Nil Çeyizi:))

Ya neleri düşünüyoruz :)) Dediğin gibi kalp kalbe karşı Alacağımız zaten en fazla 3 ekmek olur bir tanesi o öğünde yenir en fazla iki tanesi ekmekliğe girer :))) Matematik problemi gibi oldu

yaaa olur olmaz seylere takılan bi tek sen deilsn gör, annem de nelerin hesabını yapıo muhasebeci olmalıymıs
kim ne derse desin forumda gördüğüm en güzel 3 ceyiz miss'in senin ve gamzelimindir, bide morgannacığımın var onunkiler de pek hoş

kuzum ben bide bunları çok beğendm istikbal yeni üretmiş
erkek arkadaşıma da gösterdm o da çok beğendi bi benzerini ikeada beğenmiştik ama çok pahalıydı, belki ilerde bunları alırız evimize:)
ben beyazını çok ferah buldm, sence nasıl

Son düzenleme:

Çok güzellermiş bir de bunlar vardı dimi :)) Asıl para tutacak şeyler. İkea'yı bence de mobilyada tercih etmeyin. Ama tasarımlarını dekorasyonlarını örnek alıp kendimize göre konsept hazırlayabiliriz. Bunlar deri galiba. Beyaz ve açık renkler benimde çok hoşuma gidiyor ama çok çabuk kirlenecek olması düşündürüyor. Ayrıca L koltuklara da bayılıyorum ama bir tanesi 2-3 milyar çok pahalı. Ben henüz bakmadım mobilyalara hiç ama Doğtaş-Kelebek-Lazzoni Mobilyalarda çok güzel modeller görmüştüm. Ama şöyle kapsamlı bir araştırma yapmak lazım. Bu eşyalar en önemlileri çünkü. Sürekli temas halinde, göz önünde eşyalar.

evt cnm yaa sorma daha benm için de erken bunlara bakmam içn ama hevesleniorz işte ikeaya ne zamn birlkte gitsek oturmadığımız koltuk yatak kalmıo
ikea sağlamlıkta nasldr hiç bilmiorm ama istikbal yıllarn markası sonçta güvenerek alabilirm
ikeada bunun 3lüsü 1790 bu takım halinde 3500 fln, oturma yerleri ve yaslanma yerleri gerçek deriymiş
bence bu fiyata bu takım çok bile
lazzoniyi duymustm gayet sık modeller var,
hatta benm yatak odası modelm bile hazır ilk onu beğenmiştm buna bayılıorm ya benm olsn başka bşi istemem
Eki Görüntüle 298385
ben salonum için böle bi takım alırsam oturma odası daha doğrusu erkek arkadaşıma göre onun oyun odasına böle bişi düşünmüştük

artk o zman neler getirir bilinmez ama çeyizleri sanırm bi kaç aya bitiricem çok bariz eksiklerm kalmadı para biritktiricem bunlar için
10 bin tutuo hepsi beyaz esyalarda bi 7-8bin tutsa 20 bin biriktirmemiz lazm herseyide birlkte alalım diorz bakalm napıcazz

Son düzenleme:

Bence de çok güzel fikir yatak odası gerçekten çok güzelmiş ve hele o L koltuk beni benden aldı. Dediğin gibi bir odaya daha klasik bir takım diğer odaya da L koltuk olabilir. Beyaz yatak odası benim de hayalim inşallah alabiliriz. Yatak odasının markası ne canım. Ev gör yazıyor galiba üstünde. Şimdi benim nişanlım İstanbulda arkadaşlarıyla kalıyor kendine bir iki eşya alacak onlardan kullanabileceklerimiz olacak mı bilmiyorum. 2+1 eve çıksak 1 odaya 4'lü takım diğer odaya da böyle seninki gibi bir koltuk yanına da renkleri uyumlu ama farklı bir tekli şu IKEA dakilere benzeyen. TV ünitesi ve birkaç modern dekoratif biblo veya vazo vs. Para biriktirmek çok mantıklı dediğin gibi bir kaç ayda bitirirsin. Sonrasında elektronikler ve büyük eşyalar için kenara para. Ama arada çok beğendiğin ve ihtiyacın olan birşey görürsen de kaçırmazsın.

