Nil Çeyizi:))

kampanya deil cnm herseyin 24lüsü öle çok ucuz perakende satışları da var mağazanın, ay neler neler vardı giz bi görseydini birlkte gitsek herseyi 12li alablriz hemde en gzelindennn

cnım sarevden battaniye almaya karar verdim kalitesi nasıl inceliği ve ısıtması sen de almıştın diye hatırlıyorum ve cevabını sabırsızlıkla bekliyorum :)

cnım sarevden battaniye almaya karar verdim kalitesi nasıl inceliği ve ısıtması sen de almıştın diye hatırlıyorum ve cevabını sabırsızlıkla bekliyorum :)

cnm ben işteydm smdi geldim daha, sarev kalite olrak çok iyi bende 2 tane aldm ama battaniyeleri ince cnm,annem ısıtmıcak gibi deil ama kalında lazm dedi onu da minkten almstm benmki pamuk ağırlıklıyıd sennki akrilikli sanırm kalın olabilir,
iyikide sarevden almısım diorm ama çok güzel ince olmalarına rağmen, güle güle kullan deseni de çok hoşmus:)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) Elime geçmesini dört gözle bekleyeceğim :))

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) Elime geçmesini dört gözle bekleyeceğim :))

bende baktm smdi bunlar yeni sezon sanırm cnm, yatak örtüsü gibi de var bi tane acık renk minik yastk kılıfları da var, günlk yatak örtüsü gibi de kullanılabilir bişi, güzelmiş ama yatak odasını hallettiğim için artk başka bişi almıcam ihtiyac olmaz fazlalık olur bundan sonrası

Ben yatak odası halledemedim henüz yatak örtüsü, nevresim, battaniye ve daha alacak bi iki şey var. Senin aldıkların çok güzel ve ihtiyaçlarını tamamlaman, gereksiz şeylerle doldurmaman çok mantıklı. Allahım ihtiyaçlarımızı en kısa sürede tamamalarız inşallah :))

alırız cnm önemli olan acele etmemek aslında ama bende o kdr sabırsızımki su ceyiz konusunda hemen herseym olsn istiorm sani yarn evlenicem
yine pişman olmadm smdiye kdr aldklarmdan heralde içine çok sinerse daha güzeli bile olms olsa seninki sana güzel gelio:)
bir posta tupperlarmdan sonra son postayı almayı düşünüorm bende çok uyguna satan bi satıcı daha buldm bunlarn hepsi 103 tutuo kargo onlara ait bide gg indrm verio 100 tl üzerine %8 bunları alıym diorm cnm 1,3 olan antartikadan 2 tane daha alıcam bi tane almıstm zaten en büyük boy olmasına rağmen ufak geldi bana o yüzden 400mllik almak yerine bi tane 1,3 alıyım diorm
yanında 2 tane 800mllikle, sence de öle yapıyım mı
sen antartika almamıstn heralde dimi?

Son düzenleme:

Bence al antartikaları ben 5'li olarak almıştım diğer hacimlerde olanlarını da alırdım aslında ama tupperwarelere çok para verdiğim için kendimi durdurmuştum :))) Beğendiğimiz ve içimize sinen şeyler için pişman olmayacağız

bana 1,3 normal geldi cnm ya ne bilm en küçüğü fln minicik bişi olcak gibi
o yüzden 3 tan 1,3 2 tane 800lük bide hediye gelen 600 ml yeter die düşünüorm
bu arada yemek konulmuomus antartikalara özellkle salçalı fln hem lekesi çkmıomus yapısı gereği hem de garanti kapsamından çıkıomus cnm bilgin olsn

Evet mantıklı canım gözenekleri çoktur soğuk hava akımının giriş çıkışı için. Bilgi verdiğin için sağol :) Ben de 800 ml liklerden alırım belki ilerde. Sen servis setini nerden alacaksın çelik ve teflonlar için? Hemen almayacağım ama merak ettim işte. Nereden alacağıma karar veremedim :)

cnm valla çelik düşünmüorm hiç zaten milanoların servis seti de var kevgir vs maşası hepsi var
teflonmu alsam yada tahta kaşıkmı kullansam bilemedm:S
yakınlarm telfon alma en sağlıklısı tahta olanlar dio ama onu da nasıl bişi alsam bilemedm:)
sen hemen almıcam diosn da ben bi beğenirsem servis seti de alırm kesnn

Canım şu aldığın tüm çeyizleri ilk sayfanda topluca düzenlesen ne kadar da güzel olur, hepsini bir arada topluca görürüz :)) Eminim çok hoş duracaklar bir arada :)

Niliiimmm, benim de çeyizimde birsürü tupper ım var. annem de kullanıyo çok memnun bana da aldı hep. çok güzel yeni cicişlerin

msj tekrarıııı...........

Eklentiler

• $ybmilano (1).webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $ybmilano (2).webp
    22 KB · Görüntüleme: 49
  • $ybfissler.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $ykadd.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $ykad.webp
    646 bayt · Görüntüleme: 57
  • $yemk.webp
    900 bayt · Görüntüleme: 55
  • $tupper antartika 2li.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $tupper eko 2li.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $tupper eko tabaklar.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $tupper şekerpare.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $tupper peynirdünyası.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…