Nil Çeyizi:))

bardaklarmla da uyumlu diosan güzel tatlm gayet...enfes sofralar kur bununla inşş

sağol canım ...ya sitede daha uygun bir model buldum nerdeyse desenleri aynı fakat markası farklı old. için daha uygun ...müşteri temsilcisi çok satıldığını söyledi ama.. bir bak istersen..şimdilk çeyizde böyle birşey bulunsun diyorum ilerde daha güzelleri de alınır dedim

FIRST CLASS 456 84 PARA YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com

slm kızlarrrrr:))))
nasılsınız bakalmmmm, biz bu gün nişan alışverişimizi yaptkk hersey o kdr güzel geçti ve o kdr beğendiğim seyler aldm ki resmen hepsine tek tek aşık oldm
buradaki tavsiyelere uyarak eminönüne gittik sabahtan ve bana hitap eden hiç bişi bulamadık ordan direk forum istanbula geçtik ve herseyimizi avmden aldk:) sanırım tüm mağazalardan bişiler aldm:) gizim minnam peluşum ve berfom bu açıklamalar sizeeeeee
kozmetikleri mac ve watsonstan
kıyafetleri ve çantamı mango ve adil ışıktan,
ayakkabıları stradivarius ve diverasedan,
iç çamaşırları gecelk takımları ve sabahlıklar pierre cardin ve tabiki pijamalar oyshodan:) makyaj kutumda pijama takımımla aynı desen o da oyshodan:)
son olarak erkek arkadaşım da takımı zaradan aldı..bohçam gelsn hepsini tek tekkk fotograflarmmm
nişana kdr 2 hafta için bi takı seti beğenmem gerekio yardım bana ama bu sefer eminönü tawsiyesine benzemesin, o dükkanlardan hanlardan nasıl kaçıcamı şaşrdm

yemek masa örtüsünü sormussunuz kızlar ben onu bernardodan almstm ama üretmden kalkmıs, hticecm güzel bi takım içine siniosa 1 dk bile düşünme bile esya dediğin nedir yahu

netten mi beğeniosnuz die soran olmus evt beğenip mağazadan alıorz cnm, netten yemek takımı almaya cesaret edemem sahsen

Son düzenleme:
süper canım herşeyin mutlulukla kullan
ben şu cin alili ayşeli kupanı nerden aldığını soracaktım ve de tupperlarını netten daha mı uygun benim etrafımda satan kimse yok ama memlekete gidince bulabilirim sanıyorum çeyizi al al bitmiyo nasıl daha uygun olacaksa öyle alayım :44:

çok tşkler merve:)
ben o kupaları alalı baya oluo sonrasnda arklar için tekrar baktm ama yoktu migrstan almıstım belki bulabilirsn sizin oralarda
tupperları gittigidiyordan almsıtm tatlm toplu aldm daha uyguna satılıo orda

çok teşekkürler canım bayılıyorum ya şu çöp adamlara :97:
ben de kaya maya aşkının tepsisinden aldım onlara uygun olsun diye kupa arıyorum umarım bulurum

nilommmmmm paylaşmanı dört gözle bekliyorum hoş sen kpss kampına girdin sen topiğe gelcen ben gidicem aöf istediğim gibi sonçlandı sırada kpss var lisansla sırf mezun olmadım ona sebep inşallah iyi olcak herşey

sevindim adına herşy gönlünce olsun nil

Nilcim güle güle saglikla kullan hepsini pijama takımla makyaj çantanı çok merak ettim fotoları heyecanla bekliyorum senin adına çok sevindim cnm

niliiiimmmmm herbişeyini güle güle sağlıkla mutlulukla aşkla kullan kuzuucuuuuummmmm, listelemen çok iyi oldu, bende fikir edindim bohçaya ne alınır konusunda. fotoğraflarını da sabırsızlıkla bekliyorum
set olarakta altınbaş, zen ve favori de benim beğendiğim modeller olmuştu, fotoğraflarını ekliyim

altınbaş. fiyatı: 2.339.000 tl

altınbaş. fiyatı: 2.344.000 tl

favori. fiyatı: 4.630.000 tl

favori. fiyatı: 4.886.000 tl

bunlarda zenden canım, link veriyorum
Prlantal Safir Kpe : ZEN PIRLANTA
Elmas Yakut Yzk : ZEN PIRLANTA

zevklerimiz uyar mı bilmiyorum tatlım ama fikir olur belki sana..

slmmmm kızlarrrrr:)) aranıza döndm yeniden sormayn alışverişten beri kit5ap bile açamıorm evvelsi gün denize gittik bizimkilerle çok fena yanmısım çok canım acıo dün mğazanın klimasından da sifayı kaptm hastaym yatak döşek anlıcanız(
gizim çok sevdm ii geçmesne inş kpssyi de güzel bi şekilde atlatıcaz kuzum..
peluşum seni ben yerm!::)
berfooo sende çok mutlu ol cnm benm
telomerm nuraym nasılsın:))
çok tşk ederm modelleri de eklemişssin, bende hasta halmle kalktm kuyumcumuza gittim ve takı setimi beğendm görnce kesnkle bu dedm, daha önce senin bu sitelerden araştırma yaptm ama gr olarak 16-20 arasnda hep bunlar benmkisi 31 gr fiyatı da 2500 daha da pazarlk yapmadk bizim kuyumcumuzn kendi imalatı hep bnlar alyanslarımızı da burdan almıstk
fotoları çektm bakın bakalm kızlar
tabiki minik giz yine modelm oldu hepsini onda denettm:d

Son düzenleme:

canımmm çok zarif sade ve şık bende olsam bunu beğenirdim nurayın paylaştıklarından ikincisine benziyor bende böyle sadelikte ve zarif bişi istiyorum güle güle güzel günlerde kullan hayatım

çok saol gizim zaten böyle abartılı olmayan bişi istemiştm görür görmez de beğendm, yakından çok şık görünüo sanırsn pırlanta bea
o taşlarn yuvarlak olmamasını beğendm ilaç kapsulu gibi sıra sıra diğerlerinden farklı geldi gözüme, bi anda çıkıp beğenince insan stres yapmadan daha doğru seyler seçio gerçekten

canımmm çok zarif sade ve şık bende olsam bunu beğenirdim nurayın paylaştıklarından ikincisine benziyor bende böyle sadelikte ve zarif bişi istiyorum güle güle güzel günlerde kullan hayatım

çok saol gizim zaten böyle abartılı olmayan bişi istemiştm görür görmez de beğendm, yakından çok şık görünüo sanırsn pırlanta bea
o taşlarn yuvarlak olmamasını beğendm ilaç kapsulu gibi sıra sıra diğerlerinden farklı geldi gözüme, bi anda çıkıp beğenince insan stres yapmadan daha doğru seyler seçio gerçekten

canıım, iyiyim ben de, sevgilicikle ailesi yarın geliyo umarım herşey çok güzel geçer.
setini de çok beğendim, güle güle kullan cicim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…