Nil Çeyizi:))

Adamlar çok şaşırıyorlar resmen bu tavırlarımıza :) Bir tane kepçe bile alsam ambalajlı olsun kutusunda var mı diye sorduğumda garip garip yüzüme bakıyorlar Çeyiz Çılgınlığı

ee heralde öle alcaz cnm, hemen kullancak deiliz ya:)
ben eminönündeydm bu gün sahi, baya bi gezdm ama çeyizlk yerleri sonradan farkedebildm biraz geçe kaldık die fazla dolanamadm, örtüler havlular fln millet nerden alıo bilmiorm ama fiyatlar çok ucuz deildi kızlar, nette bile daha uyguna görmüştm bazı seyleri
günnurcm bi de doğubankın arkasındaki züccaciyelere baktm hep hisar aryıldız esse mağazaları vardı bide cemile mağazası vardı orda bizim yemek takımını aradm ama yoktu artk modeli,
bening modeli de 1400 fln dio ama gecen ay 990 nakite 25 takım satmıslar bundan kaydımı aldırdm indrm olursa yine öle arıcaklar, sanırm tüm cemile mağazaları da yapar bunu, yakınlarmda varmı araştırıcam bakalm, art olmassa bunu alıym diorm normalde 1750 fln bunun da fiyatı 990a düşmesi iyi bence hatta süperr:))
Eki Görüntüle 306618

Canım bu model de harika zaten :)) İndirime girerse kaçırma bencede. Bu arada vipinshop.com da benim almış olduğum yorganlar baya bir indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim bamboofiber olduğu için sağlıklı da ben 70 e çift kişilik 60 a tek kişilik almıştım. O sitede 45 TL Çift kişiliğin fiyatı.

Adamlar çok şaşırıyorlar resmen bu tavırlarımıza :) Bir tane kepçe bile alsam ambalajlı olsun kutusunda var mı diye sorduğumda garip garip yüzüme bakıyorlar Çeyiz Çılgınlığı

çok iyimiş cnm ama ben aldm zaten taçtan bir alana bir bedava 2 kişilk 70 verdm ikisine
bitane de tek kişlk düşünüorm halamda istio onla alıcaz birlkte yin
e taçtan bir alana bir bedava 60 tutuo 30 30 ödicez biri onun biri benm olcak, yeter diorm 2 çift bir tek zaten annemde 2 tane yün yorgan yaptrmıs rahat rahat yeter kışın onları kullanırım mikrofiberlerde üşürsem, saol yinede diğer gelnciklern işine yarar belki hemde bamboo gayet sağlıklı

evt bernardoda gördm cnm daha bu gün, benmkinin peçetelerini bulamasalardı onun peçeteleriyle tamamlıcaktm siyah ve taşlı olduğu için ama buldular neyseki

Tamam canım çok sağol aklımda bulunsun. Düşündüğüm gibi bir ayarlasam ben de şu masa örtüsü takımını ve bir de tek taş peçete halkalarını rahatliycam doğrusu... Sen aradan çıkardın, darısı bana artık.

inş bulabilirsn de aklına kalan bişi senin olur cnm, bende rahatladm sonunda bir haftadır hekrese danıstm konu bile açtm:)
güle güle kullanalm yeterki

Canım aldıklarını güle gülee kullan bernardonun masa örtüsünü almışsınn cnm merak ettim kaça aldın, bide dikdörtgen değilmi peçeteleri ve runnerıda varmı içinde, bende beyazını düşünebilirimm.

cnm masa örtüsü 99tl, runner 49 tl peçeteler 39tl, ikinciye %50 indrim +grupon çekimi kullandm
tşk ederm

nil vipinshop.com yorgan indirmdeymişya. ben sarevin alim diyodum. bunu gördünmü sen hiç:S

bu duz beyaz takımına bayıldım gunluk yemek takımı olarak bunu dusunebılırım kendım ıcın bunuda mı bernordadan aldım canım bıde fıyatını oğrenebilir miyım acaba ?

bu duz beyaz takımına bayıldım gunluk yemek takımı olarak bunu dusunebılırım kendım ıcın bunuda mı bernordadan aldım canım bıde fıyatını oğrenebilir miyım acaba ?

yok cnm düz olan kenarları paptya desenliyi tepe homedan aldm avclarda fabrika satış mağazaso var toplam tüm parçalar 80 lira tuttu, %40 indrm var ihtal porselenlerde, tüm tepe hme mağazalarnda var ama, tek tek kalmıs çoğunda sonradan gezerken rastladm, benm hepsini bi mağazada bulmam büyük sans:)
ama bi takım çıkıcak kdr daha vardı avcılardaki mağazda, ben gecen hafta aldm, kalmısmıdır bilemiorm:S

kızlar siz servis setlerinizi aldınızmı?
sanırm çok pahalıya gelio iyi bi marka almaya kalkarsak, ben bunları beğendm hediye çekm var evimnette, markası triunfo yazıo, 25ten 8,5a düşmüş bu servisler dondurma kaşığı ve sarmısak eziciyle toplamda 35e gelio çekmle, nasıldır kalitesi bilen duyan varmı, plastik olup erimesn uçları sıcaktan yakından görmediğim için kararsızım:S
Eki Görüntüle 306991 Eki Görüntüle 306992 Eki Görüntüle 306990
Eki Görüntüle 306988 Eki Görüntüle 306989

Ben de geçen gün indirim çekimi kullanarak evim.net'ten aldım canım, ama takım olarak aldım ben. Benimki Mitra Home'du. Bunları ben de gördüm bugün, güzel fakat tane hesabı sattıkları için fazla geldi bana fiyatları. Bilmiyorum teflonlarda kullanmak için kepçe takımı aldın mı ama takım halinde daha uyguna da alabilirsin bence. :26:

Son düzenleme:

takım halnde olanlar bir arada satılıo bu kdr kaliteli olmuo cnm yaa, nerden baksam takım halnde de 25-30dan aşa olmuo fiyatlar, ben daha önce hiç almadm servis takımı çkb setimin içinde çelk olanlar var hatta bunlar
dondurma kaşığı ve sarmısak eziciyle 35e gelio fiyatı uygun ama kalitesi nasıl:26:
belki yurtdasında yaşayan kızlar bilirler die düşndm, bide ekstradan istemiorm parça fazla kullanıcam seyleri alıym dedm belki bide spagetti ve spatula masasını alırm zaten o zman tam takım olmus oluo:))

Son düzenleme:
Gelen ürünü beğenmediğinde iadesi yok mu evim.net'te. Varsa aklında kalmasın, beğenmezsen iade edersin diyeceğim ama... :26: Dediğin doğru aslında pek de bir fark olmayacak gibi, hem sadece ihtiyacım olanları alayım diyorsan...

akşam gnnrcky'da gelsn onun da fikirlerini aldıktan sonra alıp almamaya karar veriym cnm ben, onun zevkine ve kalite anlaşıyına güveniorm, saol tatlmmm

Bi şey değil canım, bir faydam olmadı ama... Öyle yap sen en iyisi arkadaşa da danış madem, gönlüne göre olsun...:80:

canım hangi kampanyada bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…