Nil Çeyizi:))

canım nil şu üzeri yazılı olan nevresimi netten aldın sanırım onu bende begendım ama nerede nasıl gördüğümü hatırlamıyroum daha bı kac gun evvel gordum kaca ve nereden aldın
ve altındaki 2 battanıtye sarardanmı kaca aldın nasıl ıncelıklerı ? ve hemen altındakı kadıfe battanıye nereden ve kac lira

cnm o nevresimin markası minimal love grey.. fiyatı 90 civarı evmanyadan almıstm çeklerm vardı sanırm 70e fln geldi bana ama su an evimister.comda da var bakabilirisn ordanda siteden diğer kareliyi aldm saten olrak ama daha ulaşmadı bu gün yarn gelir na göre sitenin iyi olup olmadığına karar vericem yanlış yönlendirmek istemem çünkü ilk tecrubem
battaniyeler ilk 2si sarardan yine ama baya bi inceler böyleside lazm die düşündm çünkü çok kaliteliler tanesini 60a almıstm, sonra o kutudaki fuşya renkliyi de nevresimdünyasından aldm mink markası o da 75e ama o çok kalın cnm baya bi ve çok da kaliteli tavsiye ederm taç zaten minke yaptırıomus battaniyelerini ama tac da çok fazla kalın battaniye yok bilgin olsn, yine minkten alabilirsn yani

Son düzenleme:
nasıl kalıtesı fılan ıyımı alayımmı dersin ? kendimi durduramıyorum ödemelerimi hesaplamaya calısıyorum ama bı tane dahamı alsam dıyorum suanda zaten dıgerıde kargosuz bedelle aldım ha ne dersın gır kanıma nil :) günlük bence cok guzel hemen bakauyım evimister'e
kareliyi hatırlayamadım yorumu yazınca hemen donup bakıcam
mink'ten alayım bende bır battanıye bende oyleyse var battanıye ama bı tanede boyle yumoş yumoş olsun
sen yorganlarınıda benım dedım ıgıb almıssın uyku setı kıvamında onları kaca aldın ?
a y ne cok sordum degılmı ?

bide missin topiğinde sormusun mavili olan nevresim yataş kaş serisi zephyr modeli cnm o çıkmıs ben cvplıyım dedm

o modelede bakayım ama yatak ortusu nıyetıne kullanmak ıstemıyorum gelınlıklı bısı alırım ama fıldır fıldır degıl kırık beyaz fılan yatak odası eve gelır anca oyle demi
hergun ayrıb ıse arastırıyorum ceyız defterıme not alıyorum

yorganlarımı da netteucuzluk sitesnden aldm 1 alana 1 bedava 70tlye taçın markası zaten kristal aynı sekilde halamda almıstı o kullanıo su an ona kalmaya gittitğimde uyudum hatta o yorganda yumus yumus çok güzeldi silikon olmasına ragmen yün yorganlar kdr olmsa da gayet sıcaktı yani:))
nevresmler geçkten çok kaliteli renkler fln resmlerden daha canlı, yazılı olan saten deil bende satenleri çok seviorm o yüzden hep saten almaya çalıştm yinede tavsiye edebilirm memun kalırsın cnm minimalde çok iyi bi marka
bende öyleym cnm ya hergün yeni bişi eklenio o listeye artk çok araştırma yapmıyım diorm araştırdıkça yeni seyler beğeniorm, daha çok var evlenmemede neden kasıosam kendimi bu kdr alışveriş alışkanlıklarımı bu yöne yönlendirdm ondan sanırm

Son düzenleme:
nil yorganlar uyku setı kalınlıgındamı?

nil yorganlar uyku setı kalınlıgındamı?

uyku seti derken cnm? uyku setleri içine yorgan koyunca kalın olurki zaten onun dışında pike gibidir, yorganlar resmlerde görüldüğü gibi içi baya dolu geniş ve yumusak, taç marka zaten güvenebilirsn, halama bide komsusuna da aldk onlar kullanıolar çok memnunlar

cicişlerine bayıldım :) tam benim zevkim allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin bir şey sormak istiyorum taç kristal yorgan almşsn bende almayı düşünüyorum kalitesi nasıl acaba sıcak tutarmı tereddütteyim... birde kristalin yastıklarından aldın mı cnm ?

