Nil Çeyizi:))

enerjik nevresim takımına, bakliyat saklama kaplarına, ingiliz porseleni fincanlarına bayıldım

peki o buzdolabı mıknatısların ne işe yarıyor ??? dolaba bir şeyler yapıştırmak için mi ?? çok büyük değil mi tutturmak için ?? üzerlerine mi yazılıyor ?? nedir ??

silikon baton kek kalıbından ben de almıştım, çok iyi çok lezzetli oluyor kekler, hep o bilindik kek kalıbından sıkıcı oluyor hani 24 dilimli, arada dümdüz browni tarzı arada da bundan yapıyorum, şahane oluyor, yalnız unutma normal keklerden biraz daha fazla fırında durmalı, içi pişmiyor yoksa

nilim burda olmadığıundan ötürü ben görmüşken cevap vereyim o buzdolabı magnetleri notları tutmak için büyük değil onla güzel güze notlar yazıp dolabımızı süslicez nilim sayesinde aldım

canım bu bıçak setini de netten mi aldın nereden aldın :) ben de bi ara almayı düşünüyordum.Güzel günlerde kullan

evmanyadan aldı canım bıçakları aslında korkmazınkileri almıştı sonra tedarik edilemedi siteden aradılar nilde bunu aldı canım

nilim senin yokluğunu aratmıyorum sen yokken çeyiz topiğine gözüm gibi bakıyorum hayatım bilgi paylaştıkça güzeldir

bende bıçakları evimnetten aldığını ve maalesef sorun yaşadığını hatırlıyorum.nasıl takıp edıyoruz ama :))

canım bu bıçak setini de netten mi aldın nereden aldın :) ben de bi ara almayı düşünüyordum.Güzel günlerde kullan
cnm ev manyadan almıstm fiyatı 182ydi ama ben sorun yaşamıstm özür amaçlı yarısını onlar ödedi uyguna geldi:

çok tşk ederm gizemcm cvplamıs zaten saolsn cnm benim:))
kekimi denemiştm cnm evt braz daha fazla tutmak gerekio ama çok lezzetli oluo:)

cnm ne yaptın alcak mısın yemek takımını ?

cnm almayı kafaya koymustm ama herks bi ada 700 verilirmi biraz daha bekle belki istda da bulursun dedi
bu ay hisardan milanoları almaya karar verdm bende çatal bıçak aradan çıksn en azından o taksitle
bi sitede buldm parlak modeli 491tl çok uygun çok kişi de almıs orjinaliymiş dışarıda 800 fln onu alıym diorm

İyi yapmışsın canım benim çatal kaşıklar da milano ama titanyum kaplama. Ben de parlak milano alacaktım bunları almasam. Gerçekten şekil olarak çok asil ve sade. Kesinlikle al derim.

İyi yapmışsın canım benim çatal kaşıklar da milano ama titanyum kaplama. Ben de parlak milano alacaktım bunları almasam. Gerçekten şekil olarak çok asil ve sade. Kesinlikle al derim.

bende onu beğeniorm ama çok pahalı günnurcm ya( sen biraz daha uyguna bulmustn sanırm
dedm yine kullanıslı sade sık bişi olsn dedm yemek takımı bi süre daha askıda ama kesinlkle alınıcaklar listesinde

kızlar çatal bıcak takımımı da aldmmm ki
başından beri beğendiğim sade ve sık milanolarm:)
hisar satış fiyatı 768tl yerine 491e aldm bi siteden
firsatmagazası'na bakmanızı öneririm bi çok ürün hisarın yarı fiyatına satılıo
Eki Görüntüle 282849

canım bu kaşıklarla bana çorbalar yap ohh mis ben senide severim yapacağın mamalarıda güzel günlerde kullan milanoyu

canım bu kaşıklarla bana çorbalar yap ohh mis ben senide severim yapacağın mamalarıda güzel günlerde kullan milanoyu

ayy yapmaz mıyım gizoşum fisslerde yapıcam mercimek çorbasını milanoda da yedircem sana hehe:))
alışveriş yapınca çok mutlu oluorm nedense atakan bile farkedio onun beğendiği aqua modelini almamısım die de bozuluo nese milanoyu kullanıcaz artk yapcak bişi yok die, onunkide yamuk yumuk su dalgalı bişi bana göre deil:)

Canım maşallah diyorum RABBİM nazarlardan saklasın. Çeyizlerin çok güzel. eşyalarını güzel günlerde aşkla sevgiyle ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :))

sevdılerınle guzel gunlerde kulllanman dılegıyle cnm.. cok sade ve sıklar hımm dusundumde sofraların baya şık olacak tabı mısafır yemek takımın eksık sanırım ama onunda çok güzel olacağından eminim..

Güle güle kullan Nilcim çatal bıçak takımını çok şıklar ben de Hisar'dan almıştım yazın memnun kalacağımızı umuyorum.

çok tşk ederm elifcm, evt bi tek klasik sofra için yemek takımım eksik kaldı o da siyahlı ve kare bi model olucak biraz daha beklicem onu almak için:)

Güle güle kullan Nilcim çatal bıçak takımını çok şıklar ben de Hisar'dan almıştım yazın memnun kalacağımızı umuyorum.

inş cnm çok olumlu yorum okudum başka bi markayı da düşünmedm hiç güle güle kullanalm

yahu bizimkiler ellerinin hamuruyla kadın işine karışıyorlar ne komikler ya bgenimkide onun beğendiğini almayınca üzülüyo

ayrıca çok beğendim çatallarını bıçaklarını canım benim milano milano diyorum belkim bende alırım hadi bakalım herbirşeymiz aynı olucak canım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…