sorma gizoş ya sanki kendileri kullanıcaklar kız işi cnm bunlar erkekler karışmasn fikrini sölesn yine ben istediğimi alıymher zmanki gibi
çok memnunkaldm gizemcm, orjinal herseyiyle hala nasıl o fiyata satıolar çözemedm ama benden baya bi hayır duası aldılar yani:)
acaba fabrikasından felanmı alıyorlar canım yoksa nasıl o fiyata satılsın ben mesela pier cardinin 80 tl lik cicişlerini 38 e aldım çok cici 3 tane iç çamaşırı takımı aldım kuzum ama aldırdığımız kadın piyasanın altında fabrikadan aldı şimdik ise gecelikler alcam sabahlık felen bu ay tupperware aldım bide bahratlıklar nilim ben şimdi bir hisardan bir jumbodan çatal bıçak almaya karar verdm günlükleri takımınkileri kullanmıcam 2 setim olsun istiyorum yani o siteden bende alabilirim canımcım
24 kişilik çkb takımı fazla olmaz mı gizemcm ne kdr çok misafir gelsede hani bi takımın sandıkta beklemesi kötü olur, annen alıcaktı ama sana dimi jumboları, hisarın kendin mi alıosn?
bende anlamadm ama zamanında almıslar demkki topluca mağaza zaten 1 yıllık bi mağaza, hala stokta olanları yarı fiyatına satıo işte:)
bana da annem smdi düdüklüyü kaçırma al dio, 6 taksitle ödersin dio:))
kartla alabilirsin aslında canım çokta mantıklı olur hemide
eksiklermden bi kısım daha azaldı
en yeniler kızlarbakalm beğenicekmisinizzz
Eki Görüntüle 287000 Eki Görüntüle 287001
eksiklermden bi kısım daha azaldı
en yeniler kızlarbakalm beğenicekmisinizzz
Eki Görüntüle 287000 Eki Görüntüle 287001
kızlar bende yakın zamanda heveslenip bi anda yaptığım çeyizimn ilk parçalarını sizinle paylaşıorm
bundan sonrakileri ilk sayfaya ekleyemediğim için devamı ilerleyen sayfalarda olucak,umarm beğenirsiniz,
herkese sevgilerr
Eki Görüntüle 235083
hisar tencere takımım
Eki Görüntüle 235085
bu da onun hediyesi
Eki Görüntüle 235087
hem günlk yemek takımı hemde kahvaltı takımı olarak kullanmayı düşündüğüm yemek takımı
Eki Görüntüle 235088
bir diğer günlük yemek takımı
Eki Görüntüle 235091
blendır setim
Eki Görüntüle 235095
süper hızlı dilimyeyici setimiz(Iduygumm:))
Eki Görüntüle 235101
sevgilimn bisiklete benzettiği bakliyat saklama kaplarımız:76:
Eki Görüntüle 235102
Eki Görüntüle 235103
mikrofiber yorgan 2 tane
Eki Görüntüle 235104
Eki Görüntüle 235105
şimdilk 2 tane battaniye aldm bitane de polar almayı düşünüorm
Eki Görüntüle 235106
Eki Görüntüle 235107
Eki Görüntüle 235108
bunlarda nevresimlerimmmm çok seviyorum ki onlarııı
part 2:))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi-15.html
part 3:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi-21.html
bunu iade ettm kızlar, çok fazla olumsuz yorum üzerine bi tenceresini deneme amaçlı kullandm ve 2 haftada çok kötü lekeler oluştu kesinlkle karacayı tavsiye etmiorm!
saol bebeimmbunları beraber aldık kii
inş.rabbim kullanmayı nasip eder eniştemle
Güle Güle kullan canım.. Bakliyat kapı çok güzell aynı bisiklet gibi doğru bi benzetme :)
çok tşk ederm yorumlar için ayrıca tebrik ederm bu yeni gelini:), 3 tane sahan hediye var sette onlarla yemek bile yaparm gibi gelio zaten 2 kişi olucaz ilk etapta, saklama kabı konusunda çok haklısın, gzel kaliteli bulursam küçük küçük istiorm bende büyük kapları sevmiormbende yeni evli sayılırım benden tavsiye küçük sahan takımlarından da alın çünkü 2 kişi olunca kullanamıyosunuz koca tencereleri birde küçük küçük yemek koyabileceğiniz saklama kaplarından alın cam vakumlular veya tupperlardan uzun süre saklıyor bi çok şeyi küçüğünden alınca pahalıya geliyor çok olanıda bozuluyor ondan dolayı saklama kapları yardımınıza koşuyorkolay gelsiiin
çok tşk ederm yorumlar için, 2 tane sahan seti var onlarla yemek bile yaparm gibi gelio zaten 2 kişi olucaz ilk etapta, saklama kabı konusunda çok haklısın, gzel kaliteli bulursam küçük küçük istiorm bende büyük kapları sevmiorm
tupperı öneririm bide cam saklama kapları birebir oluyor saklamak için büyük süzgeçliler var onlarada sebze çok iyi oluyor 1 hafta dayanabiilecek şeyi 2 hatta3 haftaya çıkarabiliyosun...
Cicilerin çok güzel Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?