Nil Çeyizi:))

akşam gnnrcky'da gelsn onun da fikirlerini aldıktan sonra alıp almamaya karar veriym cnm ben, onun zevkine ve kalite anlaşıyına güveniorm, saol tatlmmm

Canım ben bunları Tekzende gördüm Metaltex markası benim ceviz kıracağı, fındık kıracağı varya :))) Kepçelerin Tekzendeki fiyatını hatırlamıyorum ama benim ceviz kıracağı normalde 7,5 TL olmasına rağmen normal fiyatı 28 den den 9,8 e a düşmüş gibi yazmışlar(evim.nette rengi gri). Ordaki başka bir tane sarımsak sıkacağını da ben Tekzende 5,5 a şuanki evimize almıştım, bu sitede 7,5 . Bazen siteler normal fiyatının iki katını yazıp indirim yapmış gibi gösteriyorlar sinir oluyorum yaa. Canım bence yarın Tekzen e ya da Koçtaşa bakma imkanın varsa ordaki fiyatlarına görüp al karar ver derim. Kalite olarak da iyiler bence.

tatlm peki son olarak bişi daha soruym madem iyi diosn çekim fln da var aslında onu kullanırsam sitenin koyduğu o fazla fiyatı elimine ederm, bu kaşm bitio çekim nasıl olsa,
peki aynı marka olduna emnsn dimi, sen ok diosan bencede okdir çünkü triunfo yazıo,
bunlarn hepsi 55tlye gelio
Eki Görüntüle 307073 Eki Görüntüle 307074 Eki Görüntüle 307075 Eki Görüntüle 307071 Eki Görüntüle 307072
annemde dondurma kaşığıyla sarmısak eziciyi beğendi dışarda daha pahalı bence al dio bilemedm bende yaw:26:

yada brabantiadan mı alsam cnm ya bazen markafonide fln indrme girio ya, orda da yine 25ten 15e fln düşüo toplamda 100ü geçer heralde
en kötü ihtimal sadece sunları alıym diorm 20 lira fln tutucak çekimi de kullanıcam ya diğerlerini de bekleyip brabantiadan mı alsam, çok soru sordm biliorm ama tekrar tekrar almak istemiorm içime sinmeyip de
Eki Görüntüle 307080 Eki Görüntüle 307081 Eki Görüntüle 307082

Canım Metaltex ama Triunfo da o ürünün ayrı markasıdır. Çünkü üstünde M simgesi varya ordan emin oldum :)) Alabilirsin bence de hediye çekiyle. Kaliteleri iyi ama kullanırken de dikkatli olmak lazım bunların hepsi 220 dereceye kadar dayanıklı yemeğin içinde kızartmanın içinde unutursak eriyiverirler hemencecik. Silikonlar da aynı derecelere dayanabiliyor. Brabantiaların bile bu servisleri aynı plastiktendi çelik kısımları farklıydı sadece. Ben de karar veremiyorum senin gibi aslında plastik uçlu mu alsam silikon uçlu mu ya da sadece tahta mı çooook kararsızım :44:

cnm sen bu kdr iyi diosn yakından görmüş biri olrak iyidir o zman, brabantialarn da plastkleri de bunlardansa demekki gerçtkten iyi, alıorm halde hepsini kuzum, zaten evimnette iade hemen oluo beğenmessem geri gönderirim daha önce yapmıstm
ben slikon olrak masa yumurta fırçası ve spatula aldm kek için,ama bu tarz daha çok seviorm görüntü olrak da, üstünün çelk olması benm için daha önemli, tahta olarak da kaşık ve kepçe alırım bunlara ek olrak bitiririm servis gereçlerimii, çok saol günnurcm vall sende olmasan ben çok kararsız kalırdm, diğer gelnciklerde çok fikir verdi saolsn benzer seyler sölediler:))

Canım bence de al beğenmezsen geri verirsin ben de markafonide beğenmeyince hemen iade ediyorum

Canım hayırlı olsun inşallah beğenirsin ben de bugün Bosch a gittim beyaz eşya beğendim bakalım 2 ay sonra yavaş yavaş alalım taksitlerini ödemeye başlayalım istiyorum. Evlendiğimizde direk nereye taşınırsak taşınalım eve getirip kurulumunu yapabiliyorlarmış. Özellikle dışı cam olan buzdolabı var bayıldımm resmen :)

ee süpermiş cnm yaa, bende bosch düşünüorm peki dükkanlarnda depolarında mı bekletiolar bu süreç içinde garantisi başlıomu?
sen siyah mı düşünüosn cnm dolabını dışı cam demişssinde, çok sık durur ama leke gösterebilr devamlı elinden bez düşmez yani:)
bende cam ocak istiorm bakalm diğer beyazeşyalarm inox olabilir

Canım dışı cam olan inox yani çelik rengi olan süperdi ve denedim iz de bırakmıyordu aslında. İç hacmi de süper. Garantisi eve teslimattan sonra başlıyor mağazada bile bekletmiyorlarmış. Direk fabrikadan gönderiliyor dedi. Ankaradan alıyorsun, İstanbula taşın istersen sana fabrikadan geliyormuş. Hoşuma gitii en az 5-6 bayiye sorup araştırma yapılır. En uygun fiyatı aldığımız yerden taksitle alırız diyorum. Sadece çamaşır makinesini beyaz alacağım zaten mutfakta olmayacağı için sırf renginden dolayı 750 TL fark vardı inox modelle arasında. Beğendiğim çamaşır makinesi+bulaşık makinesi +buzdolabı 5680 TL tutarında. Nişanlım şu iki aylık dönemi atlattıktan sonra karar vereceğiz tam olarak ama çok beğendim ve boscha çok güveniyorum.

Son düzenleme:

o zman iyimiş cnm yaa, vallahi çok sevindm beyaz esyalarını da belirlemene, iyice araştır tabi az para deil sonuçta cnm, sen alıp izlenimlerini de paylaşırsın bizde arkandan geliorz sonuçta

Tek bu 2990 TL en pahalısı da buzdolabı yaa. Bulaşık ve Çamaşır Makineleri 1200-1500 TL civarı idi. Bazı mağazaların iskonto oranları daha çok olabiliyormuş şöyle taksitle de olsa indirim yapabilcek az da olsa bi yer buluruz inşallah.

Son düzenleme:

çok da pahalıymıs ama cnm yaw:s
yeni çıkan bi model ya ondan heralde, ben ucuzlayınca bakıyım bunlara valla moralmen çöktüm suan zamanı gelnce hersey yapılır ama yada daha makul bişeylere bakarz bizde, o zmanlar gelsn de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…