Nil Çeyizi:))

ooh aşklanmışşsıınn napım kuzum bende inş bi aksilik cıkmazsa önümüzdeki hafta başlıyorum işe şimdi evraklar için koşturucam sen napıosun nasıl gıdıyo hazırlıklar
ohh ne gsel kuzum, nerde başlıosn hayırlısı olsnnnn
daha hazırlıklar temizlk aşamasında gözle görülür bişi yaptığımız yok, cumadan sonra bi hareketlenme olucak zaten ben bişiye karışmıcam o kdr çok kişi varki:))
hepsi çok güzel güle güle kullan canım mink battaniyen bohçaların lavanta kesesi vs ve beyaz saplı kasık takımını nerelerden aldın

çok tşk ederm cnm
beyaz saplı kaşıklar mudodan, yeniyıl indirimiyle almıstım:)

kızlarr meraba ben de aranıza yeni katıldım :) nill öncelikle çeyizini beğendimm gerçekten zevkli seçimler Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşş :) hatta hepimizee öyle :) ben erkek için hazrladığınız bohça ne kadara geldii onu merak ediyorum. bide neler konuyo kıza sandikk gidioo onu biliorumda erkeğe neyde götürülüo :) o bohça falan nerelerde satılıo ki :) ayy hiç bişey bilmiorum resmenn :)

niliiiiimmmmm cok cok tesekkur ederııımm hadımkoyde baslıyorum servisim falan var inş hayırlısı olur nişanında sizin için hayırlı ugurlu olsun şimdiden tatlımm hep mutlu aşk dolu huzur dolu olun

çok tşk ederm kızlar bu gün nişanlandım hersey sorunsuz ve o kdr gsel geçtiki herkese böylesi nasip olsn, çok mutluyum
telomerm ve minnaaammm artk ben nişanlıyımmmm
justy;
cnm nişan alışverişleri için toplamda 1000 tl fln harcdım ben ama hersey istediğim gibi oldu, rahat bu miktarı gözden çıkarman gerekio cnm, neler konulur demişssin herkes ne koyuosa bizde öyle yaptk benm bikaç tane esktra dışında, onun için de konu açtm bakabilirsn

Nilooommm niloommm:) Artık nişanlısınnn.. Keşkee yakın olsaydıkk bu güzel gününde yanında olmak isterdim nilotm ama ama inşallah ve inşallah düğünde beraberiz dökücezz bütün kurtlarımızı çıtır panemm

Fotoğraaff istiorumm en bolundan hemdee, meraklardaym kuzucumm

Ayy nasıl bi duygudur yaaaa

pelotum valla işte öyle bi duygu, düşünki bi gece önceden sanki evdeki son geçem gibi fln hissettm kızaaaammmm:))) neseki hala evdeymm:18::18::18::))))))))
yaa o kdr mutluyum ki atakan benden sevinçli zaten, evdede bi sürü fotomuz var dış çekim olanları da yine ablası ve kardeşm çekti bazıları gerçekten güzel oldu elime geçsn paylaşırım:))

Son düzenleme:
Canım gözün aydın.İnşallah çok mutlu olursunuz.Bu arada sınavın iyi geçmişti tebrik edeyim.Her şey gönlünce olsun canım.
Çoook mutlu olun

Canım gözün aydın.İnşallah çok mutlu olursunuz.Bu arada sınavın iyi geçmişti tebrik edeyim.Her şey gönlünce olsun canım.
Çoook mutlu olun

duygucm çok tşkler, evt sınavım güzeldi ama puanımı kestiremiorm:)
sınav iddalarında da cnm sıkılmıstı yine ama artk hayırlısı olsn dedm kapattm konuyu, sende çok mutlu ol inş:)

duygucm çok tşkler, evt sınavım güzeldi ama puanımı kestiremiorm:)
sınav iddalarında da cnm sıkılmıstı yine ama artk hayırlısı olsn dedm kapattm konuyu, sende çok mutlu ol inş:)

Evet canım hayırlısı olsun bende öyle diyorum,her şeyde bir hayır vardır.Bu arada biz pilav tenceresi aldık korkmazın çokta ucuza geldi sana da haber vermek aklıma geldi ama nete girmeye fırsatım olmadı

Evet canım hayırlısı olsun bende öyle diyorum,her şeyde bir hayır vardır.Bu arada biz pilav tenceresi aldık korkmazın çokta ucuza geldi sana da haber vermek aklıma geldi ama nete girmeye fırsatım olmadı

nerden aldın cnm sen benm tencere ve tava arkadaşm oldu iice:))
benmde eksiğim var seramiklerde ama korkmazdan almak istiorm ben

nerden aldın cnm sen benm tencere ve tava arkadaşm oldu iice:))
benmde eksiğim var seramiklerde ama korkmazdan almak istiorm ben

Canım kampanya bitti o yüzden sana söylemeye bile çekindim demin sana haber veremedigim için.Altıncıcaddeden aldık canım 89 tl idi yanında 11 tl lik bir şey daha alınca 100 tl nin yarısını ödedik yanı ikisi 50 tl oldu.Ben hasır çekmece içi kaşıklık aldım 22 tl idi o ikisine 62.8 ödedim.
Eki Görüntüle 465562 Eki Görüntüle 465563 Eki Görüntüle 465564 bunları aldım canım

güle güle kullan cnm çok güzeller, çekinmene ne gerek var bende uzak kaldım bu dönemde çeyiz konularndan, ama çok istediğim bi tencereydi bu da haberm olsa ii olurdu sağlık olsn ben bi şekilde onu indrmli alabilirim yine acelem olmadığı için, kızmam gereken en son kişilrdensn başkaları varken
güle güle kullan

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım anlayısın için tşk ederim :)) Ama gerçekten evde bile aklıma geldi neden alırken Nil'e haber vermedim dedim.Yine kampanyası olur zaten.Altıncı cadde den alacagın bir şey varsa yine TEMMUZ50 yazarak 100 tl ve üzerinde 50 tl indirim kullanabilirsin canım

madem alırken hatırladn pilavlarını yaparken de beni hatırlayıp afiyetle ye cnm:))
tamam ben üye olurum muhakkak bişiler indirime girer ihtiyacm olan bende seni hatırlarm çeki kullanırken saol çokk:)))))

günün şarkısı:))))

[video=youtube;GEjyGS_BtHs]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=GEjyGS_BtHs&NR=1[/video]

Son düzenleme:

Geliinn olmuş gidiyorsun dieee tribee sokmadım ama bu kez seni nilotmm :123: ahah bi de ben girseydimm işin içineeee düşünemiorm nasıl olurdu

heyecanlaa beklıorumm cnm fotolarınıııı cabucakk düğün gelsn seni göreyim istioruummmm Ne zaman düşünüodunuz kuşum siz düğünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…