Nil Çeyizi:))

nilcim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayatım
enişte ile çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutluluklar dilerim

nilikooommmm nişan tatilineee mii çıkmıışş kıyamammmmm bol bol aşklan ballı lokmaaa iyii eğlenceleeerr

nilcim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayatım
enişte ile çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutluluklar dilerim
livacm çok tşkler cnm benm:)))
nilikooommmm nişan tatilineee mii çıkmıışş kıyamammmmm bol bol aşklan ballı lokmaaa iyii eğlenceleeerr

minnak döndm bile tatildeennnn((
çok alıştm ama ben ona ki, kısa evlilik gibiydi çok gseldi, sen napıosn prensesimmm özledm çok

bu arada markafoniden servislkler gelmiş hatta salata maşası olandan 2 tane göndermişler

kızlar siz sınav cevaplarına baktınızmı aşağı yukarı netlerinizi hesaplamıssınızdır, ben bu gün bi bakıym dedm ama moralm alt üst oldu tarihi batırmısım nerdeyse doru sandıklarm hep yanlış çıktı türkçe de aynı şekilde, hatırlayamadklarımı yanlış kabul ettm 80,5 netm var onunla da bişi olmuo zaten, kpssuzmanında hesaplattm tabi standart sapmalar ne kdr olur bilemiorm ama paunım 78-80 fln olucak yaa(
tarihten 9 yanlış yapılırmı! çok kızıorm kendime

Canım üzülme benimkide aynı zaten çok moralim bozuk en azından dershaneye gitmedin boşver. Ben yanarım dershaneye gittiğime :) Sınav soruları gerçekten çok garipti bildiğim halde yapamadım. Boşverdim takmıyorum artık.

ama nolcak smdi tamam ben çok fazla önemsemedm evt öenmsedm de stressiz bi sınav geçirdm, valla insanın kesn doğru diyip de sonrasnda karsısına yanlış olarak çıkması çok yıkıcı oluo
ben smdi bu puanla napıcam ki, hyr düz memurluk desen ona yeticekmi istediğim yer olucakmı ataması olucakmı:8 hersey muallak çok sıkıldm bu durumdan

2012'nin genel kültür genel yetenek soruları çok acayipti yav bu da bize denk geldi. Herkesin umudu Türkçe bile bir sürü vakit aldı oyaladı ondan sonra benim mesele biraz sınavda motivasyonum düştü ilk Türkçe ile başlamıştım. Ben A grubu için girdim genel kütlür ve genel yeteneğin etkisi biraz daha az benim için ama tabi daha iyi yapsam daha çok puan getirebilirdi ben de maksimum 80-81 net yaptım galiba. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.:26:

Kuzum ben de bazı sorulara çok şaşırdım gerçekten bu nasıl yanlış olur bilmiyorum dedim :)) Düz memurluk olsa keşke ama ben 80 alabileceğimden de şüpheliyim. Allah yardımcımız olsun da karşımıza fırsatlar çıksın.

aaaaaaa kuzuuuummmm ben hala tatıldesınn sanıyoorum pazar günü geldiiik sizin orayaa ama yoktun zaten ablam baya bişiler denediii bende ozledııım coook nilikooooomm cok yoğun iş çok yoruluorum ama mutluyummm ay aşktan ayrılmakkkk zorduuurr tabiii seneyeee bu zamanlar inşş hepimizz kavuşmuuşş oliciiizzz tatlııımmmm

oraya gitmek bile istemiorm artk nazım
gunnurun dediği gibi ii bi fırsat çıktığı anda arkama bile bakmadan gidicem, su sıra çok sıkılıorm inanki bu kdr soğumamıstm hiçbişiyden, kariyer sitelerini alt üst ettm sanki bi tek bana göre bişi yok

canımmm ne olduuu kiiiiiii seni çok iyi anlıyorum nilim kpss inşallah olur

hiçbişeyn olduğu yok giz, hep aynı seyler, sözde ben eğitim alıcam ama haftada 4 gün tatil yaparakmı, herseyi ağırdan alıyolar çok sıkıldm bu durumdan artk hiç gitmek istemiorm, çorlu da iş bakıorm ama kendime göre de hiç bişi yok, kpssde imkansız zaten, napıcam die kara kara düşünüorm su ara, bi insanın hakkı bu kdr mı gasp edilir!

