Nil Çeyizi:))

canım bütün yeni cicilerini güle güle kullan :)) bu arada bende beyaz eşya siemens düşünüyordum ama çok pahalı o olmazsa arçelik alıcam çünkü boscha güvenmiyorum :S

hepside çok güzel kahvaltı takımın özellikle çok hoşuma gitti Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

canım bütün yeni cicilerini güle güle kullan :)) bu arada bende beyaz eşya siemens düşünüyordum ama çok pahalı o olmazsa arçelik alıcam çünkü boscha güvenmiyorum :S
saol tatlmmmm seni de görebiliorz artk topiklerde yanii:))) ben smdiden ne alıcam bilmiorm ama o zman karar vericem cnm ya, kullanıcı yorumlarını fln da okurum daha erken benm için:)

hepside çok güzel kahvaltı takımın özellikle çok hoşuma gitti Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

çok mersiii o günlk yemek takımı aslında ama diğer parçaları da alıp kahvaltı takımı olrak da kullanmayı düşündmm

Aynı kediciklerden ben de kendi çapımda bir seri oluşturdum canım çok tatlılar ya, ekmek sepetin de beğendiklerimden bir süredir aklımda ya bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim. Ya da en iyisi ben bir daha bakayım mudonun sitesine

Tatlm ben çok pisicikle doldurmak istemedim mutfağı ama dayanamdm bunları görünce, o serilerde en çok beğendiğim desen bu, tahta saplı tepsisin çok beğendm sen almıssın resmini de çkmişssin ben yakından görmeynce tahtasının kalitesine fln güvenemedm belki sunta tarzındadır die sende dün görseydm onu da alırdm ama tükenmiş ben alana kdr, benm aldığım tepsi orta boy ama onu da istiodm ztaen, yine indirime girerse senin tepsinden ve kapaklı reçelliği alıp onu şekerlk yapmayı düşünüorm başka pisicik almam bunlar ilk ve son oldu hastalık gibi evi bunlarla doldururum yoksa ben biliorm kendimi
mudonun bu ekmekliğinde çok göüzm vardı aldm rahatladm valla:d

Son düzenleme:
cnm eşinle mutlu ve huzurlu bi şekilde eskitmek nasip olsun inşallah

Canım SIEMENS ile Bosch aynı firma sadece iki farklı markada üretim yapıyorlar. Modelleri incelersen çoğu aynıdır. Yani bu şekilde kendine rakip gibi farklı bir markada üretim yapmış oluyor.

Canım SIEMENS ile Bosch aynı firma sadece iki farklı markada üretim yapıyorlar. Modelleri incelersen çoğu aynıdır. Yani bu şekilde kendine rakip gibi farklı bir markada üretim yapmış oluyor.

aaaa evt cnm smdi benm de aklıma su geldi, küçük ev aletlerinde siyah seride aynı ürünlerin üstünde bosch ve siemens yazılarını görmüştüm 2 markadada, demekki aynı üretimi yapıolar, sans işi olduğuna inanırm ben zaten su beyaz eşya işinin
pisicikleri de aldm bu arada günnurcm hatta ekmek sepetini fln da aldm kurulama bezi setiyle:))

Son düzenleme:
Hepsini güzel günlerde kullan çok şıklar gerçekten :))

saol cnm, peçetelermde geldi smdi ankaradan istdaki bernardolarda kalmamıstı evime gönderdiler ödemesini yapınca, çok sevdmmm
başka göndericekler sanmıstm ama zaten resmdeki onun takımıymış:) yemek takımımı da alabilsem ben çıkıcam su ceyiz işinden

Aynen cnm, hastalık gibi bir parçasından başlayınca yavaş yavaş alıyor insan kendini tutamayıp. Ben de bir sene önce ilk o tahta saplı tepsiyi bir mağazada görüp de almıştım bir baktım ki şimdi kendimi tutamıyorum. Ama artık nokta koydum bu kedi olayına. Sana da aldığım tepsiyi tavsiye ederim beğeniyorum ben, bu arada bahsettiğin reçelliği biliyorum çünkü aynı şeyi ben de düşünmüştüm. Ki her bakışımda "aa şekerliği de varmış alayım" derken altındaki reçellik yazısını görüp bıraktım bir kaç defa

aldıkların cok guzel benım gıbı butun ceyız sıyah kırmızı anlaşılan :) Tütütü maşalahh , gule gule kullan canım..

:))) bence biz onu çok da güzel şekerlk yaparz cnm, benmde çok beğeniorm gelsinlerde hemen görym, forumda o kdr kişi alınca kalitelidr dedm aldm bende güle güle kullanalmmm
aldıkların cok guzel benım gıbı butun ceyız sıyah kırmızı anlaşılan :) Tütütü maşalahh , gule gule kullan canım..
saol tatlm aynen öle, mutfak gereçlermden bazılarını kırmızı aldm enerjik olsn die ama yine de bi takıntm yok hepsi aynı renk olsn die, hersey kendi renginde daha güzel bence

daha almadm cnm evimnette indrmdeler, tanesi 9tlye fln gelio, yakından gördn mü sen?

Hadii:)) Yok canm görmedim yakından ama bnm kelebekli takımıma uygun şekerlik ararken bi yerde resmini görmüştüm? hmm bilemedim şimdi napsak?
Bu arada peçete halkarında tam uymuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…