cnm yapamıorm ki uyarı verio site bende öle istiorm ama olmuo tek tek link oluşturuorm ilk sayfadan buraya yönlenmiş oluoCanım şu aldığın tüm çeyizleri ilk sayfanda topluca düzenlesen ne kadar da güzel olur, hepsini bir arada topluca görürüz :)) Eminim çok hoş duracaklar bir arada :)
Niliiimmm, benim de çeyizimde birsürü tupper ım var. annem de kullanıyo çok memnun bana da aldı hep. çok güzel yeni cicişlerin
aşkmla sabah kahvaltılarımız için aldığım romantik tavamızzz
mudo indiriminden 12,95 tlcik az yer kaplaması açısından sapı da çıkabilio
Eki Görüntüle 294319
Ayy çok tatlı güle güle kullan :)))
kızlar ilk sayfaya denedm ama yapamıorm olmuo bi türlü sanırm site izin vermio nese parça parça bütün halnde oldu en azından:)
dur bakalm deniorm kuzum olursa daha iyi olur çok dağınık bi çeyiz oldu böle:))
yapabildm cnm çok saol hepsini eklerm saynde:))
Bence çok güzel olmuş hepsi bir arada, eline sağlık uğraştırıcı olmuştur.
Arkadaşlar bu tupperwireler o kadar kullanışlı mı?Fiyatları çok pahalı verilen paraya değecekmi?Ben alıp almama konusunda çok kararsızım:S
Arkadaşlar bu tupperwireler o kadar kullanışlı mı?Fiyatları çok pahalı verilen paraya değecekmi?Ben alıp almama konusunda çok kararsızım:S
Cevaplarınız için tşk ediyorum.Bende evde gereksiz plastik kablarla dolsun istemiyorum.Fonksyonel ve işime yarıyacak şeyler istiyorum.Ürünleri inceleyip fiyatları takip edeyim.İnşallah bende uygun fiyata alabilirim:)
Cevaplarınız için tşk ediyorum.Bende evde gereksiz plastik kablarla dolsun istemiyorum.Fonksyonel ve işime yarıyacak şeyler istiyorum.Ürünleri inceleyip fiyatları takip edeyim.İnşallah bende uygun fiyata alabilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?