bu arada sıze bısı saorcam leoparlı saten carsaf alan goren varmı nolur bana soleyın
bende hep bakıp bakıp daha çok var hem hepsini son zmanda toplu alrım die düşündm ama anlaşılan ben eminönünde satılan çeyiz tarzı yerlerden çamaşır beğenemiorm cnm ya, yine ilerde de alırsam netten belirli markalardan alırm, o yüzden smdi gözüme güzel gelenleri alıym dedm bide ben çamaşıra hiç doymam çok olsa da sorn deil benm için, smdi oyshonun indrmi de olucak bizim markalardan bişler beğenirsem ordan da alırm, bu da uygun geldi fiyat olarak da 24 üstüne 9 tl de altına verdm, saten ama gayet kaliteli:))
oysho indirimi ne zaman olcak ya yılbaşından önce yaparlardı indirimi bekliyorum bekliyorum tık yok. oyshodan alcam ben de beğendim bile takımları. la senza'dan da beğendiklerim var. iki tanesi 49 koton sutyenlerdeki kampanya, perfect me mi ne öyle bi serisi var benim beğendiklerim orda onlar iki tane 89 ama çok uzun zamandır olan bir kampanya bu. normal indirime girmedi daha la senza onu da bekliyorum :))
miorre mi ne onlar çok uyduruk kızlar. sutyen külot takımı 20 liraya aldı bizim arkadaş ama pişman oldu. benim bohçamda gelecek olan 6lı takım pierre cardin, hatta şu anda trendyolda mı markafonide mi pierre cardin kampanyası var ordan da yarım kollu pijama takımım alındı yine bohça için. bir de ben almıştım nil senin o leoparlı sabahlığın siyah dantel olanıyla içinin sutyen külot takımını. yalnız sutyen külot takımını dayanamadım kullandım dantelleri tiftik tiftik oldu bi kaç yıkamada memnun kalmadım yani :/ nişanda vereceğimiz bohçadaki damatlık pijama takımını da pierre cardinden aldık sabahlığıyla. pierre cardin maceram bu kadar daha da alcak bi şeyim kalmadı zaten o markadan. dediğim gibi oyshoyla la senzayı bekliyorum en çok hoşuma gidenler onlar
bu tost makinesi çok şık geldi kızlar gözüme, ama miniktir tahminmce..katımeyve sıkacağnı da yakından gördm çok beğendmmm en kısa zmanda alıcamm çeklerimle neredeyse yarı fiyatlarına gelio bosch hariç3 farklı ürünü 3 farklı markayla tamamladm ama uyumlu oldu sanırm
Eki Görüntüle 313742 Eki Görüntüle 313721 Eki Görüntüle 313720
Nil cim bugün ben de cevahir avm de katı meyva sıkacağına baktım . Etiket fiyatı 189 tl ydi . Çekle çok uygun fiyata geliyor . Şimdiden hayırlı olsun cnm . Ben de almayı düşünüyorum ama şimdi kullanmak için
kesinlkle çok güzel bi ürün philips die tutturmustm ama bunu görünce o gözüme çok kaba geldi hep tezgahımın üstünde durucak zaten performans olarak da aynı çok kibar duruo siyah olması zaten benden tam not aldı bile:)) tost makinesi de küçüktür umarm die düşünüorm daha çok seviorm koca koca makinelerden işimizi görsn yeter, katı meyve 89a tost mak 45e gelio, siteden alışveriş yapanların bazılarının bu gün gelmiş siparişleri benmkide pazartesi salı gelirse bunları da alırm keşke bi tane daha olsaydı 50llik çeklerden:)) 2 tane de 25lk var ama ihtiyacm olan bişi yok
Sorma ya ben de 1 tane 50 tl lık çek almıştım . Keşke daha fazla alsaydım. Tereddüt etmiştim . Tost makinası da çok şirin . Ayrıca fiyat olarakta uyguna geliyor cnm . Mantıklı ve karlı bir alışveriş olur senin için
Canım şu çeklerden ben de alsaymışım keşke :)) Çok güzel tercihler ve hayli indirimli olacak. O ara ben depresiftim biraz pek ilgilenemedim kampanyalarla hayırlı olsun şimdiden :)
noldu cnm canın bişiye mi sıkıldı evt farkındaym gündüzleri seni pek göremiorm vallahi arıorm:)) sana sormadan karar bile vermek istemiorm o derece:)))
evt çekleri kullanırsam gayet uygun olucak, bu durumda önceden almıs olmamı da sorun etmicem
Canı nişanşlımla görüşemiyoruz uzun zamandır gerginlikler artıyor bu yüzden ara araDüzelttik ve ben yanına gideceğim için şafak saymaya başladım Böyle çekler hep girsin kampanyalar süper kampanya canavarı olalım :)) Bence süper olacak alacağın ürünlerin fiyatları kaliteleri çok iyi ben de Braun katı meyve sıkacağı almak istiyorum.Blender bide Braundan olsun Her şeyimiz çok güzel olsun
Ben de tencerelerle birlikte günlük çatal kaşık takımı alacağım. Şu deri görünümlü olanların beyazından gördüm Bernardoda benim Tchibo pasta tabaklarıyla falan gider değil mi :)Eki Görüntüle 313894 Bu deri görünümlü sttandı yok ama zaten tezgahta bir ton şey olcak böyle daha iyi :))
derencm msj süresini beklememk için burdan yazıorm; 491e almıstm 3e böldürdüm ama 6 taksit yapmıslar cnm 3 de kendileri vermişler yani, daha çok taksit de yapılıo sitede seçenekleri görebilirsn ama ben kendm 3ü seçmiştmgerçekten 4 4lüktü herseyleri tavsiye ederm
Teşekkür ederim nilcim .
rica ederm cnm, benm de suan o caydanlıkta gözüm var girdm baktm siteye 190 tl,9a kdr da bölünüomus acaba hisar fiyatını düşürürmü yaww, 250ye çıkarmıslar bide ne varsa sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?