Nil Çeyizi:))

tabisi de 2 hesaptan aldım
saol tatlm paylaştığın için bi tencerem kaldı..çok uygun bi kampnya bulursan wok tavasını da alırım takım yaparm ama çok gerek görmüorm smdilk

Ne demek canım güle güle kullan yararım dokunduysa ne mutlu.O ikili servisliklerden bende alacaktım 35 tl pahalı gibi geldi vazgeçtim ama alsam mı diye de düşünüyorum hala

netin başından kalkıp tv açtığım yok ki hiç görmedim o reklamı ben

pişti oldum durduk yere yaa

gerçekten birbirinize öyle güzel bakmışsınız ki aşkınız hep taze kalsın inş :123:

Ne demek canım güle güle kullan yararım dokunduysa ne mutlu.O ikili servisliklerden bende alacaktım 35 tl pahalı gibi geldi vazgeçtim ama alsam mı diye de düşünüyorum hala

normal değeri 70 tl fln dışarda da o fiyatta ben 70 tl de veremem bi servis setine ama diğerleri gibi değil cnm bunlar nikel krom kaplama baya ağır öyle hafif bişi deil..bi kere alırım ömürlk kullanırım ben onu, benzerlerini yakından görmüştm 80 tl fln diolar markası da belli deil ayrıca..bu da çok zarif geldi gözüme umarm resmdeki gibidir ama bieve güveniorm zaten

Anladım canım belki alırım bende ondan çünkü benim de hoşuma gitmişti.Borclarımı ödemeden daha almayacagım diyorum yine de duramıyorum yaa :))

Anladım canım belki alırım bende ondan çünkü benim de hoşuma gitmişti.Borclarımı ödemeden daha almayacagım diyorum yine de duramıyorum yaa :))

sen mi ben mi cnm yaa( yine tuttu alışveriş çılgınlığım bu gün nete girmemem lazm bence devamlı bişi beğeniorm uzun zmandır da bişi almaynca bi saldırı söz konusu:))
nese bunlar eksiklermdi zaten fuzuli bişi almamıs oldum

ehehe cnm benm:)
darısı başına damlacm senin de resmlerini görürüz umarm, sen sözlü ya da nişanlı mısın

Canım zaten hep eksik alıyoruz ama yine de eksiğim de olsa almayacagım diyorum yok almadan duramıyorum.Ucuz da olunca içimdeki şeytan dürtüyor beni :))
Servisliğin yanında ne alsam acaba :))

Canım zaten hep eksik alıyoruz ama yine de eksiğim de olsa almayacagım diyorum yok almadan duramıyorum.Ucuz da olunca içimdeki şeytan dürtüyor beni :))
Servisliğin yanında ne alsam acaba :))

börek maşaların fln varmıydı ki?
dur ben bakıyım bide neler alınabilirrrrr..kendime yetmio bide sana bakıorm

Niloommm nilomm resimlernz harika kuzuların kuzusuuuuu maşallah size yaaaa

Yeni aldığın cicileri de güle güle kullan nililaylaylayımmm biev maşalarımız aynı kiiiiii yaşasııınnn çeyiz kardeşliğiii

börek maşaların fln varmıydı ki?
dur ben bakıyım bide neler alınabilirrrrr..kendime yetmio bide sana bakıorm

Börek maşası ne :)) Ayy her şeyin ayrı maşası mı var :))
Bak bunu begendım aslında ama

ikisi 37 ye geliyor servisliklerle
Bir de canım ben orda kek servisini bulamadım

Rendem var canım.Ben senin aldıgın servisliklerden birini bulamadım

orda duygu bi daha bak biri maşa biri tırtıklı olan ikisnin fiyatıda aynı 11 tl fln
cnm sadece börek için deil hani ne bilim sarma maşası da olur kurabiye maşası da olur salata servisin de olur:)

Son düzenleme:
ehehe cnm benm:)
darısı başına damlacm senin de resmlerini görürüz umarm, sen sözlü ya da nişanlı mısın

amin inş canım yakında düşünüyoruz söz kesmeyi canım bakalım hayırlısı inş

bende böyle bi hazırlıktan önce sizi takip ediyorum tabi ki :126:
o kadar çok şey öğrendim ki sizlerden gerçekten çok tşk ederim hepinize

bende bildiğim herseyi burdan öğrendm inankii...allah tamamına erdirsn hersey senin istediğin gibi olsn cnmmm..o zman mutluluğun 2 katına katlanıo emin ol..
ben aslında çok ayrıntıcıydım ama ne zman kaldı hazırlanabilmek için nede gücümnüz en sonunda hersey doğaçlama olsn dedik ve son gün karar verdk neler hazırlıcamıza fln, düğünümde böyle olsn istiorm strese girmekle zman kaybetmiosn anın güzelliğini yaşıosn

çok tşk ederim canım güzel dileklerin için inş hepimiz çok mutlu oluruz

çok güzel heyecanlar bunlar Allah herkesin gönlüne göre versin

evet çok doğru düşünüyorsun inş her şey tamda istediğin gibi olur ve düğün resimlerini de buradan çok çok beğeniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…