gecen hafta bende aynı durumdaydm cnm hangisinden alsam hangisi daha çok işime yarar yada boyutları nasıldır bilemiodm hep, forumda tupper satısı ypan ve almıs olan ceyizcilerden fikir sahibi edindm ilk etapta antartikalarn 1,3 ve 600mlliklerinden aldm buzlukta saklamak için evde denedk ve parça butlar sığabilio mantı ve parça et saklamak için birebir bence sonraki siparişimde 800mkliklernden 2tane satılıo ondan aldm bide 1,3ltden bi tane daha aldm geniş olduğundan çok kullanslı , eko kaplar serisi var onlarn 1,1 ve 2,3 ltliklernden aldm mavi ve turuncu renkteler sonra gözüme biraz küçük geldi çünkü bunlarda yoğurt ve hamur mayalanabiliomus 4,3lt yeşil olanından aldm bu sefr içinde meyve de saklamk istiorm çünkü budolabı içinde poşette bişi sevmiorm,eko tabaklar var bide 4renkli onlarda da yine istediğin herseyi saklayabiliosn kalan yemek vs, aynı sekilde 3 şekerpare de öle kalan yemekleri vs saklayabiliosn eko tabaklardan biraz daha büyükler, ayran, milkshake ve hamur hazırlamak için şek şek aldm 700mllik olanı ne çokbüyük ne de çok küçük tavsiye ederm, sekilli tatlıları çok severm sadece şekil oluşturmak için prenses tacı aldm iki parçalı ister büyüğünü ister küçüğünü kullanabiliosn yada ikisini de bi aradatşk ederim canım baya fikir sahibi oldum şimdi iş karar vermekte.ne alacagıma hangisi benim işime daha çok yarar vs...
cnm satış yapan arkadaşlar evt o çantayı alıolar ve çok fala hediye üründe gelio karlı bi iş ama işin içinden bi yerden sonra çıkamayabilirsn bide bakmıssın ev gerekli gereksiz tupperla dolmus, üstelk nette satısı katalog fiyatınında altında bence bi anda ne ihtiyacn varsa alıp çıkıcaksn yoksa kurtulamassn bu tupper cılgınlığından, artk kataloglardan uzak durucam meselainternetten ucuza alabilirsin veya üye ol en ucuz öyle alırsın ama üye olurken bir çanta almak zorundasın başlarken o şu anda ne kadar bilmiyorum ama yine senin olucak her halukarda işine yarar birde promosyonlardan satış yaparsan hediyelerin gelir mis gibi ordanda gelir kendinede alırsın ki geliş fiyatı nede olsa ondan ucuza çok zor bulursun....(annem uzunca bir süre sattığı için biliyorum biraz işleyişi)
çok teşekkür edermm saolunhepsi çok güzel.. güle güle kullanın :))
cnm onu ben dün mudodan aldm %30 indrmle 12,90 tlyeeegüle güle kullan cnm çok güzeller. Hele o kalpli tavaya bittim nerden aldın acaba?
internetten ucuza alabilirsin veya üye ol en ucuz öyle alırsın ama üye olurken bir çanta almak zorundasın başlarken o şu anda ne kadar bilmiyorum ama yine senin olucak her halukarda işine yarar birde promosyonlardan satış yaparsan hediyelerin gelir mis gibi ordanda gelir kendinede alırsın ki geliş fiyatı nede olsa ondan ucuza çok zor bulursun....(annem uzunca bir süre sattığı için biliyorum biraz işleyişi)
bi aradayken daha cicilermiş bunlaaarrr[/QUOTE
Bende artık daha farklı mı bakmaya bşladım ne:)Güle güle kullan cnım.Renkleri insanın içini aydınlatıyo.Evlenince bide bunların içini doldurmak gerekecek.Zahmetli,külfetli ama güzel çeyiz işiyle ugraşmak.Ben çeyizime bişey alıpda eve getirdiğimde çocuk gibi oluyorum ve sanki oyuncaklarımla oynuyomuşum gibi geliyo.İnşallah hepimiz mutLu oluruz,huzurlu oluruz ve bu oyun hep güzel devm eder...
bi aradayken daha cicilermiş bunlaaarrr
Bende artık daha farklı mı bakmaya bşladım ne:)Güle güle kullan cnım.Renkleri insanın içini aydınlatıyo.Evlenince bide bunların içini doldurmak gerekecek.Zahmetli,külfetli ama güzel çeyiz işiyle ugraşmak.Ben çeyizime bişey alıpda eve getirdiğimde çocuk gibi oluyorum ve sanki oyuncaklarımla oynuyomuşum gibi geliyo.İnşallah hepimiz mutLu oluruz,huzurlu oluruz ve bu oyun hep güzel devm eder...
