Pardon canım tek hesaptan alamazsın zaten kampanyalar farklı :))
tabisi de 2 hesaptan aldım
saol tatlm paylaştığın için bi tencerem kaldı..çok uygun bi kampnya bulursan wok tavasını da alırım takım yaparm ama çok gerek görmüorm smdilk
Ne demek canım güle güle kullan yararım dokunduysa ne mutlu.O ikili servisliklerden bende alacaktım 35 tl pahalı gibi geldi vazgeçtim ama alsam mı diye de düşünüyorum hala
normal değeri 70 tl fln dışarda da o fiyatta ben 70 tl de veremem bi servis setine ama diğerleri gibi değil cnm bunlar nikel krom kaplama baya ağır öyle hafif bişi deil..bi kere alırım ömürlk kullanırım ben onu, benzerlerini yakından görmüştm 80 tl fln diolar markası da belli deil ayrıca..bu da çok zarif geldi gözüme umarm resmdeki gibidir ama bieve güveniorm zaten
Anladım canım belki alırım bende ondan çünkü benim de hoşuma gitmişti.Borclarımı ödemeden daha almayacagım diyorum yine de duramıyorum yaa :))
netin başından kalkıp tv açtığım yok ki hiç görmedim o reklamı ben
pişti oldum durduk yere yaa
gerçekten birbirinize öyle güzel bakmışsınız ki aşkınız hep taze kalsın inş :123:
sen mi ben mi cnm yaa( yine tuttu alışveriş çılgınlığım bu gün nete girmemem lazm bence devamlı bişi beğeniorm uzun zmandır da bişi almaynca bi saldırı söz konusu:))
nese bunlar eksiklermdi zaten fuzuli bişi almamıs oldum
Canım zaten hep eksik alıyoruz ama yine de eksiğim de olsa almayacagım diyorum yok almadan duramıyorum.Ucuz da olunca içimdeki şeytan dürtüyor beni :))
Servisliğin yanında ne alsam acaba :))
renden yoksa rende alabilirsn, yine tamnamlanmıo ama mucevher kutusu var 5 tlye ben onu alıp oje kutusu neyim yapabilirdm:)
Rendem var canım.Ben senin aldıgın servisliklerden birini bulamadım
ehehe cnm benm:)
darısı başına damlacm senin de resmlerini görürüz umarm, sen sözlü ya da nişanlı mısın
amin inş canımyakında düşünüyoruz söz kesmeyi canım bakalım hayırlısı inş
bende böyle bi hazırlıktan önce sizi takip ediyorum tabi ki:126:
o kadar çok şey öğrendim ki sizlerden gerçekten çok tşk ederim hepinize
bende bildiğim herseyi burdan öğrendm inankii...allah tamamına erdirsn hersey senin istediğin gibi olsn cnmmm..o zman mutluluğun 2 katına katlanıo emin ol..
ben aslında çok ayrıntıcıydım ama ne zman kaldı hazırlanabilmek için nede gücümnüz en sonunda hersey doğaçlama olsn dedik ve son gün karar verdk neler hazırlıcamıza fln, düğünümde böyle olsn istiorm strese girmekle zman kaybetmiosn anın güzelliğini yaşıosn
Çook güzel olmuşsun bayıldımmmmmm , Allah tamamına erdirsiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?