Nil Çeyizi:))

oysho indirimi ne zaman olcak ya yılbaşından önce yaparlardı indirimi bekliyorum bekliyorum tık yok. oyshodan alcam ben de beğendim bile takımları. la senza'dan da beğendiklerim var. iki tanesi 49 koton sutyenlerdeki kampanya, perfect me mi ne öyle bi serisi var benim beğendiklerim orda onlar iki tane 89 ama çok uzun zamandır olan bir kampanya bu. normal indirime girmedi daha la senza onu da bekliyorum :))

miorre mi ne onlar çok uyduruk kızlar. sutyen külot takımı 20 liraya aldı bizim arkadaş ama pişman oldu. benim bohçamda gelecek olan 6lı takım pierre cardin, hatta şu anda trendyolda mı markafonide mi pierre cardin kampanyası var ordan da yarım kollu pijama takımım alındı yine bohça için. bir de ben almıştım nil senin o leoparlı sabahlığın siyah dantel olanıyla içinin sutyen külot takımını. yalnız sutyen külot takımını dayanamadım kullandım dantelleri tiftik tiftik oldu bi kaç yıkamada memnun kalmadım yani :/ nişanda vereceğimiz bohçadaki damatlık pijama takımını da pierre cardinden aldık sabahlığıyla. pierre cardin maceram bu kadar daha da alcak bi şeyim kalmadı zaten o markadan. dediğim gibi oyshoyla la senzayı bekliyorum en çok hoşuma gidenler onlar

cnm inditex grubu her zman yeni yıldan hemn sonra girer indrme karıştırmıs olmayasn, bakıcaz bakalm indrmde alınabilicek neler var nasıl olsa acelemiz yok

Nil cim bugün ben de cevahir avm de katı meyva sıkacağına baktım . Etiket fiyatı 189 tl ydi . Çekle çok uygun fiyata geliyor . Şimdiden hayırlı olsun cnm . Ben de almayı düşünüyorum ama şimdi kullanmak için

kesinlkle çok güzel bi ürün philips die tutturmustm ama bunu görünce o gözüme çok kaba geldi hep tezgahımın üstünde durucak zaten performans olarak da aynı çok kibar duruo siyah olması zaten benden tam not aldı bile:)) tost makinesi de küçüktür umarm die düşünüorm daha çok seviorm koca koca makinelerden işimizi görsn yeter, katı meyve 89a tost mak 45e gelio, siteden alışveriş yapanların bazılarının bu gün gelmiş siparişleri benmkide pazartesi salı gelirse bunları da alırm keşke bi tane daha olsaydı 50llik çeklerden:)) 2 tane de 25lk var ama ihtiyacm olan bişi yok

Sorma ya ben de 1 tane 50 tl lık çek almıştım . Keşke daha fazla alsaydım. Tereddüt etmiştim . Tost makinası da çok şirin . Ayrıca fiyat olarakta uyguna geliyor cnm . Mantıklı ve karlı bir alışveriş olur senin için

evt cnm ya nette bazı forumlarda çek kodlarını takas yapanlar var ama güvenemiorm da kimseye elmdeki 25lklerden de olmıym sonra, bakalm bi siparişler gelsn de:))
aslında bosch kettle hariç hiç biri aklımda yoktu ama kendi beğendiklermden daha güzel geldiler gözüme parasından mıdır nedir:)) ama marka olarak da güzel braun ve korkmaz de düşündm, eğer yarı fiyatına da alabiliosam benm için sorun deil garantisinin başlamıs olması fln blendırmı aldm ama hiç pişman deilm hala benm aldığm fiyata düşmedi hiç biyerde:))
zaten elektronik aletler ne zman garantsi biter o zamn bozulur zaten kullanmadıktan sonra da bozulucanı sanmıorm zaten

Canım şu çeklerden ben de alsaymışım keşke :)) Çok güzel tercihler ve hayli indirimli olacak. O ara ben depresiftim biraz pek ilgilenemedim kampanyalarla hayırlı olsun şimdiden :)

Canım şu çeklerden ben de alsaymışım keşke :)) Çok güzel tercihler ve hayli indirimli olacak. O ara ben depresiftim biraz pek ilgilenemedim kampanyalarla hayırlı olsun şimdiden :)

noldu cnm canın bişiye mi sıkıldı evt farkındaym gündüzleri seni pek göremiorm vallahi arıorm:)) sana sormadan karar bile vermek istemiorm o derece:)))
evt çekleri kullanırsam gayet uygun olucak, bu durumda önceden almıs olmamı da sorun etmicem

Canı nişanşlımla görüşemiyoruz uzun zamandır gerginlikler artıyor bu yüzden ara ara Düzelttik ve ben yanına gideceğim için şafak saymaya başladım Böyle çekler hep girsin kampanyalar süper kampanya canavarı olalım :)) Bence süper olacak alacağın ürünlerin fiyatları kaliteleri çok iyi ben de Braun katı meyve sıkacağı almak istiyorum.Blender bide Braundan olsun Her şeyimiz çok güzel olsun

yaa sorma aynı durum bende de var görüşemiorz neredeyse 2 ay olcakkk 10 gün sonra o gelemesse sen git cnm ben öle yapıorm valla sürpriz fln yapınca da çok sevinio:)
gerçekten bu çek çok hesaplı dielm 200tllik alışveriş yaptn hiç ödeme yapmadan çıkarsın bernardodan bende mayıs gibi alıcam bu tavaları bakalm umarm yine olur böyle çekler gecen yıl olmus ona güveniorm içlernden bunları alıcam bende en çok kullanılanlar olarakkk
Eki Görüntüle 313839 Eki Görüntüle 313840
Eki Görüntüle 313841 Eki Görüntüle 313842

Ben de tencerelerle birlikte günlük çatal kaşık takımı alacağım. Şu deri görünümlü olanların beyazından gördüm Bernardoda benim Tchibo pasta tabaklarıyla falan gider değil mi :)Eki Görüntüle 313894 Bu deri görünümlü sttandı yok ama zaten tezgahta bir ton şey olcak böyle daha iyi :))

cnm bunlarn bende kahvesi var yemek takımın içindeydi makineye girmiomus ama çok güzeller gerçekten bana da çok sağlam geldi dikişleri fln atarm ben makineye bunlarııı:))
çok uyumulu olur tchibolarla bencede

derencm msj süresini beklememk için burdan yazıorm; 491e almıstm 3e böldürdüm ama 6 taksit yapmıslar cnm 3 de kendileri vermişler yani, daha çok taksit de yapılıo sitede seçenekleri görebilirsn ama ben kendm 3ü seçmiştm gerçekten 4 4lüktü herseyleri tavsiye ederm

Teşekkür ederim nilcim .

rica ederm cnm, benm de suan o caydanlıkta gözüm var girdm baktm siteye 190 tl,9a kdr da bölünüomus acaba hisar fiyatını düşürürmü yaww, 250ye çıkarmıslar bide ne varsa sanki

Ben beklemenden yanayım cnm . Fiyatı gereksiz çıkartmışlar ya O ne öyle 250 :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…