Nil Çeyizi:))

sorma gizoş ya sanki kendileri kullanıcaklar kız işi cnm bunlar erkekler karışmasn fikrini sölesn yine ben istediğimi alıymher zmanki gibi
çok memnunkaldm gizemcm, orjinal herseyiyle hala nasıl o fiyata satıolar çözemedm ama benden baya bi hayır duası aldılar yani:)

acaba fabrikasından felanmı alıyorlar canım yoksa nasıl o fiyata satılsın ben mesela pier cardinin 80 tl lik cicişlerini 38 e aldım çok cici 3 tane iç çamaşırı takımı aldım kuzum ama aldırdığımız kadın piyasanın altında fabrikadan aldı şimdik ise gecelikler alcam sabahlık felen bu ay tupperware aldım bide bahratlıklar nilim ben şimdi bir hisardan bir jumbodan çatal bıçak almaya karar verdm günlükleri takımınkileri kullanmıcam 2 setim olsun istiyorum yani o siteden bende alabilirim canımcım

Son düzenleme:

24 kişilik çkb takımı fazla olmaz mı gizemcm ne kdr çok misafir gelsede hani bi takımın sandıkta beklemesi kötü olur, annen alıcaktı ama sana dimi jumboları, hisarın kendin mi alıosn?
bende anlamadm ama zamanında almıslar demkki topluca mağaza zaten 1 yıllık bi mağaza, hala stokta olanları yarı fiyatına satıo işte:)

canım doğru diyorsun annem evlenmeden öle yapmış bir jumbo bide başka takım var aryıldız olabilir babam ekmeklikleri görünce çatal bıçak takımını al o zaman günlük sana çok gelen olur ilerde annenle toplu halde diğerlerni halledecen zaten dedi jumboları annem alır bende hisardan birtane alırım diyorum şimdi çünkü anneme 1 tane günlük alcam dedim giz yetmez kızım hiçbişi demezmi kuzenimde anca 8 tenceren olsun dedi onun 14 tane var düşün büyük büyük tencereler felan ama işte napcam bilmiyorm belki bende siteden alırım canım hisar

kızlar eksik listesi yaptm kendime, belki gözümden kaçan bişi vardır die buraya da ekliym dedm,
aslında daha çokmus ama azaltabilmişim biraz:))
fikirlere açığım, smdiden al alma die fikir verin bana ya da sunu bunu da yaz die yorumlarda yapabilirsinizzzz

EKSİKLERİM(CEYİZ İÇİN GEREKLİ GÖRDÜKLERİM)
misafir yemek takımım kaldı(
misafir masa örtüsü ve peçeteleri, halkaları
Günlük masa örtüsü
şamdanlar(ikeadan)
pikeler(2 tane) ve alez
Bornoz takımı
misafir havluları ve günlk havlular(kaç tane gerekir bilemiorm)
mutfak havlusu(2 adet)
banyo takımı ve seti(renk belli olunca alırım)
günlük bıçaklar(3-4tane daha)
misafir su bardakları(kadehleri almıstm)
çay bardakları(çay seti beğenildi alınıcak:))
servis tepsileri(günlk kullanmak için)
kek standı
sürahiler ve karaf
saklama kapları(mümkünse tupper)
cezve takımı(beğenildi alınacak:))
ekmek sepeti(beğenildi alınacak:))
günlük ve misafir çaydanlık
yumurtalıklar
yuvarlak kek kalıbı(baton ve muffin olanları aldm)
2 boy günlk çelik tencere(takıma ek olarak 2 ve 2,5 ltlik gerekiyo)
fissler düdüklü(vitavit comfort 4,5 lt)
belki actifry:)
döküm veya teflon tava(2 adet)
teflon pilav tenceresi(1 adet)
sos tenceresi

IVIR ZIVIRLAR(Evlenince de alınır bence)
[yağlık ve sirkelik, tahta servisler, kesme tahtası(1 büyük 1 küçük),patates ve soğan kovaları,
,peçetelik, süzgeçler(makarna ve çay için),limon sıkacağı,dondurmalıklar ve kaşıkları,
büyük ölçekte rende,büyük derin cam çırpma kabı(2 tane),havan,nihale,sarmısak ezici]

ELEKTRONİKLER:ütü, süpürge,tost makinesi, kettle,saç kurutma mak..(en son alınacaklar)

Son düzenleme:
Güle Güle kullan canım.. Bakliyat kapı çok güzell aynı bisiklet gibi doğru bi benzetme :)

bende yeni evli sayılırım benden tavsiye küçük sahan takımlarından da alın çünkü 2 kişi olunca kullanamıyosunuz koca tencereleri birde küçük küçük yemek koyabileceğiniz saklama kaplarından alın cam vakumlular veya tupperlardan uzun süre saklıyor bi çok şeyi küçüğünden alınca pahalıya geliyor çok olanıda bozuluyor ondan dolayı saklama kapları yardımınıza koşuyor kolay gelsiiin

bunları beraber aldık kii
inş.rabbim kullanmayı nasip eder eniştemle
saol bebeimm
senin de emeğin bunlara geçti gelncikler hep tanık oluo benm alışverişlere

Güle Güle kullan canım.. Bakliyat kapı çok güzell aynı bisiklet gibi doğru bi benzetme :)

tşk ederissss farklı oldu onlar seviorm bendee

çok tşk ederm yorumlar için ayrıca tebrik ederm bu yeni gelini:), 3 tane sahan hediye var sette onlarla yemek bile yaparm gibi gelio zaten 2 kişi olucaz ilk etapta, saklama kabı konusunda çok haklısın, gzel kaliteli bulursam küçük küçük istiorm bende büyük kapları sevmiorm

Son düzenleme:

tupperı öneririm bide cam saklama kapları birebir oluyor saklamak için büyük süzgeçliler var onlarada sebze çok iyi oluyor 1 hafta dayanabiilecek şeyi 2 hatta3 haftaya çıkarabiliyosun...

tupperı öneririm bide cam saklama kapları birebir oluyor saklamak için büyük süzgeçliler var onlarada sebze çok iyi oluyor 1 hafta dayanabiilecek şeyi 2 hatta3 haftaya çıkarabiliyosun...

hmmm anladm tupper baya pahalı bildiğim kdryla forumdaki arkadaş üye o indirmlerde bizede haber verince alıcam bende topluca,
bi tane bile saklama kabm yok çünküm:)
2-3 haftaysa çok iyimiş sadece büyük szgeçli dediğin nedir onu anlayamadm, bi araştırıym bakım, çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…