Nil Çeyizi:))

Canım sana katılıyorum herşey pahalı bunları önceden almanın avantajıda kampanyaları takip edip daha uyguna alabiliyorsun. Öbür türlü sıkışınca çok dolaşamadan içine de çok sinmeyen şeyleri almak zorunda kalıyorsun. bunlar da çok modası değişen, yada teknolojisi ilerleyen şeyler değil elektronik gibi zaten. Dolayısıyla önceden takip edip almak en mantıklısı.

cnm alabilirsn ama felix markasını bilmiorm nasıldır çok fazla ödemicen için sorunda olmaz ama sansına çok iyi çıkabilir, iyi yorumlar var çünkü nette

Canım duygu_onur arkadaşımızın koyduğu rendeyle, çaydanlık uyguna geliyor bence de. Felixi duymadım ama o da iyidir herhalde.

Bir de bu sütlük güzele benziyor.Süt ısıtmak için ideal.
1 lt ve Korkmaz'ın bu da 5 tl civarlarına geliyor

Son düzenleme:
Canım duygu_onur arkadaşımızın koyduğu rendeyle, çaydanlık uyguna geliyor bence de. Felixi duymadım ama o da iyidir herhalde.

bu 1 lt sanırm cnm benm alıcam tencere takımımın sos tenceresinde de süt ısıtılır dimi yaw, 1,6lt dio ama ayrıca bişi almam die düşündm bide benm cezvelermn en büyük boyuda sütlk gibi
resmdeki en küçük tencere, cezvelerdende en büyük olanı aynı işi görür die düşündm
Eki Görüntüle 311909

Tabi ki aynı işi görür canım.Ben cezve takımı almayı pek düşünmüyorum ama eminde değilim.Çünkü Hisardan elektrikli cezve aldım ve bir tane de bakır cezve ya da tekli cezve alırım diyorum.Bende Hisardan 3 lü kavanoz elektrikli cezve ve 3 lü sahan setini 100 tl ye almıstım :)

Son düzenleme:

o zman sahan setlerimiz aynı cnm benm tencerelern yanında hediyeydi çok seviorm ben onları
su an hisar katalog fiyatlarını baya bi arrtırmıs benm 350ye aldığım tencereler smdi 650 olmus sok oldm valla altın yapsam bu kdr kar edemezdm diyip kendimi mutlu etmeye çalışıorm

canım merhaba sana şimdi bir şey sormak istiyorum Bernardodan hediye çeki alsam 2 tane bir de 2. %50 kampanyasından yararlansam bu tencereleri ne kadara almış olurum ben mi yanlış hesaplıyorum anlamadım da :))

28 cm tencere 119,5
24 cm tencere 119,5
20 cm tencere 99,5
28 cm tava 89,5
20 cm tava 69,5
24 cm tava 79,5

Ben en uygun 338 e hesapladım yanlış mı yaptım 2 tane hediye çeki almışım gibi hesapladım.

Son düzenleme:
doğru hesaplamıssın cnm 440 edio 200tl çek kullanrsan 240 edio zaten çeklere de 98 vermiş oluosn 338 yapıo, tencerelerin hepsini alıcakmısın ki?

Canım yakından da gördüğümde çok kullanışlı geldiler böyle indirimliyken hepsini alasım geldi. Minik tencere de var kapakları tavalarında da kullanabilirim. Bu arada yeni aldıklarını güle güle kullan canım. Ya bir de birşey soracağım Bernardodan online alışveriş yapılmıyor hala değil mi sadece fiyatlar yazıyor sitede sepete at diye bir seçenek göremedim :)İç çamaşırı olayına girmen çok iyi olmuş ben henüz başlayamadım :))

benm bildiğim kdryla hala satışı yok cnm, iç çamaşırı olayına pek girmemiştm girmek de istemiodm bu kdr erken ama safari nevresimin deseninde görünce dayanamadm kamufuule olurm dedm
bunları beğeniorm bide uygun bi zmanda alıcam, başkada beğenebildiğim bişi yok henüz çeyiz için

Ooo iç giyim çeyizine de başlamışsın Nilcim hayırlı olsun. Ben de bazen görüp beğeniyorum ama daha erken diyorum alsam mı acaba güzel iç giyim, pijama ve gecelik modelleri bulunca kararsız kaldım çok.

