Nil Çeyizi:))

kuzum inş sorunsuz gelirde bende memnun kalırm daha önceden minimalden almıstm nevresm biliorm kutularını, site çok yeni bide herkes çekini harcıo bakalm umarm tedarik edemiorz gibi sorunlarla karşılaşmam:s
tncereleri de bu gün mağazada gördm çok beğendm ama siteye henüz çok güvenemiorm önce nevresimim gelsin sonra onlarıda alırm çok uyguna gelio çünkü

bide 2. tencere takımımı buldm gunnurcm kesn bunları alıcam yakından görüp boyutlarını çok beğendm minimini bi takım hemde çeliği fln çok kaliteli
içeriği söyleymiş, diğer resimdeki en büyük boy hariç satılıo

20 cm derin tencere + kapak(3lt)
18 cm derin tencere + kapak(2.1lt)
16 cm derin tencere + kapak(1,6lt)
16 cm kaserol ( kapaksız ama tencerenin kapağı uyuyor )(1,6lt)
Ölçü göstergesi
Mat ve parlak çelik şıklığı birarada
Cam kapak
Dayanıklı paslanmaz çelik
Eki Görüntüle 311489 Eki Görüntüle 311490

Son düzenleme:
Nil mesajına cevap yazdım fakat özel mesaj gönderemiyorum sana, posta girişin dolu olduğu için. Yer açarsan gelicek mesajım.

Nil mesajına cevap yazdım fakat özel mesaj gönderemiyorum sana, posta girişin dolu olduğu için. Yer açarsan gelicek mesajım.

tamam tatlm saol buldm smdi bende beyazlı yemek takımım için düşündm onu bide ayrıca 6lı tatlı kaşığını da alırsam dondurma kaşığı olarak da kullanabilirm belki, mudoda kargo ödenmemesi çok iyi su ara %30 indrm de fena deil hani:)), yakından da gördm sanki mağazasnda fln, bulaşık makinesine girebiliosa alabilirm, bernardonun deri saplıları girmio yemek takımımın yanında verilenler:S
düşündüğüm gibi uyumlu olur mu onu bilemedm:26:

Son düzenleme:
Bence çatal kaşık seti senin takıma göre biraz klasik geldi benim gözüme? :26: Nedense daha cici bir takım görmek istedim bu şirin yemek takımının yanında... Ama yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:
nilcim hazır burdayken bişe sorcam su paşabahçeden aldığın ayakları siyah bardakları ne kadara aldın benim günlük yemek takımıma çok güzel yakışır bende almak istiorum ve nerden aldın?

saolun kızlar, dün evimister sitesinin çeklernden almıstm markafoniden, normalde piyasa fiyatı 165 tl nevresmn satenmiş bu, ben 50tllik çekimi kullanıp kargo dahil 119a aldm

Canım yanlışın var heralde sitede bu nevresim 140 tl.kargosu da 4.90.Hediye çekini düştükten sonra 94.90 kalıyor.119 tl ye almış olamazsın.

Canım yanlışın var heralde sitede bu nevresim 140 tl.kargosu da 4.90.Hediye çekini düştükten sonra 94.90 kalıyor.119 tl ye almış olamazsın.
o tek kişilk fiyatı cnm ben çift kişlk olanı aldm
Bence çatal kaşık seti senin takıma göre biraz klasik geldi benim gözüme? :26: Nedense daha cici bir takım görmek istedim bu şirin yemek takımının yanında... Ama yine de sen bilirsin.
bende fikir alıorm cnm zaten çok tşk ederm yorumun için düşünme asamasndaym zaten
nilcim hazır burdayken bişe sorcam su paşabahçeden aldığın ayakları siyah bardakları ne kadara aldın benim günlük yemek takımıma çok güzel yakışır bende almak istiorum ve nerden aldın?

