Nil Çeyizi:))

Ben sadece oval seti ve damla serisini yakından görmüştüm Yaptığımız çılgınlık galiba :))) Olsun şimdi almazsak evlendikten uzun bi süre böyle ıvır zıvır almak daha zor gelir. Onca borç harçla uğraşacağız zaten.

aynen yaaa kimse bana 3 tane kaba 100lira verdiremez heralde, hersey gençlikte oluo cannnmmmm

aynen yaaa kimse bana 3 tane kaba 100lira verdiremez heralde, hersey gençlikte oluo cannnmmmm

canım yönlendirdiğin üzere son üç sayfayı inceledim :) gg bana da uygun geldi piyasasını araştırdığım kadarıyla. facebook'ta da grupları var orada da ucuza satış yapan insanlar var bi incele istersen onu da belki gg da indirimde olmayan şeyleri uygun fiyata bulursun. ben önce bi piyasayı araştırayım, ürünleri inceleyip ihtiyaçlarıma göre alacaklarımı seçeyim ondan sonra toplu alcağım uygun fiyata anlaşabilirsem :)

Cenım benim güle güle ağız tadıyla mtlu huzurlu bi şekilde kullanın sevdiceğinizle inş. Hepsi çok güzeller tatlım

cnm benm alıcam son 3 sey kaldı zaten onları da yine uygun bi satıcıdan buldm 100tl tutuo sanırm ondan alıcam, son siparişim gelsn bi yakından göriym su tupperları alıorm alıorm nasıl bişi bilemiorm:) bilgilendirirm seni de yani toplamda 220 tlye hepsini halletmiş olucam ömrm boyunca kap kacak düşünmicemm

Cenım benim güle güle ağız tadıyla mtlu huzurlu bi şekilde kullanın sevdiceğinizle inş. Hepsi çok güzeller tatlım

saol bebeimm seninkilerde öle, bekliorm devamını da

aol tatlım şuan duruldum Paracıklar bitti birikim yapım banyoyu bitiricem inş.

Ben bu topigi nasil kacirdim cok cici seyler var, hepsini iyi günlerde kullanin canim..
Üzerinde yazilar olan nevresim takimin hangi marka ?

Son düzenleme:
Ben bu topigi nasil kacirdim cok cici seyler var, hepsini iyi günlerde kullanin canim..
Üzerinde yazilar olan nevresim takimin hangi marka ?
saol cnm neler neler almıstm ama sen görmedn hiç birini:)
o nevresmn markası minimal cnm ben netten aldm ama boynerde fln da var, modelin adı love

gerçekten çok hoş
tşklerler

Canım çok beğendiğimi biliyosun güle güle kullan inşallah :)

saol tatlm seninde emeklern var hep bunlarda

oooo bardaklar yumurtalıklar alınmış süper olmuş canım karafta çok cici ama yumurtalıklar tam aradığın canım benim

zaten onları görünce aradığımın onlar olduğuna karar vermiştm gizemcm, iyiki desenli bşi almamısım dz çok güzel duruo aslında karafım daha hoş bu biraz basit durmus hatları daha keskin yukarı doğru daha şık duruo ama en benzeyen resm bu die bunu ekledm
saol bebeim darısı başına seninde brikim yapcam diosn ama dün aldıklarını görünce bence sende tamamlıcaksn yakın bi zamnda bi çok şeyi:)

Son düzenleme:

canım ben cumadan beri kendime alışveriş yapmak için geziyorum ama çok pahalılar ve indirimde yok bişeyde beğenemedik arkadaşlarla bende madem ikeadayız beğendiklerimi alayım dedim büyük parçalara sebep bişey alamam şimdilik böle minik minik şeler alırım yatak odası zaten bitti ama mutfak eşyalarının büyükleri nişandan sonra canım zaten benmki askere gidicek ya o arada onları halletcez

ikeadaki yine herşeyi beğendim çok sade ve şık dekorasyon cicileri var dün bütün koltuklarda otruup misafirclik oynadık arkadaşlarla otomatik çekim yaptık tabaklarla yemek yedik çaylar içtik fotoları görsen gülmekten ölürsün millet bakıyor bunlar delirmiş die ben çerçevenin birini aldım hüzünlü bir bakışla baktım arkadaşlar o anı yakaladılar felan çok eğlendim ikeada ya bütün herşeyi kullandık nilcik

ne güzelll yaaaa, valla özendmm gizzz, ikeayı da özledm şaka maka gitmek lazm bi ara, yeni bi sürü sey gelmiş daha hiç birini göremedm, görmiym de zaten hemen almaya kalkarım olmayan evime
fotolar sende mi olunca göster bize de mrk ettmm

tabikide arkadaşım atsın gösteririm kendi evimizmiş gibi kurulduk o derece canım günümüzün herşeyi ikea

bu arada paşabahçe mağazasında o bardaklar cidden o kadar ucuzmuydu kampanyamı vardı bende çok istiyorum fekat anacuğuma alayım o cicilerden ilk

`