bende hep bakıp bakıp daha çok var hem hepsini son zmanda toplu alrım die düşündm ama anlaşılan ben eminönünde satılan çeyiz tarzı yerlerden çamaşır beğenemiorm cnm ya, yine ilerde de alırsam netten belirli markalardan alırm, o yüzden smdi gözüme güzel gelenleri alıym dedm bide ben çamaşıra hiç doymam çok olsa da sorn deil benm için, smdi oyshonun indrmi de olucak bizim markalardan bişler beğenirsem ordan da alırm, bu da uygun geldi fiyat olarak da 24 üstüne 9 tl de altına verdm, saten ama gayet kaliteli:))

Bunlar çok güzel gerçekten bir de ben iç çamaşırlarında reflection diye bir marka var ya onun takımlarına (sütyen-külot) bayılıyorum resmen bakıp iç geçiriyorum çok pahalı ama en azından bir,2 tane almak istiyorum :)) Bu arada Bernardo hediye çeklerini aldım Babamdan borç olarak :)) Pazartesi de Tencerelerimi almak istiyorum bir de deri görünümlü beyaz çatal kaşık çatal takımı almak istiyorum 6 kişilik 79 TL belki bir de kupa alırım senin gibi :)

Su ikinci fotograftakine TRde ne diyolar?
Burada 'kiamo' mu ne öyle bisey diyolar
Almayi düsündüm.
Ama sonra normal kalin böyle sicacik bir sabahlik mi alsam dedim.
Kararsizim suan.

Nilll son aldıklarında cok guzel güle güle kullanmayı nasıp etsın Allah ..

Bende 2013 de evlenıcem Allah ızın verırse ama suan nişan için para bırımı yaptığımdan çok fazla büyük şeyler almıyorum baya bişey almışım gerçi ama al al bıtmıyo sankı hiç bişeyım yokmuş gibi gelıyo :))))

İç giyim'e başlaman cok iyi olmus bnce cunku hem pahalı hemde cok almak gerekıyor ara ara görudukce alınınca baya bı bırıkıyo böylece :)

Aldığın çok güzelmiş canım fiyatı da uygun baya. Ben de yavaş yavaş almaya başliyim bari arada tek tük 2 seneye bir sürü olur.

Nilcim leopar desenli İç çamaşırları hangi marka ? Bİr de onlar ayrı iki takım mı yoksa tek mi ? Kendine aldığın da çok hoşmuş . Onun da markasını rica etsem

ona da bakıym cnm nasılmıs modelleri mrk ettm, iyi yapmıssın babadan borçla çeyiz işi de süper fikir:))
sen su tencereleri al bakalm ben smdi ona masraf yapmıym dedm mayısa kdr beklicem yine böle cazip kampanylar yada çekler olur die düşünüorm gecen yıl yapmıs cünkü bernardo yaza özel, bende senin gibi moneta, bianca ve korkmazn naturaları arasında kaldm:26: bernardo ne satıo cnm kendi adı altında mı seramik tencereler yoksa başka bi firmaya mı yaptırı biliomsn?
Su ikinci fotograftakine TRde ne diyolar?
Burada 'kiamo' mu ne öyle bisey diyolar
Almayi düsündüm.
Ama sonra normal kalin böyle sicacik bir sabahlik mi alsam dedim.
Kararsizim suan.
cnm o sabahlık die geçio benm bildiğim kdryla ben öyle kulanıcam daha doğrusu
aslında dediğim gibi başlamadm kendime iç çamaşırı alıym dedm sonra bunu gördm kendime almadan çeyize alıp çıktım böle arada bir kaliteli çok beğendğim seyler olursa almam en mantklısı bide bunun için bütçe ayırmamak daha iyi zaten hersye gözümde ayrı bi büyüo

Aldığın çok güzelmiş canım fiyatı da uygun baya. Ben de yavaş yavaş almaya başliyim bari arada tek tük 2 seneye bir sürü olur.
bencede başlaaa, hem bana da fikir olur iç giym konusunda
çatal bıçaklarımı da ekledm kızlar çok güzellermiş aynen kraliyet ailesi sofrası gibi olucak sanırm bayıldmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…