Hayılır olsun Nilcim çok güzel görünüyorsunuz mutluluklar diliyorum bir ömür boyu.Bahçeşehir gölet galiba orası di mi? Fotoğraf için güzel bir mekan sık sık gideriz biz de anneannem orda oturduğu için. Nişan için benim de aklımda olan bir yer. Ama bakalım bizim daha var gibi benim de KPSS sonucuna bağlı her şey.
evt cnm gölet, aslında biz vazgeçmiştk fotograf çekilmekten çekicek kmse olmadığı için biraz profesyonel olsn istemiştk ama olmadı, sonra atakanın ablası ben çekerm sizi dijitalle mrk etmeyn güzel seyler çıkar ortaya diyip ikna etti gittik bizde, iyiki de gitmişm diorm ilk kez gittim ama çok beğendm gerçekten çok doğal bi yer ördekler çiçekler fln muhteşemdi..
inş hayırlısı olur su kpss de almorcm olsn hatta istediğimiz yerlere yerleşelm hayatımız bi düzene girsn kuzum yaa..mesafe nişanlanmaya engel deil ama evliliğe engel malesef
cnm zaten hiç bişi planlı olmadı benm hayatmda, herşey kontrolümüz dışında gelişmiomu zaten, mudahale edemediğim seyler için üzülmekten vazgeçtm çoktan mutlu olmaya bakıorm, bakıorm yazarken an bile geri gelmio işte, canımızı sıkmayalm boşuna çok ii düşünmüşssünüz, arayı uzatmayn evlenin evlenin baskılarından da kurtulmus olursunuz böylelkle, ben göze aldm valla o cümlerleri ama napalm:)İyiki gitmişsiniz tabi güzel bir mekanda nişan fotoğraflarınız oldu takılma çok detaylara . Ya aslında benim işe ne zaman gireceğim belli değil ben A gurubu için hazırlandım KPSS'den aldığım puan sadece kurum sınavlarına başvurmam için gerekli yoksa genel atamayla atanmayacağım artık kurum ne zaman sınav açarsa ona giricem yazılı sınavı geçersem mülakata giricem de onu da geçersem artık uzaman ya da müfettiş yardımcısı olaracak başlıcam süreç uzun yani bizim. Biz evlenmeye 5-6 ay kala filan nişanlanma kararı aldık şimdilik evlilik tarihini kesinleştirdikten sonra düşünüyoruz yoksa böyle ucu açık olacak. Belki 2013 wylül-ekim filan ama büyük ihtimal 2014'e sarkacak gibi duruyor .
çok tşk ederm ben de seviorm onları, annem plastikten diyip durmustu ama nasıl olsa gündelk bişi diyip ikna etmiştm tavsiye ederm kaliteli ürünleri var cats by luyanonun..pisicik koleksiyonuna bayıldımm :)
cnm zaten hiç bişi planlı olmadı benm hayatmda, herşey kontrolümüz dışında gelişmiomu zaten, mudahale edemediğim seyler için üzülmekten vazgeçtm çoktan mutlu olmaya bakıorm, bakıorm yazarken an bile geri gelmio işte, canımızı sıkmayalm boşuna çok ii düşünmüşssünüz, arayı uzatmayn evlenin evlenin baskılarından da kurtulmus olursunuz böylelkle, ben göze aldm valla o cümlerleri ama napalm:)
istediğin yerlere gelirsn umarm gelmemen içinde hiç bi neden yok sanstan başka da ihtiyacın olan bişi yok, bol sanslar diliorm bu süreçte sana da kendime de
çok tşk ederm ben de seviorm onları, annem plastikten diyip durmustu ama nasıl olsa gündelk bişi diyip ikna etmiştm tavsiye ederm kaliteli ürünleri var cats by luyanonun..
yine süprüz yap banaa:)) manane yap da yapppp:))
haftaya yıllık iznim var çorluya geliorm heyyyy, 3 günlüğüne izmire gidicez sonra hep ordaym aşkımn yanındagörüşürüz belkimm
çok güzel olmuşsun canım çok yakışmıssınız
cANIM HAYIRLI UĞURLU olsun inşallah....resimleri merakla bekleyenlerdenim
tatlm bi tane resm var elmde bu sayfaya eklemiştm
diğerleri gelnce eklerm, çok tşk ederm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi-235.html
ahh ahh 13 candır keske bi sonraki ayın 13ünde olsa hayır demem heralde:))
çok tşk ederm pelom tabisi de sen olcaksn tabi minnaamı da unutamam
hep aklımdaydınız zaten atakan bile dedi ayrı kalıosn bu gün arkadaşlarndan die, neseki hayırlı bi iş içinnn
çok seviorm sizi
bende çooooooooooooookk sevoorummmmm seniii NilikooooommmPelimimde demişşş yaa biz ilk keşana gittiğim zaman planlamaya başlamıştık düğünüü hatta sonra çok gülmüştük hemen verdik Nilikoyu diye herseyın en guzellerını hakedıyosunuz benım canlarımm futurafı görüncede pek bi duygulandımm çok güzelsinizz siz yaaaaa binlerce kere maşaaalllaaahhhhhhh
Niloootttt cok fenasıınnn
bkz:
:18::18::18:
Sevgili Nil :)
Çok Güzel Olmuşsun,
Rabbim hayırlısıyla tamamnına Erdirsin İnşaallah...
Düğün Ne zaman ben pek takip edemiyorum :)
bi bakayım dedim Bugün nişanlanmışsın :)
tatlım çok tşk ederm c.tesi nişanlandm ben ancak ekleyebildim fotoları..düğünümüz henüz belli deil en yakın 1 yıl sonra en uzak 2 yıl sonra düşünüorz:)
çok incesn çok saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?