aynen bende öle hissediorm cnm:)) çok zevkli bişi ama yavaş yavaş sonuna mı geldm ne artk daha az seyler alıcam ki yine ceyiz için hevesm olsn zaten evde yerde kalmadı sadece çaydanlıklarm için ayırdm bakalm, tez zamanda tamamlarsn inş sende
cnm evt ben kadehlerimi bernardodan almıstm paşabahçeden sadece onlara uygun su bardaklarını aldm, bi sürü farklı boyutlarda da kadehler vardı canım ama benmki gibi ama altları cam olan kadehler hepside 24lü yada tek tek satılıo, tek tek alırsan 12 tane neredeyse 24lünün 2 katı kdr ödüosn en mantklısı 24lü almak, evt o raflardakiler hep 24lü olanların fiyatıymısnilcim güle güle kullan kuzum son aldıklarını...
birşey soracağım kuzum bu kadehlerin 24 tanesini ne kadara aldın? capacitydeki paşabahçeden mi aldın? bana pahalı gelmişti sanki orası da,24lü fiyatı mıymış altında yazan fiyathe birde bu kadehler bulaşık makinesine giriyor muymuş? ayyy çok soru sordum beybi kusura bakma
edit: sen sadece su bardaklarını paşabahçeden almışsın ben de kadehleri sandım kuzum...
uygun 12 li kadehler var mıydı paşabahçede,benim su takımım 6 lı yetmez diye korkuyorum misafir gelince...
Bizim evde de yer kalmadı annem eve bişey getiirince birazda sonra al,nereye koycaz artık diyoBen aslınada büyük çogunlugunu tamamladım.Özellikle mutfak için ıvır zıvır şeyler alınacak oda evlenmeye yakın alınacak şeyler.Eksilerim nevresim takımı,yatak örtüs ve bornoz takımı.İnşallah bende çeyizlerimi toplayp bi topik yapcam yakında:)
aşkımla ikimiz için hafta sonu kahvaltı setimizi böle bişi düşündm kızlar nasıl sizceee
tavamı kupalarımı yumurtalıklarımı aldm diğerlerini de alıcm kısmetse en yakın zamandaaa
Eki Görüntüle 297534 Eki Görüntüle 297518
Eki Görüntüle 297531 Eki Görüntüle 297523
Eki Görüntüle 297533 Eki Görüntüle 297516
Eki Görüntüle 297532
Canım bence çok güzel ve şık kalabalık kahvaltılarda da bunlarla şık sunumlar yaparsın. Kesinlikle almalısın.
Zevklerimiz çok benziyor canım, çok beğendim tüm aldıklarını.Güzel günlerde kullan inşallah...
aşkımla ikimiz için hafta sonu kahvaltı setimizi böle bişi düşündm kızlar nasıl sizceee
tavamı kupalarımı yumurtalıklarımı aldm diğerlerini de alıcm kısmetse en yakın zamandaaa
Eki Görüntüle 297534 Eki Görüntüle 297518
Eki Görüntüle 297531 Eki Görüntüle 297523
Eki Görüntüle 297533 Eki Görüntüle 297516
Eki Görüntüle 297532
hayırlısıyla güzel günlerde kullan inş canım...
kupaların nerden acaba öğrenebilir miyim...
Canım sana bir şey sormak istiyordum. Ekmek kutum geldi çok beğendim fakat aklıma şu takıldı. Bizim kutularda kapakta çıt çıt sistemi yok galiba. Kutuyu yukarı kaldırdığında (ki niye böyle yapalım ben de öylesine sordum) kapak açılıyor. Çok saçma şeylere takılıyorum bu aralar.
:)) bilemedm ki cnm çıt çıt sistemi dediğin kapağın tam oturup ses çıkarması mı?
ben kapattığımda farketmedm hiç ama tamamen havayla teması kesiomus gerçkten de kesio gibiydi hiç dikkat etmemişim
olsn cnm çok normal bende takılıorm bazen bi çok seye, beğendn mi peki, biraz minik ama o minikliği çok hoşuma gitti benm
Canım bence küçük olması çok güzel yakından görmüştüm ben tantitonide falan da bu özelliğine dikkat etmemiştim :))) Bence çok güzel iş yerinde herkes de çok beğendi. İyi günlerde kullanırız inşallah :))
aynı anda birbirimizin topiklerine yazmısız kuzum bu kdr kalp kalbe karsı olurr
dimi yaaa çok minnoş bu ekmek kutusu tam 2 kişilk ama ben 3 tane ekmeği sığdırabildm kıyılarını kesip
annemde artk ekmeklere zam geldi die büyüttüler ondan sığmıo önceki ekmekler olsa rahat sığar demişti