Pamuk satenler kadar tabi ki yumuşak olamaz canım neden kızayim sana :) Valla ne alacağıma karar veremedim.Braun blender seti mi alsam acaba?Senin orada tavsiye edebileceğin modeli var mı?
Bence çatal bıçakta da çok acele etme canım.Daha güzelleri çıkar karşına belki :)
ben sitede güzel olarak bunu gördm cnm benmkinden
Braun MR 5400 blendır çok iyi gözün kapalı alabilirsn ben eve gelnce denemiştm hemen süperdi, üst haznesinde kıyma çekilebilio milkshake yapılabilio:)
bide Braun MP80 Black katı meyve sıkacağı iyi sanırm ama ben philips düşünüodm bunu da araştırym bi
ben anneler gününde elektroworldten 150tlye almıstm cnm, halende o kdra düşmüş deil hiç bi sitede bileCanım yok demiştim ama buldum :) Sen ne kadara almıstın?
ben anneler gününde elektroworldten 150tlye almıstm cnm, halende o kdra düşmüş deil hiç bi sitede bile
katı meyve sıkacağının videolarını izliorm youtubedan gayet güzel tam istediğim gibi hatta
Bana da alırsam 135 tl ye gelecek canım.Biraz daha düşünmem lazım heralde ne alacağımı?Peki 25tl liklerle ne almayı düşünüyorsun?
daha karar veremedm cnm ama sunlar kullanmak isteyenler için ideal olabilir
ama bana lazm deil işte bunlar sanırm 25lkleri kullanmıcam güzel bişi çıkmazsa iade edebilirm dursn bakalm smdilk
kalitesini bilmiorm ama bunlar çok uyguna gelio
Eki Görüntüle 311783 Eki Görüntüle 311784 Eki Görüntüle 311785
nevresmler gelsn bakalm da katımeyve sıkacağını alıcam
Eki Görüntüle 311791 Eki Görüntüle 311792
Benim türk kahvesi makinem var diğeri de gereksiz gibi :) Ben bu çelik rendeyi almayı düşünüyorum. 4.90 tl ye geliyor. Bir de Korkmaz midi çaydanlık düşündüm o da 18.9 a geliyor.Nasıl sence?Çaydanlığı günlük kullanırım diye düşündüm.Çok büyük değil
Benim türk kahvesi makinem var diğeri de gereksiz gibi :) Ben bu çelik rendeyi almayı düşünüyorum. 4.90 tl ye geliyor. Bir de Korkmaz midi çaydanlık düşündüm o da 18.9 a geliyor.Nasıl sence?Çaydanlığı günlük kullanırım diye düşündüm.Çok büyük değil
Kızlarrr sohbetinizee ortak oldummm, nerde bu çaydanlıklarr hangi sitede 18 tll, ben bu çaydanlıktan istiyodum geçen bir yerde sordum 50 tl dedii, rende tefalmi aynısı tefalde 10 tll, hangi site bu siteee
Canım çatal bıçakları almışsın yine dayanamamışsın. Nerde yazmıstın bilmiyorum ama ay başına kadar bir şey almayacağım dediğini hatırlıyorum :)))) Yine dayanamadın anlaşılan.Bu arada merak ettim ne iş yapıyorsun bu kadar alım yaptığına göre iyi kazanıyorsun kesin :)) Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullan hepsini
cnm annem de kardeşmde çok beğendiler, aslnda çok çokk büyük paralarda kazanmıorm ama maaşım bereketlimidir nedir anlamadm:))
stradivariusta çalışıorm su an parttime, hatta çalışma arkadaşlarmda kız part time maaşıyla çeyizini bitirdi die dalga geçerler:)
bizim firmann partı normal bi maaş gibi o kdrını diyim sana, bi kaç ay sonra fulle geçiçem büyük bi ihtimal, o zman düşünemiorm çünkü ben tam bi alışveriş canavarıymmm
