Canım buna benzer gördüm demişsin, Bernardo'da mı gördün onu da? Ordaysa aklımda bulunsun da, sorarım bulamazsam...
Adamlar çok şaşırıyorlar resmen bu tavırlarımıza :) Bir tane kepçe bile alsam ambalajlı olsun kutusunda var mı diye sorduğumda garip garip yüzüme bakıyorlarÇeyiz Çılgınlığı
ee heralde öle alcaz cnm, hemen kullancak deiliz ya:)
ben eminönündeydm bu gün sahi, baya bi gezdm ama çeyizlk yerleri sonradan farkedebildm biraz geçe kaldık die fazla dolanamadm, örtüler havlular fln millet nerden alıo bilmiorm ama fiyatlar çok ucuz deildi kızlar, nette bile daha uyguna görmüştm bazı seyleri
günnurcm bi de doğubankın arkasındaki züccaciyelere baktm hep hisar aryıldız esse mağazaları vardı bide cemile mağazası vardı orda bizim yemek takımını aradm ama yoktu artk modeli,
bening modeli de 1400 fln dio ama gecen ay 990 nakite 25 takım satmıslar bundan kaydımı aldırdm indrm olursa yine öle arıcaklar, sanırm tüm cemile mağazaları da yapar bunu, yakınlarmda varmı araştırıcam bakalm, art olmassa bunu alıym diorm normalde 1750 fln bunun da fiyatı 990a düşmesi iyi bence hatta süperr:))
Eki Görüntüle 306618
Adamlar çok şaşırıyorlar resmen bu tavırlarımıza :) Bir tane kepçe bile alsam ambalajlı olsun kutusunda var mı diye sorduğumda garip garip yüzüme bakıyorlarÇeyiz Çılgınlığı
çok iyimiş cnm ama ben aldm zaten taçtan bir alana bir bedava 2 kişilk 70 verdm ikisineCanım bu model de harika zaten :)) İndirime girerse kaçırma bencede. Bu arada vipinshop.com da benim almış olduğum yorganlar baya bir indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim bamboofiber olduğu için sağlıklı da ben 70 e çift kişilik 60 a tek kişilik almıştım. O sitede 45 TL Çift kişiliğin fiyatı.
evt bernardoda gördm cnm daha bu gün, benmkinin peçetelerini bulamasalardı onun peçeteleriyle tamamlıcaktm siyah ve taşlı olduğu için ama buldular neyseki
Tamam canım çok sağol aklımda bulunsun. Düşündüğüm gibi bir ayarlasam ben de şu masa örtüsü takımını ve bir de tek taş peçete halkalarını rahatliycam doğrusu...Sen aradan çıkardın, darısı bana artık.
Canım aldıklarını güle gülee kullan bernardonun masa örtüsünü almışsınn cnm merak ettim kaça aldın, bide dikdörtgen değilmi peçeteleri ve runnerıda varmı içinde, bende beyazını düşünebilirimm.
bence 2 tane alabilirsn berfin çift kişilk , alanlar memnun bunlardan kaliteli ve sağlıklıymıs, fiyatıda güzelnil vipinshop.com yorgan indirmdeymişya. ben sarevin alim diyodum. bunu gördünmü sen hiç:S
yeni yemek takımımım kızlar aslında pasta seti yapıcaktm ama diğer parçalarını da aldm 2. bi yemek takımı olduu
bernardodan da almıstm bi 6 kişilk toplam 12 kişilk yapmıs oldm böyleceee
Eki Görüntüle 303012 Eki Görüntüle 303010 Eki Görüntüle 303011
bu duz beyaz takımına bayıldım gunluk yemek takımı olarak bunu dusunebılırım kendım ıcın bunuda mı bernordadan aldım canım bıde fıyatını oğrenebilir miyım acaba ?
Ben de geçen gün indirim çekimi kullanarak evim.net'ten aldım canım, ama takım olarak aldım ben. Benimki Mitra Home'du. Bunları ben de gördüm bugün, güzel fakat tane hesabı sattıkları için fazla geldi bana fiyatları. Bilmiyorum teflonlarda kullanmak için kepçe takımı aldın mı ama takım halinde daha uyguna da alabilirsin bence. :26:
Gelen ürünü beğenmediğinde iadesi yok mu evim.net'te. Varsa aklında kalmasın, beğenmezsen iade edersin diyeceğim ama... :26: Dediğin doğru aslında pek de bir fark olmayacak gibi, hem sadece ihtiyacım olanları alayım diyorsan...
kızlar siz servis setlerinizi aldınızmı?
sanırm çok pahalıya gelio iyi bi marka almaya kalkarsak, ben bunları beğendm hediye çekm var evimnette, markası triunfo yazıo, 25ten 8,5a düşmüş bu servisler dondurma kaşığı ve sarmısak eziciyle toplamda 35e gelio çekmle, nasıldır kalitesi bilen duyan varmı, plastik olup erimesn uçları sıcaktan yakından görmediğim için kararsızım:S
Eki Görüntüle 306991 Eki Görüntüle 306992 Eki Görüntüle 306990
Eki Görüntüle 306988 Eki Görüntüle 306989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?