ayy ben tatlıları çok sevdiğim için bayılırım öle şekilli mekilllii sanırm en çok onu kullanıcam:)))
4,3 ltsini sonra alıcam kaçmıoya cnm bunu kendime defalarca sölersem belki alışverişlere engel olaiblirm
daha sonra oval setle antartikaları tamamlarm, valla ne yalan söliym sonra bi tane bile almak istemiorm zaten kap kacak çok sevmem bunlar farklıymıs die alıorm daha yakından bile görmedm yorumlardan ısındm bu kdr su kk yokmu bitirdi beni:))
aynen yaaa kimse bana 3 tane kaba 100lira verdiremez heralde, hersey gençlikte oluo cannnmmmm
cnm benm alıcam son 3 sey kaldı zaten onları da yine uygun bi satıcıdan buldm 100tl tutuo sanırm ondan alıcam, son siparişim gelsn bi yakından göriym su tupperları alıorm alıorm nasıl bişi bilemiorm:) bilgilendirirm seni de yani toplamda 220 tlye hepsini halletmiş olucam ömrm boyunca kap kacak düşünmicemmcanım yönlendirdiğin üzere son üç sayfayı inceledim :) gg bana da uygun geldi piyasasını araştırdığım kadarıyla. facebook'ta da grupları var orada da ucuza satış yapan insanlar var bi incele istersen onu da belki gg da indirimde olmayan şeyleri uygun fiyata bulursun. ben önce bi piyasayı araştırayım, ürünleri inceleyip ihtiyaçlarıma göre alacaklarımı seçeyim ondan sonra toplu alcağım uygun fiyata anlaşabilirsem :)
Cenım benim güle güle ağız tadıyla mtlu huzurlu bi şekilde kullanın sevdiceğinizle inş.Hepsi çok güzeller tatlım
hersey cok güzel güle güle kullan canim:)
çeyiz canavarı çok güzel herşey
cnm benm alıcam son 3 sey kaldı zaten onları da yine uygun bi satıcıdan buldm 100tl tutuo sanırm ondan alıcam, son siparişim gelsn bi yakından göriym su tupperları alıorm alıorm nasıl bişi bilemiorm:) bilgilendirirm seni de yani toplamda 220 tlye hepsini halletmiş olucam ömrm boyunca kap kacak düşünmicemm
saol bebeimm seninkilerde öle, bekliorm devamını da
dün paşabahçe mağazasından aldklarm
kadehlerimle uyumlu olduğunu düşündüğüm su bardaklarım(12 adet) ve karafım
Eki Görüntüle 291193 Eki Görüntüle 291194 Eki Görüntüle 291195
yemek ve kahvaltı takımımla uyumlu bone china yumurtalık(6 adet)
Eki Görüntüle 291197 Eki Görüntüle 291198
saol cnm neler neler almıstm ama sen görmedn hiç birini:)Ben bu topigi nasil kacirdim cok cici seyler var, hepsini iyi günlerde kullanin canim..
Üzerinde yazilar olan nevresim takimin hangi marka ?
tşklerlergerçekten çok hoş
Canım çok beğendiğimi biliyosun güle güle kullan inşallah :)
dün paşabahçe mağazasından aldklarm
kadehlerimle uyumlu olduğunu düşündüğüm su bardaklarım(12 adet) ve karafım
Eki Görüntüle 291193 Eki Görüntüle 291194 Eki Görüntüle 291195
yemek ve kahvaltı takımımla uyumlu bone china yumurtalık(6 adet)
Eki Görüntüle 291197 Eki Görüntüle 291198
oooo bardaklar yumurtalıklar alınmış süper olmuş canım karafta çok cici ama yumurtalıklar tam aradığın canım benim
zaten onları görünce aradığımın onlar olduğuna karar vermiştm gizemcm, iyiki desenli bşi almamısım dz çok güzel duruo aslında karafım daha hoş bu biraz basit durmus hatları daha keskin yukarı doğru daha şık duruo ama en benzeyen resm bu die bunu ekledm
saol bebeim darısı başına seninde brikim yapcam diosn ama dün aldıklarını görünce bence sende tamamlıcaksn yakın bi zamnda bi çok şeyi:)
ne güzelll yaaaa, valla özendmm gizzz, ikeayı da özledm şaka maka gitmek lazm bi ara, yeni bi sürü sey gelmiş daha hiç birini göremedm, görmiym de zaten hemen almaya kalkarım olmayan evime
fotolar sende mi olunca göster bize de mrk ettmm