evt cnm aynen öle yapıcam bakalm nasıl başarabilicem, son cümlene çok kaptırmassam kendimi olur diorm neden olmasn
evgör sitesinde var cnm yataş enza mobilyadan bunlar

kızlar su nihale setini bi yerlerde göreniniz varmı sanırm tchibodaymıs ama sitesnde göremedm acaba çok önceden mi vardı, avmdeki mağazasnda da yoktu:26:Eki Görüntüle 301175

canım ben de beğenmiştim bunu ama tchibodan başka yerde olacağını sanmıyorum ama ilerleyen haftalarda belki mutfak ürünleri teması gelir de buluruz :) Şu aralar hep kıyafet yok evlerde şıklık falan ilgimi çekmeyen temalar var. Fırsat reyonunu da sık sık takip edelim gelirse haber veririm.

ya bayılıorm senin söle hemen bana cvp vermene:))
çok güzel ama dimi 3tane olmasıda çok hoşuma gitti şekli fln da uzun zman önce görmüştm sanki sık sık takip edicem bende haberdar ederm seni de cnmm

canım ben evmanyada puzzel nihale görmüştüm bakarken oda çok şirindi belki grmüşsündür

bu arada nilim L koltuk en güzeli ben kırmızı alcam bir odam kırmızı ve siyah olcak misafir odam da beyaz ve krem ağırlıklı alcak ama koltukta deri pek kullanışlı değil kumaşıda komple beyaz alamam kırık beyaz olur canım ama mobilya beyaz yatak odasıda beyaz olcak iç açıcı zaten modelleri göstermiştim sana en sade şeyler ki senin paylaştığın yatak odası çok şık ve sade canım umarım hepsini alırız inşallah

cnm bencede kesnlkle çok güzel ben gecen gün ylumun üstünde istikbal vardı girdm deri koltuklara oturdum ikeadakiler kdr yumus yumus deildi ama cnm yaa( atakanda alvrosa laf söletmio hatta böle böleymiş çok iyi deilmi ikea mobilyaları dedm alvrosaaa lafff söylediiiiiii alvrosa lafff sölediiiiiii die dalga gecio benle madem çok paran var 3lüsünden 2lisinden teklisinden hepsinden istiorm dedm tm dedi
ama enzadaki city koltuk takımıda L, gerçekten yere çok yakın ama o kdr rahatki oturma odama kesnlkle istermmm
o nihaleyi görmedm kuzu bi bakım gerçi acelesi yok tchibonunki çok hoşmus

ben tchibonun sitesine hemen hemen hergün giriyorum fırsatlarına düşüyor haftada değişik şeyler ama şu günlerde tekstil ürünü geliyor mutfak fırsatda kendini yenilerse görürsem alırım sana bunu canım

aaaa kuzu ama ben bunu aradm heryerde fekat bu nihale deil kesme tahtası:)))
evmanyada mı cnm bu?

ben bu güzel çeyizi nasıll görmem :26: :26: Nilcim canım herşeyin çok güzell özür dilerim daha önce bakmadıığım içinn hem sana hemde kendime çok ayıp etmişim doğrusu :26: karaca yemek takımlarının morundan bendede var nevresimlerinde çok güzel hepsine bayıldımm
Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallahhh

cnm benmmm çok tşklerrr, beğenmene sevndm benm çeyizimn ilk parçası o siyah yemek takımıydı ayrı bi yeri var benm için anneler gününde kendime aldm
amin inş hepimiz huzurla mutlulukla kullanalm yoksa ne anlamı var ki zaten
senin de bi topiğin olsn ama artkk bakmak istiorm bendeee

iyi yapmışsın güle güle kullan canım. zaten misafirlik olan genelde büyük akşam yemeklerinde çıkıyor, günlük müsafirlere çoğunlukla günlük yemek takımları çıkarılıyor onçin günlükler de güzel olmalı bence ki seninkiler çok hoş. hele bernardo'dan aldığın benim en çok hoşuma giden takımlardan biri bunu da sade almışsın çok hoş. bi de beyazlar kahvaltıya da çıkarılıyor hem pasta takımı hem yemek takımı hem kahvaltı takımı olmuş oldu :))

cnm vallahi sen bana tercuman oldn:)) aslında sadece fincanları ve alttaki servis tabaklarını almaya gitmiştm ama tabakaları üst üste koyunca çok hoşuma gittiler hepsini toplayıverdm yetmedi salatalık kasesini bile aldm diğer takımda da aynı seyi yaşayıp kahvaltı parçalarını da almıstm
artk günlk yemek takımı pasta takımı kahvaltı takımı bakmam, karacadan siyah günlk yemek takımı almıstm onu da anneme verdm çok fazla olucaktı yoksa 3 takım:))
çok tşk ederm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…