Nil Çeyizi:))

canım çok güzel olmuşsun bir ömür mutluluklar giydiklerin çok yakışmış

iç çamaşırların ve pastan harika

dediğin kupaya da burda baktım am burda yokmuş canım bekliyorum kısmetimi bi yerlerden gelir beni bulur inşallah

tşkler mervecm
ben inanıorm bulucaksn tatlm hatta ben bi takım daha mı alsam diorm kırılırsa üzülürüm çok seviorm çünkü onları:)
gerekirse aklına geldikçe önünden geçtiğin her migrosa baakk

valla canım bursa da çok migros yok ya iki tane var bize yakın onlara da denk geldikçe bakıyorum bir de düğünüm yaklaştı her zaman vaktim olmuyo

bence alabilirsin öyle şeyleri çok seviyorum kaya maya tepsilerim var davetiyemi de o şekilde bastırdım çok seviyorum ya cin alileri

Son düzenleme:
Çeyizlerinin hepsi çok güzel hepsine ayrı ayrı bayıldım.. sayfalarını da tek tek okudum.. nişanın hayırlı olsun resimlerin çok hoş gözüküyor.. nişan kıyafetine de ayrıca bayıldımm. :)

bende senin topiği takip ederken gördüm biev servislikleri..kampanyayı da buldum aldım hemen çok şekerler..ayrıca onun için teşekkürlerimi bir borç bilirim :))

ömür boyu mutluluklar.. düğün resimlerine de bakarız inş

sedefcm çok tşk edermmm
umarm onları da eklediğimiz günler gelir.. sana da bi faydam olmus ne gsel, güle güle kullan cnmmmm

nilim canım dün aldığın servislik maşa varya kek olan 11 tl lik ben onu göremiyorum kii anneme alcam bu arada çok şıklar çeyize almıştım birde birkaç abd li sinemada gördüm en son örümcek adamda davet sofrasında vardı o maşalardan güle güle kullanalım

Canım onu bende bulamadım dün de demiştim Nil'e

duygunun eklediği fotoyuuu bulamadık ahahahahaha ne beleşçiyim ya peşine düştüm o servisliği anneme hediye alcam kendime aldım ama 2 3 adet alsammı ki çok şıklar

ben resmleri siteden indiremeyince netten almıstm yanlış resm almısım cnm yaa..
sonradan kendm de onu aldığımı sanmısım

Son düzenleme:
:))))))
aynen cnm hani bi deli kuyuya bi taş atar kırk akıllı çıkaramaz durum oldu:)
olsn ama ben aldığımı da beğendm extradan bulsam da almama gerek yok o olmayanı aynı işi görücek nasıl olsa hem çok sevdm servislklerimi

Güle güle kullan şekerim.Bende de çek var ama alsam mı karar veremedim.Belki daha güzel kampanya olur diye bekliyorum.60 tl lik bir şeye 20 tl ödeyeceğim.Kuponum da bayagı iyi :)

Güle güle kullan şekerim.Bende de çek var ama alsam mı karar veremedim.Belki daha güzel kampanya olur diye bekliyorum.60 tl lik bir şeye 20 tl ödeyeceğim.Kuponum da bayagı iyi :)

bende de var bitane ama kullanmiciiiimmmm:))
sakla çekini gelir kampanyası diorm tatlmm..su an alıcak bişi yokken heba etmiym sırf harcamak ugruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…