Ayy canım bende mi part time a geçsem :) Alışveriş canavarı olduğun belli zaten.Bende bakıyorum bakıyorum almıyorum.Çok mu kararsızım ne :)
tatlm bende o kdr kararsızımdır ki anlatamam, bi bıçağı bile 10 kişiye sordm ama yine yapıcamı yaptmbişey ilk gördüğüm anda ok budur dersem onu kesn alırm, bide bilinen markalarn kötüm bişi üreticeğini düşünmüorm ona güveniorm
çok sye almısım gibi görünüo su ana kdr 4200 harcamısım eğer indrmleri takip etmeseydm bunlarn hepsi 7000e mal oluodu annemle hesapladk dün
bide ben herseyimi kendm yapmak istedm maaşımın tamamı %100 benm hiç bi harcamam yok, önceden hepsini olduğu gibi kıyafete verirdm smdiyse çeyize veriorm en azından yatırım diorm
normalde her ay bi çeyrek yapardm çeyizle birlkte ama artk yapamıorm ona üzülüorm sadece
tatlm bende o kdr kararsızımdır ki anlatamam, bi bıçağı bile 10 kişiye sordm ama yine yapıcamı yaptmbişey ilk gördüğüm anda ok budur dersem onu kesn alırm, bide bilinen markalarn kötüm bişi üreticeğini düşünmüorm ona güveniorm
çok sye almısım gibi görünüo su ana kdr 4200 harcamısım eğer indrmleri takip etmeseydm bunlarn hepsi 7000e mal oluodu annemle hesapladk dün
bide ben herseyimi kendm yapmak istedm maaşımın tamamı %100 benm hiç bi harcamam yok, önceden hepsini olduğu gibi kıyafete verirdm smdiyse çeyize veriorm en azından yatırım diorm
normalde her ay bi çeyrek yapardm çeyizle birlkte ama artk yapamıorm ona üzülüorm sadece
saol cnm benm olabildiğince çok kar etmeye çalışıorm sadece malum hersey çok pahalıSen bu işi biliyorsun valla canım. Yolundan gelicez bizde :))) Herşeyin çok güzel. Güle güle kullanmak nasip olsun inş. Daha önce hep takip ediyordum çeyizini ama yorum yazmamıştım buraya, buraya da yazmış oldum...
orası öle cnm ama yinede altını bozdurduğunda herseyde kullanabilirsin, alınan esyaları başka seyde değerlendiremessn, belki herseyi bu kdr önceden almak mantklı da değildir çoğu kişiye göre ama 7-8aydır çeyiz işleriyle uraşıorm nedense sonradan benzerlerini gördüğüm seyler aldklarm kdr güzl gelmedi gözüme, zevkm çok fazla değişmio anlaşılanOlsun canım çeyrek yapsan ne olacak bunları almak için yine onları kullanacaksın belki de.İçine siniyorsa beğeniyorsan al gitsin bir daha mı gelcez dünyaya :):)
Bunlar gerçekten güzel 25 tl liklerle bende bunları alabilirim.
saol cnm benm olabildiğince çok kar etmeye çalışıorm sadece malum hersey çok pahalı
normal sıradan bişi almak yerine kaliteliyi aynı fiyata almak sadece amacm, bide bişi %50ye düşmeden kesnlkle almam ama mudodakini %30a aldm nevresmdede çok çok kar etmedm ama çok istiodm bu da böle olsn artk yapck bişi yok:)
orası öle cnm ama yinede altını bozdurduğunda herseyde kullanabilirsin, alınan esyaları başka seyde değerlendiremessn, belki herseyi bu kdr önceden almak mantklı da değildir çoğu kişiye göre ama 7-8aydır çeyiz işleriyle uraşıorm nedense sonradan benzerlerini gördüğüm seyler aldklarm kdr güzl gelmedi gözüme, zevkm çok fazla değişmio anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?