yeni yemek takımımım kızlar aslında pasta seti yapıcaktm ama diğer parçalarını da aldm 2. bi yemek takımı olduu
bernardodan da almıstm bi 6 kişilk toplam 12 kişilk yapmıs oldm böyleceee
Eki Görüntüle 303012 Eki Görüntüle 303010 Eki Görüntüle 303011
Canım çok güzel iyi günlerde kullan inşallah :) Beyaz, sade, şık, her şeyle uyumlu çok çok tatlı sofralar kurarsın bunlarla
almayı düşündğüm masa örtüsüne uygun peçete halkalarımı aldm:)) 12 tane aldm kızlar hazır indmrdeyken tam takım olsn dedm
Eki Görüntüle 304098 Eki Görüntüle 304099
İyi yapmışsın canım çok güzeller hoş, sade ve şıklar :)
tatlım cevap yazarsan çok sevinirim:)öncelikle herşeyin çok zevkle seçilmiş şeyler çok beğendim allah güle güle mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin:) şu buzdolabı mıknatısları varya 4 renkli olanı eklemişsin ben onların siyahından almak istiorum markası ney bilgilendirirsen çok sevinirim:)nerden ve kaça aldın teşekkür ederim:)
bu pisicikler nasıl kızlar sizce?
Markafonide indrmde su an alsammı sizce?
Ama sonradan bunları beğenmeyip yedeklerini almak da istemem, çelik nihale, tahta kesme paneli ne bilm başka bi tepsi fln? Herseyden 2ser 3er istemiorm çünkü
Eki Görüntüle 306265 Eki Görüntüle 306266 Eki Görüntüle 306264
31 tl tutuo cnm bunlarn 3üIndirimli fiyati ne kadar?
Bence güzeller :)
canım çok güzel ama kullanışlı mı bilmiyorum. çok kişi almıştı ama kullanıcı yorumu göremedim.
31 tl tutuo cnm bunlarn 3ü
bende göremedm cnm, bişeyde kararsız kaldmmı alamıorm, zaten bu gün baya bi alışveriş yaptm, masa örtümü fln aldm runnerı peçetesi fln tam takım oldu, istanbul fincan takımını ve bide kupa takımı aldmmmeklerm resmlerini de çekiorm smdi
cnm ben baktm trendyola ama fiyatlar 10-15 tl az olsa da 2.%50 indrmi daha cazip geldi bana çok sey aldığım için bu güntrendyol'daki bernardo'dan mı aldın istanbulları? nasıldı sence trendyolun fiyatları?
Masa örtünün, runnerin ve peçetelerin bol bol resimlerini bekliyoruz canım. Bugün sabah ben de cats by luyanodan bir kaç şey daha aldım bakalım memnun kalacak mıyız...
cnm ben baktm trendyola ama fiyatlar 10-15 tl az olsa da 2.%50 indrmi daha cazip geldi bana çok sey aldığım için bu gün
cnm çektm resmleri ekliym hatta
grupon çekimi kullandm kızlar bu arada hiç sorun olmadı
masa örtüm, runnerı ve peçeteleri( ama peçeteler ankaradaki mağazadan evime kargolanıcak ödemesini yaptm, hiç bi mağazada kalmamıs ordan getirticekler)
ist serisi fincan takımı, hemen kahvemi denedm içtm bile çok güzel fal bakılıyorrrr:)))
bi hakkım daha oldu %50 indrm için onla da bu kupaları aldm son kalmıstı mağazada
Eki Görüntüle 306524 Eki Görüntüle 306526 Eki Görüntüle 306525 Eki Görüntüle 306529 Eki Görüntüle 306527 Eki Görüntüle 306528
Çok güzel alışverişler yapmışsın hepsini güzel günlerde kullan inşallah :))) Ben de Bernardodan kupa almak istiyorum bakalım çok güzeller senin aldıkların. Maşallah diyelimBu arada sürekli güzel güzel güzel anlatım bozukluğu yapıyorum :)))
hiç önemli deil şeker
çok tşk ederm sonunda alabildm örtümüde, peçeteler tee ankaralardan gelio ayıttığmı satmıslar olay çıkardm mağazada resmen, evime göndericekler smdi:))
Nil güle güle kullan, beğendiğim bir masa örtüsünü almışsın. Çok hoş bence, benim de aklımda olan bir model bu. Aklımda bir masa örtüsü daha var fakat markasını filan bilmiyorum, bulamadım da hangi markaya ait bir ürün olduğunuOnu bulamazsam Bernardo'nun bu modelini alırım diye düşünüyorum ben de, aslında bu sade bir masa örtüsü olduğu için terziye diktirilebilir de kenarlarına bu şekilde taş geçirilerek. Bakalım artık duruma göre karar vericem. Ekleyeyim resmi belki sizlerden bilen çıkar... :26:
Eki Görüntüle 306610
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?