bu günkü araştırmam sonucu uygun bi zmanda tupperdan bunları almaya karar verdm kızlar,
madem bu kdr çok olumlu kullanıcı yorumu var paraya kıyıp alıcaz bi şekilde, fuzuliye kaçmamaya çalıştm renk uyumlarına da dikkat etmeye çalışarak bunları beğendm sanırm bunlar bana bi ömür yeter,tek sorun bunları en uygun fiyatlara alabilmek, tecrubeli arkadaşlardan da her türlü yorumu bekliorm kullanıslılık ve fiyat konusunda
bakliyatları makarna prinç türü seyleri saklamak için oval dizayn serisi
Eki Görüntüle 287461
dondurucuda et ve sebze ürünlerini saklamak için antartika serisi
Eki Görüntüle 287460
meyveleri saklamak için büyük ölçeklerdeki eko serisi
Eki Görüntüle 287462
artan yemekler için çok minnoş renkli bonbon serisi:)
Eki Görüntüle 287463
son kek kalıbımda prenses tacı olsn ama dimi
Eki Görüntüle 287464
prenses tacı kek kalıbı değil benim bildiğim kadarıyla.. soğuk tatlılar için, salata çeşitleri yani kısır için falan.. bi bak istersen nerelerde kullanıldığına..
evt cnm öğrendm onu ama yine de şekli çok hoşş
tabi kullanırsın gene bi şeylerde, aman elde olunca her şey kullanılıyo valla
Hayirli olsun hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olur insaAllah :) Tupperleri internetten mi aliyorsunuz?
bende yeniym cnm su tupper işinde 2 gündür araştırıorm, her hafta bi kaç ürün indirime giriomus gittigidiyorda danışmanlar stoklarnda indirim fiyatında satabiliolar
aldm gelince yorumları yazarm
Her konuya bakiyorum herkeste var ve hemen hemen hep aynilari demek ki buymus bu tupperlarin sirri :) Tesekkür ederim.
sanırm sırrı bozdmm
diğer tupperları da uygun bi zamnda tamamlamak istiorm,tşk ederm
Hehe olsun ben türkiyede yasamadigim icin nasilsa takip edemiycem kampanyalari. Kolay gelsin sana :) Dügün tarihin ne zaman bu arada?
cnm bu tupperlar yurtdışınd da var benm bildiğim kdryla distribitörleri oluo muhakkak bulursn
bu yaza nişanlanıp bi dahaki yaza evlenmeyi düşünüorz
bu kdr alışveriş yaptığımı görenler bi kaç aya evlenicem sanır beni
yanlış bi kriterim çeyiz hazırlığı yapan kızlar içinn
artk bende bi tuppersevermmm
Eki Görüntüle 288183 Eki Görüntüle 288180 Eki Görüntüle 288179 Eki Görüntüle 288182 Eki Görüntüle 288181
Vardir dimi bi arastirmam gerek. Ama ben zaten türkiyeye gelicem icin ordan alsam daha mantikli olur.
Hadi bakalim simdiden tebrik ederim seni. Allah hepimizi heriflerimize kavustursun:)
Yok kiz iyi yapiyosun ya ne kadar erken o kadar iyi.
Nisan zamani dügün zamani yaklastikca yeterince stresin olacak zaten.
Hayırlı olsun tupperların gerçekten en kullanışlıları olmuş :)) Nerden aldım cnm bu arada? Umarım bu kapları çok aktif şekilde kullanırız. Çalışan bayanlar olacağız. Tüm sebzeleri haftasonu hazırlayıp işleyip bu kaplara koyacağız inşallah
çok tşk ederm iyi dileklerin için:))
zaten elktonik eşyalara giricez tekrar bunlara geri dönemem smdi aldm aldm diorm
bide herseyin en iyisini istiosan çok harcama yapmak durumunda kalabiliosn, umarm mutluluk içinde kullanırız bunları ki bi anlamı olur bu kdr emek harcamanın
Eko 4,3 lt -2 lt-1lt var bende ve süperler çok kullanışlı görünüyorlar. Nişanlım bile çok beğendi bu kapları plastikleri çok kaliteli. Bu ekolar bakliyat ıslamada da birebir miş hatta yoğurt mayalama falan çok amaçlı nasıl istersen öyle kullan. Antartikalar da çok kullanışlıdır bence buzluk da düzen gerekli. Zaten oval set de çok kullanışlı. un, bakliyat ne varsa koyabiliyosun. Ben sadece prenses tacını almadım içlerinden. Kullanacaksan eğer gerçekten mantıklı ama bi köşede duracaksa öyle alma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?