Canım bu bernardodan aldığın seti 3lü mü almak gerekiyo. Ben ekmek kutusunu beğendim tek onu alamaz mıyım acaba. Bi bilgin var mı?
yok tatlım 3lü satılıo ayrı ayrı satışı yok, varsa da kampanya kapsamına girmez:SCanım bu bernardodan aldığın seti 3lü mü almak gerekiyo. Ben ekmek kutusunu beğendim tek onu alamaz mıyım acaba. Bi bilgin var mı?
evdeki halinide merak etmiştim cnm cok meraklıyım da en ıyısı hemen satın almak ama annem evde olmadıgında alsam daha ıyı olur kızıyor evde koyacak yer kalmadı dıye o olmadan sokuştuturum bıyere :)
canım trenyola gırıp bu ekmek kutusunu ındırımlı alabılırsın 127 den 80 dusmus ve son bır gun karar verdıysen kacırma ama uclu alırsan daha avantajlı olursun ve takım olur...Canım bu bernardodan aldığın seti 3lü mü almak gerekiyo. Ben ekmek kutusunu beğendim tek onu alamaz mıyım acaba. Bi bilgin var mı?
canım o dedigin yerleri biz hep doldurduk :) koltuk,baza altları,büyük ayakkabılıgımız annemın gardolabı,bos olan kısımlar yatakların altı,dolapların ustu :) kız kardesımbıle yeter bende alıcam daha dıyor :)
canım trenyola gırıp bu ekmek kutusunu ındırımlı alabılırsın 127 den 80 dusmus ve son bır gun karar verdıysen kacırma ama uclu alırsan daha avantajlı olursun ve takım olur...
cnm inan görmedm yazdığını çok üstlerde kalmıs:))Teklide alabılıyorsunuz fakat teklı ekmek kutusu 90 tl falandı bıldıgım kadarı ile :)
Bu şekilde cok uyguna almışsın nil, ben ne zamndır bakıyodum ama dediğin gbii fiyatı 300 ü gectıgı için alamıyodum cevahır bernardoyu aradım yokmus ellerınde bu setten
sen forum istanbuldan mı aldın cnm bnde yarın belkı gıderım almaya ..
Bu arada güle güle kullan cnm
Merhaba;
Bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ama genelde internetten sipariş veriyorum zamansızlıktan önerebileceğiniz siteler var mı ?
cnm inan görmedm yazdığını çok üstlerde kalmıs:))
ben toriumdan aldm cnm orda çalışıorm stradivrius mağazasında üst katımızda bernardo hergün görürüm nerdeyse
ve sanırm vardı adet olarak set halinde de
foruma da sorup ayırttırıp alabilirsn öle yapıolar ben kadehlerimi öle almıstm
orda yoksa marmara forumda(merter) capacity mağazalarında muhakkak vardır tatlm
bana da uygun geldi fiyatı çok dediğim gibi bu sete 300 veremezdm kesinlkle
hepsını aradım sordum malsef hiç birinde yok cnm :S
ben esenyurta cok uzak kalıyorum mecidiyeköyde oturuyorum hatta hiç gitmedım bile :/
Alamıycam sanırım.. Bi mağazada olan diğerınde neden olmuyo anlamıyorum ya
cnm mağazadan transfer yaptır hemen, bi kaç gün içinde getirtirler cevahire öle bi sistemleri var kiiii
Ama ben görüp almak isterım cnm yaParasını ödemeden getirtebiliyolarmı ki o sekılde?
tabiki cnm ben bi ürünü öle yaptırdm, gelince aldm, yapabilirsn o şekilde
yarn arayıp sölersin salı çarşamba gibi en geç mağazada olur, görür ona göre alırsın
hımm tamam o zaman bi arkadasımı arıycam cnm ona yakınmış esenyurt o alabılırse sorun yok :) ama alamam derse arayıp cevahıre getırtıym en iyisi cok sağol cnm
nilim canım acaba bendemi alsam diyorum şu anda mağazalarda yomuymuş napsam nerde bulabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?