Nil Çeyizi:))

Nilcim leopar desenli İç çamaşırları hangi marka ? Bİr de onlar ayrı iki takım mı yoksa tek mi ? Kendine aldığın da çok hoşmuş . Onun da markasını rica etsem

leoparlar tek tek cnm, yani iki resimdekileri ayrı ayrı alabiliosn askılı boxerlı takım olarak bide sabahlık olarak ben ikisini de alıcam ama, pierre cardinden bu arada moda pierre cardin yaz google a sitede çıkıo hepsi, benm aldığmda loya marka..aslında çok hoş takımlar vardı bustiyerler fln ben çok severm de altları haddinden fazla seksüüüydü:) bana en norml usturuplu bu geldi, nevresimime de uyuo die bunu aldm ne alakaysa sanki hiç çıkmıcam yataktan

ben pıerre cardınde calıstım kızlar bana klırsa almayın cok kalıtesz urnlerı bndede war o urnlr ceyızm ıcın aldım 2 yıkamada ayvayı yedı bnden solemesı

canım Ballarini marka araştırdığıma göre beğenşilen bir marka.Yakından da inceledim Monetanın tencerelerinin kalitesiyle aynı gibi geldi bana.

canım Ballarini marka araştırdığıma göre beğenşilen bir marka.Yakından da inceledim Monetanın tencerelerinin kalitesiyle aynı gibi geldi bana.

doğru ya bende bakmıstm unutmusum cnm, al bakalm o zman baya bi araştırdn send e açtığın konuları baştan sona okdum bende gecen gün

ben pıerre cardınde calıstım kızlar bana klırsa almayın cok kalıtesz urnlerı bndede war o urnlr ceyızm ıcın aldım 2 yıkamada ayvayı yedı bnden solemesı

cnm pierre cardin de kötüyse ne alcaz ki:S
çoğu kişi çeyiz için ordan alışveriş yapar, ben la senzadan da almayı düşünüorm onunda çok kaliteli olduğunu biliorm sadece resmdekileri pierreden alıcam sansımı denemek de olsa çok beğendm

la senza dan al bn ordan alıorm artık. bn bı ıc gıyım uzmanı olark solıyebılırım 50 60tane gecelık 250 kusur kılot var dı ceyzmde. bu gune kadar la senza en ıyıysydı. pierrecardın lastıklerı faln berbat.ama al hevsn gecnce atarsn zaten .hayrlı olsun..

bi arkadaşmla pylaştm cnm yorumunu o da söyle demiş
kuzum bilemem ki benim yöneticim senelerdir kullanıyor leoparlarını 90 tl ye almış bide arkadaş çeyizine aldı giydi yıkadı etti çok memnun hala almaya devam ediyor benimde 5 tane felan oldu pier cardinim ben onları ellimde yıkarım ki makineye bile kıyamam ama kalitesi kanıtlanmış bir marka herkes çeyizine alıyor illaki kullananların yorumlarıyla aldım bende
bir takımda olsa almaya değer bence, saol fikirlerin içinnn

bn makınada 30da yıkadım bız o 90 tl lıklerı 20 tlye alıodk o yuzden onmsemedım..ehehe rıca ederım

doğru ya bende bakmıstm unutmusum cnm, al bakalm o zman baya bi araştırdn send e açtığın konuları baştan sona okdum bende gecen gün

Monetanın bu model tencereleri bu kadar uyguna gelmiyor 500 e falan denk geliyordu ve daha az ürün almış olacaktım.Kaliteleri aynı gelince borç harç alayım dedim. Pazartesi Bernardoda olacağım :)

7511 arkadaşım nilin bir arkadaş dediği ve o yurumu yapan benim

kullanıcı yorumları ve yakın zamanda evlenen arkadaşlarla yaptığım argeler sonucu pier cardin almaya karar verdim 10 yıl öncede alan vardı şimdide o yüzden miorre var bide ondanda 2 takım aldım burda kullanmak önemli olan arkadaşlarım çok güzel kullanıyorlar ki hala almaya devam ediyorlar

la senzaya gelincede gereksiz pahalı altınla yarış halinde gibi

ya sımdı bn cok marka kullandım o yuzden secebılıorm bana dusuk kalıte gelıo bıde ustte hos durmuyo. la senza pahalı ama kalıte bıde suven var mesela 150 tl bı gecelıgı ama guzel. bıcok marka var yanı bn almm bıdaha p.c den sız deneyın bı baklım blkı sewersnz

Monetanın bu model tencereleri bu kadar uyguna gelmiyor 500 e falan denk geliyordu ve daha az ürün almış olacaktım.Kaliteleri aynı gelince borç harç alayım dedim. Pazartesi Bernardoda olacağım :)
valla bende son zamnlarda bu kdr alışveriş yapmasam senle birlkte soluğu bernardoda alabilirdm cnm pazartesi çünkü benm de alınıcak listemde kendileri ilk sıralarda

evt bazen çok pahalı ama su dönemde o kdr pahalı deil gizoşm ya 2 sütyen 49tl indrmi vardı bu gün gördm
takım olarak pahalıdır ona bişi diyemicem

ben hiç leoparlı çarsaf görmedm cnm ya o kdr araştırmıstm nevresm alırken ama denk gelmedim, battaniyeler var hep mink markasında leopar olarak

sahi hatırladm bak smdi bizim annemle bikinilerimiz de pierrecardin yıllardır ilk günkü gibi o kdr da tuzlu suya girmesine rağmen demekki kullanmakla önemli cnm, sen o kdr ucuza almıssın tabi önemsememişssin işin içinde oldğn için:)) biz daha dikkatli olucaz bu durumda yapcak bişi yok

bilmiyorum benim öle iç çamaşırı kültürümde yok açıkçası o yüzden birşey diyemicem şimdilik bütçem olsa dahi 150 tl geceliğe vermiceğimden eminim evim olsun başımı sokayım 150 tl lik gecelik kalsın derler ya o hesap ama saol bilgilerin için

o yüzden pier cardin şimdilik yetiyor ucuza getiriyor arkadaşımız o yüzden bende 90 tl vermedim canım yöneticim vermişti zaten onun zorlamasıyla 30 40 vererek aldık

o leoparlıların pierre cardınıyle bıkınılerınkı farklı bu ısmı kullann cok yer war. hepsını aynı kısı uretmıo.

o leoparlıların pierre cardınıyle bıkınılerınkı farklı bu ısmı kullann cok yer war. hepsını aynı kısı uretmıo.

hmm onda haklı olabilirsn cnm sen daha iyi bilirsin tabiki, zaten acelemiz yok zamnla daha çok araştırıp daha klitelilerine bakarz artk, ama yinede alıcimmm o takımları içimde kalmasnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…