Nil Çeyizi:))

bu günkü araştırmam sonucu uygun bi zmanda tupperdan bunları almaya karar verdm kızlar,
madem bu kdr çok olumlu kullanıcı yorumu var paraya kıyıp alıcaz bi şekilde, fuzuliye kaçmamaya çalıştm renk uyumlarına da dikkat etmeye çalışarak bunları beğendm sanırm bunlar bana bi ömür yeter,tek sorun bunları en uygun fiyatlara alabilmek, tecrubeli arkadaşlardan da her türlü yorumu bekliorm kullanıslılık ve fiyat konusunda

bakliyatları makarna prinç türü seyleri saklamak için oval dizayn serisi
Eki Görüntüle 287461
dondurucuda et ve sebze ürünlerini saklamak için antartika serisi
Eki Görüntüle 287460
meyveleri saklamak için büyük ölçeklerdeki eko serisi
Eki Görüntüle 287462
artan yemekler için çok minnoş renkli bonbon serisi:)

son kek kalıbımda prenses tacı olsn ama dimi
Eki Görüntüle 287464

Son düzenleme:

biliyosun nilcim bi bonbon kaplara ısınımadım onun haricinde dogru terch =)=)eksiklerini ayarlayım yazıcam sana

prenses tacı kek kalıbı değil benim bildiğim kadarıyla.. soğuk tatlılar için, salata çeşitleri yani kısır için falan.. bi bak istersen nerelerde kullanıldığına..

Hayirli olsun hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olur insaAllah :) Tupperleri internetten mi aliyorsunuz?

Son düzenleme:
Hayirli olsun hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olur insaAllah :) Tupperleri internetten mi aliyorsunuz?

bende yeniym cnm su tupper işinde 2 gündür araştırıorm, her hafta bi kaç ürün indirime giriomus gittigidiyorda danışmanlar stoklarnda indirim fiyatında satabiliolar
aldm gelince yorumları yazarm

bende yeniym cnm su tupper işinde 2 gündür araştırıorm, her hafta bi kaç ürün indirime giriomus gittigidiyorda danışmanlar stoklarnda indirim fiyatında satabiliolar
aldm gelince yorumları yazarm

Her konuya bakiyorum herkeste var ve hemen hemen hep aynilari demek ki buymus bu tupperlarin sirri :) Tesekkür ederim.

Hehe olsun ben türkiyede yasamadigim icin nasilsa takip edemiycem kampanyalari. Kolay gelsin sana :) Dügün tarihin ne zaman bu arada?

cnm bu tupperlar yurtdışınd da var benm bildiğim kdryla distribitörleri oluo muhakkak bulursn
bu yaza nişanlanıp bi dahaki yaza evlenmeyi düşünüorz
bu kdr alışveriş yaptığımı görenler bi kaç aya evlenicem sanır beni
yanlış bi kriterim çeyiz hazırlığı yapan kızlar içinn

Vardir dimi bi arastirmam gerek. Ama ben zaten türkiyeye gelicem icin ordan alsam daha mantikli olur.
Hadi bakalim simdiden tebrik ederim seni. Allah hepimizi heriflerimize kavustursun :)
Yok kiz iyi yapiyosun ya ne kadar erken o kadar iyi.
Nisan zamani dügün zamani yaklastikca yeterince stresin olacak zaten.

çok tşk ederm iyi dileklerin için:))
zaten elktonik eşyalara giricez tekrar bunlara geri dönemem smdi aldm aldm diorm
bide herseyin en iyisini istiosan çok harcama yapmak durumunda kalabiliosn, umarm mutluluk içinde kullanırız bunları ki bi anlamı olur bu kdr emek harcamanın

saol cnmm, ggdan aldm tuppersuper kullanıcısından, 5 ürün alıosn 4ünü ödüosn, 109 tuttu hepsi, bide 100tl üzerine %8 indrm vermiş bugün gg bana onu da kullandm 3 taksitle aldm
umarm göründkleri gibi gelir orjinal ambalajnda glicekmiş bakalm
umarm akıllıca bi alışveriş yapıormdur malum bu kdr para veriorz kullanmazsam çok üzülürüm diğer almak istediklermde bunlar cnm nasıl sence

berrak ve akvaryum serilerini almıcam heryeri kaplarla doldrmak istemiorm

Son düzenleme:

Evet simdi yavas yavas aldigin icin kampanyalari indirimleri takip edebilirsin benim o sansim yoktu bu yüzden bazi seyleri pahaliya aldim. Ama almak zorundaydim iste. Amin insaAllah dedigin gibi huzur ve mutlu günlerde kullaniriz. Yoksa esyalarin hic bir degeri yok zaten.

Eko 4,3 lt -2 lt-1lt var bende ve süperler çok kullanışlı görünüyorlar. Nişanlım bile çok beğendi bu kapları plastikleri çok kaliteli. Bu ekolar bakliyat ıslamada da birebir miş hatta yoğurt mayalama falan çok amaçlı nasıl istersen öyle kullan. Antartikalar da çok kullanışlıdır bence buzluk da düzen gerekli. Zaten oval set de çok kullanışlı. un, bakliyat ne varsa koyabiliyosun. Ben sadece prenses tacını almadım içlerinden. Kullanacaksan eğer gerçekten mantıklı ama bi köşede duracaksa öyle alma derim.

ayy ben tatlıları çok sevdiğim için bayılırım öle şekilli mekilllii sanırm en çok onu kullanıcam:)))
4,3 ltsini sonra alıcam kaçmıoya cnm bunu kendime defalarca sölersem belki alışverişlere engel olaiblirm
daha sonra oval setle antartikaları tamamlarm, valla ne yalan söliym sonra bi tane bile almak istemiorm zaten kap kacak çok sevmem bunlar farklıymıs die alıorm daha yakından bile görmedm yorumlardan ısındm bu kdr su kk yokmu bitirdi beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…