Nil Çeyizi:))

Canım şu aldığın tüm çeyizleri ilk sayfanda topluca düzenlesen ne kadar da güzel olur, hepsini bir arada topluca görürüz :)) Eminim çok hoş duracaklar bir arada :)
cnm yapamıorm ki uyarı verio site bende öle istiorm ama olmuo tek tek link oluşturuorm ilk sayfadan buraya yönlenmiş oluo
Niliiimmm, benim de çeyizimde birsürü tupper ım var. annem de kullanıyo çok memnun bana da aldı hep. çok güzel yeni cicişlerin

saol bebeim annen çok akıllıca bi iş yapmıs denedm bnde çok memnun kaldık bi hafta süresince eskimesinler kutulara kaldırıcam, tupperlarımı ortalıklara saçmıcam:))

kızlar ilk sayfaya denedm ama yapamıorm olmuo bi türlü sanırm site izin vermio nese parça parça bütün halnde oldu en azından:)

kızlar ilk sayfaya denedm ama yapamıorm olmuo bi türlü sanırm site izin vermio nese parça parça bütün halnde oldu en azından:)

Bu arada canım ilk mesaja neden resim ekleyemiyorsun açıklayayım. Yeni resim eklemeye çalıştığında izin vermiyor fakat kendi eklediğin veya bir başkasının eklediği fotoları yan sekmede açıp linkini kopyalayıp 3 satır şekil kutucuklarından 2. satırda tablo gibi olan kutucuğu tıkladığında from url 'yi tıklayıp linki buraya yapıştıracaksın ve kutucuktaki tik işaretini kaldırdığında resmi eklemiş olacaksın. Bir tane dene istersen ama yeni resim eklenmiyor dediğin gibi izin vermiyor.

dur bakalm deniorm kuzum olursa daha iyi olur çok dağınık bi çeyiz oldu böle:))
yapabildm cnm çok saol hepsini eklerm saynde:))

Son düzenleme:
Bence çok güzel olmuş hepsi bir arada, eline sağlık uğraştırıcı olmuştur.

sorma cnm uğraştm ama eğlenceliydi benm için, bu gün tupperlarm geldi:))
yanında bide beni unutma hediyesi var, ne işe yarar ki bu beni unutma
kesn adı üstündedir ama bilemedmm, resmini de alıntı yaptm ama umarm sorun olmaz

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu tupperwireler o kadar kullanışlı mı?Fiyatları çok pahalı verilen paraya değecekmi?Ben alıp almama konusunda çok kararsızım:S

Arkadaşlar bu tupperwireler o kadar kullanışlı mı?Fiyatları çok pahalı verilen paraya değecekmi?Ben alıp almama konusunda çok kararsızım:S

canım ben yeni evli sayılırım 1 seneyi geçti tupper satıyodu annem çeyizime bir sürü ayırmış sağ olsun şimdi dua ediyorum valla çünkü iki kişi olunca saklıcak çok şey oluyo ve gerçekten daha uzun saklanabiliyo bence verilen her kuruşu hak ediyo tupper

cnm ben herbişeynden aldm 2 posta halinde sipariş verdm ilk gelenleri o kdr beğendm ki hemen diğerlerini de verdm, normal bi plastk deil gerçekten eline aldığında anlıosn zaten bide ömür boyu garantili gibi bişi bunlar, hemen bi kaç parçasını annemle denedk çok memnunuz renklere zaten ayrı bayılıorm resmlerden çok canlı, gittigiyordan çok uyguna aldm ben 400 tllik alışverişi 220ye yapmısım, tavsiye ediormm sanıorm tüm kullanıcaklarmı aldm, evi kaplarla doldurmak istemiorm başka da hiç plastk türü bişi almam, verilen parayı hakedio gerçekten

Son düzenleme:
Cevaplarınız için tşk ediyorum.Bende evde gereksiz plastik kablarla dolsun istemiyorum.Fonksyonel ve işime yarıyacak şeyler istiyorum.Ürünleri inceleyip fiyatları takip edeyim.İnşallah bende uygun fiyata alabilirim:)

ben çok araştrdm cnm, gittigidiyorda ürünlerin yarısını tuppersuper diğer yarısını elimak74 kullanıcısından aldm çok da memnun kaldm ikisindende, kargom zamnında geldi ve hiç de sorun yaşamadm umarm yardmcı olabilmişimdir

tşk ederim canım baya fikir sahibi oldum şimdi iş karar vermekte.ne alacagıma hangisi benim işime daha çok yarar vs...

internetten ucuza alabilirsin veya üye ol en ucuz öyle alırsın ama üye olurken bir çanta almak zorundasın başlarken o şu anda ne kadar bilmiyorum ama yine senin olucak her halukarda işine yarar birde promosyonlardan satış yaparsan hediyelerin gelir mis gibi ordanda gelir kendinede alırsın ki geliş fiyatı nede olsa ondan ucuza çok zor bulursun....(annem uzunca bir süre sattığı için biliyorum biraz işleyişi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…