Nil Çeyizi:))

kızlr çok tşk ederm beğenmeniz de çok mutlu etti beni, asıl fotograflarımızı sonra eklicem bi kısmı onda içinden seçim yapmam lazm çok fazla var, herkesin gönlüne göre olur inşş benm öyle oldu en güzeli de böylesiymiş zaten

nilooottttt bohçanaaa bayıldııımmmm

takılarııınnnn harikaaaa çookk zarif bi seçimm

eteğin bluzun ayakkabın ve cantann bu kombinee ölebilirim

iç çamaşırları da bi harikaaa

pastadaan istioruuummmm

hepsiiii coookkk ama coookk güzelleeeeeeeeeeeeeeerrrrr

pelotum o pasta 40 kişilk ama sanırsın ki 100 kişilk düğün pastası gibiydi tüm mahalleye dağıtıldı hala buzdolabında kalıp kalıp duruo.. keşke yiyebilseydin kuzum muzlu çikolatalı ohh misss
çok beğendin dimiiiiiDD
bende hepsine bayıldm alırkennnnnn:))))
Burda düzenledm hepsini
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...i-lay-lay-layyyyyyyybenim-bohcam-varrrrr.html

Son düzenleme:
Düğün pastanı beraber yicez inşallah niliimm..

etek-ayakkabı-çanta uyumunu çok güzel yakalamışsın ki o renk çok zor nilom tonlarnı tutturmak bi olay ki sen bu işi bliosun yaaaa

çok mutlu ol cnm bnmmmm

nililaaaayy laaay laayyyyyy

hepsiiiini sağlıkla mutlulukla aşkla kullan kuzuuum hepsi çok güzeell..
dün senin setinin aynısından beğenmiştiiiimmm bi de onun kolyesinin sallantılı olmayan bi modeli vardı.. belki de set kardeşi oluruuz
ve pastanı izninle model olarak alabilir miyiiiimmm :) bu tarz bi pasta yaptırmalıyım eveettttttttttt

yaaaa siz az değilsinizzz heeeeeee nişanımda bence hepimiz özel olarak :18: pozu vermeliyiiizzz sizi yerim

bu arada senın pooohçanaaa kurbaan olam eteğeee bittim adL'mi o kusuuumm yaaa

miniiikkkkuşummmm bence de aynı pozu vermeliyizzzzekürümm ol benim kurban olduğumm agzını burnunu yediğimmm

eteğe bende bittim tükendimmm hayran kaldım yiiaaaa mango ya da benzio amaaaa bilemedimmm nilooottt bizi yanıtlaa kuşuummmm

hehehehhe ya sevmelere doyamam siziii tüm pozlarım sizin içiinn aslında kotonda olabilir hee tüm markaları saydık nilikom biz çat diye çatlamadan sülee bizzeee taze nişanlıımızz

ben sizi yanıtmadan bırakırmıyım yafrularrrrrrrrrr
nuraycm set kardeşi olabiliriz ki neden olmasın pasta modelini çalabilirsin tabikide koskada yaptırdm beyaz inci kataloglarında var cnm, ama ben bile böylesini beklemiodum düğün pastası gibiydiiii:)))
minnak and pellot eteem ald'den doru bilmissiniz, ama o uyumu ben deil 2 nolu anne yakaladı:) eteği aldığımız gibi doru stradiye ayakkabılara ordan da koşarak mnagodaki çantayla kasada aldık soluğu nasıl bi kayınvalideem var varın siz düşünün

ayy çok güzelsiniz yaa maşaallah

aşkınız ilk günkü gibi taze kalsın inş ağzınızın tadı hiç bozulmasın

bohçada ki çanta ayakkabı kıyafet kombini harika bayıldım pasta da çok güzel insan yemeye kıyamaz birbirinize çok yakışmışsınız inş hep böyle mutlu olursunuz.

ayy çok güzelsiniz yaa maşaallah

aşkınız ilk günkü gibi taze kalsın inş ağzınızın tadı hiç bozulmasın
cnm benm arçeliğin fullfresh reklamı gibi konusmussun:)))
çok saol senin de inşşşşş

bohçada ki çanta ayakkabı kıyafet kombini harika bayıldım pasta da çok güzel insan yemeye kıyamaz birbirinize çok yakışmışsınız inş hep böyle mutlu olursunuz.

ayşegulcm valla aslında öyle kombinlemek için deildi uyumlu seyleri hiç sevmem hep herseyn zıttına kaçarm ama 2.annemn önerileriydi bende beğendm sonra öyle aldm:)
çok tşk ederm cnm benm

bende senin gibiyim renkleri zıt zıt giymeyi çok severim kendimce yakıştığınıda düşünüyorum. örneğin kıyafetlerim uyumluysa çantam yada ayakkabım zıt olacak yada başıörtümü tamamen alakasız takarım bazen öyle seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…