- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
bende de var bitane ama kullanmiciiiimmmm:))
sakla çekini gelir kampanyası diorm tatlmm..su an alıcak bişi yokken heba etmiym sırf harcamak ugruna
Tamam canım bende saklıyorum bernardo kampanyası felan gelir belki :)
aynen aynennn
ben bernardodan kağıt havluluk and biber değirmenlernden istiormmm
allahm ne kdr gereksiz sey varsa istiorm resmen yaa..hep erkek arkadaşm özendirio, bak ondan alırsan bende girerm mutfağa birlkte yemek yaparz die
onun hoşuna gidicek ne varsa aldm o değirmenlerden de istiomus sanırsn masterşef:)
Ayy canım şanslısın yine benim erkek arkadaşım ben anlamam sen ne istersen onu al ben ne olsa beğenirim diyor,bende kafama göre takılıyorum :))Değirmen ben de istiyorum belki gelir canım bekliyorum.Daha alacak o kadar çok şey varken bende önüme ne gelirse alıyorum.Ama artık büyük parçalardan almam lazım biraz.Para gidiyor ama ortada çok bir şey yok çünkü.Ufacık ufacık şeyler alıyorum.Pilav tencerem gelmiş kargodan alınca sana da söylerim nasıl oldugunu
aynen duygu o pilav tenceresi hakkında geri bildirimistiorm muhakkak, 24 cm mi almıstn ben onun kapağı tavaya dauyar die düşünüorm..
sorma yaa sarmısak presi kabak oyucu hamur kesici hep onun eseri
biz çift olarak herseye pek bi hevesliyiz allah sonumuzu hayır etsn diorm:))
sorma aynen bende senin gibiym yani büyük olarak pek bişi almadım gördüğün üzere, artk para biriktirip bulaşık mak ve fırınımı almam gerekio benm diğerlerini onlar alıcak yakın bi zmanda, aynı yerden alırsak daha ii olur die düşünüorm ama kartmda limitim bile yok o derece
24 cm aldım canım öyle hatırlıyorum.Elime geçince yazacagım sana.
Benim için onlar biraz erken ama yine de almak istediğim şeyler var.Önümüzdeki ay kart borcum bayagı azalıyor ondan sonra alacagım.Gerçi şu an da çok borcum var sayılmaz.3000 tl lik limitimin 2000 tl den fazlası boş.Ama ben yine de almıyorum 2 aya tüm borcum bitince alacagım.Acelem yok kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.Bencede aynı yerden alın hepsini daha da uyguna alırsınız cnm
ahh ahh benmde 3500 limitmde kalmıs 200 tl limit:))
ama son dönemde de nişan için harcamalrımız oldu alışverişti flndı, bide daha 10 ay önce aldığım çeyizlern son taksidini ödüorm nasıl bi taksitlendirmeyse ceyizler demode olcak daha borcu bitmedi..su sıra indrme girdik bizde bütün mağazayı topladm nerdeyse tatile çıkıorm die:))
bencede hiçç sıkma kendini cnm gerek yok bol bol para biriktirmeye çalış hoşl bunu söyleyen insanında davranısları söyeldiğini tutmuo ama ben sanki yarn evlenicek gibi hersyei almaya çalıştm hala borçlarımı kapatmaya çalışıorm:)) ama almasaydm da yine kıyafete kozmetiğe yatırıcaktm bütün paramı biliorm, pişman deilm o yüzden
Benim de tüm aldıklarım 2 ay sonra felan bitecek.Senin de bayagı durumun vahimmiş :)) Bence borçlarını ödemeden alma daha bir şey.Biraz azalsın sonra alırsın.Valla benim kartımda limitim azalınca moralim bozuluyor :)) Bu arada sizin ürünleriniz bize de geliyor hatta annem o gün eşofmanla bluz getirmiş bana.Ama bizde bayagı ucuz oluyor fiyatları.İstersen bizden al
cnm işte bende bişi almazsam bundan sonra 2 aya sıfırlarım borçlarımı
ayda 1,5 fln ödicem diğerleri uzun vadede taksit deil öyle, sizin mağazanız hangisi tatlm
Canım sen part time çalışarak o kadar ücret alıyor musun??
Bizim mağazamız;ihraç fazlası ya da sezon sonu ürünler satıyoruz canım hepsi orjinal.Zara,mango felan var daha bir yığın marka
bizim mağazanın sartları gayet ii cnm,bide ben yoğun bi mağazadaym bakırköyde primlerimiz de var sonraki ay fulle geçicekmisim bakalm iice yılan hikayesine döndü iznimden geliym kasa eğitimi alıcam sonrasında da öğrendiğim gibi geçicekmişim
anladm ohh ne gsel valla bizde 2. indrme girdk fiyatlar size yakındır artk o yüzden mağazadan alıorm, yoksa benmde mağazada beğenip pasajları talan etmişliğim var
Vallahi canım eğer part time olarak o kadar alıyorsan süper.Beni de al yanına :))
Bizim fiyatlar çook uygun tüm penyeler 10 tl tek fiyat mesela.En fazla 25 e sattıgımız şeyler var
eski mağazamda çok fazla satış oranı yüksek olmaduğından alamazdm ama indrm dönemi+bakırköy müşteri profili çok farklı,
hani kasaya gelio hatun 10-15 parçayla bu da bize yansıyo tabiki, 1000tl üstü alıorm part time olarak 250 fln da ticket yüklenio bize kendimi geçindiriorm işte, ama full olsam 2 katı olucak herseym onu bekliorm bende en azından öyle bi düzenim de olucak böyle hiç saatlerim belli deil 10da giriom 2 de çıkıorm, akşam 6 da giriorm 10,30da çıkıorm hoş deil yanihaftada 3 gün tatil yapıorm o yönden ii ama,bu seferde sigortam eksik yatıo o canımı sıkıo, full olmam daha ii olucak
Canım pilav tencerem elime ulaştı.Ben çok begendım,çok güzel.Altıncı cadde de çok güzel paketliyor tebrik etmek lazım.Silikon tutacakları bile varmış.Sen de almalısın
:)
Nilooommmm nerelerdesiiiinnn? :26:
daha gelmedm çorluya pelot, gelince haber vericemizmirdeym ki simdi
daha gelmedm çorluya pelot, gelince haber vericemizmirdeym ki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?