Nil Çeyizi:))

canım çeyizine bayıldım... tupperwareları nereden aldın hepsini? lutfen yazarmısın? cok istiyorum onlardan.. lutfen

kızlar gruponlarımı kullanarak bu seramik tavları almayı düşündm ama korkmazın seramik tavalarını yakından görenleriniz varmı?
bunlar natura serisi çeklermle birlkte 3ü 80tlye gelio, yorumlarınızı bekliorm
24,28 ve 30cmlk wok tava düşündm
Eki Görüntüle 311203

korkmazın ürünleri iyidir die biliyorum.ama 3lü fiyatı çok iyimiş. buarada karaca yemek takımının kırmızısını almıştım bende günlük ancak eve geldiğinde hepsinn rengi farklıydı bri tam kırmızı diğeri hafif kırmızı aynı gün içinde iade ettim=)

bi koşu sokağın başındaki ceyizciye bakıp geldim kızlar tavaları yakından gördm meğersem 30cm wok tavada ne kdr büyükmüşşş:) sanırm 28ini alırm ve çok pahalı dşardaki fiyatı, 150ye fln gelio3ü çeklermle çok ucuza almıs olucammmm

Yani beğendin canım öyle mi?Bende siteden hediye çeki aldım ama daha ne alacagıma karar veremedim :S

ben beğendm cnm resmlerdki gibi eline fln alınca anlıosn zaten kaliteli olduğunu,bence güzeller, hiç tava almadm smdiye kdr 2 tane süslü teflon tava almıstm bide kalpli ama onlar zaten ölesine, asıl alıcaklarm bunlar olucak

Anladım canım.Bende Bianca olanı almayı düşünmüştüm ama daha karar veremedim.Bakalım ne alacagım ???

Güle güle kullan canim. Nerden ve ne kadar aldin?

Takip ettigim kadariyla ceiyzlerde nevresim pike yatak örtüleri bayagi fazla oluyor.

Bende cok yok :26:

mutlulukla kullanın canım. ne kadara aldın çok spor çok beğendimm

saolun kızlar, dün evimister sitesinin çeklernden almıstm markafoniden, normalde piyasa fiyatı 165 tl nevresmn satenmiş bu, ben 50tllik çekimi kullanıp kargo dahil 119a aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…