Ya neleri düşünüyoruz :)) Dediğin gibi kalp kalbe karşıAlacağımız zaten en fazla 3 ekmek olur bir tanesi o öğünde yenir en fazla iki tanesi ekmekliğe girer :))) Matematik problemi gibi oldu
kuzum ben bide bunları çok beğendm istikbal yeni üretmiş
erkek arkadaşıma da gösterdm o da çok beğendi bi benzerini ikeada beğenmiştik ama çok pahalıydı, belki ilerde bunları alırız evimize:)
ben beyazını çok ferah buldm, sence nasıl
evt cnm yaa sorma daha benm için de erken bunlara bakmam içn ama hevesleniorz işte ikeaya ne zamn birlkte gitsek oturmadığımız koltuk yatak kalmıo
ikea sağlamlıkta nasldr hiç bilmiorm ama istikbal yıllarn markası sonçta güvenerek alabilirm
ikeada bunun 3lüsü 1790 bu takım halinde 3500 fln, oturma yerleri ve yaslanma yerleri gerçek deriymiş
bence bu fiyata bu takım çok bile
lazzoniyi duymustm gayet sık modeller var,
hatta benm yatak odası modelm bile hazır ilk onu beğenmiştm buna bayılıorm ya benm olsn başka bşi istemem
Eki Görüntüle 298385 Eki Görüntüle 298386
ben salonum için böle bi takım alırsam oturma odası daha doğrusu erkek arkadaşıma göre onun oyun odasına böle bişi düşünmüştük
Eki Görüntüle 298383 Eki Görüntüle 298384
artk o zman neler getirir bilinmez ama çeyizleri sanırm bi kaç aya bitiricem çok bariz eksiklerm kalmadı para biritktiricem bunlar için
10 bin tutuo hepsibeyaz esyalarda bi 7-8bin tutsa 20 bin biriktirmemiz lazm herseyide birlkte alalım diorz bakalm napıcazz
kızlar su nihale setini bi yerlerde göreniniz varmı sanırm tchibodaymıs ama sitesnde göremedm acaba çok önceden mi vardı, avmdeki mağazasnda da yoktu:26:Eki Görüntüle 301175
canım ben evmanyada puzzel nihale görmüştüm bakarken oda çok şirindi belki grmüşsündür
bu arada nilim L koltuk en güzeli ben kırmızı alcam bir odam kırmızı ve siyah olcak misafir odam da beyaz ve krem ağırlıklı alcak ama koltukta deri pek kullanışlı değil kumaşıda komple beyaz alamam kırık beyaz olur canım ama mobilya beyaz yatak odasıda beyaz olcak iç açıcı zaten modelleri göstermiştim sana en sade şeyler ki senin paylaştığın yatak odası çok şık ve sade canım umarım hepsini alırız inşallah
cnm bencede kesnlkle çok güzel ben gecen gün ylumun üstünde istikbal vardı girdm deri koltuklara oturdum ikeadakiler kdr yumus yumus deildi ama cnm yaa( atakanda alvrosa laf söletmio hatta böle böleymiş çok iyi deilmi ikea mobilyaları dedm alvrosaaa lafff söylediiiiiii alvrosa lafff sölediiiiiii die dalga gecio benle madem çok paran var 3lüsünden 2lisinden teklisinden hepsinden istiorm dedm tm dedi
ama enzadaki city koltuk takımıda L, gerçekten yere çok yakın ama o kdr rahatki oturma odama kesnlkle istermmm
o nihaleyi görmedm kuzu bi bakım gerçi acelesi yok tchibonunki çok hoşmus
ben tchibonun sitesine hemen hemen hergün giriyorum fırsatlarına düşüyor haftada değişik şeyler ama şu günlerde tekstil ürünü geliyor mutfak fırsatda kendini yenilerse görürsem alırım sana bunu canım Eki Görüntüle 301190
aaaa kuzu ama ben bunu aradm heryerde fekat bu nihale deil kesme tahtası:)))
evmanyada mı cnm bu?
ama ben geçen hafta evmanya nihale diye arattım bunlar çıktı bide mudodaki balık nihaleyi alcam puzzl nihale bildiğim kadarıyla canımcım
ben bu güzel çeyizi nasıll görmem :26: :26: Nilcim canım herşeyin çok güzell özür dilerim daha önce bakmadıığım içinn hem sana hemde kendime çok ayıp etmişim doğrusu :26:karaca yemek takımlarının morundan bendede var nevresimlerinde çok güzel hepsine bayıldımm
Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallahhh
yeni yemek takımımım kızlar aslında pasta seti yapıcaktm ama diğer parçalarını da aldm 2. bi yemek takımı olduu
bernardodan da almıstm bi 6 kişilk toplam 12 kişilk yapmıs oldm böyleceee
Eki Görüntüle 303012 Eki Görüntüle 303010 Eki Görüntüle 303011
iyi yapmışsın güle güle kullan canım. zaten misafirlik olan genelde büyük akşam yemeklerinde çıkıyor, günlük müsafirlere çoğunlukla günlük yemek takımları çıkarılıyor onçin günlükler de güzel olmalı bence ki seninkiler çok hoş. hele bernardo'dan aldığın benim en çok hoşuma giden takımlardan biri bunu da sade almışsın çok hoş. bi de beyazlar kahvaltıya da çıkarılıyor hem pasta takımı hem yemek takımı hem kahvaltı takımı olmuş oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?