tabikide arkadaşım atsın gösteririm kendi evimizmiş gibi kurulduk o derece canım günümüzün herşeyi ikea
bu arada paşabahçe mağazasında o bardaklar cidden o kadar ucuzmuydu kampanyamı vardı bende çok istiyorum fekat anacuğuma alayım o cicilerden ilk
cnım sarevden battaniye almaya karar verdim kalitesi nasıl inceliği ve ısıtması sen de almıştın diye hatırlıyorum ve cevabını sabırsızlıkla bekliyorum :)
cnm ben işteydm smdi geldim daha, sarev kalite olrak çok iyi bende 2 tane aldm ama battaniyeleri ince cnm,annem ısıtmıcak gibi deil ama kalında lazm dedi onu da minkten almstm benmki pamuk ağırlıklıyıd sennki akrilikli sanırm kalın olabilir,
iyikide sarevden almısım diorm ama çok güzel ince olmalarına rağmen, güle güle kullan deseni de çok hoşmus:)
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) Elime geçmesini dört gözle bekleyeceğim :))
bende baktm smdi bunlar yeni sezon sanırm cnm, yatak örtüsü gibi de var bi tane acık renk minik yastk kılıfları da var, günlk yatak örtüsü gibi de kullanılabilir bişi, güzelmiş ama yatak odasını hallettiğim için artk başka bişi almıcam ihtiyac olmaz fazlalık olur bundan sonrası
Ben yatak odası halledemedim henüz yatak örtüsü, nevresim, battaniye ve daha alacak bi iki şey var. Senin aldıkların çok güzel ve ihtiyaçlarını tamamlaman, gereksiz şeylerle doldurmaman çok mantıklı. Allahım ihtiyaçlarımızı en kısa sürede tamamalarız inşallah :))
alırız cnm önemli olan acele etmemek aslında ama bende o kdr sabırsızımki su ceyiz konusunda hemen herseym olsn istiorm sani yarn evlenicem
yine pişman olmadm smdiye kdr aldklarmdan heralde içine çok sinerse daha güzeli bile olms olsa seninki sana güzel gelio:)
bir posta tupperlarmdan sonra son postayı almayı düşünüorm bende çok uyguna satan bi satıcı daha buldm bunlarn hepsi 103 tutuo kargo onlara ait bide gg indrm verio 100 tl üzerine %8 bunları alıym diorm cnm 1,3 olan antartikadan 2 tane daha alıcam bi tane almıstm zaten en büyük boy olmasına rağmen ufak geldi bana o yüzden 400mllik almak yerine bi tane 1,3 alıyım diorm
yanında 2 tane 800mllikle, sence de öle yapıyım mı
sen antartika almamıstn heralde dimi?
Eki Görüntüle 292211 Eki Görüntüle 292212
Eki Görüntüle 292213 Eki Görüntüle 292214
Bence al antartikaları ben 5'li olarak almıştım diğer hacimlerde olanlarını da alırdım aslında ama tupperwarelere çok para verdiğim için kendimi durdurmuştum :))) Beğendiğimiz ve içimize sinen şeyler için pişman olmayacağız
bana 1,3 normal geldi cnm ya ne bilm en küçüğü fln minicik bişi olcak gibi
o yüzden 3 tan 1,3 2 tane 800lük bide hediye gelen 600 ml yeter die düşünüorm
bu arada yemek konulmuomus antartikalara özellkle salçalı fln hem lekesi çkmıomus yapısı gereği hem de garanti kapsamından çıkıomus cnm bilgin olsn
Evet mantıklı canım gözenekleri çoktur soğuk hava akımının giriş çıkışı için. Bilgi verdiğin için sağol :) Ben de 800 ml liklerden alırım belki ilerde. Sen servis setini nerden alacaksın çelik ve teflonlar için? Hemen almayacağım ama merak ettim işte. Nereden alacağıma karar veremedim :)
nilcim güle güle kullanırsın inş.hayırlı olsun yeni cicişlerin
son tupperlarmmmmthe bittii
Eki Görüntüle 292856 Eki Görüntüle 292857
Eki Görüntüle 292858 Eki Görüntüle 292864 Eki Görüntüle 292859
Canım hayırlı olsun, güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?