evt cnm kaldı 3 çekim 2 50lik 1 25lk, onlarla da sonraki ay alışveriş yapıcam, kısacası yeniyıldan sonra oluo cnm teslimat çok yoğunlarms bir haftada 2500 sipariş aldk dedi kız baya da özür dilediler, aslında benmki tedarikde edilmiş kargoya vrilmek üzereymiş iptal etmesem o gün verilicekti ama beni oyalamalarına sinir oldm iptal ettm ertesi günde indrme girdi nasıl olsa ellerinde olduğunu da biliorm bi daha sipariş veriym dedm
evt cnm kaldı 3 çekim 2 50lik 1 25lk, onlarla da sonraki ay alışveriş yapıcam, kısacası yeniyıldan sonra oluo cnm teslimat çok yoğunlarms bir haftada 2500 sipariş aldk dedi kız baya da özür dilediler, aslında benmki tedarikde edilmiş kargoya vrilmek üzereymiş iptal etmesem o gün verilicekti ama beni oyalamalarına sinir oldm iptal ettm ertesi günde indrme girdi nasıl olsa ellerinde olduğunu da biliorm bi daha sipariş veriym dedm
evt cnm pamuk satenler daha güzel ranforcelardan imkanın varsa hep pamuk satn al, ben 3 tane pamuk saten 3 tanede normal aldm heralde başka da almamkısmetınde varmıs demekkı canım bende bı nevresım da begenıyrum bı gelsın bu daha alırım ben genel bı ındırım buldum EVIMISTER190 yazıyosun %20 ındırım yapıyor 68 gelıyo ranforcelerama belkı dıge r2 nevresımımı pamuk saten alırım pamuk saten gıcır gıcır kaymıyor degılmı
buarada mınk battanıyeyı hala takıp edıyorumevım.nette var ama suanda kredı kartı lımıtım 300 tl kaldı ,2400 limiti doldu maasımı alıp odemeyı yapayım boyle kendımı cok sıkık hıssedıyorum
saol cnmİyiolmuş canım baya indirimli almışsın:))Her işte bir hayır var gerçekten güle güle kullan :))
Nil günaydın canım nasılsın ?
Bi süre ara versem uyu olacak ceyize zira rüyalarımda görüyorum
Benim cumartesı gunu mınımal nevreısm geldı evımısterden pazartesı ogleden sonra sıpariş vermiştim
Malını cok begendım canım
beğenmene sevndm cnm bakalm benmki ne zaman gelicek
bi süre ayrı kaldım kızlar topiklerdn malum yılbaşı dünde sevgilimleydim, güzel kararlar aldk:) bu yaz sözleniorz kısmetse, bende tamamlarm heralde o zmana kdr bi çok seyimi
bi süre ayrı kaldım kızlar topiklerdn malum yılbaşı dünde sevgilimleydim, güzel kararlar aldk:) bu yaz sözleniorz kısmetse, bende tamamlarm heralde o zmana kdr bi çok seyimi
Hayırlı olsun canımm, Çok sevindim senin adınaa :) Tamamlarsın tabi senin zaten çook eksiğin yok gibi:)) Şimdi seni kıyafet söz mendili tepsisi vb heyecanlar sarar ne güzelll
Aaaaa süper cnaımm benimm hayırlısı olsun Allah utandırmasın
Senın eksıgın cok yok sekerım borcsuz evlenırsınız ne guzel
Güle güle kullan canimm..
Canım sözden önce çoğu eşyanı tamamlamış olursun ben de İstanbuldaydım yeni yıla nişanlımla birlikte girdik :) yeni kararlar aldık Ekim 21 i düşünüyoruz evlilik tarihi olarak yani çok az zamanımız varBeyaz eşyaların borcuna gireceğiz 2 ay sonra. Mobilyaları da evlenmemize bir ay kala falan alacağız. İstanbulda uygun bir yere yaptırabilir veya hazır alabiliriz araştırmaya devam bu iki ay. Resmen fizibilite çalışması yaptık
Canım bu arada enigmistica mı ne vardı ya sen almıştın Bernardodan onun kupasını yakından gördüm çok beğendim 1 tane kaldığı için alamadım( Çok güzelmiş ama Ankarada da yoktu
çok saoln kızlarrrNe güzel canım çok sevindim biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa...
çok saol cnm aynıymıs demekki beğendiğine göreeeEki Görüntüle 320749
bu çooook güzel nerden aldın canım ve ne zaman almıştın??????. Aldığın şeylere bayıldım zevkimiz aynı güle güle kullan :)
bugün gidip bakacam :)) inşallah kalmıştır :)
minimalim geldi evimisterdençok da güzelmiş ki bayıldmmm:)))
Eki Görüntüle 322205 günnurcm haklıymssın sateni ve deseni çok güzellll
sorma cnm yaa belki ilerde bende alırmmm ekledim listeye ama annem kovalıcak artk nevresmlerden böö geldi kadına:)) daha asıl eksiklermden almadklarm var ama ara verdm smdi kendi harcamalarıma yöneldim
Eki Görüntüle 322511 Eki Görüntüle 322512
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?