maşallah çeyizlerin çok güzel:)ilk baştaki yatak örtün we gelinli damatlı kupaların hangi marka?
Nil mesajına cevap yazdım fakat özel mesaj gönderemiyorum sana, posta girişin dolu olduğu için. Yer açarsan gelicek mesajım.
saolun kızlar, dün evimister sitesinin çeklernden almıstm markafoniden, normalde piyasa fiyatı 165 tl nevresmn satenmiş bu, ben 50tllik çekimi kullanıp kargo dahil 119a aldm
o tek kişilk fiyatı cnm ben çift kişlk olanı aldmCanım yanlışın var heralde sitede bu nevresim 140 tl.kargosu da 4.90.Hediye çekini düştükten sonra 94.90 kalıyor.119 tl ye almış olamazsın.
bende fikir alıorm cnm zatenBence çatal kaşık seti senin takıma göre biraz klasik geldi benim gözüme? :26: Nedense daha cici bir takım görmek istedim bu şirin yemek takımının yanında... Ama yine de sen bilirsin.
nilcim hazır burdayken bişe sorcam su paşabahçeden aldığın ayakları siyah bardakları ne kadara aldın benim günlük yemek takımıma çok güzel yakışır bende almak istiorum ve nerden aldın?
Hımm evet canım öyleymiş şimdi baktım ama Morhipo'da çift kişilik fiyatı 115 tl.Kargo da bedava
o siteyle sorun yaşayan çok kişi var cnm, kargo süreci çok uzun bide iade etmeye kalkınca fln çok sorun yaşayanlar olmus, arada 4 tl fark var zaten artk aldm gitti son nevresimimdi zaten
sence yemek takımıyla çkblar uygun mu fikrini söylermisin rica etsem
saol cnm yorumun içinBen çanta aldım hiç sorun yaşamadım.Geç geldi biraz ama önemli değil o da acelesi yok ki.Benim morhipo da 10 tl lik hediye çekim de var.Bonus kart puanımla birlikte 92 tl ye gelecek ve vade farksız 6 taksit.Hem de 25 tl morhipo puan verecek.Alsam mı sence?
Ben bakmıştım sabah çatal bıçak takımına canım ama o çatal bıçaklar benim çok hoşuma gitmiyor.Tabaklarına biraz klasik kaçabilir gibi geldi.
Eki Görüntüle 311697
Canım nasıl beğenirsin bilemem ama eğer kahvaltı takımı olarak kullanacaksan o takımı bu ya da bunun değişik renklerini kullanabilirsin.Bence bunlar senin gösterdiğinden çok daha güzel.Bende almayı düşünüyorum böyle bir takım
saol cnm yorumun içinbaşka takım bakarm bende karşıma çıkarsa.. madem çekin de varmıs al o zman cnm ben kalitesini biliorm o yüzden direk aldm uzun zmandırda beğendiim bi modeldi zaten, 25tl bonusu yine morhipoda kullandırtır büyük ihtimalle yine alışveril yapman gerekicek ayrıntıları okudum smdi onu da 75tl üzernde kullandırıo 10 gün süresi var 5-15 ocak..
bence nevresm alınabilir ama
O nevresimi bende çok uzun süredir beğeniyorum canım.Kesin yine kampanyaları olur.10 tl lik çekimi başka bir şeyde kullanayim o zaman :) Çünkü alışveriş üstüne alışveriş yapmak istemiyorum.Evimister çeklerim de var.Onları kullanmadım daha :) Peki senin I love you yazan nevresimin nasıl kalitesi rengi felan yakından güzel mi?Evimisterden alırsam 44.9 a gelecek bana
bence güzel cnm minimal kaliteli zaten ama saten deil o normal yani sonra o kdr da yumuşak deilmiş diyip bana kızma sonra:))renkleri resmden daha canlı ama onu söyleyebilirm
ben yazılarını fln çok seviştm günlk kullanmak için almıstm çok şık olsn die deil:) ben evmanyadan almıstm onu da yine grupon çeklermle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?