Nil Çeyizi:))

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Staen pamuk ve ranforce nevresim takımları arasındaki fark nedir? Bir %100 pamuklu kumaşları var? Hangisi uzun ömürlü va sağlıklıdır? Bu arada pamuk saten denilen kumaş bildiğimiz saten mi acaba?

Son düzenleme:
canıııımmm beniiiimm cannıııımmmm mutlulugunuz daim olsun inşallaahh darısı bizim başımızaaa

çok tşk ederm kızlar darısı hepinizin başınaaa
fotografları bana ulaştığında ekleyebilicem tek tük gelio smdilk bi tane ekliym göstermelk
fotografçı ayarlamak için çok geç kaldık o yüzden kendi çekimlerimizle ancak bu kdr oldu

Son düzenleme:
maşaallah Allah nazarlardan saklasın canım

mutluluğun daim olsun inş her şey gönlünce olsun

Maşallah canım çok yakışmışsınız darısı düğüne olsun inşallah çok mutlu olun

peluuuşşşşşş zaten düğünümde baş nedimem olucaksn ki bu gidişleeee:)))
fotografların hepsi bi gelsin tüm ayrıntılarıyla eklerm cnm çikolatamı çiçeğimi pastamı bohçaları fln teker teker içindekileriyle çektm
düğünümüz belli deil smdiden biraz kpss sonucuma bağlı biraz benm iş durumuma bağlı yani tamamen bana bağlı, ama en yakın ihtimal bi sonraki yıl en uzak ihtimal 2 2014 yazı yada sonbaharı olur su an için o kdrını kestirebiliorm

maşaallah Allah nazarlardan saklasın canım

mutluluğun daim olsun inş her şey gönlünce olsun
çok tşk ederm damla çok incesin

Maşallah canım çok yakışmışsınız darısı düğüne olsun inşallah çok mutlu olun
turkuazımm çok saol cnm benm, senin de allah tamamına erdirsin inşşş:)

Son düzenleme:

Nilotuummm resimm bi harikaaa siz bi harikasınızzz çookkk çookkkk beğendiimm elbisenii üstünde görmek ayrı bi olaayy maşallah size canım benim Allah nazarlardan korusuunnnn

beenn mii olcaaamm ayyy nedime mi olcaammm sardı korkulaaarr geleceek yıllarrrr diyee haykırasım geldii

2014eee kalmasıınnnn 2013 olsunnn 13 13 13 niloommmmm :123: 13 candııırr niloommmmm

şimdidenn heyecanlandımm kıyafetimii düşünmeyee başlamalıyımm

ahh ahh 13 candır keske bi sonraki ayın 13ünde olsa hayır demem heralde:))
çok tşk ederm pelom tabisi de sen olcaksn tabi minnaamı da unutamam
hep aklımdaydınız zaten atakan bile dedi ayrı kalıosn bu gün arkadaşlarndan die, neseki hayırlı bi iş içinnn
çok seviorm sizi

oylee bi an gelcekki dicez kiiii yarın nilonunnn düğünüüüü :123: çok heyecanlı yaaaa

biiizz dahaa miniiimmle kaç ay onceden yaptık organizasyonuuu işte ben minniiimee giderim ordan beraber corluya gelirizz falan dieee bi duysaydıınn kopmustnn bebegm

biizzdee senii kocamannnn seviorz cnm canııımmmm canıııııımmmm enn kısaa zamanda goruselm insallahh burnumda tutuosnnki

yine süprüz yap banaa:)) manane yap da yapppp:))
haftaya yıllık iznim var çorluya geliorm heyyyy, 3 günlüğüne izmire gidicez sonra hep ordaym aşkımn yanında görüşürüz belkimm

senin gibi mrklılar için hepsini tek tek fotografladm cnm hiç mrk etme:)) smdi uzun uzun anlatmıyım ekleyince görürsn, elimde yok su an fotolar

meraktan değil canım sonuçta herşeymizi paylaşıyoruz,birbirimize destek oluyoruz nebiliyim fikir alışverişi yapıyouz ondan şeettim yaaaaaaaaa sonuçta kız verdik kolay mı bilelim ne yaptıınız ne yaptılar
tamam futurafları bekliyoruz 4 gözle çok bekletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…