Nil 'cim bunu alayım dedim nasıl sence kristal takımı aldım o da bunun gibi çizgili modelden bu daha güzel gldi gözüme
KTAHYA 10134 85 PARA YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
bardaklarmla da uyumlu diosan güzel tatlm gayet...enfes sofralar kur bununla inşş
süper canım herşeyin mutlulukla kullan
ben şu cin alili ayşeli kupanı nerden aldığını soracaktım ve de tupperlarını netten daha mı uygun benim etrafımda satan kimse yok ama memlekete gidince bulabilirim sanıyorum çeyizi al al bitmiyo nasıl daha uygun olacaksa öyle alayım :44:
slm kızlarrrrr:))))
nasılsınız bakalmmmm, biz bu gün nişan alışverişimizi yaptkk hersey o kdr güzel geçti ve o kdr beğendiğim seyler aldm ki resmen hepsine tek tek aşık oldm
buradaki tavsiyelere uyarak eminönüne gittik sabahtan ve bana hitap eden hiç bişi bulamadık ordan direk forum istanbula geçtik ve herseyimizi avmden aldk:) sanırım tüm mağazalardan bişiler aldm:) gizim minnam peluşum ve berfom bu açıklamalar sizeeeeee
kozmetikleri mac ve watsonstan
kıyafetleri ve çantamı mango ve adil ışıktan,
ayakkabıları stradivarius ve diverasedan,
iç çamaşırları gecelk takımları ve sabahlıklar pierre cardin ve tabiki pijamalar oyshodan:) makyaj kutumda pijama takımımla aynı desen o da oyshodan:)
son olarak erkek arkadaşım da takımı zaradan aldı..bohçam gelsn hepsini tek tekkk fotograflarmmm
nişana kdr 2 hafta için bi takı seti beğenmem gerekio yardım bana ama bu sefer eminönü tawsiyesine benzemesin, o dükkanlardan hanlardan nasıl kaçıcamı şaşrdm
yemek masa örtüsünü sormussunuz kızlar ben onu bernardodan almstm ama üretmden kalkmıs, hticecm güzel bi takım içine siniosa 1 dk bile düşünme bile esya dediğin nedir yahu
netten mi beğeniosnuz die soran olmus evt beğenip mağazadan alıorz cnm, netten yemek takımı almaya cesaret edemem sahsen
slm kızlarrrrr:))))
nasılsınız bakalmmmm, biz bu gün nişan alışverişimizi yaptkk hersey o kdr güzel geçti ve o kdr beğendiğim seyler aldm ki resmen hepsine tek tek aşık oldm
buradaki tavsiyelere uyarak eminönüne gittik sabahtan ve bana hitap eden hiç bişi bulamadık ordan direk forum istanbula geçtik ve herseyimizi avmden aldk:) sanırım tüm mağazalardan bişiler aldm:) gizim minnam peluşum ve berfom bu açıklamalar sizeeeeee
kozmetikleri mac ve watsonstan
kıyafetleri ve çantamı mango ve adil ışıktan,
ayakkabıları stradivarius ve diverasedan,
iç çamaşırları gecelk takımları ve sabahlıklar pierre cardin ve tabiki pijamalar oyshodan:) makyaj kutumda pijama takımımla aynı desen o da oyshodan:)
son olarak erkek arkadaşım da takımı zaradan aldı..bohçam gelsn hepsini tek tekkk fotograflarmmm
nişana kdr 2 hafta için bi takı seti beğenmem gerekio yardım bana ama bu sefer eminönü tawsiyesine benzemesin, o dükkanlardan hanlardan nasıl kaçıcamı şaşrdm
slmmmm kızlarrrrr:)) aranıza döndm yeniden sormayn alışverişten beri kit5ap bile açamıorm evvelsi gün denize gittik bizimkilerle çok fena yanmısımçok canım acıo dün mğazanın klimasından da sifayı kaptm hastaym yatak döşek anlıcanız (
gizim çok sevdm ii geçmesne inş kpssyi de güzel bi şekilde atlatıcaz kuzum..
peluşum seni ben yerm!::)
berfooo sende çok mutlu ol cnm benm
telomerm nuraym nasılsın:))
çok tşk ederm modelleri de eklemişssin, bende hasta halmle kalktm kuyumcumuza gittim ve takı setimi beğendm görnce kesnkle bu dedm, daha önce senin bu sitelerden araştırma yaptm ama gr olarak 16-20 arasnda hep bunlar benmkisi 31 gr fiyatı da 2500 daha da pazarlk yapmadk bizim kuyumcumuzn kendi imalatı hep bnlar alyanslarımızı da burdan almıstk
fotoları çektm bakın bakalm kızlar
tabiki minik giz yine modelm oldu hepsini onda denettm:d
Eki Görüntüle 453351 Eki Görüntüle 453350 Eki Görüntüle 453352 Eki Görüntüle 453353
canımmm çok zarif sade ve şık bende olsam bunu beğenirdim nurayın paylaştıklarından ikincisine benziyor bende böyle sadelikte ve zarif bişi istiyorum güle güle güzel günlerde kullan hayatım
slmmmm kızlarrrrr:)) aranıza döndm yeniden sormayn alışverişten beri kit5ap bile açamıorm evvelsi gün denize gittik bizimkilerle çok fena yanmısımçok canım acıo dün mğazanın klimasından da sifayı kaptm hastaym yatak döşek anlıcanız (
gizim çok sevdm ii geçmesne inş kpssyi de güzel bi şekilde atlatıcaz kuzum..
peluşum seni ben yerm!::)
berfooo sende çok mutlu ol cnm benm
telomerm nuraym nasılsın:))
çok tşk ederm modelleri de eklemişssin, bende hasta halmle kalktm kuyumcumuza gittim ve takı setimi beğendm görnce kesnkle bu dedm, daha önce senin bu sitelerden araştırma yaptm ama gr olarak 16-20 arasnda hep bunlar benmkisi 31 gr fiyatı da 2500 daha da pazarlk yapmadk bizim kuyumcumuzn kendi imalatı hep bnlar alyanslarımızı da burdan almıstk
fotoları çektm bakın bakalm kızlar
tabiki minik giz yine modelm oldu hepsini onda denettm:d
Eki Görüntüle 453351 Eki Görüntüle 453350 Eki Görüntüle 453352 Eki Görüntüle 453353
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?