Hadii:)) Yok canm görmedim yakından ama bnm kelebekli takımıma uygun şekerlik ararken bi yerde resmini görmüştüm? hmm bilemedim şimdi napsak?
Bu arada peçete halkarında tam uymuş:))
saol cnm, yakından görmeden almıstm halkaları ama güzel geldi allahtan, ben de çok beğendm kelebkleri ama almıcm smdi kendime sınır koydm ayın 1ine kdr bişi almak yok bakalmne kdr iradeliymişim görcem
Aynennn bende ölee bir haftadır birşey almıyorum ama içim içimi kemiriyoo sürekli bakıyor almamalıyım dioorum nası bi hastalık bu böyle bilemedim ?:))
canım bayıldım çeyizine kendi hazırlığım aklıma geldi :) çoğu aldığımız şey aynı ama çok şükür benim ki artık bitti daha ne eksikler çıkacak canım her seferinde şunu da alsam bitti derken :)) beyaz gelinlik gibi yatak örtüsü almanı da tavsiye ediyorum sana harika gözüküyor:) güle güle kullan hepsini inş.
Nilcim Sarev 'in safari nevresim takımını ne kadara aldın acaba?
144tlydi cnm...
cnm gerçekten çok tatlı bunlar..özellikle pembeliye bayıldım..markası nedir acaba?
hepsi yataşın kaş serisinden cnm, bende yeşil olanı almak istiorm takip edicem indrmlerini suan tanesi 250 civarı:S
ooo bayada varmış fiyatı..inş indirime girerde alabiliriz tatlım..
herşeyin çok güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..
saol tatlm valla aslında alışvriş yapmamaya kesn karar vermiştm ama bi daha indrme girmez grse de ben görmem die alıverdmAldın mı canım şekerliği gerçekten takımınla çok uymuş. İyi günlerde kullan. Çok şeker bir şekerlik :)) Nevresim takımları da güzel görünüyor. Ama ben şuan süpürge, kettle, yapıştırmaz tencerelerime karar vermek istiyorum. Sen çay makinesi mi alacaksın kettle mı?
bende bayıldım yaaa taaa ceyızımı yapmaya ılk basladıgımda lımangodan almıstım o şamdanları sımdı orta servısı var ayaklı bıde o kavanoz-sekerlik onu alıp girişe dekor gıbı koyarmıyım acaba dıye dusunuyorum cok guzeller :)
kızlar tefalden su seti çok beğendm sanırm tam ihtiyacm olan parçalar, tencere setimin küçük olan 2 tenceresini günlk kullanmayı düşünüorm, yanına bide böle 3lü set alsam yeterli olur die düşüünorm zaten hedi sahan setlerimde vardı, bu seti yakından gören varmı? büyük ihtimalle tefal mapazalarnda göremessem netten alıcam da?
Eki Görüntüle 309613 Eki Görüntüle 309614 Eki Görüntüle 309612
Canım benim bence senin çeliklerin yeterli kullananlardan biliyorum yapıştırmazları daha çok kullandıklarını söylüyorlar. Yani bu tencereler de güzel ama seninkiler yeterli geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?