw..nişanımız 15 temmuzda olucak cnm çok tşk edermm
darısı başına..sen neler yapıosn bakalm kpssye hazırlanıomusun hocalarla düzeltebildin mi aranız herey yolundadır umarm
hayırlısı dielm nuraycm..bende çalışıorm işten zaman buldkça kaç alırsam alıyım yerleşmeye çalışıcam bi yerlre..kuzucum gitmiyorum okula. bıraktım yani. kapandı o sayfa
kpss ye giricem fakat hiç çalışmıyorum, bu zamandan sonra da bişey olacağını sanmıyorum.
30 haziranda benim de paşamla ailesi geliyo, tanışma için..
alyanslarınızın ikisi 570 miçok iyiymiş..
Çeyizin çok güzel canım güzel günlerde kullanırsın inşallah yüzüğünüz de çok hoş canım çok beğendim..
Nil 'cim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...ben de nişanlandım bu arada :) düğün yakınıdr inşallah
kız çeyizimde çook eksik var yaaa
sana birşey de soracaktım böyle pat gibi olacak ama baya ara vermiştim :)
fırsat mağazası'ndan düdüklü ve ütü almak isityorum bana hangilerini önerirsin canım? sana zahmet fiyatı uygun ve kullanışlı .... ütü phillips var mesela ....
ayrıca misafir yemek takım da alamadım daha..
şimididen teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?