mervecm geçen gün bakırköy capacitydeki migrosa yine gelmişti o kupalardan bi bak istersen tekrar migroslara cnm
çok tşk ederm kızlar darısı hepinizin başınaaa
fotografları bana ulaştığında ekleyebilicem tek tük gelio smdilk bi tane ekliym göstermelk
fotografçı ayarlamak için çok geç kaldık o yüzden kendi çekimlerimizle ancak bu kdr oldu
peluuuşşşşşş
Geliinn olmuş gidiyorsun dieee tribee sokmadım ama bu kez seni nilotmm :123: ahah bi de ben girseydimm işin içineeee düşünemiorm nasıl olurdu
heyecanlaa beklıorumm cnm fotolarınıııı cabucakk düğün gelsn seni göreyim istioruummmmNe zaman düşünüodunuz kuşum siz düğünü?
çok tşk ederm damla çok incesinmaşaallah Allah nazarlardan saklasın canım
mutluluğun daim olsun inş her şey gönlünce olsun
turkuazımm çok saol cnm benm, senin de allah tamamına erdirsin inşşş:)Maşallah canım çok yakışmışsınız darısı düğüne olsun inşallah çok mutlu olun
peluuuşşşşşşzaten düğünümde baş nedimem olucaksn ki bu gidişleeee:)))
fotografların hepsi bi gelsin tüm ayrıntılarıyla eklerm cnm çikolatamı çiçeğimi pastamı bohçaları fln teker teker içindekileriyle çektm
düğünümüz belli deil smdiden biraz kpss sonucuma bağlı biraz benm iş durumuma bağlı yani tamamen bana bağlı, ama en yakın ihtimal bi sonraki yıl en uzak ihtimal 2 2014 yazı yada sonbaharı olur su an için o kdrını kestirebiliorm
Nilotuummm resimm bi harikaaa siz bi harikasınızzz çookkk çookkkk beğendiimm elbisenii üstünde görmek ayrı bi olaayy maşallah size canım benim Allah nazarlardan korusuunnnn
beenn mii olcaaamm ayyy nedime mi olcaammm sardı korkulaaarr geleceek yıllarrrr diyee haykırasım geldii
2014eee kalmasıınnnn 2013 olsunnn 13 13 13 niloommmmm :123: 13 candııırr niloommmmm
şimdidenn heyecanlandımm kıyafetimii düşünmeyee başlamalıyımm
ahh ahh 13 candır keske bi sonraki ayın 13ünde olsa hayır demem heralde:))
çok tşk ederm pelom tabisi de sen olcaksn tabi minnaamı da unutamam
hep aklımdaydınız zaten atakan bile dedi ayrı kalıosn bu gün arkadaşlarndan die, neseki hayırlı bi iş içinnn
çok seviorm sizi
oylee bi an gelcekki dicez kiiii yarın nilonunnn düğünüüüü:123: çok heyecanlı yaaaa
biiizz dahaa miniiimmle kaç ay onceden yaptık organizasyonuuu işte ben minniiimee giderim ordan beraber corluya gelirizz falan dieee bi duysaydıınn kopmustnn bebegm
biizzdee senii kocamannnn seviorz cnm canııımmmm canıııııımmmm enn kısaa zamanda goruselm insallahh burnumda tutuosnnki
Niloşşşşşşşşş Allah mutlu etsin cnm hayırlı olsun nişanlanmışssın yüzün hep gülsün
tşk ederm yağmurcm saol, inş sende hep gül cnm
amin canım hayırlısı ile darısı başımıza yaaaa
nişanda siz bohça yaptınız mı neler takıldı karşılıklı birde canım?anlat bakalım
senin gibi mrklılar için hepsini tek tek fotografladm cnm hiç mrk etme:)) smdi uzun uzun anlatmıyım ekleyince görürsn, elimde yok su an fotolar
niloşum çok tatlı olmuşsunuz siiiizzzz
mutluluklar canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?