canım çeyizine bayıldım... tupperwareları nereden aldın hepsini? lutfen yazarmısın? cok istiyorum onlardan.. lutfen
cnm ben hepsini gittigidiyordan aldm 2 seferde, elimak74 ve tuppersuper kullanıcılarından, tavsiye ederm
çok teşekkkür ederim canımmmmm alıcam :))) çok mutlu ettin beni sağoll güle güle kullan sende öptümmm
kase ve bardaklarıma uygun meyve suyu ve inekli süt şişesii
Eki Görüntüle 310853 Eki Görüntüle 310854
saol tatlm valla forumdaki çeyizlerde bakıorm kızlarn hepsinde inekli süt sisesi var dedm benm neyim eksikkGüle güle kullan canım şişelerini, taze sütler iç bunlarla :))
bi koşu sokağın başındaki ceyizciye bakıp geldim kızlar tavaları yakından gördm meğersem 30cm wok tavada ne kdr büyükmüşşş:) sanırm 28ini alırm ve çok pahalı dşardaki fiyatı, 150ye fln gelio3ü çeklermle çok ucuza almıs olucammmm
ben beğendm cnm resmlerdki gibi eline fln alınca anlıosn zaten kaliteli olduğunu,bence güzeller, hiç tava almadm smdiye kdr 2 tane süslü teflon tava almıstm bide kalpli ama onlar zaten ölesine, asıl alıcaklarm bunlar olucak
Anladım canım.Bende Bianca olanı almayı düşünmüştüm ama daha karar veremedim.Bakalım ne alacagım ???
butun esyalarini gule gule kullanirsin insallah
Güle güle kullan canim. Nerden ve ne kadar aldin?
Takip ettigim kadariyla ceiyzlerde nevresim pike yatak örtüleri bayagi fazla oluyor.
Bende cok yok :26:
mutlulukla kullanın canım. ne kadara aldın çok spor çok beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?