benle birlkte halam ve komsusuda almıstı cnm o kullanıo ben onda kaldığmda yatıorm sıcak tutuo valla, yastklarımı kristalden almadm ama.69:

Canım evimister den nevresimin geldi mi?130 tl ye düşürmüşler fiyatını.Belki bende alırım diyorum

yok cnm ben iptal ettm dün siparişimi tedarik edilemiyormus,olmayan ürüne bide indrm yapıolar nasıl bi mantıksa!
smdi müşteri hizmetleri yetkilisi aradı bende bi sürü çemkirdm benm için tekrardan stoklarını kontrol ediceklermiş varsa 130luk fiyatndan alıcakmısım bakalm

Ayy resmen rezillik.O kadar ürünü yok diye satıştan kaldırdılar da bunu neden kaldırmamışlar o zaman.Ben 4.9 tl ye Arzum çalar saatli ısı nem ölçer almıştım onu gönderdiler dün elime ulaştı.O yüzden sana da gelmiştir sandım.Olsun canım baksana eline ulaşsa boşu boşuna pahalıya alacaktın belki de böylesi daha iyi olmuştur.

evimisterden pazartesi sipariş verdim nevresim ranforce minimal , arasammı bugün?

hepsi çok güzel güle güle kullan.Ama benim henüz hiç birşeyim yokk sanırım ufak ufak başlamak lazım :) bayaaa masraflı işş kızın evliliği

cnm bu gün beni aradılar tekrar ellerinde varmıs aslında ben sinir oldm iptal ediorm dedm dün msjlarma cvp vermediler die:) isterseniz indrmli fiyattan alın diolar smdide çok da istiorm ama bilmiorm:S
evimisterden pazartesi sipariş verdim nevresim ranforce minimal , arasammı bugün?
cnm stoklarnda var aslında ama yoğunluk nedeniyle geçiktiriolar ben müşteri hizmetlerine sinir oldm die iptal ettm:) aynısından alıcam ama yakında su yoğunluk bi geçsin

hepsi çok güzel güle güle kullan.Ama benim henüz hiç birşeyim yokk sanırım ufak ufak başlamak lazım :) bayaaa masraflı işş kızın evliliği

çok tşk ederm, evt gayet masraflı ve zahmetli bi iş, çeyiz yapan herkesekolay gelsn valla:d

iptal ettiğim nevresimi yeniden aldm yeniyıldan sonra kesin gelicekmiş bakalm
her işte bir hayır 129 ödemiştm öncekinde smdi indrime girmiş 89 verdm

Son düzenleme:
iptal ettiğim nevresimi yeniden aldm yeniyıldan sonra kesin gelicekmiş bakalm
her işte bir hayır 129 ödemiştm öncekinde smdi indrime girmiş 89 verdm
Eki Görüntüle 317664

evimisterdenmi aldın canım benim hayırlı olsun
buarada bende aradım 3 iş günü içindetedarik edilip 3 iş gününde elimde olacakmış yanı en gec haftaya carsamba dediler

Son düzenleyen: Moderatör:
evimisterdenmi aldın canım benim hayırlı olsun
buarada bende aradım 3 iş günü içindetedarik edilip 3 iş gününde elimde olacakmış yanı en gec haftaya carsamba dediler

evt cnm kaldı 3 çekim 2 50lik 1 25lk, onlarla da sonraki ay alışveriş yapıcam, kısacası yeniyıldan sonra oluo cnm teslimat çok yoğunlarms bir haftada 2500 sipariş aldk dedi kız baya da özür dilediler, aslında benmki tedarikde edilmiş kargoya vrilmek üzereymiş iptal etmesem o gün verilicekti ama beni oyalamalarına sinir oldm iptal ettm ertesi günde indrme girdi nasıl olsa ellerinde olduğunu da biliorm bi daha sipariş veriym dedm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…