canım çok güzel olmuşsun bir ömür mutluluklar giydiklerin çok yakışmış
iç çamaşırların ve pastan harika
dediğin kupaya da burda baktım am burda yokmuş canım bekliyorum kısmetimi bi yerlerden gelir beni bulur inşallah
tşkler mervecm
ben inanıorm bulucaksn tatlm hatta ben bi takım daha mı alsam diorm kırılırsa üzülürüm çok seviorm çünkü onları:)
gerekirse aklına geldikçe önünden geçtiğin her migrosa baakk
Çeyizlerinin hepsi çok güzel hepsine ayrı ayrı bayıldım.. sayfalarını da tek tek okudum.. nişanın hayırlı olsun resimlerin çok hoş gözüküyor.. nişan kıyafetine de ayrıca bayıldımm. :)
bende senin topiği takip ederken gördüm biev servislikleri..kampanyayı da buldum aldım hemen çok şekerler..ayrıca onun için teşekkürlerimi bir borç bilirim :))
ömür boyu mutluluklar.. düğün resimlerine de bakarız inş
nilim canım dün aldığın servislik maşa varya kek olan 11 tl lik ben onu göremiyorum kii anneme alcam bu arada çok şıklar çeyize almıştım birde birkaç abd li sinemada gördüm en son örümcek adamda davet sofrasında vardı o maşalardan güle güle kullanalım
tşk ederm tifosicim bende o gruba katıldm artk, çok saol tatlmTebrikler canım nişanlanmışsın :)) Ömür boyu sevdiceğinle mutluluklar dilerim.
kızlar ben ikisini de görüorm siz nasıl bulamadınız anlamadm hazırlık grubu die bakın bide
işte burda tatlm
http://www.markafoni.com/product/2471437/
duygunun eklediği fotoyuuu bulamadık ahahahahaha ne beleşçiyim ya peşine düştüm o servisliği anneme hediye alcam kendime aldım ama 2 3 adet alsammı ki çok şıklar
ben resmleri siteden indiremeyince netten almıstm yanlış resm almısım cnm yaa..
sonradan kendm de onu aldığımı sanmısım
Eki Görüntüle 469359 Eki Görüntüle 469361 Eki Görüntüle 469360
:))))))
aynen cnm hani bi deli kuyuya bi taş atar kırk akıllı çıkaramaz durum oldu:)
olsn ama ben aldığımı da beğendm extradan bulsam da almama gerek yok o olmayanı aynı işi görücek nasıl olsa hem çok sevdm servislklerimi
Güle güle kullan şekerim.Bende de çek var ama alsam mı karar veremedim.Belki daha güzel kampanya olur diye bekliyorum.60 tl lik bir şeye 20 tl ödeyeceğim.Kuponum da bayagı iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?