Nil Çeyizi:))

kısmetınde varmıs demekkı canım bende bı nevresım da begenıyrum bı gelsın bu daha alırım ben genel bı ındırım buldum EVIMISTER190 yazıyosun %20 ındırım yapıyor 68 gelıyo ranforceler ama belkı dıge r2 nevresımımı pamuk saten alırım pamuk saten gıcır gıcır kaymıyor degılmı
buarada mınk battanıyeyı hala takıp edıyorum evım.nette var ama suanda kredı kartı lımıtım 300 tl kaldı ,2400 limiti doldu maasımı alıp odemeyı yapayım boyle kendımı cok sıkık hıssedıyorum

İyiolmuş canım baya indirimli almışsın:))Her işte bir hayır var gerçekten güle güle kullan :))

evt cnm pamuk satenler daha güzel ranforcelardan imkanın varsa hep pamuk satn al, ben 3 tane pamuk saten 3 tanede normal aldm heralde başka da almam
limitlerini doldurup da zora sokma bncede kendini nasıl olsa alınır hepsi sırayla
İyiolmuş canım baya indirimli almışsın:))Her işte bir hayır var gerçekten güle güle kullan :))
saol cnm vallahi öle umarm bu sefer sorunsuz gelir de tekrar iadeyle uraşmam

Nil günaydın canım nasılsın ?
Bi süre ara versem uyu olacak ceyize zira rüyalarımda görüyorum
Benim cumartesı gunu mınımal nevreısm geldı evımısterden pazartesı ogleden sonra sıpariş vermiştim
Malını cok begendım canım

beğenmene sevndm cnm bakalm benmki ne zaman gelicek
bi süre ayrı kaldım kızlar topiklerdn malum yılbaşı dünde sevgilimleydim, güzel kararlar aldk:) bu yaz sözleniorz kısmetse, bende tamamlarm heralde o zmana kdr bi çok seyimi

Hayırlı olsun canımm, Çok sevindim senin adınaa :) Tamamlarsın tabi senin zaten çook eksiğin yok gibi:)) Şimdi seni kıyafet söz mendili tepsisi vb heyecanlar sarar ne güzelll

Aaaaa süper cnaımm benimm hayırlısı olsun Allah utandırmasın
Senın eksıgın cok yok sekerım borcsuz evlenırsınız ne guzel

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sözden önce çoğu eşyanı tamamlamış olursun ben de İstanbuldaydım yeni yıla nişanlımla birlikte girdik :) yeni kararlar aldık Ekim 21 i düşünüyoruz evlilik tarihi olarak yani çok az zamanımız var Beyaz eşyaların borcuna gireceğiz 2 ay sonra. Mobilyaları da evlenmemize bir ay kala falan alacağız. İstanbulda uygun bir yere yaptırabilir veya hazır alabiliriz araştırmaya devam bu iki ay. Resmen fizibilite çalışması yaptık

Canım bu arada enigmistica mı ne vardı ya sen almıştın Bernardodan onun kupasını yakından gördüm çok beğendim 1 tane kaldığı için alamadım ( Çok güzelmiş ama Ankarada da yoktu

Ne güzel canım çok sevindim biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa...

Hayırlı olsun canımm, Çok sevindim senin adınaa :) Tamamlarsın tabi senin zaten çook eksiğin yok gibi:)) Şimdi seni kıyafet söz mendili tepsisi vb heyecanlar sarar ne güzelll

Aaaaa süper cnaımm benimm hayırlısı olsun Allah utandırmasın
Senın eksıgın cok yok sekerım borcsuz evlenırsınız ne guzel

Güle güle kullan canimm..

Canım bu arada enigmistica mı ne vardı ya sen almıştın Bernardodan onun kupasını yakından gördüm çok beğendim 1 tane kaldığı için alamadım ( Çok güzelmiş ama Ankarada da yoktu

Ne güzel canım çok sevindim biz de bu yaz düşünüyoruz inşallah bir aksilik çıkmazsa...
çok saoln kızlarrr evt en azından yaza kdr almam gereken çeyiz eşyalarımı da alırım die düşündm hatta bi kaç küçük ev aletimi bile alabilirm çok çok uygun fiyatlara bulursam seneye de sözlendikten sonra birlte beyaz esyalarmızı alrız 2 yıl sonra evlenmiş olucaz inşşş
günnurcm çok sevndm kuzum vallahi takdir ediorz sizde bizim gibi çok planlı programlısınız
enigmisticalar bernardodan tatlm şişesini bi çeyiz mağazasında buldm ama markası cerve bunlarn bence denk gelirsin bi yerlerde

Bunu bende çok beğeniyorum canım.Ama bu saten değil heralde jakar dokuma mı ne yazıyordu.Diğer minimal nevresimden bende alacaktım annemde babamda beğenmedi.Başka modelleri beğendiler.İkisinden birine karar vereceğim bende.Seninki eline ulaşmış güle güle kullan canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…