ohh ne gsel kuzum, nerde başlıosn hayırlısı olsnnnn
ooh aşklanmışşsıınnnapım kuzum bende inş bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki hafta başlıyorum işe şimdi evraklar için koşturucam sen napıosun nasıl gıdıyo hazırlıklar
hepsi çok güzel güle güle kullan canım mink battaniyen bohçaların lavanta kesesi vs ve beyaz saplı kasık takımını nerelerden aldın
ohh ne gsel kuzum, nerde başlıosn hayırlısı olsnnnn
daha hazırlıklar temizlk aşamasında gözle görülür bişi yaptığımız yok, cumadan sonra bi hareketlenme olucak zaten ben bişiye karışmıcam o kdr çok kişi varki:))
çok tşk ederm cnm
beyaz saplı kaşıklar mudodan, yeniyıl indirimiyle almıstım:)
pelotum valla işte öyle bi duygu, düşünki bi gece önceden sanki evdeki son geçem gibi fln hissettm kızaaaammmm:))) neseki hala evdeymm:18::18::18::))))))))Nilooommm niloommm:) Artık nişanlısınnn.. Keşkee yakın olsaydıkk bu güzel gününde yanında olmak isterdim nilotm ama ama inşallah ve inşallah düğünde beraberiz dökücezz bütün kurtlarımızı çıtır panemm
Fotoğraaff istiorumm en bolundan hemdee, meraklardaym kuzucumm
Ayy nasıl bi duygudur yaaaa
Canım gözün aydın.İnşallah çok mutlu olursunuz.Bu arada sınavın iyi geçmişti tebrik edeyim.Her şey gönlünce olsun canım.
Çoook mutlu olun
duygucm çok tşkler, evt sınavım güzeldi ama puanımı kestiremiorm:)
sınav iddalarında da cnm sıkılmıstı yine ama artk hayırlısı olsn dedm kapattm konuyu, sende çok mutlu ol inş:)
Evet canım hayırlısı olsun bende öyle diyorum,her şeyde bir hayır vardır.Bu arada biz pilav tenceresi aldık korkmazın çokta ucuza geldi sana da haber vermek aklıma geldi ama nete girmeye fırsatım olmadı
nerden aldın cnm sen benm tencere ve tava arkadaşm oldu iice:))
benmde eksiğim var seramiklerde ama korkmazdan almak istiorm ben
güle güle kullan cnm çok güzeller, çekinmene ne gerek var bende uzak kaldım bu dönemde çeyiz konularndan, ama çok istediğim bi tencereydi bu da haberm olsa ii olurdu sağlık olsn ben bi şekilde onu indrmli alabilirim yine acelem olmadığı için, kızmam gereken en son kişilrdensn başkaları varken
güle güle kullan
Teşekkür ederim canım anlayısın için tşk ederim :)) Ama gerçekten evde bile aklıma geldi neden alırken Nil'e haber vermedim dedim.Yine kampanyası olur zaten.Altıncı cadde den alacagın bir şey varsa yine TEMMUZ50 yazarak 100 tl ve üzerinde 50 tl indirim kullanabilirsin canım
madem alırken hatırladn pilavlarını yaparken de beni hatırlayıp afiyetle ye cnm:))
tamam ben üye olurum muhakkak bişiler indirime girer ihtiyacm olan bende seni hatırlarm çeki kullanırken saol çokk:)))))
pelotum valla işte öyle bi duygu, düşünki bi gece önceden sanki evdeki son geçem gibi fln hissettm kızaaaammmm:))) neseki hala evdeymm:18::18::18::))))))))
yaa o kdr mutluyum ki atakan benden sevinçli zaten, evdede bi sürü fotomuz var dış çekim olanları da yine ablası ve kardeşm çekti bazıları gerçekten güzel oldu elime geçsn paylaşırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?