haklısın canım sen üniversite mezunusun ilerde evlendiğinde üniversitede akademik kariyerde yapabilirsin evlenenee kadar çalış ama bu durumda asla çalışma sen kaç aydır vaatlerni gerçeğe dönüştürmeyi bekliyorsun o yüzden iş ara ve inşallah bulursun canım hakkının yendiğini düşünüyorum yada inşallah çorluda mağazaları açılır canım bunları dmeekten fazla bişi gelemiyor elimizden yada kpss onu keşke kazansan nilim

Canım üzülme ben de işimden çıkmak istiyorum.Sürekli oturuyorum ve çok sıkılıyorum.Kpss benim de iyi geçmedi umudum ondaydı o da yok oldu.Ama kpss puanım gelince bakacagım önüme.Polisliğe bile başvurmayı düşünüyorum.O kadar sıkıldım yani

duygucm sen mi ben mi hatta polis olup ordan kriminale fln geçmeyi bile düşündm, neden bu kdr yanlış bi bölm okudum ki sanki

Nilotuummm kuzumm kıyamam sanaa yaa işinde mutsuzz olduğunu biliorumm.. Keşkee karşınaa daha iyi bi seçenekk çıksa Kpss den hiç mi umudun yok kuzumm cok calısmıstınn cunkuuu... duaa edicemm senin içinnnn hersey cok guzel olsun hep mutlu ol nilimmmm...

duygucm sen mi ben mi hatta polis olup ordan kriminale fln geçmeyi bile düşündm, neden bu kdr yanlış bi bölm okudum ki sanki

Coğu insan okurken düşünmüyor canım sadece sen değil.Artık onu değiştiremezsin bende değiştiremem o yüzden önümüze bakalım.Nişanlın ne iş yapıyor onun işi garanti mi?Ben şu an kendimden çok erkek arkadasımın kpss sonucunu bekliyorum çünkü onunki benden daha iyi geçti tabi ilk atamada ümidi yok 2. yi de bekleyemem diyor bakalım.Bu durumda o da polisliğe başvuracak bilmiyorum

yaa çalışmaktan zevk aldığım bi işten resmen beni soğuttular pelot yaa..sınav güzeldi ama abuk subuk sorular yüzünden doğru sanıp yanlış yapmısım, bilmiorm sınav sonucum gelse de puanm 80 fln olucak en fazla bi kaç puan farkeder, bizim bölüm için imkansız zaten sadece lisans sartı arayan kadrolar için denicem ama onlarında olucanı sanmıorm
artk tek amacm çorluya gelebilmek orda da bi çok mağazanın müdürlklerine başvurdm ama sanmıorm ki bi sonuc çıksn, düzenli bi işim olsn artk ne olduğunu da çok önemsemiorm açıkçası

o çorlu da satın alma departmanında, yani işi biraz oturdu artk zaten bi düzen kurdu hersey benm oraya gitmeme bakıo cnm yaa..ne bilm en son mezun olduğumda iş ararken kendimi bu kdr çaresiz hissetmiştm

Canım polis olursan zor ama nişanlının yanına gitmen.İnş en kısa zamanda hepimizin karsısına mutlu olacagı bir iş çıkar.Hepimiz için dua ediyorum.Allah hepimizin yüzüne baksın

Canım polis olursan zor ama nişanlının yanına gitmen.İnş en kısa zamanda hepimizin karsısına mutlu olacagı bir iş çıkar.Hepimiz için dua ediyorum.Allah hepimizin yüzüne baksın

yok zaten duygu onu geçiş aşaması olarak görmüştm bizim bölümden polis olan kızlar vardı o zman düşünmüştm ama su an onu da istemiorm, umarm cnm, elimizden başka bişi gelmio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…