Nil Çeyizi:))

Hadii:)) Yok canm görmedim yakından ama bnm kelebekli takımıma uygun şekerlik ararken bi yerde resmini görmüştüm? hmm bilemedim şimdi napsak?
Bu arada peçete halkarında tam uymuş:))

saol cnm, yakından görmeden almıstm halkaları ama güzel geldi allahtan, ben de çok beğendm kelebkleri ama almıcm smdi kendime sınır koydm ayın 1ine kdr bişi almak yok bakalmne kdr iradeliymişim görcem

Son düzenleme:
saol cnm, yakından görmeden almıstm halkaları ama güzel geldi allahtan, ben de çok beğendm kelebkleri ama almıcm smdi kendime sınır koydm ayın 1ine kdr bişi almak yok bakalmne kdr iradeliymişim görcem

Aynennn bende ölee bir haftadır birşey almıyorum ama içim içimi kemiriyoo sürekli bakıyor almamalıyım dioorum nası bi hastalık bu böyle bilemedim ?:))

Aynennn bende ölee bir haftadır birşey almıyorum ama içim içimi kemiriyoo sürekli bakıyor almamalıyım dioorum nası bi hastalık bu böyle bilemedim ?:))

artk birikm yapmam gerekio cnm benmde, hevesmi aldm çok fazla bi eksiğim de kalmadı ıvır zıvır bile aldm son zmanda, asıl yemek takımımı çay setimi almadm cnm ısrarla düşmesini bekliorm fiyatının bakalmm

canım bayıldım çeyizine kendi hazırlığım aklıma geldi :) çoğu aldığımız şey aynı ama çok şükür benim ki artık bitti daha ne eksikler çıkacak canım her seferinde şunu da alsam bitti derken :)) beyaz gelinlik gibi yatak örtüsü almanı da tavsiye ediyorum sana harika gözüküyor:) güle güle kullan hepsini inş.

çok tşk ederm cnm, sanırm almakla da bitmicek bu çeyiz alışverişleri, ben beyazz gelinlk gibi yatak örtülerinden pek hoşlanmıorm cnm almayı da düşünmüorm bi tane yatak örtüsü yeterli benm içn, ama güzel bi pike takımı alabilirm özel günlerde yatak örtüsü gibi şık durabilir ama ona da henüz rastlamadm, tşk ederm yorumlarn için

Son düzenleme:
hepsi yataşın kaş serisinden cnm, bende yeşil olanı almak istiorm takip edicem indrmlerini suan tanesi 250 civarı:S

ooo bayada varmış fiyatı..inş indirime girerde alabiliriz tatlım..

herşeyin çok güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

ooo bayada varmış fiyatı..inş indirime girerde alabiliriz tatlım..

herşeyin çok güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

çok tşkler şekerrrrr
markafoni ve limangoyu takip edelm yataş bazen indrime girio orda 150-180 dese yine kabulll aşık oldmmm

Son düzenleme:
saol tatlm valla aslında alışvriş yapmamaya kesn karar vermiştm ama bi daha indrme girmez grse de ben görmem die alıverdm
ben kettle almaı düşünüorm cnm ya çaydanlık alıcam zaten 2 tane, biz çok çay içen de bi çift olmıcaz zaten,
tezgah üstünde de tutmak istemiorm yer kaplamasn die:)

evt cnm bende çok sevdm onları ama sadece şekerliğini aldm, servis tabağı fln düşünmedm yemek takımım vs çok fazla tabak oluo, samdanlar çok şeker ama nereye koysam bilemedm bu gün alcaktm ama kardeşm samdan gibi durmuolar diyince vazgçtm, ben tepe homedaki samdanlara aşık oldm onlardan alıcam ilerde

kızlar tefalden su seti çok beğendm sanırm tam ihtiyacm olan parçalar, tencere setimin küçük olan 2 tenceresini günlk kullanmayı düşünüorm, yanına bide böle 3lü set alsam yeterli olur die düşüünorm zaten hedi sahan setlerimde vardı, bu seti yakından gören varmı? büyük ihtimalle tefal mapazalarnda göremessem netten alıcam da?
Eki Görüntüle 309613 Eki Görüntüle 309614 Eki Görüntüle 309612

Canım benim bence senin çeliklerin yeterli kullananlardan biliyorum yapıştırmazları daha çok kullandıklarını söylüyorlar. Yani bu tencereler de güzel ama seninkiler yeterli geldi bana.

Son düzenleme:
Canım benim bence senin çeliklerin yeterli kullananlardan biliyorum yapıştırmazları daha çok kullandıklarını söylüyorlar. Yani bu tencereler de güzel ama seninkiler yeterli geldi bana.

cnm bencede 4 tencere benm için çok bile ama hisarı alırken o kdr düşünemedm boyutlarını, en küçük boyu tam ideal, ama 2 kişlk yemek yapmak istesem o bile fazla resmen misafir geldğinde kullanılacak tenceler gibiler karacanın boyları çok iyidi ama kalitesi kötü çıkmıstı iade etmiştm, tefalinkiler 18-20 cmlk minicik tencereler tam aradığm gibi bide sos tenceresi fln da almayı düşünüodm tam lazm olan parçalar benm için ama fiyatı fazla geldi 120-140 arası değişio:s
acaba tefal outlette daha uyguna varmıdır? olursa bu şekilde alırm boyutlarını çok beğendm çünkü, ben yapışmaz olarak teflon deilde bi tane pilavlık döküm istiorm 2 tane de büyük tava istiorm onları da tefalden alırm gibi gelio, bide ikeadan wok tava beğenmiştm sote fln çok severm ama çok yer kapladığı için almadm smdilk,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…