ben onları paşabahçeden almadm tatlm siyah saplı kadehleri bernardodan almıstm 4 tanesi 47tlye o zmanda 2.ye %50 kampanyası vardı toplamda 120ye fln geldi bana ama markafonide gürallarda da çok benzeri var 6lısı 19tlydi sanırm, yanına aldığım su bardakları paşabahçedendi 24lü toptan fiyatına 14e almstm onlarıda

Son düzenleme:
Hımm evet canım öyleymiş şimdi baktım ama Morhipo'da çift kişilik fiyatı 115 tl.Kargo da bedava

Hımm evet canım öyleymiş şimdi baktım ama Morhipo'da çift kişilik fiyatı 115 tl.Kargo da bedava

o siteyle sorun yaşayan çok kişi var cnm, kargo süreci çok uzun bide iade etmeye kalkınca fln çok sorun yaşayanlar olmus, arada 4 tl fark var zaten artk aldm gitti son nevresimimdi zaten
sence yemek takımıyla çkblar uygun mu fikrini söylermisin rica etsem

Ben çanta aldım hiç sorun yaşamadım.Geç geldi biraz ama önemli değil o da acelesi yok ki.Benim morhipo da 10 tl lik hediye çekim de var.Bonus kart puanımla birlikte 92 tl ye gelecek ve vade farksız 6 taksit.Hem de 25 tl morhipo puan verecek.Alsam mı sence?
Ben bakmıştım sabah çatal bıçak takımına canım ama o çatal bıçaklar benim çok hoşuma gitmiyor.Tabaklarına biraz klasik kaçabilir gibi geldi.

Canım nasıl beğenirsin bilemem ama eğer kahvaltı takımı olarak kullanacaksan o takımı bu ya da bunun değişik renklerini kullanabilirsin.Bence bunlar senin gösterdiğinden çok daha güzel.Bende almayı düşünüyorum böyle bir takım

Son düzenleme:
saol cnm yorumun için başka takım bakarm bende karşıma çıkarsa.. madem çekin de varmıs al o zman cnm ben kalitesini biliorm o yüzden direk aldm uzun zmandırda beğendiim bi modeldi zaten, 25tl bonusu yine morhipoda kullandırtır büyük ihtimalle yine alışveril yapman gerekicek ayrıntıları okudum smdi onu da 75tl üzernde kullandırıo 10 gün süresi var 5-15 ocak..
bence nevresm alınabilir ama

ben bunları gördm cnm çok şekerler ama ben diğer takımımla da kullanılabilcek bi takım arıorm, bide şık olsn dedm ama ağır kaçıo sanki sedeflilerde
diğer takımım da bu onun kendnden çkbları var resmde görebilirsn deri görünümlü ama onlar makineye girmio o yüzden sıkıntı, bi 6 kişilk daha takım alıcam yani
Eki Görüntüle 311700

O nevresimi bende çok uzun süredir beğeniyorum canım.Kesin yine kampanyaları olur.10 tl lik çekimi başka bir şeyde kullanayim o zaman :) Çünkü alışveriş üstüne alışveriş yapmak istemiyorum.Evimister çeklerim de var.Onları kullanmadım daha :) Peki senin I love you yazan nevresimin nasıl kalitesi rengi felan yakından güzel mi?Evimisterden alırsam 44.9 a gelecek bana

bence güzel cnm minimal kaliteli zaten ama saten deil o normal yani sonra o kdr da yumuşak deilmiş diyip bana kızma sonra:))renkleri resmden daha canlı ama onu söyleyebilirm
ben yazılarını fln çok seviştm günlk kullanmak için almıstm çok şık olsn die deil:) ben evmanyadan almıstm onu da yine grupon çeklermle

Son düzenleme:

Pamuk satenler kadar tabi ki yumuşak olamaz canım neden kızayim sana :) Valla ne alacağıma karar veremedim.Braun blender seti mi alsam acaba?Senin orada tavsiye edebileceğin modeli var mı?
Bence çatal bıçakta da çok acele etme canım.Daha güzelleri çıkar karşına belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…