Nil Çeyizi:))

ayy nuraym nasılda heyecanlısındır sen simdi, inşş çok güzel geçerrr:)))
saol tatlm senin zevkine de uydu sanırsam eklediklerine baktm da

evet canıııım ben de seviyorum o modeli..
aslında pek heyecanlı değilim, bide kocaman bi uçuğum oldu nur topu gibi, onun acısından, bu nasıl geçecek, böyle nasıl olacak derdinden başka bişey gelmiyo aklıma..

Beeennn senii yiyaacaağuumm nilooottt

Takılarıınnn cok guzeelll bebeekkk güleee gülee kullaannn inşallahhh

Nişan balayısı otelinizee de bayıldımmm ayrıcanakkkk, şimdideeennn iyi eglenceleerrr çıtırıımmm

18::18::18::18:)

canımmm canımm cağğnııımmmmmm :18: coook guzeelll sette otelldeeee herbişiii cokk guzel geciceek inşş nilikooommmm odalar cıdden cok tatlıııı bak gene turkuaz mavı aşkım canlandııı

:))) yaa minnak o tırnaklarda hal kalmadı yeme artk:))
peluşum nazım beğenmenize çok sevdm, bu gün atakanın bohçasını serdik komsular bakmaya gelicekmiş, haftaya annemle burgaza gidicez annesi davet etti hem takıyı ulaştırıcaz onlara o gün takıcaklar ya..benmki de orada seriliomus deşifre olduk yedi aleme:18:
otelimizi resmlerden fln çok sevdk ama şikayet de okuduk nette o yüzden kararsız kaldık su an rezervasyonunu yaptırmadk henüz, izmirden otel bakıorz smdi deniz önemli deil benm için de onun için de zaten fazlasıyla bronzlaştm hemde arklarımızı görmek daha eğlenceli olucak izmirde..bakalm artk nasıl denk gelirse öyle olucak..
sizi yine özledm ben ama haftaya indrmimiz başlıcak büyük ihtimal geliverin muhakkak uğraynnnn

Kpss kardeşliği nasıl gidiyor. Ben ufaktan stres yapmaya başladım galiba :18: Denemeler bir iyi bir kötü moralimi bozmamaya çalışıyorum hepimiz için duam kk kızları KPSSye damgasını vursun inşallah

çok saolun kızlarr, bende son hafta çok fena saldım indirim haftasnda olduğumuz için eve bile geldiğim saatler sayılıydı, yarn herseyi bi kere okucam ve stres yapmıcam bu saatten sonra o kdr:)bu arada bu gün atakanlara gittik ama atakan yoktu annesi ablası annem ben oturduk çok tuhaf bi duygu böyleside:))) son olrak neler yapıcamızı fln nişan kritiğini yaptk ama ondan önce önemli olan bi sınavımız var,
hepimize bol sans, çok güzel geçsin inş sınavımız, stres yapmayn yeterrrr

Son düzenleme:
niliiiimmm albümüme baksanaaa :) beni istediler
25 ağustosta da nişanımız var..

kpssciler nasılsınız bakalm nasıl geçti sınavvv:))))
benm beklediğim gibiydi, sanki yaptığım hersy doğru gibi ama tabiki yanlışlarmda çıkıcktır:))
güncel sorulardan çaktm yine 2 boşm var bi yanlışm çıktı su an için bildiğim, matematiktende 1 boşum var diğerlerinin hepsini yaptm umarm istediğim puanı alabiliriz

Son düzenleme:

nilim günnura duyguya sana ve diğer kızlara hep dua ettim inşalllah kazanırsınız diye allah çalışanınn yanında olacaktır çok seviyorum seni inşallah atancaksın kazanıpta

Niloomm cnm gizotm gibi bende dua ettimm seninn içinn inşallahhh istediğin puanı elde eder ve yerleşirsinnn kuzummmm çok mutlu oldumm güzel geçmesineeee seviorum seni nilotummmm

Kızlar benim kötü geçti 10 boşum var ve kontrol ettim de yanlışlarım da var. Evet bu sefer çalışarak girdim ama olmadı

Kızlar benim kötü geçti 10 boşum var ve kontrol ettim de yanlışlarım da var. Evet bu sefer çalışarak girdim ama olmadı

tşkler kızlar
belkide dualarınız sayesndeeee
gunnurm benmde yanlışlarım çıktı 4 boş bıraktm bende toplamda, zor bi sınavmıs bu tecrubeli olanlar öyle dio, herkes zorlandıysa çok yüksek puanlar olmasa da atanılabilir belkide, moralini bozma kuzum hiç bişi belli olmaz

inş güzel sonuclarınızı duyarızz kızlaaarr niliim geldim buguunn işyerine göremedim seni yoğunsundur diye sormadım kuzuumm

izinliydm kuzum atakanın yanına gittimmm:))
sen napıosn bakim, umarım güzel sonuclar alırız tatlm yaa

ooh aşklanmışşsıınn napım kuzum bende inş bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki hafta başlıyorum işe şimdi evraklar için koşturucam sen napıosun nasıl gıdıyo hazırlıklar

hepsi çok güzel güle güle kullan canım mink battaniyen bohçaların lavanta kesesi vs ve beyaz saplı kasık takımını nerelerden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…