Nil Çeyizi:))

bana lazım iyiymiş fiyatı:S ama 6tl büyük deilmi.d

Canım tebrik ederim inşallah çok güzel geçer ben de 19 Temmuzda evleniyorum yani resmi nikah kıyılıyor :) İstanbul Avcılarda. İkimiz de çok mutlu olalım :)
amannn her girdiğimde daha da mutlu çıkıorm bu siteden..tebrik ederm gunnurcm
yakınımda evleniosn bende avcılarda oturuorm:))
bana lazım iyiymiş fiyatı:S ama 6tl büyük deilmi.d

evt bak ben onu düşünmedim 6 lt de çok tercih eden var ama ben küçük aldm

amannn her girdiğimde daha da mutlu çıkıorm bu siteden..tebrik ederm gunnurcm
yakınımda evleniosn bende avcılarda oturuorm:))

evt bak ben onu düşünmedim 6 lt de çok tercih eden var ama ben küçük aldm

Nil'cim teşekkür ederim canım :)

169,00 tl fiyatı düdüklü için fazla değil mi

giz'im peluşum ve minnaam çok güzel bi gün geçirdim sayenizde..ne gsel bi sürprizdir o hep istermki manane mananeee:))

Hellööööö nilotuummmm biiirr pelimiikk geldiii
Türk sineması kıvamında sana bakışım ve ardından gözlüklerimi çıkarışım sonra o beni hatırladın mı bakışııı benn süprizlerii çokk severimkiiiiiii:)) çookkk çoooook güzeel bi gündüü hepinizii sevıormm kiii
ilkk olarak kalmıcakk bebegmmm inşallahh:))

:))) heheh hele benm inanmıorm bi dk 3 kez sen sen deyişim sonra da pelin dimi diye gizeme onaylatmaya çalışmam:) alemdik valla:d
olmasn da zaten peluşm daha çok çok görüşücez ne diosak oluo bebeklerimizi sevicez diorm ben o derece:))
kimsenin yüzü aklımda kalmaz ama te gözümün önünde valla yüzün o kdr bizim taraflardanki çakır gözlü kuzenlerim gibiydin:))
smdi yatıorm ben yarn tüm gün geceye kdr mağazadaym benm yerime bol bol gezin ortaköy taksim neresi olursa çok severimm sizi beeeeennnn

ahahah
ayyy bıcırıkk bi nilottt ve yerden bitme pelimikler etrafımızda gezinirkeennn buluşmaları tekrarlamamız şart oldu nilommm bizimm tarafları yerimmmmmm cnm bnm yaa iyii gecelr şimdidenn kolaylıklar gelsn sana cnm dünn ve bugun şişenn ayacuklarım yarın daha da şişecek gibi bir hissiyat var içimde çok da severizz minnakk puflaaa öptük senii

Son düzenleme:
kuzum ben fissler düdüklümü indirmli haliyle 300e aldm:)
kalitesine göre değişio hepsi..mesela benmkisi sadece düdüklü deil hızlı pişirme tenceresiymiş:d

sağol canım cevabın için...peki canım porsan alışveriş sitesi var ordan kütahya porselen yuvarlak yemek takımı almayı düşünüyorum.bi bakar msıın desenlerini fiyatının beğenebilcek misin ona göre alayım dedim ben de
KTAHYA PORSELEN yemek takm 85 para 70580

ya da burdan hangisini önerirsin canım ?

ayyy yine bana denecek söz bırakılmamış bütün sözler söylenmiş yine yavrularım ne güzel oldu ama dimi nilotum görmüş oldum ben aslında oraya gelebilirmişim gelcemde seni yalnız komucam oralarda yevruuu

pelutu nasılda getirdim karşına nasılll baktın tuaf tuaf çok güzeldi çok güzel seviyorum hepinizi ben inşallah daha çok görüşcez ne dediysek oldu sınırları zorlayıp güzel dostluklar kuruldu güven en önemlisiydi oda bizde var çok şükür sizi tanıdığım için mutluluğum kat kat artıyor canlarım

ayyy ben de gelmiş görmüş sarılmış sohbetler etmiş gibi heyecanlandım hee
güzel bebeklerimin güzel dostluklarına maşallah

aynen kızlarr yaa keşke hep yakın olabilsek ama olsn ben alıştm güzel seyler için hep beklemeye..
sormayn yahu baktm hepiniz o topikte ordasnız dedm bi yazıym..ama düşüncelerimde de yanılmamısım sizi istediğimde zaten nerede bulucamı biliorm topik içeriği yine aynı yani bişi kaybetmemişim bunca zaman :tırnaksmile en kısa zmanda yenden yenden yendenn istermmm:)))
telomerim sende katıl kuzum bizeee eksik parçamız gibisiniz siz gunnurla:)
kızlarla dedikodu yapmak sahaneeeeee öyle topik ortamına efendm alıntı yap yok beğen triplerinee hiç benzemiooo:)
fotoları da bekliorm kim bilir nası çıktık:)) muahhh hepinize

ben baktm hepsine ama nedense çok beğenemedim hiç bi modeli cnm yaa..eğer bu tarz olarak beğeniosan yine senin seçtiğin içlerinde en iisi..
bide ben sade seyleri beğendiğimden kendinden deseni olan su takım gözüme hoş geldi
http://www.porsan.com.tr/site/page.asp?dsy_id=29274&t=KUTAHYA-PORSELEN-yemek-takimi-85-parca-10136
sonuçta zevke göre değişir ben daha modern veya soft çizgileri olan takımları beğeniorm..çok tereddütlü olduğum içinde almadm henüz bi o kaldı benm de..aslında çok da abartmamak lazm yahu su tabak canak işini ama gelde söz dinlet işte kendine..biraz daha araştır bakalm belki 50-100daha fazla vericeksn ama o ömürlk bi takım oluo..her zman yemek takımı alınmıo ki:26:

Son düzenleme:

canım haklsıın....senin neğendiğin de çok hoşmuş gerçekten çok beğendim...bu siteyi birine sordum kütahyada oturuyorum dedi kız piyasada 360,00 tl dedi yanlış değilsem e site indirimli 465,00 tl dedi bu ne iştir anlamadım.... neyse biraz daha gzeyim ben

Hayırlı olsun canım ben herşeyini çok beğendim güzel günlerde aşkla kullan inşallahhh yemek takımların daha doğrusu mutfak malezemelrinin tümüne hayran kaldım özellikle papatya tabaklarr

Hayırlı olsun canım ben herşeyini çok beğendim güzel günlerde aşkla kullan inşallahhh yemek takımların daha doğrusu mutfak malezemelrinin tümüne hayran kaldım özellikle papatya tabaklarr

ayy çok mersiii
çok tşkler cnm çoğu seym bernardodandı rahatlıkla bulabilirsn hala var mağazalarnda

canım çok zekliymişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…